View Full Version : Белези по краката
kalioreo
05-29-2014, 16:20
Здравейте..От епилатора ми се появиха много подкожни косъмчета и махнах почти всички,но останаха белези.Въпроса ми е как мога да ги залича?Препоръчайте ми нещо,моля ви :)
Runaway11
05-30-2014, 13:14
до няколко дена ще се махнат спокс ;)
kalioreo
05-30-2014, 14:46
не се махат вече седмици :(
[TVD]Daqnaa[TVD]
05-30-2014, 19:36
И аз имам същия проблем и ги мажа със салицилов спирт, много помага :)
Lonsdale.
06-01-2014, 10:11
Чувала съм от приятелки, че веднага след епилатора се мажат с крем. Някои ми казват, че дори след бръснене го правят. Иначе пробвай и горните методи.
kalioreo
06-08-2014, 14:55
ами аз вече спрях епилатора и ползвам само самобръсначка.ще пробвам този салицилов спирт,но все пак може да ми давате и други идеи ? :)
Ако продължаваш със самобръсначката няма да се отървеш от подкожните косъмчета. Пробвай с кола маска и епилатор, ще мине малко време, но ще се оправят. Хидратирай си кожата добре!
baby_baby
06-20-2014, 09:37
Мажи ги със салицилов спирт много помага
kalioreo
06-23-2014, 09:08
До колкото знам салициловият спирт изсушава кожата..мазах се няколко пъти и ми се обели кожата на пръстите.Кое е по-добре?да я изсушавам или да я хидратирам? Колебая се дали да се мажа със салициловия спирт или с крем Здраве?
Ако продължаваш със самобръсначката няма да се отървеш от подкожните косъмчета. Пробвай с кола маска и епилатор, ще мине малко време, но ще се оправят.
При мен не е така, бръсна си краката и нямам дерт, с епилатора от време на време, но само до коленете, нагоре не смея, явно космите са прекалено меки или кожата ми е прекалено дебела. :Д
kalioreo
07-02-2014, 22:01
моля ви помогнете :( не искам цяло лято да ходя с дълги дънки
Dirty Version.
07-05-2014, 20:27
аз веднага след като си мина краката с епилатор ги пръскам с вода, в която е разтворена морска сол. забелязах че така по-бързо ми изчезват тези зачервявания и белези
Ако продължаваш със самобръсначката няма да се отървеш от подкожните косъмчета. Пробвай с кола маска и епилатор, ще мине малко време, но ще се оправят. Хидратирай си кожата добре!
На мен пък точно от епилатора ми се появяват и не изчезват с месеци тия гадни подкожни косми. Със самобръсначката за толкова години не са ми станали нито по-дебели, нито по-черни, само дето ми растат по-бавно.