PDA

View Full Version : стрий -масло от ший

Cucko0
07-10-2014, 22:07
Има много такива теми ,знам . Имам стрий и то много /по непонятна за мен причина ,тъй като никога не съм си променяла теглото рязко и т .н/ Четох за какво ли не .."свличане на кожата " и мазане с "мумио" ; масло от авокадо,бадеми и т .н ,утайка от кафе,свинска мас и т .н
Мисля да пробвам с почистване на кожата с по груба гъба в банята и след това с масло от ший . Гледах и разни кремчета,но са за предотвратяване на бъдещо появяване на стрий ,а при мен вече ги има и продължават да излизат,което е по-страшното :(
Въпроса ми е - пробвали ли сте нещо от изброените и има ли /някакъв/ ефект ?

Getyourfreakon
07-10-2014, 22:10
Ппц мисля, че с което и да опиташ, ще има ефект ама могат само да се заличат малко, не и да изчезнат.
Бтв и на мен почнаха да ми се появяват съвсееем малко без причина, баси тъпото да си жена.

Cucko0
07-10-2014, 22:12
имам дори на коленете..не е нормално

Getyourfreakon
07-10-2014, 22:13
Нормално е, за жалост.

Getyourfreakon
07-10-2014, 22:14
Аз наскоро разбрах, че и на мъжете им се получавали (тези, които ходят на фитнес като вдигат тежести)

DownloadVirus
07-10-2014, 23:02
Аз наскоро разбрах, че и на мъжете им се получавали (тези, които ходят на фитнес като вдигат тежести)

Нормално,кожа е..Като качиш 15 кила за няма и 2 месеца или ги свалиш как я мислиш.

yakuza_
07-11-2014, 06:29
В тоя раздел някога решава ли се проблем със спорт?

Getyourfreakon
07-11-2014, 08:22
Стрий и със спорт не се мaхaт.

marilyn
07-11-2014, 10:28
Не си мислете, че само жените имат стрии. Това си опира до каква ти е кожата, а не какъв ти е пола.

Пробвай, всеки случай няма как да ти навреди, маслото от ший хидратира много хубаво. Само не си купувай от тези на Икаров, защото не са много качествени. Вземи си някое по-скъпо, но качествено.

Иначе мой приятел се мажеше преди с някакви продукти на Мустела, аз лично не съм ги пробвала, защото нямам такива проблеми, но той твърдеше, че има ефект. :)

Cucko0
07-11-2014, 10:55
не съм чувала до сега за Мустела ,но и това е вариант за напред

anonymous708973
07-11-2014, 11:04
Нормално,кожа е..Като качиш 15 кила за няма и 2 месеца или ги свалиш как я мислиш.

Е, барем така да беше, нямаше да ме е толкова яд, ама и аз имам по дупето една камара стрии, а никога не съм си променяла теглото рязко.

marilyn
07-11-2014, 11:22
Абе, не се ядосвайте, до кожа си е. Майка ми си е променяла теглото с около 20 килограма при двете бременности, сега е 57 кила, ей една стрия няма!

Някои приятелки, пък ей така сякаш от нищо имат стрии, а нито са отслабвали рязко, нито нищо.

А за Мустела не гарантирам никакви резултати, казвам само какво съм чувала. :)

Hayashi
07-11-2014, 12:17
Аз имам съвсем само на единия крак. Имам чувството, че се появиха изведнъж, но явно въобще не съм толкова зле. А да не говорим, че едва ли съм качвала повече от 2-3 килограма за година. Вярвам, че тези неща се оправят с редовни масажи.

galaxy29
07-11-2014, 15:34
за ко си ми изтрила коментара
дано пресъхнеш от стрии

feel_me19
07-11-2014, 21:39
Когато се появят стрий, няма махане. Каквото и да се прави. Докато са още червени, може да се мажат с нещо за по-бързо заличаване, но няма такъв продукт, който да ги маха. Пробвала съм с какво ли не и ефект няма, освен че станаха по-бледи. Стрий не се появяват единствено от качване или сваляне на килограми, а и от дехидратация на кожата. Когато е добре хидратирана, тя е и по-еластична, което намалява шанса за стрий. При всеки е различно, разбира се. Но се убедих, че всичките тези мазила са пълна измислица. :)

heartshapedbox
07-12-2014, 10:52
Е, барем така да беше, нямаше да ме е толкова яд, ама и аз имам по дупето една камара стрии, а никога не съм си променяла теглото рязко.

Същата съм и аз, май спасение от стрийте няма.

mayaaa
07-12-2014, 11:13
Бели ли са ти стриите? Аз имам бели. Взех си маслото на Икаров за стрии и не знам колко е качествено или не, но ефект има. Но стрии не могат да изчезнат. Имам предвид, дори и да се заличат, трябва непрекъснато да полагаш същите грижи, както когато са се виждали, иначе пак ще се появят.

heartshapedbox
07-12-2014, 11:28
Бели са, да.
Ще го пробвам и аз това масло тогава, благодаря!

anonymous708973
07-12-2014, 12:00
Мда, моята кожа си е дехидратирана - вода почти не пия, лосиони не признавам :д
Ама ще захвана и аз да се мажа значи.

mayaaa
07-12-2014, 12:33
^То и аз дълго време бях така, ама като се усетих на къде отиват нещата и се мотивирах да не го допускам. Просто трябва постоянство и търпение, пък ако не ми се заличат напълно стриите и да се намалят пак ще съм доволна.

irina.boeva4
07-22-2014, 11:09
Аз имам по горната странична част, и по горната вътрешна част на бедрата, по дупето, по вътрешната част на коленете и по задната част на коленете. Ужасно е. Не съм качвала, нито сваляла килограми, но те се появиха, и потърсих из нета и в крайна сметка само с лазер се заличават напълно. Кремове и лосиони може и да ти помогнат, но много зависи от кожата. Моята е свръх чувствителна и се чудя за лазера.
Предлагам ти да пробваш различни лосиони, а ако не помогнат пробвай с какаово масло - чувала съм, че помага. ;)

Cucko0
07-22-2014, 22:13
уф и аз имам на колената ...отпред ,отзад и сега забелязват ,че ми излизат не само в горната част на бедрото ,а по цялото бедро т.е ставам като зебра до коляното ......сад сад сад