Влез

View Full Version : Пълен глад?

k_lima
06-30-2014, 17:50
Здравейте.. Та след много неуспешни диети, стигнах до решението да започна пълен глад. Последните 2 дни не ям нищо, по цял ден пия вода и кола. Все още не съм се премерила, така че не знам със сигурност колко съм свалила, но определено е забележимо. Въпроса ми е, още колко време бих могла да не ям, без да имам здравословни проблеми? Колко най-много мога да сваля с глад?

Getyourfreakon
06-30-2014, 18:03
Я не се излагай, искаш да се разболееш от булимия ли? + С тази "хубава" диета после ще си върнеш килограмите двойно. Яж си редовно обаче само полезни неща.

an7raks
06-30-2014, 18:20
Здравейте.. Та след много неуспешни диети, стигнах до решението да започна пълен глад. Последните 2 дни не ям нищо, по цял ден пия вода и кола. Все още не съм се премерила, така че не знам със сигурност колко съм свалила, но определено е забележимо. Въпроса ми е, още колко време бих могла да не ям, без да имам здравословни проблеми? Колко най-много мога да сваля с глад?
Зависи... Ако не те балсамират, за 2 месеца ще свалиш около 80% от теглото си...

tori
06-30-2014, 18:29
Била съм по тоя път и там, където стигнах, не е хубаво. Ще си съсипеш целия организъм, спри се навреме. Толкова по-окей е да се храниш здравословно и да тренираш нещо... Няма да видиш нищо кой знае какво първите месеци, но след време ще забележиш разлика.

yakuza_
06-30-2014, 19:00
Като гледам в главата си отслабнала достатъчно. Може да спираш. Между другото в нашето село се притегляме, не се мерим.

anonymous895156
06-30-2014, 19:01
Постъпила си напълно рационално, продължавай да не ядеш нищо, получавай енергия от слънцето
аз те съветвам да се откажеш и от водата и да останеш само на кола

psych0
06-30-2014, 19:17
С глад нищо трайно няма да постигнеш, освен да припадаш де.
Изчисти менюто си от вредните храни и тренирай 2-3 седмично.
Най- малкото можеш да си прецакаш стомаха и да имаш гастрит след това, а повярвай ми не е яко.

HellMoon
06-30-2014, 20:04
Махни хляба, сладкото и газираното. С тая кола, не знам какво си мислиш, че правиш...
Щом си прилагала различни диети, не стигна ли дама до извода, че отслабват имунната ти система и водят до хормонален дисбаланс?

DownloadVirus
06-30-2014, 20:38
В момента не гладуваш,а само мислиш,че го правиш. Карай само на вода ,ако мислиш да гладуваш,без колата.
Тази кола така на гладно ще си преебеш хубаво стомаха..
Щом си рекла да гладуваш прави някакви фастове примерно 20/4 фастинг-фийдинг.

anonymous708973
06-30-2014, 20:41
Ммм, цял живот ли мислиш да не ядеш?
Защото в момента, в който започнеш да ядеш, веднага ще си върнеш килограмите :)

MaLkaTa_LaDy
06-30-2014, 20:50
http://www.bb-team.org/articles/3992_periodichno-gladuvane-intermittent-fasting
Може да пробваш това, но спри да гладуваш по начина, по който го правиш. Особено с тази кола е пълен абсурд, звучи много смешно, наистина.

BonnieandClyde666
07-01-2014, 03:10
Човек като е непросветен и на понички може да гладува!

sometimes_
07-01-2014, 06:29
К`ви сте виЙ уе, майна? Не спирам да се изумявам от човешката глупост.

mayaaa
07-01-2014, 08:38
Ама хем гладувала, хем се наливала с коли... :lol: Мале, какви простотии измисляте, не е истина. Пък и да не си въобразяваш, че ефекта ще ти остане, като започнеш да ядеш. Само дато ще си прецакаш организма. А ако диетите или каквото там си правила не ти е помогнало, то просто не си избирала правилните и не си знаела как правилно да ги спазваш. Като ти гледам поста, не се учудвам.

JuStElly
07-01-2014, 20:13
Като гледам в главата си отслабнала достатъчно. Може да спираш. Между другото в нашето село се притегляме, не се мерим.

Ммм интересно, ние пък му викаме прЕтегляне ;д

Lonsdale.
07-02-2014, 09:11
Вместо да не ядеш нищо, да стигнеш до някое хранително разтройство и само да се наливаш с кола, се посъветвай с диетолог или потърси някое примерно здравословно меню. Както казаха много пъти по-горе освен до нещо ужасно до друго няма да стигнеш по този начин, както и с повечето диети. Спортувай, не се застоявай, храни се със свежа и здравословна храна, хапвай колкото се може повече плодове и зеленчуци, но спри с този пълен глад.
Успех! :)

marilyn
07-02-2014, 13:58
Много е тъжно, че някои хора сякаш наистина не разбират колко са страшни булимията и анорексията. Дано не стигнеш до там с тези диети.

Колко мислиш, че ще издържиш да не се храниш? След като започнеш да ядеш отново, ще си върнеш всичко, даже и отгоре. Кожата ти ще увисне, може да се появят и стрии. А и тая кола на гладно... горкият ти стомах!

JuStElly
07-02-2014, 16:36
Не мога да разбера защо някой хора приеха толкова на сериозно темата, колко мислите, че ще издържи с този пълен глад ;д До 2 - 3 дни ще си избие идеята от главата и ще види, че такова чудо като пълен глад няма ;д

anonymous908491
07-02-2014, 17:29
Нищо лошо няма в гладуването, правиш го веднъж годишно за 1-2 седмици, никой не е умрял от него.
Човек се нуждае от много по-малко калории, отколкото пишат навсякъде, но трябва първо да научи организма си да оползотворява всичко поето.

DownloadVirus
07-02-2014, 18:12
...и да няма много физическа активност

bambi69
07-02-2014, 21:09
Не прави грешката на пълно гладуване, от личен опит ти го казвам.. Щом искаш да отслабнеш просто се храни здравословно и спортувай.

InnocentFuck
07-03-2014, 20:05
Ще си докараш проблеми , я бързо към хладилника!!