View Full Version : Как да му покажа, че височината няма значение?
Здравейте, ще Ви помоля за съвет. От няколко месеца харесвам едно момче от моя клас, преди време той разбра, че го харесвам и ми каза, че ако го питам дали ме харесва казва ДА, но не може да си ме представи като гадже. По-късно най-добрата ми приятелка каза, че ТОЙ е говорил с гаджето й и причината поради, която не иска да станем гаджета е това че е 5см по-нисък от мен и не знаел как ще ме целуне. Но мен това изобщо не ме интересува, аз си го обичам и без това. Въпросът ми е: Как да му покажа, че височината не ме интересува?
anonymous908491
07-20-2014, 15:12
Свий коленете и почни да ходиш приклекнала, ще ти е трудно в началото, но любовта прави чудеса.
По телевизията бяха показали как на един му порасна ръка, ей така от любов.
wild7676
07-20-2014, 18:19
бе поне не са 10
радвай се
успокой го, че за няква годишнина ще му купиш столче
Отрежи 6-7см от главата си. ;)
hey.mistery
07-21-2014, 20:53
http://cdn.fashion.bg/img14/SneakersTime-3.jpg подари му едни такива.
THEJOK3R
07-22-2014, 08:49
Поговорете на тази тема, а може и обувките да свършат работа.
Целуни го ти!
Явно той просто си е комплексиран, ако е осезаемо по-ниско момче. За мъжете ръста си е важен.
heartshapedbox
07-22-2014, 10:40
Носи си столче в чантата.
InnocentFuck
07-22-2014, 11:49
Детска работа ..
HellMoon
07-22-2014, 14:39
Ако те харесва достатъчно не би трябвало да представлява проблем.
Поговорете двамата, покажи му, че го харесваш такъв и 5см не са пречка за теб.
SHPAIdURmeN
07-22-2014, 15:29
Дали човек става все по изпилен след всеки изминал ден :?
Задаваш толкова елементарен въпрос, на който 5 годишната ми братовчедка би му отговорила, докато се смее.
П.С. Казваш му или го целуваш.
Почни да го разтягаш докато не стане 190 см минимум...
didi_marin0va
07-22-2014, 17:23
Здравейте, ще Ви помоля за съвет. От няколко месеца харесвам едно момче от моя клас, преди време той разбра, че го харесвам и ми каза, че ако го питам дали ме харесва казва ДА, но не може да си ме представи като гадже. По-късно най-добрата ми приятелка каза, че ТОЙ е говорил с гаджето й и причината поради, която не иска да станем гаджета е това че е 5см по-нисък от мен и не знаел как ще ме целуне. Но мен това изобщо не ме интересува, аз си го обичам и без това. Въпросът ми е: Как да му покажа, че височината не ме интересува?
Подари му средновековна машина за мъчения като тази от снимката. С нея може да го разтегнеш до желания размер.
http://svetovnizagadki.com/wp-content/uploads/2014/01/a1.jpg
Много неуверено това момченце-или е комплексиран,или си търси оправдание.Щом мислиш,че те харесва,значи е първото.Можеш по хиляди начини да му покажеш,а като сте тръгнали с посредник..давай по него или в случая нея,ако те е срам :D
Виж поговорете и просто му кажи!
789789789
08-08-2014, 00:25
Попринцип да тъпо е, нежната половинка да е по-висока :( чувстваш се някак страмно.. Но ако се харесвате, това с твоя помощ може да го преодолее момчето и то много бързо..
the_black_mamba
08-14-2014, 15:54
Ти и някой твой приятел го хващате за краката и ръцете и почвате да дърпате,докато не стане висок поне колкото теб.:)
bloodsugarsexmagik
08-16-2014, 17:46
страмно = странно + срамно ? :D