View Full Version : Два въпроса към дамите?
wildbear
07-30-2014, 21:30
Първият - истина ли е този мит, че обичате момчетата да ви досаждат. Смисъл да ви търсят и вие да се правите на недостъпни, или наистина е така. Защото аз когато пиша на дадено момиче няколко пъти и тя не ми пише първа спирам, не виждам смисъл само аз да го правя. То нали на сила не става. Или пък когато само ти "seen" съобщението, не знам какво да правя.
Вторият - окосмяването по краката. Не знам защо но мисля, че е гейско момчетата да си бръснем краката, аз не го правя, малко ме е и мързел при мисълта, че трябва да го правя много често, космите ще станат повече и по-твърди... Но също така не се чувствам комфортно с "детствените" си косми. Не знам какво да правя.
Моля за съвети без подигравки, съжалявам за раздела, ама не знам къде другаде да го пусна, а това е най-четената част от форума. :D
smilegirl12
07-30-2014, 21:33
xaxaxaxax
1 - da vinagi trqbva ti da pishesh purvi a za 2 - LOL ne si i pomislqi :D :D :D
InnocentFuck
07-30-2014, 21:44
Аз ако ми пише някой , с който не искам да си пиша и случайно съм го видяла - го правя на непрочетено :D
smilegirl12
07-30-2014, 22:09
Аз ако ми пише някой , с който не искам да си пиша и случайно съм го видяла - го правя на непрочетено :D точно!!!:D деликатно :D :D :D
wildbear
07-30-2014, 22:38
Аз ако ми пише някой , с който не искам да си пиша и случайно съм го видяла - го правя на непрочетено :D
Това моментна вълна ли е? Смисъл да не ти се пише с някой на момента или никога да не ти се пише с някой? И като го направиш така, да не би да се маха seen-a? :D
smilegirl12
07-30-2014, 22:43
Това моментна вълна ли е? Смисъл да не ти се пише с някой на момента или никога да не ти се пише с някой? И като го направиш така, да не би да се маха seen-a? :D
МИ маъ се маха и да като не искаш да си пишеш с него никога :D Ако е за момента ще ти каже не ми се пиши
Christinna
07-30-2014, 22:46
Първият - истина ли е този мит, че обичате момчетата да ви досаждат. Смисъл да ви търсят и вие да се правите на недостъпни, или наистина е така. Защото аз когато пиша на дадено момиче няколко пъти и тя не ми пише първа спирам, не виждам смисъл само аз да го правя. То нали на сила не става. Или пък когато само ти "seen" съобщението, не знам какво да правя.
Първо-зависи дали досажда правилният човек. Ако е някой, който ни е безразличен по-скоро е дразнещо. Второ-повечето момичета НЕ пишат първи. А за космите не знам, мен лично не ме кефи да видя момче/мъж със много и то черни косми, но ако са някакви по-светли и нормално дълги е хубаво и мъжествено.
Имаш много хляб да изядеш, докато разбереш женската логика ...
wildbear
07-31-2014, 08:12
Това съм сигурен, че цял живот няма да мога да го разбера. :D
anonymous908491
07-31-2014, 08:25
Само с хляб не става, трябва и салам да ядеш
какво има да се разбира
много мрънкане
много приказки
малко бействие
hey.mistery
07-31-2014, 08:53
Първо- Зависи кой е. Има момчета, които са страшно досадни и наистина не искаме да си пишем с тях, но има други, с които е малко като "да се правим на недостъпни", а и по принцип момчето трябва да пише първо, но винаги има и изключения, има и момичета, които обичат да се бутат :D
Трябва да усетиш кога се прави на недостъпна и кога просто я дразниш и иска да се отърве от теб.
Второ - Ще е кофти до мен да е момче с по-гладки крака от моите, айде не :D Ако космите са по-къси или светли, ок. Обаче има някои доста космати, с къдрави косми, на мен лично не ми харесват, но това е въпрос на вкус. Ако на теб ти харесва така, стой си така.
А като се има в предвид, че у жените няма логика, май никога няма да разбереш!
wildbear
07-31-2014, 09:52
Първо- Зависи кой е. Има момчета, които са страшно досадни и наистина не искаме да си пишем с тях, но има други, с които е малко като "да се правим на недостъпни", а и по принцип момчето трябва да пише първо, но винаги има и изключения, има и момичета, които обичат да се бутат :D
Трябва да усетиш кога се прави на недостъпна и кога просто я дразниш и иска да се отърве от теб.
Второ - Ще е кофти до мен да е момче с по-гладки крака от моите, айде не :D Ако космите са по-къси или светли, ок. Обаче има някои доста космати, с къдрави косми, на мен лично не ми харесват, но това е въпрос на вкус. Ако на теб ти харесва така, стой си така.
Има момичета с които съм си писал дълго време, става лаф, приятно ми е да си говоря с тях и изведнъж почват само да ти seen съобщенията, няма логика...
Колкото до краката... като цяло съм се метнал на баща ми - нямам много косми и много късно ми се появиха. На 17 съм, а по краката имам само под капачката косми... доста са големи, но са светли.
hey.mistery
07-31-2014, 10:55
Има момичета с които съм си писал дълго време, става лаф, приятно ми е да си говоря с тях и изведнъж почват само да ти seen съобщенията, няма логика...
Колкото до краката... като цяло съм се метнал на баща ми - нямам много косми и много късно ми се появиха. На 17 съм, а по краката имам само под капачката косми... доста са големи, но са светли.
Може би си им омръзна или пък да са си намерили по-интересен човек за чат/забивка. НЕ се впечатлявай толкова, има ги всякакви.
Ако на теб ти е по-комфортно така, няма нужда да ги махаш.
Докато ти се отговаря продължаваш да пишеш. Естествено не трябва да си прекалено досаден.. Ако спре да ти се отговаря си сбъркал някъде. Относно бръсненето, ако не са големи и черни не ги бръсни.
Момичетата обичат да се чувстват желани, търсени и искани, но само от момчета, към които те също изпитват някакви симпатии... Ако си напълно безразличен на някое момиче, най-вероятно съобщенията ти ще се възприемани като ненужно досадни. Ако сте си писали в началото, а след това е почнала да те игнорира, значи явно няма вече интерес или не си приятен събеседник.
Някои момичета предпочитат обезкосмени.
За други няма нищо по-гнусно от бебешко гладки мъжки крака. (аз, аз, аз)
Ходи си както ти е удобно, няма защо да се съобразяваш с претенциите на някой друг.
wildbear
07-31-2014, 16:53
Добре де, ама на мен ми се случва да ме игнорират момичета с които примерно съм се запознал на скоро и искам да продължа да поддържам връзка, имам много примери за даване. Има такива, които познавам и съм излизал няколко пъти с тях, но след това ме игнорират, ако мога така да кажа. През какъв интервал е желателно да пробвам пак да им пиша?
Аз по принцип ако ме игнорират няколко пъти и забравям, че съществуват. Щом не им пука за мен няма да се излагам да досаждам.
Колкото до краката - разбрах, че не обичате момчето срещу вас да има по-нежни крака от вашите. Има ли значение с какво ги махат, дали ги бръснат или с машинка, не знам дали тогава косъма расте по различен начин?
anonymous908491
07-31-2014, 17:47
Пуснал съм скайпа и търся как се правят непрочетени и seen, някой да ми обясни, какви са точно тези неща, че не ги намирам.
Абе аз лично няма шанс да и се слагам да и пиша и да и с е овъртам. Ако има интерес и не го покаже си е напълно неин проблем, няма да се занимавам да я увещавам по 100 пъти, че трябва да ми пише. Пък тя да си се мисли колкото ще за недостъпна.
wildbear
08-01-2014, 08:47
Абе аз лично няма шанс да и се слагам да и пиша и да и с е овъртам. Ако има интерес и не го покаже си е напълно неин проблем, няма да се занимавам да я увещавам по 100 пъти, че трябва да ми пише. Пък тя да си се мисли колкото ще за недостъпна.
И аз съм нещо подобно, няколко пъти не отговорят ли - режа ги тотално и ако те ми пишат случайно тогава си говорим...
Относно писането... зависи. Понякога не ми се пише с никой и просто seen-вам. Иначе ако разговорът върви не спирам да си пиша просто ей така. Ако вече ми стане досадно просто спирам да отговарям.
А относно космите, не е гейско да ги махаш, спокойно. Ако си много космат, изобщо не му мисли. А и винаги можеш да спреш да ги махаш и пак ще са си същите. Съветвам те да пробваш с кола маска.
wildbear
08-04-2014, 17:20
Ех, не мога да ви разбера жените, много е гадно така. Не знам дали да пиша или да не пиша, защото и в двата случая мога да си бия автогол. Ако не съм желан и пиша прекалено много - ставам досаден, ако пък се правите на недостъпни нарочно ми става наудобно и спирам да пиша... Много е глупава работата. И е гадно ако си си харесал някоя мацка и тя ти прави тези номера. :D
cvetty26
08-05-2014, 07:22
По първия въпрос - разбира се не само момичетата, попринцип всеки би се зарадвал в някаква степен на нечие внимание. Да, има случаи, в които внимание от определн човек или определен тип внимание, граничи с досада, но все пак повдига самочувствието, виждаш че представляваш интерес за някого. А щом вече става дума за момичета, там нещата са още по-задълбочени. :Д Момичетата винаги искат някой да го е грижа за тях, да се интересува от тях, да мисли за тях, ако може и да е обсебен от тях още по-добре :Д Когато с вниманието си показваш на едно момиче, че я намираш за интересна и искаш да я опознаеш, това може би е един от най-добрите подходи, не само когато тепърва се опознавате, но и в следващите етапи на развитие на отношенията ви.
По втория въпрос - това с обезкосмяването на краката, ръцете, гърдите и корема при мъжете, честно казано не го разбирам... Момиче съм и да, не бих искала до мен да лежи някакъв примат, но трябва ли едно младо, хубаво и добре сложено момче да изглежда като платен хомосексуалист.... Разбира се, има зони по тялото, които не трябва да се пропускат от гледна точка на хигиената, но по-чист и по-поддържан ли ще бъдеш в очите на хората ако изглеждаш като гол охлюв? ;д Гладката кожа е задължителна при жените - те трябва да са нежни, просто защото полът им го изисква. Окосмяването по тялото е типична мъжка черта, признак на мъжественост. Не сте виновни - дължи се на тестостерона. Винете еволюцоята за всочко това. ... Изобщо не е приятно да забележиш, че гаджето ти е по-гладко от теб ;д И не, не става въпрос за хигиена, ако с дни не си се къпал, обезкосмяването няма да помогне. За мъжете с по-силно окосмяване мога да кажа, че отдавна са измислени машинки, с които просто могат да скъсяват косъма, така хем ще изглеждат добре в това отношение, хем няма да изневерят на хромозомите си. ;д
eli_ivanova
08-05-2014, 08:13
1 - зависи от досаждането :D 2 - лично аз не възприамам гладко обръснатите крака, но колкото хора, толкова и вкусове
wildbear
08-05-2014, 11:15
По първия въпрос - разбира се не само момичетата, попринцип всеки би се зарадвал в някаква степен на нечие внимание. Да, има случаи, в които внимание от определн човек или определен тип внимание, граничи с досада, но все пак повдига самочувствието, виждаш че представляваш интерес за някого. А щом вече става дума за момичета, там нещата са още по-задълбочени. :Д Момичетата винаги искат някой да го е грижа за тях, да се интересува от тях, да мисли за тях, ако може и да е обсебен от тях още по-добре :Д Когато с вниманието си показваш на едно момиче, че я намираш за интересна и искаш да я опознаеш, това може би е един от най-добрите подходи, не само когато тепърва се опознавате, но и в следващите етапи на развитие на отношенията ви.
По втория въпрос - това с обезкосмяването на краката, ръцете, гърдите и корема при мъжете, честно казано не го разбирам... Момиче съм и да, не бих искала до мен да лежи някакъв примат, но трябва ли едно младо, хубаво и добре сложено момче да изглежда като платен хомосексуалист.... Разбира се, има зони по тялото, които не трябва да се пропускат от гледна точка на хигиената, но по-чист и по-поддържан ли ще бъдеш в очите на хората ако изглеждаш като гол охлюв? ;д Гладката кожа е задължителна при жените - те трябва да са нежни, просто защото полът им го изисква. Окосмяването по тялото е типична мъжка черта, признак на мъжественост. Не сте виновни - дължи се на тестостерона. Винете еволюцоята за всочко това. ... Изобщо не е приятно да забележиш, че гаджето ти е по-гладко от теб ;д И не, не става въпрос за хигиена, ако с дни не си се къпал, обезкосмяването няма да помогне. За мъжете с по-силно окосмяване мога да кажа, че отдавна са измислени машинки, с които просто могат да скъсяват косъма, така хем ще изглеждат добре в това отношение, хем няма да изневерят на хромозомите си. ;д
1 - ако обръщам прекалено много внимание, няма ли да си помислят, че ги харесвам или искам нещо от тях... и също така могат да се възползват от тва, знам, че е казано да се подминават такива хора, но има някой с които толкова много искам да си общувам...
2 - говориш за машинките, където ги има във всеки фризьорски салон ли? при мен е гадно, че имам косми само под капачката, а съм 11 клас... :D
Ех, не мога да ви разбера жените, много е гадно така. Не знам дали да пиша или да не пиша, защото и в двата случая мога да си бия автогол. Ако не съм желан и пиша прекалено много - ставам досаден, ако пък се правите на недостъпни нарочно ми става наудобно и спирам да пиша... Много е глупава работата. И е гадно ако си си харесал някоя мацка и тя ти прави тези номера. :D
1-во, говориш за момиченца, не за жени...
2-ро, защо просто не правиш, каквото ти е кеф, без да се съобразяваш и да го мислиш толкова? Отваряш си 3-4 чата и си пишеш каквото ти скимне... някоя, като не й изнася, да те игнорва/блокирва, какво ти дреме?
3-то, според мен, ако имаш някакви намерения, дългите чатове са излишни... Просто гледаш да я изкараш навън и това е, а не да си пишете 1921471 дни на рандом теми и да очакваш да те намери и изнасили...
wildbear
08-05-2014, 12:21
1-во, говориш за момиченца, не за жени...
2-ро, защо просто не правиш, каквото ти е кеф, без да се съобразяваш и да го мислиш толкова? Отваряш си 3-4 чата и си пишеш каквото ти скимне... някоя, като не й изнася, да те игнорва/блокирва, какво ти дреме?
3-то, според мен, ако имаш някакви намерения, дългите чатове са излишни... Просто гледаш да я изкараш навън и това е, а не да си пишете 1921471 дни на рандом теми и да очакваш да те намери и изнасили...
Първо - да прав си, моите наборки все още не са жени, а момичета.
Второ - по принцип и на мен не ми пука, но друго си е да имаш симпатии към дадено момиче и тя да те игнорира.
Трето - щях да ги изкарвам навън, дори най-изтърканото - да ги каня на кафе примерно, само да ми отговарят, ама те и това не правят.
Говоря за тези, които не ми отговарят, защото не всички са така. :D
Ако не сте се виждали на живо, можеш само да гадаеш дали се прави на недостъпна или те е отебала... Всъщност, ако не сте се виждали на живо, как така преценяваш, че точно към нея имаш симпатии... В смисъл, има още към четвърт милион приблизително на тая възраст... все няколко хиляди ще ти допаднат и все някоя няма да се прави на интересна... цъкаш Next и готово, няма смисъл да си пилееш времето...
per-dead
08-05-2014, 15:33
За първия въпрос - зависи доста в к'ви отношения сте по принцип и т.н.
За втория - аз лично доста се подигравам на мъже, чиито крака са по-гладки от моите и го смятам за гейско, но виж, бях чувала някъде, че има такива машинки, които не премахват изцяло космите, просто намаляват количеството. Поинтересувай се. Надявам се, че не съм чула грешно. :D Успех.
За 1вото - момичетата обичаме да ни се дава внимание, но не прекалено много. ако някоя момиче те игнорира това е прост намек, че примерно не те харесва и не иска да й пишеш. но според мен по-голям намек, че даден човек не иска да си пише с теб от ''seen'' няма. :D :D
за 2рото - Ако искаш си махни ''девствените'' косми, за да не те е срам. те ще пораснат други, но няма да са много големи и твърди, от един път не става така. Но зависи от краката ти, ако са ти доста слаби е гейско да ги бръснеш, но ако са ти нормални дори е привличащо :P
Няма толкова хляб бе братче !!! :D :D :D :D :D
hriseto_22
08-07-2014, 09:36
Момчето ако ми пише само за с*кс много ясно,че няма да му пиша ще ме извини ама си е така. :) Иначе лично аз обичам някой да ми досажда така не се чувствам забравена от хората в скайпа или фейсбук. :D Или ако некой ми е писал и аз го прочета и не му отговоря ще ми стане тъпо и затова който ми пише му пиша и аз. :) А колкото за космите по краката аз не харесвам такива момчета които си ги махат било то по краката или ръцете,много ми заприличват на гей. :) Харесвам момчето такова каквото е.И не мисля,че ти си длъжен да си махаш космите по краката само защото и другите момчета го правят. :)
Хляб имало да яде... Африканците ги отписах като я прочетох тая тема.
За първия - да, в известна степен искаме да бъдем търсени, НО щом след няколко пъти все пак не отговаря, значи не проявява интерес.
За втория - Не е задължително при мъжете, стига окосмяването да е в граници.
nemogadasesetq
08-12-2014, 11:05
Първо-зависи от момчето.
Второ-може да са малко обръснати крака,аз не обичам да са гора,но пък и да не са по-гладки от моите.
wildbear
08-13-2014, 12:59
Първо-зависи от момчето.
Второ-може да са малко обръснати крака,аз не обичам да са гора,но пък и да не са по-гладки от моите.
От какво точно зависи?
И за краката разбрах от всички момичета, че не искате да са "гора" или пък прекалено гладки, трябва да ги стрижа с машинка евентуално? :D
_Precious_
08-13-2014, 20:11
Ужасно грозно е да видиш момче без косми ... Налии сте мъже ? Смешно е ,когато имате по-гладки крака от някои момичета . :D С приятеля ми също сме обсъждали тази тема .Предупредих го да не прави такива тъпотии ! Мъже пък с тънички вежки,без косми,с перчеми разни ..не,мерси ! За първия въпрос не мога да ти кажа много,защото аз съм доста приказлива и доста досаждах на моя приятел докато ме вземе ! Ама сме заедно от почти 3 години де не съм го насилвала ! :D