View Full Version : Има ли хапчета за напалняване?
angelche3
07-16-2014, 04:19
Ноември ставам на 17 а съм ужасно слаб за възрастта си. :( Мисля да пия витамин C но не съмнявам че ще помогне. И за колко време горе долу ще напълнея?
chestbrah1
07-16-2014, 04:48
stromba i anavar
angelche3
07-16-2014, 06:17
stromba i anavar
stromba probval li si go li4no?
anonymous908491
07-16-2014, 06:23
Има, викат им кюфтета.
angelche3
07-16-2014, 06:47
Има, викат им кюфтета.
Психичното ми състояние влияе на физическото и се храня по малко. Понякога ми се повръща.
Josefinne
07-16-2014, 07:31
Аз не мисля, че в днешно време има човек, който иска да е по-дебел! Това, че искаш да изглеждаш по-голям или че искаш да имаш поече мускули е друга тема.
Не съм запозната с това как се приемат хранителни добавки, но съм сигурна, че ако започнеш да ходиш на фитнес от там ще ти препоръчат подходящи за възрастта, телосложението и заложените ти цели. Аз лично съм виждала как едно хилаво хлапе за не повече от година стана... Машина :D (братът на моя приятелка).
Както бих посъветвала и някое момиче с обратния проблем (обикновено момичетата се чудят как да отслабнат) , не разчитай само на хапчета, за да промениш тялото си, спортувай :)
Не знам и на колко си години, но имай предвид, че може би просто не ти е време да пораснеш (особено ако си на 14-15 години). Момчетата "цъфват" понякога и по-късно - на 17-18.
angelche3
07-16-2014, 07:49
Аз не мисля, че в днешно време има човек, който иска да е по-дебел! Това, че искаш да изглеждаш по-голям или че искаш да имаш поече мускули е друга тема.
Не съм запозната с това как се приемат хранителни добавки, но съм сигурна, че ако започнеш да ходиш на фитнес от там ще ти препоръчат подходящи за възрастта, телосложението и заложените ти цели. Аз лично съм виждала как едно хилаво хлапе за не повече от година стана... Машина :D (братът на моя приятелка).
Както бих посъветвала и някое момиче с обратния проблем (обикновено момичетата се чудят как да отслабнат) , не разчитай само на хапчета, за да промениш тялото си, спортувай :)
Не знам и на колко си години, но имай предвид, че може би просто не ти е време да пораснеш (особено ако си на 14-15 години). Момчетата "цъфват" понякога и по-късно - на 17-18.
Написах че след 4 месеца ставам на 17. Аз съм висок и много слаб! Да бях нисък и слаб добре но така съм направо смешен. Винаги се обличам с дълъг ръкав + яке, като се има в предвид че сме лято. Правя този цирк за да не ми личи колко съм слаб. Майка ми ми казва да ям един мой приятел също... аз преди време тренирах колоездене и горе доло съм си оформил краката но ръцете ми са много слаби! Даже и бившата ми казваше яж бе :Д