- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му покажа, че височината няма значение?
Здравейте, ще Ви помоля за съвет. От няколко месеца харесвам едно момче от моя клас, преди време той разбра, че го харесвам и ми каза, че ако го питам дали ме харесва казва ДА, но не може да си ме представи като гадже. По-късно най-добрата ми приятелка каза, че ТОЙ е говорил с гаджето й и причината поради, която не иска да станем гаджета е това че е 5см по-нисък от мен и не знаел как ще ме целуне. Но мен това изобщо не ме интересува, аз си го обичам и без това. Въпросът ми е: Как да му покажа, че височината не ме интересува?
Свий коленете и почни да ходиш приклекнала, ще ти е трудно в началото, но любовта прави чудеса.
По телевизията бяха показали как на един му порасна ръка, ей така от любов.
бе поне не са 10
радвай се
успокой го, че за няква годишнина ще му купиш столче
http://cdn.fashion.bg/img14/SneakersTime-3.jpg подари му едни такива.
Целуни го ти!
Явно той просто си е комплексиран, ако е осезаемо по-ниско момче. За мъжете ръста си е важен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако те харесва достатъчно не би трябвало да представлява проблем.
Поговорете двамата, покажи му, че го харесваш такъв и 5см не са пречка за теб.
Дали човек става все по изпилен след всеки изминал ден![]()
Задаваш толкова елементарен въпрос, на който 5 годишната ми братовчедка би му отговорила, докато се смее.
П.С. Казваш му или го целуваш.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Почни да го разтягаш докато не стане 190 см минимум...
Много неуверено това момченце-или е комплексиран,или си търси оправдание.Щом мислиш,че те харесва,значи е първото.Можеш по хиляди начини да му покажеш,а като сте тръгнали с посредник..давай по него или в случая нея,ако те е срам![]()
Виж поговорете и просто му кажи!
Попринцип да тъпо е, нежната половинка да е по-високачувстваш се някак страмно.. Но ако се харесвате, това с твоя помощ може да го преодолее момчето и то много бързо..
Ти и някой твой приятел го хващате за краката и ръцете и почвате да дърпате,докато не стане висок поне колкото теб.![]()