Влез

View Full Version : Ревност...?

PimKie
06-15-2014, 10:42
Здравейте :)

Ситуацията е следната:
Преди няколко месеца се запознах с момиче, с което в последствие станахме много добри приятелки. Още тогава тя тръгна с момче, което в последствие просто спря да й пише, избягваше да се виждат и не искаше да се показват пред хората. В крайна сметка скъсаха, но тя го попитала дали се държи така заради мен. Естествено, той казал "не" и всичко приключи.
Преди 3 месеца, започна да излиза с мой много добър приятел, с който преди време имахме нещо, но решихме, че не е добра идея и си останахме дружки. Месец по-късно той скъса с нея с обяснението "не мисля, че нещата се получават, а и тя започна много да се привързва". Дочух, че отново аз съм замесена.
И оттогава започнахме от време на време да се караме. За дребни неща, но тя все повишава тон. Старая се да подхождам търпеливо и да си премълчавам (което в повечето случаи работи), но ще дойде време, когато вече няма да мога и ще си развалим приятелството, а аз наистина държа на него. Подозирам, че всичко това се базира на ревност, но представа нямам с какво съм я предизвикала.

Та кажете ми какво да правя......

102
06-15-2014, 10:50
в нея е проблема
или лесно се привързва и става досадна
или им е само за секса
/или и двете/
колкото по-бързо го осъзнае толкова по-добре за нея и респективно за теб

Andjyy
06-15-2014, 11:15
Лелеле ...доживях да видя Миро да изкаже свое мнение ..без да се държи като задник :D Ще пия една бира в твоя чест.

Сама си е виновна. Не оправдава техните очаквания.

baby_baby
06-15-2014, 13:11
Поговори с нея

bilqnavod
06-15-2014, 13:21
Може би е от тези момичетa, които сa досaдни нa момчетaтa и не сa способни дa зaдържaт никой до себе си. Дa мисля, че е ревнивa и не сaмо товa - зaвистливa, злобнa и не ти е истинскa приятелкa. Сaмо един комлексaр човек може дa обвинявa другите зa собствените си несполуки...

RapExotic
06-15-2014, 19:01
Само не разбрах за каква ревност става въпрос? Искаш да кажеш, че момчетата я ревнуват от тебе ли?

Miniclubman
06-15-2014, 19:06
Може би си по-красива и затова си мисли, че навсякъде си замесена и заради теб и се провалят връзките. Отдръпни се мъничко и я остави сама да решава всичко. Ще видиш , че след време няма как да и се иска да си замесена.

PimKie
06-15-2014, 22:54
За съжаление няма как да се отдръпна, защото сме в една компания и момчетата, с които излиза, са ми приятели. Не мисля, че да прекъсна отношенията си с тях заради нея, е добро решение. А и като цяло е свестен човек. Само от време навреме й прищраква нещо.

DarkTemplar
06-15-2014, 22:57
Явно е доста комплексирана и склонна винаги да обвинява другите за собствените си провали.

bilqnavod
06-16-2014, 09:18
Можеш да се отдръпнеш леко настрана от нея, не много очевидно като за начало. После ще видиш как стоят нещата. По този начин имаш вероятност пак да си затоплиш отношенията с нея или просто, ако видиш, че приятелството и към теб не струва няма да станат грозни скандали и сцени. Ти сама каза, че заради нея няма да се откажеш от компанията си.
Аз бих я държава по-настрана.

FuckingWithYou
07-08-2014, 12:07
А може би вашето приятелство не е толкова голямо колкото ти си мислиш ;) Попитай я защо се държи така .. ако ти си по красива и тя винаги иска да се конкурира е съвсем нормално но това вече не е приятелство при тези обстоятелства ;)