PDA

View Full Version : Помощ!!

br0ken
06-24-2014, 08:17
Да започна от самото начало. С приятеля ми сме заедно от 9 месеца. Преди около 3 месеца бях девствена. Не мислех да губя девствеността си, но започнахме да се натискаме и той започна да се опитва да ме разсъблича. Когато останах само по боксерки му казах да спре, защото не съм готова. Все пак той проникна в мен няколко пъти и тогава успях да се измъкна. И сега 3 месеца по-късно правим секс по 3-4 пъти седмично. Обичам го, но проблема е там че не усещам удоволствие, а ако усетя то е минимално. Не е лесно да се прави секс толкова често без да чувстваш онова удоволстие което чакаш с нетърпение. Помогнете ми. Какво да направя?

AwesomEBG
06-24-2014, 08:58
Според мен проблема е там, че все още имаш болки може би поне така разбирам по-това което казваш. С моята приятелка за първи път го направихме през месец март тази година, макар че правим много по-малко секс от вас и все още има болки 3 пъти сме го правили защото се страхува и има леки болки и аз съм вече почти 9 месеца с нея, но според мен проблема при вас ще оттихне след време !!!!

br0ken
06-24-2014, 09:18
Не ме боли. Единственото което усещам е как пенисът му влиза и излиза. От време на време когато проникне много дулбоко чувствам болка, но това е нормално.

zoyex
06-24-2014, 09:37
Това според мен е на психическа основа...толкова сухо звучи описаното от теб..сексът не е просто до клатенето и това какво усещаш между краката си..Удоволствието не трябва да идва само от там, а от фактът, че си с този човек, че той те докосва, че се обичате.. а не просто пенис във вагината ти..ако възприемаш така сексът, нормално да не изпитваш никакво удоволствие.

RapExotic
06-24-2014, 18:18
Отпусни се малко. Сигурно стоиш като дърво в кревата. Така няма да усетиш нищо. Движи се малко повече, мисли си за хубави неща по време на секс и ще се оправиш.

baby_baby
06-25-2014, 12:33
Нормално след първия път няколко пъти да не изпитваш особено удоволствие но след време това ще отмине

fenastz
06-26-2014, 18:38
Пробвай с краставица