.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Има ли хапчета за напалняване?

Ноември ставам на 17 а съм ужасно слаб за възрастта си. Мисля да пия витамин C но не съмнявам че ще помогне. И за колко време горе долу ще напълнея?

Цитирай Първоначално написано от chestbrah1 Виж мнението
    stromba i anavar
    stromba probval li si go li4no?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Има, викат им кюфтета.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Има, викат им кюфтета.
    Психичното ми състояние влияе на физическото и се храня по малко. Понякога ми се повръща.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз не мисля, че в днешно време има човек, който иска да е по-дебел! Това, че искаш да изглеждаш по-голям или че искаш да имаш поече мускули е друга тема.
    Не съм запозната с това как се приемат хранителни добавки, но съм сигурна, че ако започнеш да ходиш на фитнес от там ще ти препоръчат подходящи за възрастта, телосложението и заложените ти цели. Аз лично съм виждала как едно хилаво хлапе за не повече от година стана... Машина (братът на моя приятелка).
    Както бих посъветвала и някое момиче с обратния проблем (обикновено момичетата се чудят как да отслабнат) , не разчитай само на хапчета, за да промениш тялото си, спортувай
    Не знам и на колко си години, но имай предвид, че може би просто не ти е време да пораснеш (особено ако си на 14-15 години). Момчетата "цъфват" понякога и по-късно - на 17-18.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Аз не мисля, че в днешно време има човек, който иска да е по-дебел! Това, че искаш да изглеждаш по-голям или че искаш да имаш поече мускули е друга тема.
    Не съм запозната с това как се приемат хранителни добавки, но съм сигурна, че ако започнеш да ходиш на фитнес от там ще ти препоръчат подходящи за възрастта, телосложението и заложените ти цели. Аз лично съм виждала как едно хилаво хлапе за не повече от година стана... Машина (братът на моя приятелка).
    Както бих посъветвала и някое момиче с обратния проблем (обикновено момичетата се чудят как да отслабнат) , не разчитай само на хапчета, за да промениш тялото си, спортувай
    Не знам и на колко си години, но имай предвид, че може би просто не ти е време да пораснеш (особено ако си на 14-15 години). Момчетата "цъфват" понякога и по-късно - на 17-18.
    Написах че след 4 месеца ставам на 17. Аз съм висок и много слаб! Да бях нисък и слаб добре но така съм направо смешен. Винаги се обличам с дълъг ръкав + яке, като се има в предвид че сме лято. Правя този цирк за да не ми личи колко съм слаб. Майка ми ми казва да ям един мой приятел също... аз преди време тренирах колоездене и горе доло съм си оформил краката но ръцете ми са много слаби! Даже и бившата ми казваше яж бе :Д

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове