View Full Version : Направих го с луда мацка
ilianiii1
07-04-2014, 15:36
Мацката не е луда. Тя си има своят фетиш, но неочаквам да я разберете. Фетишат и е, че носи памперси. Като ми сподели това в заведението аз си помислих, че се базика с мен. Заведе ме до утях, защото нещата се разгорещиха а аз живея с родителите ми и ме е срам да вляза с нея. Тогава почнах да я събличам и видях памперсът и и него го махнах. Прекалено много се възбудих. В секса беше най.добрата мацка с която съм го правил. На следващият ден се зарибих по памперсите. Казах и на нея и сега съм с памперс и аз. Харесва ми много. Да напусна ли работа и да живея само с нея. Тя има много пари и ми предложи да напусна и постоянно да сме заедно.
tursq_f_sex69
07-04-2014, 15:49
ама кви са памперс или молфикс
Много ми е интересно с панталони ли ходи или с пола?
ilianiii1
07-04-2014, 16:14
ама кви са памперс или молфикс
Не че нещо но си изброил детски марки.Тя носи памперси Тена.
ilianiii1
07-04-2014, 16:16
Много ми е интересно с панталони ли ходи или с пола?
Вчера беше с панталон. Днеска излизахме да обядваме и беше с рокля. Тя има много дрехи и всичките я правят секси.
Не говори така за майка си!
Днес е леко ветровито, изложила се е на опасност. Но виж ако ходи с панталони няма как да не се вижда памперса. Той е няколко идеи по-дебел от дамски превръзки.
ilianiii1
07-04-2014, 16:38
Днес е леко ветровито, изложила се е на опасност. Но виж ако ходи с панталони няма как да не се вижда памперса. Той е няколко идеи по-дебел от дамски превръзки.
Нея не и интересува дали се вижда. Тя е с голямо самочувствие.
Е пич, тая мацка не е за изпускане. Уцелил си джакпота! Може да се навие да го направите на публично място.
ilianiii1
07-04-2014, 16:50
Е пич, тая мацка не е за изпускане. Уцелил си джакпота! Може да се навие да го направите на публично място.
Яко е да съм с нея. Така, че напускам работа.
Памперси Тена не се продават нито в Метро, нито в Кауфланд. Мога ли да ги намеря в сексшоповете?
ilianiii1
07-04-2014, 16:57
Памперси Тена не се продават нито в Метро, нито в Кауфланд. Мога ли да ги намеря в сексшоповете?
Памперсите за възрастни се продават в аптеките и в интернет. За секс шопове дали там може да се намерят не знам.
RapExotic
07-04-2014, 16:59
Тролът с памперсите се завърна ...
Ouroboros
07-04-2014, 17:38
Тролът с памперсите се завърна ...
Сега е поне по-ограмотен.
baby_baby
07-04-2014, 17:55
Тва памперсите са голяма работа :lol:
Ох, прииска ми се и на мен да си легна с мацка с памперс! :D :razz:
Кажи тя иска ли съшо да се ожените? Има шанс след това да ви се наложи да копувате и трети пакет памперси... А многото пари в цирка ли ги прави?
HollyGolightly
07-04-2014, 20:32
Може да се навие да го направите на публично място.
Кое, да си сменят памперсите ли?
Бъди по-оригинален и измисли нещо по-интересно, все едни и същи теми пускаш. Аман от памперси и пикливи работи.
Напусни работа и живейте щастливо до края на дните си.
didi_marin0va
07-23-2014, 20:27
Мацката не е луда. Тя си има своят фетиш, но неочаквам да я разберете. Фетишат и е, че носи памперси. Като ми сподели това в заведението аз си помислих, че се базика с мен. Заведе ме до утях, защото нещата се разгорещиха а аз живея с родителите ми и ме е срам да вляза с нея. Тогава почнах да я събличам и видях памперсът и и него го махнах. Прекалено много се възбудих. В секса беше най.добрата мацка с която съм го правил. На следващият ден се зарибих по памперсите. Казах и на нея и сега съм с памперс и аз. Харесва ми много. Да напусна ли работа и да живея само с нея. Тя има много пари и ми предложи да напусна и постоянно да сме заедно.
А като така и така сте с памперси и ви мързи да отидете до тоалетната, то дрискате ли в тях? :D
Waaazzaaaap
07-29-2014, 20:51
Тя може би неслучайно има фетиш към памперси :D:D ( POOOOOOOOOOOOOOOOOP)
4chan->/b/, от време на време има тема със снимки относно това, колкото щеш, измежду тези за краката.
sevdaka1
08-28-2014, 13:46
Предишна тема | Следваща тема
AggerYNWA
08-30-2014, 00:51
Ама..цапа ли ги :p