Влез

View Full Version : Целият ми живот.

FemaleEyes
08-07-2014, 09:24
Ако някой се интересува от това какъв човек съм прочетете всичко това което съм писал може да ви стане интересно.

Родих се 5-ти ноември 1997 момче християнин. Баща ми изобщо не ме обичаше и не помня някога да е направил нещо за мен освен да ми дава пари но вече и това не прави. Майка ми ме обичаше много и винаги е правила всичко за мен. Тогава имахме една кола Golf с номер "1301" забележете 13. Баща ми всеки месец беше с нова кола, постоянно ги сменяше. Така си даде и нашия Golf ето негова снимка аз съм вътре в него но не се виждам тогава бях много малък.

http://s14.postimg.org/lyb03wsd9/DSC01079.jpg

Когато бях на около 2 годинки те двамата се разведоха и аз живях малко с майка ми. На нея и беше много трудно да ме отгледа и винаги имаше вересии и заеми да връща. Тогава се чувствах горе-долу щастлив но майка ми беше адски много злобна и ми викаше много! Биеше ме, наказваше ме и ми казваше докато не си напиша домашните да не ставам от бюрото. Аз плаках и се молех но тя озлобяваше още повече и не показваше никаква милост. И майка ми нямаше избор тя трябваше да замине в Гърция да изкарва пари иначе никога нямаше да си върнем заемите. Когато бях около 7 годишен тя замина за Гърция за първи път, а мен ме отгледаха баба ми и дядо ми. С времето тя си върна заемите и всичко си беше перфектно! Когато бях 1-ви клас аз имах всичко! Приятели, приятелки и отлични оценки. Веднъж бях изкарал три поредни шестици, и от тогава започна да ми се разваля успеха. Започнах да се държа странно като луд и спрях да си пиша домашните. Може да ви се стори смешно но за малко да остана в 4-ти клас.

И имах един много добър приятел! Той беше почти като мен и винаги много забавляваше хората около него. 1-вите ни телефони бяха еднакви "Sony ericsson K310i" и това беше знак че това е моя истински приятел. С него сме се карали 1-2 пъти дори не си спомням за какво но не беше нищо сериозно. Карахме колела заедно и заедно играхме в компютърните зали. Такива хубави времена бяха... чак имам носталгия. Този човек никога не ме предаваше и никога не се е държал лошо с мен. Един ден той дойде у нас.. ехх проклинам този ден! ДА НЕ БЕШЕ ИДВАЛ :( ... бяхме у нас и понеже говорех всякакви тъпотии които ми идват наум и аз му казах "На бас че ще умреш след една година?" да добавя че той беше на 12 години тогава. И чудото стана, той почина 13 годишен по време на операция забележете 13. Когато разбрах новината на мен ми беше все едно защото аз не цених нищо от това което имам. Но с времето започнах да си давам сметка колко ми липсва и често ми ставаше тъжно. Имаше нещо специално в този човек... аз знаех че той е създаден за мен за да се радваме взаимно, а сега го няма и то по моя вина. С това искам да ви предупредя да внимавате какво говорите!

Вече бях 6ти клас, тогава моя приятел още беше жив и беше в моя клас. Тогава останах защото не си бях взел изпита по математика. Моя приятел за малко да остане с мен в същия клас но се стегна и взе всичко. Но тогава понеже аз бях единствения който повтаря класа в цялото училище ми дадоха 2-ри изпит и го взех и така минах в 7-ми клас. Тогава много се радвах... но приятеля ми беше отишъл да учи в Италия където беше майка му. Но той там почина от операцията... след това и горкият му баща почина от рак, а майка му за малко да умре защото горката не е могла да понесе всичко това. И помня един ден когато избягахме от час и ходихме по магазините да гледаме кецовете.
Безценни спомени...

Минах и 7-ми клас вече бях 8-ми и много се радвах. Обаче се къпах веднъж на 1-2 месеца бях превъртял и много зле психически, започнах да не ходя на училище по 4-5 дни пропусках от учебната седмица понякога даже и седмици наред не ходих. Започнах да бъда притеснителен и депресиран. По цял ден играх игри и времето си летеше. Предложиха ми да ми дават по 50 лева на месец ако ходя на училище представяте ли си? Аз бях на 2ро място по отсъствия в училището. Започнах да се затварям все повече и накрая спрях да ходя на училище. Дойдоха изпитите и ги взех всички освен този по български език за дето не съм се явил на него. И така не взех 8-ми клас, и при това СПРЯХ да уча. И така имах само един приятел който е с 2 години по малък от мен. След като пропуснах 2 години учене се записах отново в 8-ми клас в същото училище. Но в първия учебен ден в часа по чужд език моя приятел го нямаше и аз започнах отново да се притеснявам. Пред мен стояха 2 момичета и ме заговориха заядливо! Аз дори не ги гледах в очите понеже се притеснявам да гледам хората в очите и най вече противоположния пол. Просто без да ги гледам им показах среден пръст и те ми отговарят "да го ядеш ти" и след този момент така страшно се засегнах че повече не стъпих в училище! С времето моя приятел идваше у нас и ми казваше да дойда на училище но аз като се сетя за училище ми се повръща от притеснение и му казвах "заеби брат". И така и така не взех 8-ми клас а вече минаха 3 години.

Когато бях на около 13(забележете 13) братовчедка ми ме запозна с една нейна приятелка и с нея станахме гаджета но не се целунахме нито веднъж. Бяхме заедно само 2 седмици и аз забелязах как моя приятел(този с когото почнах 8-ми клас) ми завижда и започна да я псува. Тя се казваше теди и братовчедка ми също се казваше теди. И приятеля ми каза че псувал братовчедка ми а не гаджето ми но аз знаех че той псуваше гаджето ми. И веднъж като гледах снимките на гаджето ми в Facebook той седеше до мен пред компютъра и ми се изсмя. Аз го питам на какво се смее и той казва нищо. И тогава се засегнах да не би приятелката ми да е грозна или нещо такова? И скъсах с нея заради това. Друга приятелка съм нямал само тя беше. Но аз тогава не знаех какво е любов и тогава станах гадже с нея само колкото да си имам и да укрепя репутацията си с това че съм имал гадже някога. Но нямах кой знае каква репутация тъй като бях центъра на подигравките и за всички бях най-големия глупак. Хората ме манипулираха както си искат...

И когато станах почти на 14 (това беше когато ме скъсаха на изпита) тогава се отдадох на това да се затвора в себе си. Живея в къща а не в блок както повечето хора. Хората понякога хвърлят камъни по прозорците ей така за кеф щото ги кефи пичовете. От 14 до 16 години аз бях много затворен, сега поне излизам всяка сутрин да подишам чист въздух. Вече съм почти на 17 и съм много зле. Приятеля ми за които ви споменах, този заради когото скъсах с приятелката си и този с когото почнах 8ми клас, ГО ЗАБРАВИХ. Вече не го търся а и нямам приятели вече. Познавам само едно добро момче което не ми се гледа да е някой извратеняк като всички други, и мога да му пиша да излезем през деня. Но не усещам никакво удоволствие от това да излизам навън. Нищо не ме забавлява. Аз вече търся дълбок смисъл в нещата които правя. Дадох си сметка че времето е ценно и не мога просто да изляза навън и да се забавлявам, с това не постигам нищо което ще ми помогне в бъдещето.

Майка ми се върна от Гърция още преди една година и не сме спрели да се караме... понякога даже се караме и за най-малкото нещо. Много мразя майка си и направо не се понасям когато съм добър. Мразя и баща си и целия ми род, цялото ми семейство и всичко живо. Винаги съм имал по някое котенце вкъщи. Обичал съм котките даже сега у нас имам едно бяло котенце но мисля да го УБИЯ. Когато го погаля и той ми мяука ми е приятно но по-късно нещо ми става и си давам сметка колко неприятно е да го галиш и да ти мяука и ми идва да го хвърля в боклука! Много мразя деня... пълно е с хора и коли. По принцип спя през деня и сърфирам из форумите по цели нощи. Винаги когато стане 05:30 сутринта, аз излизам облечен в пълно черно и ходя по улицата докато няма коли и гледам светлините по улицата.. докато духа вятър. После ходя на покрива на блока и понеже е много тъмно, не се вижда нищо друго освен светлините и тъмните облаци. По някога виждам и луната, даже съм направил снимка ето вижте.

http://s11.postimg.org/czh15yku7/DSC01045.jpg

Снимката е направена когато вече е светло но когато отида на покрива винаги е ето така.

http://s27.postimg.org/edjwvxhnj/DSC01074.jpg

Толкова е приятно това място, това е покрива на блока където живееше най-добрия ми приятел който почина 13 годишен. Не познавам по-приятно място от това. Хладно е и има приятен вятър... и най-приятното е че няма хора.
Сега всяка сутрин в 5:30 сутринта когато е тъмно ходя на покрива. В последно време съм много озлобен и ви казвам че ако убия човек няма да ми стане жал... стига Бог да ми позволи ще го направя. Числата 13 които виждате в живота ми носят нещастие понеже съм християнин. Имаше време когато се молих на дявола но той не ми даде това което исках дори ми ВЗЕ всяка възможност да го имам. За това казвам на всички християни че ако се молят на дявола това ще е най-голямата грешка която са правили в живота си.

Не виждам изход от тази ситуация, родителите ми няма да ме издържат вечно а компютъра е единствения ми приятел в момента.

FemaleEyes
08-07-2014, 09:25
Няма как да си намеря работа без 8-ми клас още по-малко в България. Аз не вярвам, аз ЗНАМ че Бог съществува и лично съм забелязал как той присъства на този свят. Всеки ден мисля за самоубийство но съм казал на Бог че ще се самоубия ако до 1 година не ми помогне. Дал съм му време и при това се моля, но не на глас а пиша в тетрадка думите ми до него. От много време си мечтая да имам руса и красива приятелка... и нищо не ми доставя удоволствие на този свят освен да имам нея. Но в моето положение това ми се вижда напълно невъзможно. Аз вече нямам характер нито настроения напълно мрачен съм. Вече не се усмихвам и мразя всички двойки. Понякога като ходя хората ме гледат и ми се смеят заради походката понеже не излизам навън аз съм забравил почти как да ходя. Аз понякога не им обръщам внимание но понякога ми иде да ги пребия до смърт. Обаче защо Бог просто не ми помогне? Какво трябва да направя? Накрая ще използвам силата на думите и ще ги прокълна тези мърши хората! Както прокълнах най-добрия ми приятел.. приятелчето ми.. ТАКА ще прокълна и всеки който се заяжда с мен. Аз съм развил умения с електричество и мога да направя бомба. Единия телефон звъни на другия който е в кашон пълен с барут и източника на вибрация на телефона е свързан с една специална хартия която гори при контакт с 1 волт електричество. И така мога да съборя цели сгради! Хората които ми се подиграват изобщо не си дават сметка колко опасен мога да бъда. Това беше от мен. Какво мислите?

fanton1
08-07-2014, 09:44
не знам какво да кажа освем че живота ти е много гаден но трябва да се опиташ да намериш приятели дори да не са истински дори и да са в някаква игра пак да можеш да върнеш поне малко съмучуствието си но ако намериш някой "приятел " от игра може да го попиташ да се видите да може да не си чак толкова затворен в себеси

FemaleEyes
08-07-2014, 09:45
не знам какво да кажа освем че живота ти е много гаден но трябва да се опиташ да намериш приятели дори да не са истински дори и да са в някаква игра пак да можеш да върнеш поне малко съмучуствието си но ако намериш някой "приятел " от игра може да го попиташ да се видите да може да не си чак толкова затворен в себеси

С приятелите приключих. :) Вместо тях искам приятелка.

brruto
08-07-2014, 09:50
Човече сигурен съм че не ти е до моето мнение, се върни в училище сега на 15 стегни се помоли се Бог да ти даде усърдие и промени живота си, вземи си образованието и ако имаш желание учи за висше според мен това е най-правилно. И не мрази колкото и трудно да ти звучи, това е признак, че дружиш с дявола. Ако направиш това което ти казвам може и да успееш да направиш нещо в живота си. И знай ще бъде много трудно!!!!

FemaleEyes
08-07-2014, 10:02
Човече сигурен съм че не ти е до моето мнение, се върни в училище сега на 15 стегни се помоли се Бог да ти даде усърдие и промени живота си, вземи си образованието и ако имаш желание учи за висше според мен това е най-правилно. И не мрази колкото и трудно да ти звучи, това е признак, че дружиш с дявола. Ако направиш това което ти казвам може и да успееш да направиш нещо в живота си. И знай ще бъде много трудно!!!!

На Бог се моля но не виждам той как ми помага. Губя все повече надежда с всеки изминал ден. Ако Бог ми пращаше сън всяка нощ и в него някое руско момиче ми дава надежда и ми говори "ще ме имаш! учи аз съм с теб винаги" и докато уча и ми се подиграват да си спомням за нея и за това че тази нощ пак ще я сънувам но няма такъв филм братле. Освен това в училището не допускат хора над 16 години. Аз след няколко месеца ставам на 17 тъй че...

brruto
08-07-2014, 10:09
Виж можеш да наваксаш и Бог не помага така, че да видиш явно. Той помага постепенно сега ще видя за вечерни училища. Е добре намираш си идеалната добра и руса приятелка сега всичко е супер обаче какво ще й предложиш после, няма да можеш да си намериш работа и нищо как ще живеете помисли по-зряло не се отчайвай постарай се да се сдржиш със съученици и т.н.

brruto
08-07-2014, 10:10
Не губи надежда!!!!!!!!!!!!!!
!

brruto
08-07-2014, 10:10
http://info-call.bg/f/peto-vecherno-sou-penyo-penev/5983/1/

brruto
08-07-2014, 10:11
започни тук и ще има такива като теб ще намериш свой приятел не се отказвай

FemaleEyes
08-07-2014, 10:14
Нямам пари да ида в софия... в момента нямам дори какво да ям.

brruto
08-07-2014, 10:20
а ти от къде си

FemaleEyes
08-07-2014, 10:22
а ти от къде си

Гоце Делчев, а и мисля утре да убия котенцето ми.

brruto
08-07-2014, 10:22
не говори глупости

brruto
08-07-2014, 10:23
кажи на майка ти да ти даде пари

FemaleEyes
08-07-2014, 10:24
Майка ми НЯМА пари даже няколко пъти ни спряха тока защото не сме го платили.

brruto
08-07-2014, 10:25
мисли нещо трябват ти

FemaleEyes
08-07-2014, 10:27
мисли нещо трябват ти

Няма изход от тая ситуация, това е омагьосан кръг. Самоубийството е единствения изход. Но понеже имам вяра реших да дам малко време на Бог да видим той дали иска да ми помогне.

brruto
08-07-2014, 10:29
да си стоиш така не е хич решението

FemaleEyes
08-07-2014, 10:31
да си стоиш така не е хич решението

Пич имам чувството че само спамиш за да си увеличаваш мненията на форума?

brruto
08-07-2014, 10:34
спирам! не ми трябват. Но ок това беше от мен съжалявам, че не можах да помогна

LadyDi
08-07-2014, 10:39
Какво точно искаш от нас?

HollyGolightly
08-07-2014, 11:03
Как точно очакваш Бог да ти помогне? Да ти прати някоя руса направо у вас ли, след като ти излизаш само по тъмно и с хора не се занимаваш? Или дипломата за 8ми клас да я получиш ей така?
Ако сам отказваш да промениш живота си и не правиш абсолютно нищо, никой не може да ти помогне, всъшност никой и не трябва да ти помага.
Мое лично мнение е, че е трябвало повече шамари да ядеш като малък и да не те оставят да си правиш каквото искаш, въпреки че все още не е късно.

FemaleEyes
08-07-2014, 11:38
Как точно очакваш Бог да ти помогне? Да ти прати някоя руса направо у вас ли, след като ти излизаш само по тъмно и с хора не се занимаваш? Или дипломата за 8ми клас да я получиш ей така?
Ако сам отказваш да промениш живота си и не правиш абсолютно нищо, никой не може да ти помогне, всъшност никой и не трябва да ти помага.
Мое лично мнение е, че е трябвало повече шамари да ядеш като малък и да не те оставят да си правиш каквото искаш, въпреки че все още не е късно.

Знаеш ли на какви неща съм станал свидетел? Като малак се разхождах по строежите и настъпих един ръждясал пирон и като се прибрах у нас от раната нямаше и следа. Пък веднъж докато запалих една клечка кибрит онова изхвръкна и ми влезна в окото но не се запали! Аз лично вярвам че ти дори да си някакъв бедняк без диплома Бог може изведнъж да направи нещо подобно на това: Ходя из улиците през нощта и виждам някакво куфарче под контейнера. И аз отивам да погледна отварям го и виждам вътре 1 милион лева в стотачки. Всичко може да стане... може пък някой да ме види и да пита какво правя толкова късно навън? И аз му отговарям че спя през деня и този човек да ми предложи работа като нощен пазач(въпреки че нямам диплома). Аз гледах в един филм как шефа отива до стаята да каже на сервитъора че е уволнен. Вратата е развалена и може да се отваря само от външната страна. И вятъра затваря вратата. Те двамата остават сами в стаята и остават там дълго време без храна. Шефът намерил една мръсна маслина на пода и започнал да пее "няма да ти дам няма да ти дам!" апък сервитъора му се молил дай ми поне половината умирам от глад! И след време сервитъора намерил цяла консерва и шефът казал "мамка му така ми се пада сега..." обаче сервитъора му е дал на него! И тогава той му казал "Не мога да уволня такъв добър човек, не си уволнен". Виждаш ли? Ако Бог каже ще го бъде, аз се ядосвам на Бог защото ме оставя.

Какво точно искаш от нас?

Абсолютно нищо. Не очаквам някаква помощ и знам че нищо няма да постигна с този пост. Обаче се чувствам добре като го споделих това. И искам да предупредя хората да внимават какво говорят! Ако си прочела всичко което съм писал значи знаеш за какво говоря.

hey.mistery
08-07-2014, 12:39
Очевидно си имал тежко детство и това ти е повлияло доста на психиката. Не искам да кажа, че си луд, но ако поговориш с психолог ще ти дойде добре. Не може да очакваш всичко на готово от Бог. Дал си му време? Нищо няма да ти падне ей така от небето без труд. Искаш нещо, постарай се сам, не чакай друг да ти го даде на готово. Запиши си на училище, изкарай ПОНЕ 8ми клас. Ако поддържаш добра хигиена и се държиш по-учтиво с хората около теб може да си намериш някаква работа като за през лятото примерно. Няма да е кой знае какво с висока заплата, но може да спечелиш някаква пари, дори жълти стотинки и да ги заделиш.
Друго, което искам да ти кажа е, че винаги има някой с много по-тежко положение от теб. Има изоставени деца, малтретирани и изнасилвани, има деца, които нямат покрив над главите си, та дане говорим за компютър. Има хора, които биха предпочели твоя живот, пред техния, защото е хиляди пъти по-мъчителен.
Не смята, че ти си виновен за това, че приятелят ти е починал. Казал си го, да, не е хубаво да казваш нещо такова дори на шега, просто така се е случило. Дори да не му гобеше казал, пак щеше да свърши така. За това недей да се обвинявай. Вземи се в ръце, самоубийството е за жалки и слаби хора. Бъди силен и се потруди, за да живееш живота, който искаш.

За момичето, което си зарязал, заради това, че приятеля ти се е смял. Изключително глупаво. Ако на теб ти харесва, какво те боли какво мисли той, майната му като нему харесва.

1234awqqwda1234
08-07-2014, 18:15
Много сме еднакви
Като малък (2,3,4,5 клас ) нашите ми помагаха за домашните защото не можех да се справя сам . Просто не можех беше ми много трудно защото имахме 1000 домашни и с маика ми сме стоели от 18:00 до 12:00 часа сяка вечер , често родителите ми се изнервяха , че не мога нищо самичак и ме удряха с шамари , понякога като закаснявах много след училище 3 ,4 часа и се прибирах след 11 маика ми ме чакаше пред вратата и почваше да ме бие . Но наи ясния ми спомен беше как баща ми ме преби , не бях си написал домашното , като се прибра просто избухна и ми удари шамар аз паднах последваха няколко ритници в корема. Осъзнах че трябва да се отделя , почнах да уча по 2 часа всеки ден и горе долу закрепвах на 3,4,5 . Баща ми е много избухлив и понякога не може да се владее , ако направя нещо грешно започва да ми вика , че не ставам за нищо , че една горелка не мога да си пусна и че от нищо не се интересувам и за нищо не струвам .Дори на скоро пералнята се развали и аз реших ... - тате даи да видим пералнята , тои- земи отверката от гардероба , върнах се с крастата отверка с която трябваше всъшност да се развият болтовете само , че тя беше по голяма , тои ми се развика ... аз се изнервих , заплаках защото усетих ,че нямам същност баща , ударих с юмрук по стената и си затръшнах вратата . Тои доиде в моята стая , скръцна със зъби и веднага каза да отивам и да я оправя ... беше ми тешко , наричаше ме ревлио и жена . (това беше преди половин година , от тогава на сам се заклех да не роня повече сълзи , да се стегна и повече да не позволявам на никои да ме унижава ). Често съм си мислел да избягам ,защото имах спестени пари , но след като ми мине се осъзнавах и си казвах ''ще се справя , и това ще отмине''
... Аз имах добър и дори добри приятели до 7 клас .. Наи добрия ми приятел с които правехме какви ли не глупости и си бяхме много близки след като се разделихме и отидохме в различни училища не ме потърси повече ... Аз изпаднах в депресия .. (на 17 съм, тази година съм 11 клас) ... В новото училище ме тормозиха много в 8 клас бях слаб и секи ме унижаваше , псуваше ме , изглеждах жалък в техните очи , и може би си е било така . От училище в къщи ,на компютара по цял ден и така 3 години вече . Когато се събуждах сутрин вече исках деня да свърши , с нетърпение чаках да свърши междучасието за да почне часа и да спрат да ме унижават . В първата година плаках често нощем като си мислех за старите приятели и отминалото време . На втората година ( 9 клас) ме закачаха още повече , обиждаха ме , псуваха ме , викаха ми че съм геи , а аз всъщност бях наи- нормалния човек в този клас . Нямаше какво да направя , ходех с наведена глава тормозеха ме освен психически и физически , живеех ден за ден но не се отказвах . Понякога си търсех управдание пред маика ми за да не отида на училище .
10 клас - Миналата година не ме закачаха почити , имаше дори цели месеци в които никои не ми казваше нищо чувствах как ставам приятел с тях . Но не лъгъл съм се , един ден си стоях на чина и момчето което закъсняваше всеки час и дори често не идваше на училище , седна зад мен , почна да ми дърпа стола ,казах му да спре , помолих го, след това се ядосах ,извих раката и му казах да спре . След малко тои стана по време на часа и ме удари с шамар , каза ми как съм смеел да му посягам , развика се на госпожата , дори я обиждаше и хвърли химикал по нея (след това ми доиде адреналина и исках да го убия но дори не посмях да го ударя и съжалявам за което . Преди не бях такъв , в старото училище още докато ми кажеха една дума и вече се палех и почвах да се бия с юмруци колкото мога, маи това съм наследил от баща си) , последствия - никакви . Отново в шок . Обещах на себе си да не се унижавам никога повече и да не си трая и каквото и да става да отвръщам на удара с удар.
Тренирам вече около 5 месеца имам много добра физика и мисля , че мога да набия всеки които ме наранява по някакъв начин.
Преди около 1 месец се сбих с един приятел от село (понеже през лятото карам ваканцията тук) , тои ме нагруби , отново опитах да преглътна егото си и да избегна боя само , че не успях този път . Ударих го с юмруци по главата няколко пъти и си тръгнах . След това се сдобрихме разбира се .
Мисля си за бъдещето , искам след време отново да пиша тук и да довърша историята си , искам да си намеря приятелка , да стана студент , да си намеря добра работа и да имам деце ...

RapExotic
08-07-2014, 19:24
Аз съм развил умения с електричество и мога да направя бомба. Единия телефон звъни на другия който е в кашон пълен с барут и източника на вибрация на телефона е свързан с една специална хартия която гори при контакт с 1 волт електричество. И така мога да съборя цели сгради!

Осама, допускаш груби грешки в процеса на пройзводство! Така най-много да взривиш някой снежен човек. Първо кашона не държи налягане - от там няма и детонация, второ хартията е изолатор, а за да премине тока ти трябва проводник и то с голямо съпротивление и трето не източника на вибрации ще запали искрата, а източника на напрежение, който го захранва. Съжалявам, че те просветлявам на тема как да се самовзривиш, ама тия груби грешки ми избодоха очите.

HollyGolightly
08-07-2014, 21:53
Знаеш ли на какви неща съм станал свидетел? Като малак се разхождах по строежите и настъпих един ръждясал пирон и като се прибрах у нас от раната нямаше и следа. Пък веднъж докато запалих една клечка кибрит онова изхвръкна и ми влезна в окото но не се запали! Аз лично вярвам че ти дори да си някакъв бедняк без диплома Бог може изведнъж да направи нещо подобно на това: Ходя из улиците през нощта и виждам някакво куфарче под контейнера. И аз отивам да погледна отварям го и виждам вътре 1 милион лева в стотачки. Всичко може да стане... може пък някой да ме види и да пита какво правя толкова късно навън? И аз му отговарям че спя през деня и този човек да ми предложи работа като нощен пазач(въпреки че нямам диплома). Аз гледах в един филм как шефа отива до стаята да каже на сервитъора че е уволнен. Вратата е развалена и може да се отваря само от външната страна. И вятъра затваря вратата. Те двамата остават сами в стаята и остават там дълго време без храна. Шефът намерил една мръсна маслина на пода и започнал да пее "няма да ти дам няма да ти дам!" апък сервитъора му се молил дай ми поне половината умирам от глад! И след време сервитъора намерил цяла консерва и шефът казал "мамка му така ми се пада сега..." обаче сервитъора му е дал на него! И тогава той му казал "Не мога да уволня такъв добър човек, не си уволнен". Виждаш ли? Ако Бог каже ще го бъде, аз се ядосвам на Бог защото ме оставя.
Всичко това, което го написа, само потвърждава думите ми, че си мързелив и чакаш всичко на готово да ти се даде. Не искаш да учиш, като нормалните хора и след това да СИ ИЗКАРАШ САМ ПАРИТЕ, ти искаш ей така да си намериш куфарче в парка.
Има много хора, които са преминали през трудни периоди, хора чийто живот е бил ужасен и са им се случили много по-лоши неща от тези на теб, но те не мрънкат. Взимат се в ръце и се стремят да си оправят живота, не като теб само да се оплакват и да очакват да стане чудо. Нито Бог, нито който и да било ти дължи нещо, че да се сърдиш защо не ставало.

FemaleEyes
08-08-2014, 07:11
Много сме еднакви
Като малък (2,3,4,5 клас ) нашите ми помагаха за домашните защото не можех да се справя сам . Просто не можех беше ми много трудно защото имахме 1000 домашни и с маика ми сме стоели от 18:00 до 12:00 часа сяка вечер , често родителите ми се изнервяха , че не мога нищо самичак и ме удряха с шамари , понякога като закаснявах много след училище 3 ,4 часа и се прибирах след 11 маика ми ме чакаше пред вратата и почваше да ме бие . Но наи ясния ми спомен беше как баща ми ме преби , не бях си написал домашното , като се прибра просто избухна и ми удари шамар аз паднах последваха няколко ритници в корема. Осъзнах че трябва да се отделя , почнах да уча по 2 часа всеки ден и горе долу закрепвах на 3,4,5 . Баща ми е много избухлив и понякога не може да се владее , ако направя нещо грешно започва да ми вика , че не ставам за нищо , че една горелка не мога да си пусна и че от нищо не се интересувам и за нищо не струвам .Дори на скоро пералнята се развали и аз реших ... - тате даи да видим пералнята , тои- земи отверката от гардероба , върнах се с крастата отверка с която трябваше всъшност да се развият болтовете само , че тя беше по голяма , тои ми се развика ... аз се изнервих , заплаках защото усетих ,че нямам същност баща , ударих с юмрук по стената и си затръшнах вратата . Тои доиде в моята стая , скръцна със зъби и веднага каза да отивам и да я оправя ... беше ми тешко , наричаше ме ревлио и жена . (това беше преди половин година , от тогава на сам се заклех да не роня повече сълзи , да се стегна и повече да не позволявам на никои да ме унижава ). Често съм си мислел да избягам ,защото имах спестени пари , но след като ми мине се осъзнавах и си казвах ''ще се справя , и това ще отмине''
... Аз имах добър и дори добри приятели до 7 клас .. Наи добрия ми приятел с които правехме какви ли не глупости и си бяхме много близки след като се разделихме и отидохме в различни училища не ме потърси повече ... Аз изпаднах в депресия .. (на 17 съм, тази година съм 11 клас) ... В новото училище ме тормозиха много в 8 клас бях слаб и секи ме унижаваше , псуваше ме , изглеждах жалък в техните очи , и може би си е било така . От училище в къщи ,на компютара по цял ден и така 3 години вече . Когато се събуждах сутрин вече исках деня да свърши , с нетърпение чаках да свърши междучасието за да почне часа и да спрат да ме унижават . В първата година плаках често нощем като си мислех за старите приятели и отминалото време . На втората година ( 9 клас) ме закачаха още повече , обиждаха ме , псуваха ме , викаха ми че съм геи , а аз всъщност бях наи- нормалния човек в този клас . Нямаше какво да направя , ходех с наведена глава тормозеха ме освен психически и физически , живеех ден за ден но не се отказвах . Понякога си търсех управдание пред маика ми за да не отида на училище .
10 клас - Миналата година не ме закачаха почити , имаше дори цели месеци в които никои не ми казваше нищо чувствах как ставам приятел с тях . Но не лъгъл съм се , един ден си стоях на чина и момчето което закъсняваше всеки час и дори често не идваше на училище , седна зад мен , почна да ми дърпа стола ,казах му да спре , помолих го, след това се ядосах ,извих раката и му казах да спре . След малко тои стана по време на часа и ме удари с шамар , каза ми как съм смеел да му посягам , развика се на госпожата , дори я обиждаше и хвърли химикал по нея (след това ми доиде адреналина и исках да го убия но дори не посмях да го ударя и съжалявам за което . Преди не бях такъв , в старото училище още докато ми кажеха една дума и вече се палех и почвах да се бия с юмруци колкото мога, маи това съм наследил от баща си) , последствия - никакви . Отново в шок . Обещах на себе си да не се унижавам никога повече и да не си трая и каквото и да става да отвръщам на удара с удар.
Тренирам вече около 5 месеца имам много добра физика и мисля , че мога да набия всеки които ме наранява по някакъв начин.
Преди около 1 месец се сбих с един приятел от село (понеже през лятото карам ваканцията тук) , тои ме нагруби , отново опитах да преглътна егото си и да избегна боя само , че не успях този път . Ударих го с юмруци по главата няколко пъти и си тръгнах . След това се сдобрихме разбира се .
Мисля си за бъдещето , искам след време отново да пиша тук и да довърша историята си , искам да си намеря приятелка , да стана студент , да си намеря добра работа и да имам деце ...

Добави ме в skype dn.dn.08-lawliet1q2w3e4r5t може да си пишем по някое време. Преди време добавих един пич като нас и си писахме, той казва че никога не е имал приятели. Добави ме там ще си пишем иначе баща ти е изрод братле... и моя ми е викал много аз дето не съм си написал домашните.

FemaleEyes
08-08-2014, 07:18
Осама, допускаш груби грешки в процеса на пройзводство! Така най-много да взривиш някой снежен човек. Първо кашона не държи налягане - от там няма и детонация, второ хартията е изолатор, а за да премине тока ти трябва проводник и то с голямо съпротивление и трето не източника на вибрации ще запали искрата, а източника на напрежение, който го захранва. Съжалявам, че те просветлявам на тема как да се самовзривиш, ама тия груби грешки ми избодоха очите. Източника на вибрации е свързан с 1 или няколко волта електричество което е достатъчно за да запали една хартия. И понеже хартията е в кашона с барут, бомбата ще гръмне и цялата сграда ще се срути. Пиратките са толкова малки но ако една ти гръмне в ръката може да останеш без пръсти. И така ще купя десетки кутии пиратки и ще изсипя техния барут в кашона и така ще направя бомбата. Мога, но не искам.

FemaleEyes
08-08-2014, 07:20
Всичко това, което го написа, само потвърждава думите ми, че си мързелив и чакаш всичко на готово да ти се даде. Не искаш да учиш, като нормалните хора и след това да СИ ИЗКАРАШ САМ ПАРИТЕ, ти искаш ей така да си намериш куфарче в парка.
Има много хора, които са преминали през трудни периоди, хора чийто живот е бил ужасен и са им се случили много по-лоши неща от тези на теб, но те не мрънкат. Взимат се в ръце и се стремят да си оправят живота, не като теб само да се оплакват и да очакват да стане чудо. Нито Бог, нито който и да било ти дължи нещо, че да се сърдиш защо не ставало.

Искам да си намеря работа като пазач и никой да не ме притеснява. Искам да си намеря някоя работа в която да не се свързвам с хората.

RapExotic
08-08-2014, 08:28
Източника на вибрации е свързан с 1 или няколко волта електричество което е достатъчно за да запали една хартия. И понеже хартията е в кашона с барут, бомбата ще гръмне и цялата сграда ще се срути. Пиратките са толкова малки но ако една ти гръмне в ръката може да останеш без пръсти. И така ще купя десетки кутии пиратки и ще изсипя техния барут в кашона и така ще направя бомбата. Мога, но не искам.

Личи си, че не си учил физика за 10-11 клас. Източника на вибрации е свързан с точно волт и половина напрежение и представлява малко електродвигателче с неравномерно разположена тежест върху ротора. Тези 1,5 волта няма как да запалят директно парче хартия, тъй като хартията е изолатор, а не проводник. За да запали хартията трябва да сложиш парче проводник с високо съпротивление - реотан, волфрам, или нещо подобно. И както казах по горе - за да има толкова силен взрив трябва да има налягане от рода на поне 200-300 атмосфери, а кашона не държи повече от 1-2. Тоест кашона най-много да изсъска и да се възпламени барута, но без взрив. За взрив ти трябва поне хубава плостмасова кутия или най-добре метална и то оплътнена от всякъде.

RagioL
08-08-2014, 08:45
заточнах да си предтавям как терористи пазарят от магазини за пиротехника :lol:

just lie
08-08-2014, 12:13
Имал си тежко детство...и това много е повлиало н психиката ти....но не мрази всички хора заради няколко които са те наранили...и вместо да се самоубиваш и да търсиш помощ от Бог се изправи на крака, започни да учиш в някое вечерно училище....и след като завършиш 8-ми клас можеш или да започнеш работа или да продължиш да учиш за да покажеш на всичкие мобеш да се справиш и да успееш....
Издържал си пред толкова трудности от детството си...това показва че си силен човек...,за това не си помисляй да се самоубиваш....не ти си си дал живота че да си го отнемеш...всеки има право да живее за да постигне нещо в този живот както и ти...

FemaleEyes
08-08-2014, 14:46
Личи си, че не си учил физика за 10-11 клас. Източника на вибрации е свързан с точно волт и половина напрежение и представлява малко електродвигателче с неравномерно разположена тежест върху ротора. Тези 1,5 волта няма как да запалят директно парче хартия, тъй като хартията е изолатор, а не проводник. За да запали хартията трябва да сложиш парче проводник с високо съпротивление - реотан, волфрам, или нещо подобно. И както казах по горе - за да има толкова силен взрив трябва да има налягане от рода на поне 200-300 атмосфери, а кашона не държи повече от 1-2. Тоест кашона най-много да изсъска и да се възпламени барута, но без взрив. За взрив ти трябва поне хубава плостмасова кутия или най-добре метална и то оплътнена от всякъде.

https://www.youtube.com/watch?v=0Tny2rPAoPc
Хартия от дъвка + 1,5 волт батерия. Какво ще кажеш?

RapExotic
08-08-2014, 14:59
https://www.youtube.com/watch?v=0Tny2rPAoPc
Хартия от дъвка + 1,5 волт батерия. Какво ще кажеш?

Това не е хартия, а алуминиево фолио. Алуминият е МЕТАЛ - съответно проводник. Ако не вярваш пробвай с една хартия да видиш, че няма как да стане.

FemaleEyes
08-08-2014, 15:19
Това не е хартия, а алуминиево фолио. Алуминият е МЕТАЛ - съответно проводник. Ако не вярваш пробвай с една хартия да видиш, че няма как да стане.

Не е важно дали е фоли или хартия важното е че работи номера нали? Когато звънна и се активира вибрацията(може да използвам телефон който струва 15 лева или нещо такова) тогава цялата сграда ще гръмне понеже това е цял кашон барут! Дори ще се разтресе земята.

Summer Fresh
08-08-2014, 18:04
Ти сам, ако не си помогнеш няма кой да ти помогне, набий си го в главата. Разбирам добре, че си имал тежък живот, но това не е оправдание да си го съсипеш още повече. Бог може да ти помогне единствено, ако ти се опиташ да направиш нещо, а не да очакваш да се отвори небето и да падне пред теб куфар с 1млн.