Влез

View Full Version : Тест за марихуана

golemikurpenev
06-23-2014, 13:02
Здравейте хора. Пусха трева от 3 месеца почти всеки ден. Предната седмица майка ми се осъмни и каза, че ще ми направи тест скоро. След 2 дена ще ми го направи. Можели да ми обясните какъв е този тест знам че с урина нещо.. И също ако може да ми кажете начини да го направя отрицателен.

JuStElly
06-23-2014, 15:46
Спри да пушиш като за начало....

RapExotic
06-23-2014, 18:40
Няма как да се прочистиш за 2 дни. Ще бъде положителен.

Red.Corp
06-23-2014, 18:48
По-добре й кажи, че пушиш, поне ще й спестиш парите за теста. И да, ще бъде положителен, без значение дали пушиш всеки ден в продължение на година или си пушил веднъж. А може да опиташ и да придумаш лекаря да не те издава. :D

ThisUsernameHasBeenTaken
06-06-2015, 18:46
Знам ,че е късно вече ,ама за всеки случай да си кажа ...Не пуша трева и съм давал урина на приятел ,защото го хванаха напушен в даскало ,така знам ,че той се наливаше с много вода ,кисело мляко и вода и един път успя да излъже теста без моя помощ (демек без моя урина) ...Тъй де помолете някой приятел да се изпикае във бутилка на самия тест няма да влязат с вас в кенефа .

prosto_chovek
06-06-2015, 21:55
Един мъдрец веднъж ми каза - "след коза на сутринта пий повече айрян, отколкото след ракията". Тестът ще е с две черти, сори :)

lovelemons97
06-07-2015, 19:40
Аз пък правих тест два дни след това и беше отрицателен.Не знам защо, но предполагам е заради многото вода , която пия.Ако искаш да го направиш невалиден капни малко оцет.

haritov
06-07-2015, 20:04
защо му ''помагате'' според вас майка му иска да му навреди или просто не искате да яде пердах?

щом като сте големите пичове че да пушите трева ще трябва да сте готови и да си понесете последствията

kaRamella
06-08-2015, 23:29
Най-добрият съвет е да кажеш на майка си и жената да си спести парите за теста. *както писаха по-горе*

tonybadams
06-12-2015, 08:36
За всички любители на тревата :)
Един голям учител от изтока е казал : " по добре да те удари кола с 120 км и тялото ще се възстанови по бързо от колкото ,ако изпушиш ЕДНА цигара марихуана.Тези които пушат си изяждат аурата и след това почват да се нахвърлят и върху света.
Първоначалното главозамйване е ефект подобен на този на излизане от тялото.СЛед това тялото без надзор го окопират еднни тъмни съшности !

bambi69
07-09-2015, 17:23
Просто й кажи истината и си понеси последствията.. кво толкова

itslili
07-09-2015, 19:11
защо му ''помагате'' според вас майка му иска да му навреди или просто не искате да яде пердах?

щом като сте големите пичове че да пушите трева ще трябва да сте готови и да си понесете последствията

+2

Dwyd96
07-09-2015, 19:23
За всички любители на тревата :)
Един голям учител от изтока е казал : " по добре да те удари кола с 120 км и тялото ще се възстанови по бързо от колкото ,ако изпушиш ЕДНА цигара марихуана.Тези които пушат си изяждат аурата и след това почват да се нахвърлят и върху света.
Първоначалното главозамйване е ефект подобен на този на излизане от тялото.СЛед това тялото без надзор го окопират еднни тъмни съшности !

Кажи на тоя " мъдрец от изтока" че ти е дал много калпава стока... Тъмните същности са те окопирали, както Русия окопира Крим.... -.-

До автора: като си достатъчно голям да пушиш куче, ще си достатъчно голям и да си понесеш последствията.

LoveInfect
07-09-2015, 20:20
Подмени урината с на приятел, най-сигурно е.
А тестът ще покаже ли нещо ако просто се топне в вода??

denidimitrova
07-13-2015, 09:23
това с подмяната наистина е добра идея