PDA

View Full Version : България

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7

Aeternal
01-08-2015, 15:45
а не не си ме разбрал - изобщо не защитавам когото и да било, просто реших да се изплюя на теорията, че видиш ли Х е виновен, че У е дебил и трепе наред
Нас още в детската градина ни се обясняваха тия неща.

Аз просто си изразявах мнението, че САЩ си носят вината.

http://i.imgur.com/qdCuOIk.jpg

Храниха змия, и тя ги ухапа.

В тея държави винаги е имало нещо сбъркано, не казвам, че щатската намеса е създала тея идиотщини, но преди интервенцията им, процесите си текоха главно вътре в държавата, а сега са консолидирани срещу нащественика.

defender
01-08-2015, 15:45
просто реших да се изплюя на теорията, че видиш ли Х е виновен, че У е дебил и трепе наре.

ето ти още една теория:

За парижките събития

"Е, какво да правим? Да се надсмиваме над вярващите, за това, че са вярващи? И ако сред тях се намерят убийци, заради тях да убиваме и невинни (защото сме чували, че вярват като тях)? Да ги ограбваме и в бъдеще? Колко хора загинаха в Ирак от 1991 досега? В Либия? В Сирия? За родените там говоря и за мирните хора. Защо не виждам влиятелните европейски и американски медии да се тревожат за тях?

Мога да кажа защо. Защото според множество влиятелните европейски и американски медии едни са повече хора, а други – по-малко хора. И поради това за едни следва да се скърби, а смъртта и страданията на други са статистика.

Как се нарича такова мислене и поведение? Нарича се фашизъм."

http://glasove.com/komentari/46567-za-parijkite-sybitiq

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 15:47
Що като избиха 130 деца в Пакистан новината мина и замина?

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 15:48
Въпрос на време беше да стане атентат, ще има и следващ със сигурност.

defender
01-08-2015, 16:02
Ауриса отвореняк, ако иска да му пратят и на него един дрон да му избие родата (в името на демокрацията) и после да видим дали няма да яхне калашника изпълнен с мъст.

И после някакъв пръшльо да се появи в някъв форум и да напише "просто реших да се изплюя на теорията, че видиш ли Х е виновен, че У е дебил и трепе наре."

лесно е да философстваш и критикуваш, когато страданието е на чужд гръб.

Aeternal
01-08-2015, 16:03
Ауриса отвореняк, ако иска да му пратят и на него един дрон да му избие родата (в името на демокрацията) и после да видим дали няма да яхне калашника изпълнен с мъст.

И после някакъв пръшльо да се появи във форума и да напиша "просто реших да се изплюя на теорията, че видиш ли Х е виновен, че У е дебил и трепе наре."

Млъкни бе.

DarkTemplar
01-08-2015, 16:15
е, тва не е правилно изказване, личи си злобичката в него.

"Само малоумните руски подлоги могат да проявяват такъв нагъл цинизъм и безочие"

айде сега да не обобщаваш кой къв бил, говори с имена. Щото изказването ти по нищо не се отличава от горното, което критикуваш.
Името му съм го постнал.

Да си продължа с размислите: Трябва да си уникално долно и аморално копеле, за да злорадстваш, че някъде някой е избил 12 човека, които на всичкото отгоре СА ТИ КОЛЕГИ и имат същото ежедневие и задължения като теб. Хора от съвсем различни браншове проявиха солидарност и се обявиха в подкрепа на въпросните, но лоботомизираният комунист, редактор на в-к Дума, партийния орган на Бесните Страшни Пенсии, е решил да се направи на интересен и да изсере алтернативно лайно (даже едно лайно има по-голяма стойност от мнението му). Ето заради това никога няма да се оправим, защото на подобни долнави елементи е осигурена публична трибуна, от която да серат и мнението им явно се споделя и от други (29 души бяха харесали тоя пасквил преди лоботомизираният да го изтрие).

Наричам го руска подлога, защото набързо прегледах сайта му и (о каква изненада!) 90% от статиите вътре бяха посветени на Путин и Кремъл.

Да бе, то и Руския либерализъм е причина за атентатите в Москва.
Сигурно 10 пъти се гърмяха в метрото, че и по летищата.

Много е грозно да се правят отпити да се изведат политически дивиденти от такива събития.
Грозно е, разбира се. И е абсолютно аморално.

Ясно е, че проблемът е политически, но и социокултурен. Никой не може да ме убеди, че терористите са се чувствали нормална част от френското общество, а не социални аутсайдери, затворени в някое гето и изолирани от социума. Радикализмът има най-благодатна почва сред най-ниските социални слоеве, представителите им са най-крайни, жестоки и верни на идеите си.

scania1
01-08-2015, 16:19
БАЛГАРИЯ ! :D :D

DarkTemplar
01-08-2015, 16:19
Що като избиха 130 деца в Пакистан новината мина и замина?
Не е минала и заминала, всички световни медии я отразиха и осъдиха този варваризъм. Пакистанците отдавна имат проблеми с талибаните и това не е първият пробив в сигурността им. За съжаление този път имаше твърде много невинни жертви.

defender
01-08-2015, 16:22
Да си продължа с размислите: Трябва да си уникално долно и аморално копеле, за да злорадстваш, че някъде някой е избил 12 човека, които на всичкото отгоре СА ТИ КОЛЕГИ и имат същото ежедневие и задължения като теб. Хора от съвсем различни браншове проявиха солидарност и се обявиха в подкрепа на въпросните, но лоботомизираният комунист, редактор на в-к Дума, партийния орган на Бесните Страшни Пенсии, е решил да се направи на интересен и да изсере алтернативно лайно (даже едно лайно има по-голяма стойност от мнението му). Ето заради това никога няма да се оправим, защото на подобни долнави елементи е осигурена публична трибуна, от която да серат и мнението им явно се споделя и от други (29 души бяха харесали тоя пасквил преди лоботомизираният да го изтрие).
Наричам го руска подлога, защото набързо прегледах сайта му и (о каква изненада!) 90% от статиите вътре бяха посветени на Путин и Кремъл.

е и кво сега, ти говориш за него и го критикуваш и после тия обвинения изведнъж ги прехвърляш и преливаш към мене, като всъщност даваш доводи от него (за да може така обвиненията ти към мене да изглеждат, че имат основа) - баси лукаво-хитрата лисица си.

Цитирай ми в това, което съм написал какво неправилно и варварско има и ще си говорим тогава.

Aeternal
01-08-2015, 16:28
е и кво сега, ти говориш за него и го критикуваш и после тия обвинения изведнъж ги прехвърляш и преливаш към мене, като всъщност даваш доводи от него (за да може така обвиненията ти към мене да изглеждат, че имат основа) - баси лукаво-хитрата лисица си.

Цитирай ми в това, което съм написал какво неправилно и варварско има и ще си говорим тогава.

ЧЕ се мъчиш да изкараш тероризма грешка на системата, като е грешка на няколко конкретни държави.

defender
01-08-2015, 16:31
Добре, не е грешка на системата, а е грешка на няколко конкретни държави.

Сега ти ми кажи къде в изказванията си за тероризма съм използвал думата "система" и че е "виновна"

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 16:36
Не е минала и заминала, всички световни медии я отразиха и осъдиха този варваризъм. Пакистанците отдавна имат проблеми с талибаните и това не е първият пробив в сигурността им. За съжаление този път имаше твърде много невинни жертви.

Не можеш да ме убедиш, че за една европейска държава или щат в САЩ, всяко едно нападение го изопачават, коментират и реват по 1 година, а масовите убийства по света ги подминават с лека ръка. Ха, те там са свикнали. Те иракчаните се избиват всеки ден, голяма раута.

DarkTemplar
01-08-2015, 16:40

Изобщо не ги преливам към теб, нито съм те включвал към тая злобарска пасмина. Цитирах ти втория пост, защото вече ме беше цитирал и си довъших размислите по въпроса. Стига си се филмирал, че едва ли не водя няква виртуална копроматна и обидна кампания спрямо теб, щото ставаш досаден.

Изнервям се на въпросния лоботомизиран изрод и мислещите като него. Светът ще свърши, злобата на глупаците няма да свърши.

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 16:45
Добре, не е грешка на системата, а е грешка на няколко конкретни държави.

Сега ти ми кажи къде в изказванията си за тероризма съм използвал думата "система" и че е "виновна"
Най-голяма вина носи САЩ. Към сащ се включват и натовските й члени, които са потдържали колонии в цяла Африка и близкия изток. В Русия има тероризъм главно от Чеченската война и войната в Грузия. Там, за да си го намажи Ауриса - пак е САЩ е виновен. Естествено като им бутат фитила за НАТО и плащат на диктатори терористи. След победата на Русия намират изоставената от грузинската армия американска техника...

DarkTemplar
01-08-2015, 16:48
Не можеш да ме убедиш, че за една европейска държава или щат в САЩ, всяко едно нападение го изопачават, коментират и реват по 1 година, а масовите убийства по света ги подминават с лека ръка. Ха, те там са свикнали. Те иракчаните се избиват всеки ден, голяма раута.
Умнико, искаш или не, ние живеем в Европа, която е люлката на съвременната цивилизация. Да, тук всичко се гледа под луда и се анализира в най-малките детайли, защото всеки има свободата да го прави. Защото сме цивилизовани и можем да си го позволим. Защото има гражданско общество и обществено мнение. Имаме 17490326578 свободни медии, за които най-нормалното нещо е да реагират, когато се избиват техни колеги с цел да им се запуши устата. Защото случилото се вчера в Париж беше атака не толкова срещу конкретните 12 човека, колкото срещу свободата на словото, която е една от основните в модерното общество. Затова всички (от журналисти, през политици, до най-обикновени граждани) наскачаха толкова остро.

Толкова ли си късоглед, та не можеш да схванеш по-голямата картина, а се заравяш само в конкретната случка?

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 16:58
Умнико, искаш или не, ние живеем в Европа, която е люлката на съвременната цивилизация. Да, тук всичко се гледа под луда и се анализира в най-малките детайли, защото всеки има свободата да го прави. Защото сме цивилизовани и можем да си го позволим. Защото има гражданско общество и обществено мнение. Имаме 17490326578 свободни медии, за които най-нормалното нещо е да реагират, когато се избиват техни колеги с цел да им се запуши устата. Защото случилото се вчера в Париж беше атака не толкова срещу конкретните 12 човека, колкото срещу свободата на словото, която е една от основните в модерното общество. Затова всички (от журналисти, през политици, до най-обикновени граждани) наскачаха толкова остро.

Толкова ли си късоглед, та не можеш да схванеш по-голямата картина, а се заравяш само в конкретната случка?

Това за какво скачат французите изобщо не ме касае. Беше терористичен акт, срещу хора, които се ''шегуваха'' с пророци и религиозни фигури и прочие все неща, които засягаха хиляди (ако не милиони) мисюлмани. Има ли са заплахи. Очакваше се. Това не ти е игра. Думите може да са също толкова убийствени. Те провокират. Със силата на словото хората са обединявали и разделяли цели нации. Разбирай го както си искаш.

Аз ако тръгна да пиша против демокрацията, кво ще стане? 10 години затовор.

Свобода на словото ли?
Като ходих в Париш преди години знаеш ли кои хора ме посрещанаха на Айфеловата кула? Протестиращи стотици негри. Досущ бедни като нашите цигани, ни продаваха кулички ментета по далавера от 100 до 1 евро.
Протестират си хората, свободоно.
Ама лидерите им ги мачкат, корпорациите им си водят войната, теористите се увеличават.

Aeternal
01-08-2015, 17:19
Най-голяма вина носи САЩ. Към сащ се включват и натовските й члени, които са потдържали колонии в цяла Африка и близкия изток. В Русия има тероризъм главно от Чеченската война и войната в Грузия. Там, за да си го намажи Ауриса - пак е САЩ е виновен. Естествено като им бутат фитила за НАТО и плащат на диктатори терористи. След победата на Русия намират изоставената от грузинската армия американска техника...

Съвсем се оплете пък ти. За Русиките глупости са си виновни само Руснаците. Пускали им били мухи.

DarkTemplar
01-08-2015, 17:20
Това за какво скачат французите изобщо не ме касае. Беше терористичен акт, срещу хора, които се ''шегуваха'' с пророци и религиозни фигури и прочие все неща, които засягаха хиляди (ако не милиони) мисюлмани. Има ли са заплахи. Очакваше се. Това не ти е игра. Думите може да са също толкова убийствени. Те провокират. Със силата на словото хората са обединявали и разделяли цели нации. Разбирай го както си искаш.

Свобода на словото ли?
Като ходих в Париш преди години знаеш ли кои хора ме посрещанаха на Айфеловата кула? Протестиращи стотици негри. Досущ бедни като нашите цигани, ни продаваха кулички ментета по далавера от 100 до 1 евро.
Ама лидерите им ги мачкат, корпорациите им си водят войната, теористите се увеличават.
Ти редовно пишеш срещу демокрацията, а никой не те е затворил никъде. Така че не ми ги разправяй тея измишльотини за 10-те години затвор, само и само да си защитиш пробитата теза.

Вестникът си беше сатиричен и осмиваше актуални личности и събития. Освен исляма е осмивал и католицизма, и юдаизма, и съвременни политици, и много други. Как всички други етноси и вероизповедания подминаваха карикатурите с усмивка, а точно резаците се извъдиха най-чувствителни и честолюбиви? Даже не може да се хвърли вината върху мюсюлманите като цялостна религиозна общност, защото часове след атентата няколко техни религиозни организации първи изказаха съболезнования и съпричастност с жертвите. Това си е чиста проба тероризъм, дело на радикални главорези, пък ако ще да се оправдават не с пророка Мохамед, ами с Бисквитеното чудовище от улица Сезам. Такива трябва да бъдат наказвани по техния варварски начин - публично екзекутирани, защото не заслужават да стъпват в съда, който е институция на точно това общество срещу което те стрелят.

Aeternal
01-08-2015, 17:22

Свобода на словото ли?

Гоов съм да сложа 20 лева, че си ходил в Париж както си правил и секс.

DarkTemplar
01-08-2015, 17:30
Гоов съм да сложа 20 лева, че си ходил в Париж както си правил и секс.
Фантазьор е той, свикнали сме му.

Auriss
01-08-2015, 17:34
Това за какво скачат французите изобщо не ме касае. Беше терористичен акт, срещу хора, които се ''шегуваха'' с пророци и религиозни фигури и прочие все неща, които засягаха хиляди (ако не милиони) мисюлмани. Има ли са заплахи. Очакваше се.
А тази простотия беше повратния момент в отношението ми към същите тези западни медии, реакцията на които Дарки (до известна степен оправдано) защитава.
Не само, че за пореден път умишлено манипулираха с лъжливи заглавия и спестяваха информация (пример; думичките 'терорист' остъстваха в заглавията, а в доста статии не се и споменават мотивите и факта, че тия ненормалници крещяха алах е велик като застреляха ранения полицай), но и още на същия, още преди да са измили кръвта от паветата, вече се бяха наредили да оправдават исляма.

Та в този ред на мисли - съгласен съм, че би било пълна дивотия да ги делим на наши и чужди, но ме дразни изключително много, че явно такова разделение отсъства дори 'зад завесите'. Мислех си, и надявам се, че политиците в Германия, УК, Франция и Швеция имат една идея повече акъл и им е ясно, че тези хора следват религия, която ги превръща в потенциални престъпници. И че всичките тези действия да ги 'интегрират' в обществата си имат за цел да изтрият помията, която им е набивана в главите от деца от разни имами и пишман-философи.
Разрових се обаче и се оказва, че масово се финансират джамии.

Наистина не знам какво да мисля просто. Нищо против емигрантите, но с ислямът определено имам проблем. Ако бях политик не бих го обявил публично, но бих направил всичко възможно да изтръгна децата от тази отровна среда. Те правят обратното.

Наистина не знам ...

http://www.nltimes.nl/2015/01/08/muslims-dont-like-free-speech-can-fuck-off-rotterdam-mayor/

Ще ми се обаче да чуя това от всеки политик.

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 17:37
Съвсем се оплете пък ти. За Русиките глупости са си виновни само Руснаците. Пускали им били мухи.
Ами, да. Как мислиш, че ще позволят да се отцепят всички гранични и важни геополитически държави от влиянието на Русия?
САЩ си имат проблеми единствено с мексиканците по границата, а Русия с 1000 вида ислямски етноса нескопосани.

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 17:46
Ти редовно пишеш срещу демокрацията, а никой не те е затворил никъде. Така че не ми ги разправяй тея измишльотини за 10-те години затвор, само и само да си защитиш пробитата теза.

Вестникът си беше сатиричен и осмиваше актуални личности и събития. Освен исляма е осмивал и католицизма, и юдаизма, и съвременни политици, и много други. Как всички други етноси и вероизповедания подминаваха карикатурите с усмивка, а точно резаците се извъдиха най-чувствителни и честолюбиви? Даже не може да се хвърли вината върху мюсюлманите като цялостна религиозна общност, защото часове след атентата няколко техни религиозни организации първи изказаха съболезнования и съпричастност с жертвите. Това си е чиста проба тероризъм, дело на радикални главорези, пък ако ще да се оправдават не с пророка Мохамед, ами с Бисквитеното чудовище от улица Сезам. Такива трябва да бъдат наказвани по техния варварски начин - публично екзекутирани, защото не заслужават да стъпват в съда, който е институция на точно това общество срещу което те стрелят.
Боза.
Писал съм аз. Говоря ти за задълбочено писане и редакция. Няма такова животно.

Резаците, ако мислиш, че са го направили, заради редакцията.. Закани към Франция имат отдавна. Всеки ден го повтарят. И най-вече заради политиката на тази държава и дроновете, които им пускат.
Днес по БТВ един психолог много точно се изрази. Още преди 40 -50 години Франция прибира 200 000 арджийци и ги обръща да воюват срещу своите, в замяна на добър живот и демокрация. Днес живеят в двустаени панелки.
Агресията води до отмъщения и нова агресия. И като хората са бедни и необразовани ислямисти - последсвията са явни.

Въобще не ми ги хвали цивилизованите еврепейци, националисти. Дето гледат на всеки имигрант като на животно от третия свят. Толерантни били. йхаасахсахсас

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 17:51
А тази простотия беше повратния момент в отношението ми към същите тези западни медии, реакцията на които Дарки (до известна степен оправдано) защитава.
Не само, че за пореден път умишлено манипулираха с лъжливи заглавия и спестяваха информация (пример; думичките 'терорист' остъстваха в заглавията, а в доста статии не се и споменават мотивите и факта, че тия ненормалници крещяха алах е велик като застреляха ранения полицай), но и още на същия, още преди да са измили кръвта от паветата, вече се бяха наредили да оправдават исляма.

Та в този ред на мисли - съгласен съм, че би било пълна дивотия да ги делим на наши и чужди, но ме дразни изключително много, че явно такова разделение отсъства дори 'зад завесите'. Мислех си, и надявам се, че политиците в Германия, УК, Франция и Швеция имат една идея повече акъл и им е ясно, че тези хора следват религия, която ги превръща в потенциални престъпници. И че всичките тези действия да ги 'интегрират' в обществата си имат за цел да изтрият помията, която им е набивана в главите от деца от разни имами и пишман-философи.
Разрових се обаче и се оказва, че масово се финансират джамии.

Наистина не знам какво да мисля просто. Нищо против емигрантите, но с ислямът определено имам проблем. Ако бях политик не бих го обявил публично, но бих направил всичко възможно да изтръгна децата от тази отровна среда. Те правят обратното.

Наистина не знам ...

http://www.nltimes.nl/2015/01/08/muslims-dont-like-free-speech-can-fuck-off-rotterdam-mayor/

Ще ми се обаче да чуя това от всеки политик.

Искаш да забранят втората по изповядване религия?

DarkTemplar
01-08-2015, 18:13
Боза.
Писал съм аз. Говоря ти за задълбочено писане и редакция. Няма такова животно.

Резаците, ако мислиш, че са го направили, заради редакцията.. Закани към Франция имат отдавна. Всеки ден го повтарят. И най-вече заради политиката на тази държава и дроновете, които им пускат.
Днес по БТВ един психолог много точно се изрази. Още преди 40 -50 години Франция прибира 200 000 арджийци и ги обръща да воюват срещу своите, в замяна на добър живот и демокрация. Днес живеят в двустаени панелки.
Агресията води до отмъщения и нова агресия. И като хората са бедни и необразовани ислямисти - последсвията са явни.

Въобще не ми ги хвали цивилизованите еврепейци, националисти. Дето гледат на всеки имигрант като на животно от третия свят. Толерантни били. йхаасахсахсас
Пиши си колкото си искаш срещу демокрацията, плуразима и т.н., никой нищо не може (и няма) да ти направи. Единствено ако призоваваш към расизъм, екстремизъм и насилие над определена етническа или друга общност, ще те подведат под съдебна отговорност, защото е противозаконно.

Ясно ми е, че тези терористични акции са атака както срещу вестника, така и срещу френската външна политика. Обаче я се замисли, ти ако си държавен глава на някоя велика сила (каквато Франция безспорно е), би ли позволил на разни терористи да ти определят какво можеш да правиш, и какво не? Или би ги изринал първо от собствената си държава, а след това и от мястото, откъдето са дошли? Помисли реално, ти ли ще се съобразяваш с тях, или те с теб?

Драмата дотук е точно в липсата на адекватна реакция на Франция и съюзниците й от НАТО. Заслепени от либералната си свръхтолерантност (или както някои с право я наричат - толерастия), западните демокрации забравиха да отбраняват ценностите, които са определящи за тяхната същност. Ако Олан не е безхарактерна путка, то трябва да е първият от въпросните лидери, който да настоява за сухопътна операция срещу Ислямска държава и подобните й. Видя се, че въздушните удари не вършат работа.

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 18:30
Аз също съм на мнение, че ислямска държава не може да съществува в този й вид, но виновниците за нейното създаване е точно Запада. Каво стана след 11 септември? Атакакуваха ли с всички средства Ирак? Избиха ли половин милион? Или е трябвало до последно всеки един човек да се заличи с ядрени оръжия?
А ако правителството на Франция не беше подменял режими и атакувал хора на другия край на морето, сега щеше ли да има атентат?

За да сринеш един строй се иска все някакво насилие. За кво ми е да дрънкам против демокрация, ако не предлагам нищо в замяна? Всъщност, аз също искам демокрация, ама надали можем толкова либерално да я постигнем.
Да, съгласен съм с теб и ауриза за толерастизма, ама друго либералната демокрация НЕ позволява.

И най-толерантни сме българите сравнение с много други западни народи.

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 18:32
Само да четете, как се държат с българите във Швейцария, пълен игнор :Д

DarkTemplar
01-08-2015, 19:03
При теб грешката е, че си мислиш, че демокрацията може да е само либерална. А тя може да е и консервативна, където и държавата има по-голяма намеса, и законовите/икономическите ограничения са по-големи, и обществените норми са по-затегнати. Либералната демокрация постепенно се превърна в слободия и от това умело се възползват терористите и радикалните ислямисти. Ако в момента начело на Франция и Обединеното кралство бяха Де Гол и Тачър, вместо Олан и Камерън, реакцията на този терористичен акт щеше да е много по-сурова, но и справедлива. Те двамата щяха да мобилизират всичко налично, за да накажат виновните и да изкоренят проблема. Това е драмата на съвременния свят, че масово ни управляват педали-конформисти, вместо истински лидери.

golemiq_korab_minava
01-08-2015, 20:08
тероризма не може да бъде изкоренен, ами само засислен.
той е като кризата, не е точно определен враг, не е е ясна повреда в машината.

на теб грешката ти е, че си мислиш, че можем да изберем нормални управители по демократичен начин и че можем да се справим с циганите като ги интегрираме.

defender
01-08-2015, 20:16
При теб грешката е, че си мислиш, че демокрацията може да е само либерална. А тя може да е и консервативна, където и държавата има по-голяма намеса, и законовите/икономическите ограничения са по-големи, и обществените норми са по-затегнати. Либералната демокрация постепенно се превърна в слободия и от това умело се възползват терористите и радикалните ислямисти. Ако в момента начело на Франция и Обединеното кралство бяха Де Гол и Тачър, вместо Олан и Камерън, реакцията на този терористичен акт щеше да е много по-сурова, но и справедлива. Те двамата щяха да мобилизират всичко налично, за да накажат виновните и да изкоренят проблема. Това е драмата на съвременния свят, че масово ни управляват педали-конформисти, вместо истински лидери.

Ами то май либералната демокрация е най-печеливша за капитализма, всяко човешко желание и неговото удовлетворяване представлява един вид пазарна ниша, а през човека могат да минат всякакви желания и мисли стига да му се дават идеи и либерална свободЪ и кураж да го осъществи с например някой парад или с някое невероятно научно изследване на гените за нормалност на желанието му.

Така че либерастията си мисля е нищо повече от инструмент на капитала, и никакъв възвишен морал или ценност.

Да живее Иисуската. тва е.

Aeternal
01-08-2015, 20:19
Ами то май либералната демокрация е най-печеливша за капитализма, всяко човешко желание и неговото удовлетворяване представлява един вид пазарна ниша, а през човека могат да минат всякакви желания и мисли стига да му се дават идеи и либерална свободЪ и кураж да го осъществи с например някой парад или с някое невероятно научно изследване на гените за нормалност на желанието му.

Така че либерастията си мисля е нищо повече от инструмент на капитала, и никакъв възвишен морал или ценност.

Да живее Иисуската. тва е.

...
Вземи да почетеш малко Оруел, при него възвишени морал или ценности колкото искаш.

defender
01-08-2015, 20:25
...
Вземи да почетеш малко Оруел, при него възвишени морал или ценности колкото искаш.

Иисуската изгони търговците от храма, Иисуската ще победи капитализма или поне това гнило нещо в него, което паразитира над другите..

ПП:

Иисуската ще фалира Бил Гейтс, хихи

тва включване беше специлално за Ауриса

:D

Aeternal
01-08-2015, 21:01
Иисуската изгони търговците от храма, Иисуската ще победи капитализма или поне това гнило нещо в него, което паразитира над другите..

ПП:

Иисуската ще фалира Бил Гейтс, хихи

тва включване беше специлално за Ауриса

Ти нали осъзнава, че за последните няколко години Гейтс е направил повече за човечеството (хуманитарно говоря) отколкото католическата църква.
Нашите хомоеротични попове няма да ги коментирам :(

defender
01-08-2015, 21:12
добре, тогава може да не го фалира, може да му направи масова приватизация на преференциални цени и с икономически облекчения.

defender
01-09-2015, 22:39
аурисе кажи кога ше станем приятели в реалния живот и ще ходим да пием по едно кафе в Южния парк е ония пицариите дето ги отвориха скоро, там до Църквата.

ПП: Даже после можем да пуснем и снимки от срещата на високо равнище, между двата лагера, хихи

но тъй като ти нямам много голямо доверие и твоите снайперисти (като безмилостното парче тигъра) да ме ликвидират, то мога да взема с мене кораба и папугай.

Aeternal
01-10-2015, 09:50
Лагери ли бе...
Бива да сте изостанали, ама чак пък толкова ....

DarkTemplar
01-10-2015, 10:29
Филмар.

defender
01-13-2015, 14:09
В Москва замислят Евразийски съюз с България

"Освен бившите съветски републики, Руската федерация трябва да привлече в бъдещия Евразийски съюз редица други държави, сред които и България, смятат участници в кръгла маса, организирана вчера от управляващата партия „Единна Русия“...

Новият съюз ще бъде „голяма страна“, продължител на „идеята на Владимир Путин за единно икономическо пространство“, което ще обедини от 1 януари Русия, Беларус и Казахстан, заявил на форума руският политолог Дмитрий Орлов. „Целите на модернизацията“ обаче изискват според него Русия да се обедини не само с бившите съветски републики – днес членки на ОНД, но и с държави, „лоялни към руските икономически интереси: Финландия, Унгария, Чехия, Монголия, Виетнам, България, Куба и Венецуела“."

http://www.dnes.bg/politika/2011/11/17/rusiia-ni-iska-v-evraziiskiia-syiuz.134190

ае, честито

DarkTemplar
01-13-2015, 15:16
В Кремъл отдавна имат подобни мераци. Съвсем друг въпрос е дали ще се осъществят.

defender
01-13-2015, 15:58
и кво ще направиш, то зависи кой управлява, как ни вкараха в ес, да не би да са питали някой.

anonymous895156
01-13-2015, 16:42
а от кого зависи кой управлява

DarkTemplar
01-13-2015, 17:18
и кво ще направиш, то зависи кой управлява, как ни вкараха в ес, да не би да са питали някой.
Аз нищо няма да правя, но ти дори гъза да си съдереш, пак няма да влезем в любимия ти Евразийски съюз. :>

defender
01-13-2015, 20:32
Айдеее, почнахме да се "оправяме", първа стъпка към японското чудо на балканите, абе друго си е с рб:

"Карловци застанаха с телата си пред влаковете в знак на протест срещу спирането им.

В протеста се включиха и служители на БДЖ, тъй като локомотивното депо също ще бъде закрито и хората ще останат без препитание. До момента от региона има събрани над 2000 подписа срещу закриването на дванайсетте влакови композиции и депо.

Хората се чудат кака ще отиват на работа. Най-пострадали са жителите на Клисура.

тъй като зимата автобусите не могат да слизат до града. Протестът тази сутрин беше предупредителен, като в събота от 9 часа хората се готвят да изразят масово своето недоволство."
http://frognews.bg/news_84039/

defender
01-13-2015, 21:09
а от кого зависи кой управлява

ми кой управлява да не би да съм аз или гражданите, как тогава се озовахме в такава държава и в такава ситуация, точно обратното на това към което всички се стремим.

ПП: Що като си у дома си, където наистина ти управляваш, всичко си ти е подредено, дори с всяка година си купуваш нещо ново (я картина, я диван, я телевизор, я нови дънки) и става по-красиво (докато не те съкратят от работа, щото например депото в Карлово го затварят), а в държавата не е така, нали уж пак ти управляваш.

defender
01-14-2015, 15:04
днес ядох филия хляб с шарена сол и червен пипер и краставица и студена вода, леле-леле, до къде я докарах. Поне в София да растяха гъби.

а вие кво обядвате и вечеряте по принцип?..

ПП: а сега и влаковете спират, че и до село не мога да ида да заредя със сланина, суджук и домашно сирене от баба ми.

golemiq_korab_minava
01-14-2015, 15:26
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4536350

Ама сега няма международен скандал :Д

За да ядеш качествена храна трябва или сам да си я производеш, или да си богат, за да си поръчаш от някое скъпо място.

DarkTemplar
01-14-2015, 17:23
днес ядох филия хляб с шарена сол и червен пипер и краставица и студена вода, леле-леле, до къде я докарах. Поне в София да растяха гъби.

а вие кво обядвате и вечеряте по принцип?..

ПП: а сега и влаковете спират, че и до село не мога да ида да заредя със сланина, суджук и домашно сирене от баба ми.
Ефенди, като те е мързяло да учиш и да работиш, цял живот ще си пролетарий. :D

defender
01-14-2015, 20:02

defender
01-15-2015, 13:53
НАП рови в банковите ни сметки, ако не плащаме за здраве

"НАП ще събира по-лесно неплатени здравни вноски от българи, след като получи информация от търговските банки какви сметки имат в тях борчлиите. А след това ще изиска плащането им. Това право на агенцията ще се даде със законови промени като целта е всяка година делът на трудносъбираемите осигуровки да се топи с 10%, пише в управленската програма на правителството за сектор "Здравеопазване"."

http://www.varna.utre.bg/2015/01/15/292666-nap_rovi_v_bankovite_ni_smetki_ako_ne_plashtame_za _zdrave

ПП: това Шарли ли е?

DarkTemplar
01-15-2015, 15:02
Ефенди, теб това едва ли те притеснява, тъй като си складираш парите в дюшека и в Бурканбанк. :D

Бързо признавай от колко години не си си плащал осигуровките. 8-)

defender
01-15-2015, 15:12
как ще ги складирам в дюшека, аз съм важен инвеститор за държавата, инвестирам в лютеница, туршия, печен патладжан и чушки. Само не знам защо държавата не ме третира като стратегически важен инвеститор и не ми даде облекчения, а те все за чужди компании отиват.

здравни осигуровки плащам само когато здравния министър е убавец.

DarkTemplar
01-15-2015, 15:20
здравни осигуровки плащам само когато здравния министър е убавец.
http://stmost.info/images/stories/2011/46/gaidarski.jpg

Като него ли?

DarkTemplar
01-15-2015, 19:43
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2015/01/15/2454459_nasledstvoto_na_soca/?sp=0#storystart

Истината за соца и неговомо наследство, казани от самите социалисти. Корабе, ефенди, четете внимателно, за да видите къде са реалните причини за положението през последните 25 г.

golemiq_korab_minava
01-15-2015, 20:13
Поредния платен американски задник.

То такива олигофрении, че няма накъде

.
В момента, не само, но и от 25 години в България действат Западни сили, отдавна сме прекъснали отношенията с Русия.

defender
01-15-2015, 20:30
.....

сигурно след 50 години ще има такива статии и за сегашния строй. хихи

DarkTemplar
01-15-2015, 20:30
Корабе, статията е от Работническо дело. Какви американски задници, какви 5 лева? Ще се научиш ли да четеш някога?

сигурно след 50 години ще има такива статии и за сегашни строй. хихи
Възможно е. Което не намалява истинността и достоверността на въпросната статия.

Ayes
01-15-2015, 20:34
ес, сащ и нато ВЪН! Правилния път за нас е ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ!

defender
01-15-2015, 20:36
урааааа

DarkTemplar
01-15-2015, 20:41
Отивайте и се присъединявайте бе, кой ви пречи. Тъкмо ще научите що е то истински лишения - нещо, което за руснаците (особено от провинцията) е ежедневие. И не забравяйте да се кланяте на Владимир Владимирович, докато тъпчете картофи с водка (щото там няма почти нищо друго). :>

SHPAIdURmeN
01-15-2015, 20:41
Бихте ли изказали Вашето мнение относно, отпразнуването на 102-годишната на ВВС с авиошоу на летище София ?

"„Това сме ние” има за цел да представи българските военни пилоти и авиационни специалисти, тяхната отдаденост, опитност и издръжливост, да фокусира общественото внимание върху рисковете, които военнослужещите поемат ежедневно и отговорността, която те носят", съобщават от пресцентъра на ВВС."

Ето и едно видео : http://vbox7.com/play:ec2d6c8fd1

и статия (+ 2 видеа) : http://www.bgonair.bg/avioshou/2014-10-12/avioshou-vrazhdebna-11102014-pogled-ot-visoko

defender
01-15-2015, 20:45
Тъкмо ще научите що е то истински лишения - нещо, което за руснаците (особено от провинцията) е ежедневие.

Кви лишения ве, познавам българи в Русия (в Москва), няма такива работи.

Ayes
01-15-2015, 20:47
DarkTemplar, а какво да се кланям на Запада ли? Който иска България да я няма? Добре, че българите да са непредвидими, иначе ФАЩ отдавна да е направила сценарий Украйна или Сирия тук... Не мога да разбера за какви режими и лишения говориш..

DarkTemplar
01-15-2015, 20:47
Кви лишения ве, познавам българи в Русия (в Москва), няма такива работи.
Не забравяй, че Москва и Петербург не са цяла Русия, а една много малка част от нея. А в близко бъдеще и те ще започнат да затягат коланите.

Не мога да разбера за какви режими и лишения говориш..
Иди в Русия и ще разбереш.

Ayes
01-15-2015, 20:51
Не забравяй, че Москва и Петербург не са цяла Русия, а една много малка част от нея. А в близко бъдеще и те ще започнат да затягат коланите.

Иди в Русия и ще разбереш.

Много си заблуден.. Но то е така от тези ''медии'' промиващи мозъка ви секидневно, хората забравят да мислят кое е рационално и кое не.. Русия ни е освобождавала и пак ще ни освободи, а вие си я плюйте колкото искате. Ако според теб в Русия има лишения тогава защо 81% от населението подкрепят Путин?

DarkTemplar
01-15-2015, 20:57
Първо ни освободиха от османците, а после ни заробиха за 45 г., поставиха ратаите на власт и ни съсипаха в интелектуален и в много други аспекти.

За тези, за които соцносталгията е начин да соправдаваш собствените си неблагополучия днес, ще напомня, че нашенската димитровска-вълкочервеноковска-живковсак действителност си беше някакво копия на руската такава, само че в по-мек вид. А за това накъде е тръгнала отново Путинова Русия (назад към съветския болшевизъм), ето ви един пример:

Провинцията в Русия вече усеща икономическите трудности

Хората обаче не обвиняват за това президента Владимир Путин

"В четвъртък ще се състои годишната пресконференция на руския президент Владимир Путин, на която той ще трябва да отговоря на болезнени въпроси, свързани с икономиката на страната, която е на ръба на рецесия – за сриващата се рубла (в понеделник тя премина нова психологическа бариера от 60 рубли за долар - бел. ред.), покачващите се цени, пресъхващите чужди инвестиции, западните санкции и спадащите цени на петрола. На фона на всички тези проблеми провинцията вече усеща предстоящите трудни времена, разказва в репортаж британската ВВС.

Дърветата по пътя към град Рязан са побелели от сняг като в приказка, но именно тук се чувства суровата действителност. За период от хиляда години градът е бил завладяван и опустошаван от войни и революции. Но винаги е оцелявал, готов за следващото изпитание. И сега то не закъснява под формата на икономическа бъркотия. В супермаркета в Рязан учителката Яна Киндеева пазарува за седмицата и брои всяка стотинка. "Цените се вдигнаха. И не става въпрос само за продукти, а и за скъпи стоки като автомобили и мебели. Ще празнуваме новата година вкъщи, защото цените на почивките също скочиха", казва Киндеева.

В дома й, където живеят още майка й Ирина и баба й Лариса, тя черпи с чай и сладкиши, тъй като никаква криза не може да се отрази на руското гостоприемство, въпреки че Москва и Западът говорят за нова студена война. Ирина и Лариса и преди са изпитвали икономически несгоди. Те са притеснени, но не се паникьосват. "Руснаците винаги се придържат към надеждата, че нещата ще се оправят. Това е в душите ни. Имаме си поговорка: Надеждата умира последна", обяснява Ирина.

Кой е виновен

Но кой според тях е виновен за сегашната ситуация? Не и Путин. "Обвиняваме основно местните власти. За президента може би е трудно да контролира всичко. Смятаме, че трябва да решим проблемите на местно равнище и тогава да вървим нагоре. Хората вярват в президента, дори когато животът става труден", твърди Яна. Тя уверено обяснява защо смята, че западните санкции не са наложени заради Украйна. "Другите страни почувстваха мощта на Русия и, разбира се, искаха да я ограничат, за да не растем толкова много. Затова наложиха санкциите. Не става въпрос за Крим. Ние просто си върнахме това, което беше наше", казва Яна.

Семейство Киндееви не е единственото, което вярва на Путин. Днес над 70% от руснаците одобряват начина, по който той управлява страната. За петнадесетте години, през които е на власт и като президент, и като премиер, Путин е изградил политическа система, която му дава цялата власт без съпътстващата я отговорност. Когато нещо се обърка, виновни са местните власти или Западът.

Местният бизнесмен Женя се притеснява от санкциите и спадащите цени на петрола. "Не съм сигурен в бъдещето. Никой не може да каже какво ще се случи след няколко месеца", обяснява той. Правителството твърди, че дори цените на петрола да спаднат под 60 долара за барел, това не трябва да тревожи хората. "За тях може и да не е притеснително. Но за обикновените хора не е така, защото приходите им ще се свият значително", казва Женя.

В кухнята на чисто новото си кафене младият предприемач Максим Гордеев признава, че това не е най-удачният момент да се отваря нов бизнес. "Времената са трудни. Определено сме засегнати от нестабилната валута, защото купуваме продуктите от чужбина. И тъй като рублата спада, хората харчат по-малко. Затова моят бизнес вероятно ще расте по-бавно. Но мисля, че все пак ще расте", смята Гордеев.

Неясно бъдеще

На битпазара в Рязан е минус 10 градуса по Целзий. Но хората продължават да продават всичко, което могат да намерят. По сергиите са изложени стари чехли, покривки и ютии. Продавачите едва свързват двата края, но обвиняват за положението си Запада. Един от тях говори за "ционистка конспирация". Но не и Евгения, която обяснява, че истинският проблем е по-близо. "Украйна изсмуква всичките ни ресурси. Много е добре, че правителството изпраща хуманитарна помощ там. Но и ние трябва да получим от това брашно и захар. Да не мислите, че стоим тук, защото животът е хубав", казва тя.

С влошаването на икономическата ситуация неизбежно изниква въпросът дали повече руснаци ще започнат да виждат връзка между случващото се в Украйна и положението в Русия. Ако това стане, може да се стигне до неудобния въпрос – дали "добрият лидер" не е направил грешна преценка."

В Русия има лишения, но най-големите лишения тепърва предстоят.

Ayes
01-15-2015, 21:01
Няма да се учудя ако си от ранобудните студенти ...

defender
01-15-2015, 21:06
аз не знам друга държава, която да може да устой на изолацията от целия западен свят, нека САЩ преживее това, което Русия преживява сега и вече ще е във фалит, о да тя и сега във фалит.

Ако ЕВропа се опита да изолира САЩ, както Русия, сигурно още на следващия ден и ги треснала трета световна.

DarkTemplar
01-15-2015, 21:06
Няма да се учудя ако си от ранобудните студенти ...
Аз пък няма да се учудя, ако си от заблудените дечурлига, които са чували суперлативи за Русия от баба си и дядо си и тези истории са формирали светогледа им.

Аргументите, които ми изтъкваш съм ги чувал/чел стотици пъти и съм ги оборвал още толкова. Седни, почети по темата (но не Московская правда) и тогава ела да спорим. Няма смисъл да въртим едни и същи стари плочи.

аз не знам друга държава, която да може да устой на изолацията от целия западен свят, нека САЩ преживее това, което Русия преживява сега и вече ще е във фалит, о да тя и сега във фалит.
Когато си управляван от тоталитарен сатрап, обикновено стоиш в изолация или влизаш във война, сатрапите само това умеят.

defender
01-15-2015, 21:17
Не знам какъв сатрап е, но 80% от руснаците го подкрепят или викаш това е насила.

Auriss
01-15-2015, 21:18
Северна Корея

golemiq_korab_minava
01-15-2015, 21:21

Ако ЕВропа се опита да изолира САЩ, както Русия, сигурно още на следващия ден и ги треснала трета световна.
И цялата война на Запада в Украйна е ДА ПОПРЕЧИ НА РЕВОЛЮЦИОННИТЕ ДЕЙСТВИЯ В НОВОРУСИЯ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ЗАЕДНО С ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ И ДА ПРОМЕНЯТ ГОСПОДСТВАЩАТА СИСТЕМА В СВЕТА

DarkTemplar
01-15-2015, 21:21
Северна Корея
Ким Чен Ун for the WIN!

И цялата война на Запада в Украйна е ДА ПОПРЕЧИ НА РЕВОЛЮЦИОННИТЕ ДЕЙСТВИЯ В НОВОРУСИЯ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ЗАЕДНО С ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ И ДА ПРОМЕНЯТ ГОСПОДСТВАЩАТА СИСТЕМА В СВЕТА
Точно така, Източна Украйна е инструментът, чрез който Русия ще установи световно господство!

:D :D :D :D

golemiq_korab_minava
01-15-2015, 21:23
НИЕ ЩЕ защитим голямото мамче :D

golemiq_korab_minava
01-15-2015, 21:25
Ким Чен Ун for the WIN!

Точно така, Източна Украйна е инструментът, чрез който Русия ще установи световно господство!

:D :D :D :D

След като РЕВОЛЮЦИОННИТЕ ИДЕИ БЪДАТ ПРОКАРАНИ ПРЕЗ УКРАЙНА И МОЛДОВА, ТЕ ЩЕ СЕ ПРЕНЕСАТ ПО ВЕРИГАТА ПО ЦЯЛА ЕВРОПА. ТАКА ЧЕ РЕВОЛЮЦИОННЕРИ И СЪМИШЛЕНИЦИ ЩЕ ВЪСТАНАТ СРЕЩУ ДИВИЯ КАПИТАЛЪМ И ЩЕ ПРЕОБЪРНАТ ПРАВИТЕЛСТВАТА СИ

yakuza_
Много си заблуден.. Но то е така от тези ''медии'' промиващи мозъка ви секидневно, хората забравят да мислят кое е рационално и кое не.. Русия ни е освобождавала и пак ще ни освободи, а вие си я плюйте колкото искате. Ако според теб в Русия има лишения тогава защо 81% от населението подкрепят Путин?

Някой от сегашните руснаци ли те освободи? Тая свобода сме я платили със злато, можели сме да платим на всяка друга държава. Още един с поредното просешко мислене. Никоя държава не дава нищо даром на друга. Защото са заблудени? Виждал ли си руска опозиция? Всичките са по затворите или в чужбина. Та дори Меркел, която направи толкова много за Германия, няма тая подкрепа. Всяка статистика която не е обвързана пряко с икономиката, може да се измисли.

"В Русия е учредено движение "Антимайдан" за борба с "цветните революции"- ей такива ти му работи, явно усещат накъде отиват нещата.

DarkTemplar
НИЕ ЩЕ защитим голямото мамче :D
Ами отивай да защитаваш, кво само лаеш по форума. :D

golemiq_korab_minava
01-15-2015, 21:27
Ами отивай да защитаваш, кво само лаеш по форума. :D
В МОМЕНТА Я ЗАЩИТАВАМ НА ИНФОРМАЦИОННО НИВО И ПРОСВЕТА, СЛЕД ВРЕМЕ И С ДЕЙСТВИЯ, РАБОТЯ ПО ВЪПРОСА.

DarkTemplar
01-15-2015, 21:29
О йеее, Корабът в ролята на просветител. Къде си бе, народни будителю?

:lol: :lol: :lol:

golemiq_korab_minava
01-15-2015, 21:31
СМЕЙ СЕ СМЕЙ СЕ ТИ

DarkTemplar
01-15-2015, 21:34
Добре, че не са ни просвещавали такива като теб, че сега сигурно и имената нямаше да можем да си напишем правилно. :D

SHPAIdURmeN
01-15-2015, 21:56
Бихте ли изказали Вашето мнение относно, отпразнуването на 102-годишната на ВВС с авиошоу на летище София ?

"„Това сме ние” има за цел да представи българските военни пилоти и авиационни специалисти, тяхната отдаденост, опитност и издръжливост, да фокусира общественото внимание върху рисковете, които военнослужещите поемат ежедневно и отговорността, която те носят", съобщават от пресцентъра на ВВС."

Ето и едно видео : http://vbox7.com/play:ec2d6c8fd1

и статия (+ 2 видеа) : http://www.bgonair.bg/avioshou/2014-10-12/avioshou-vrazhdebna-11102014-pogled-ot-visoko

....

Auriss
01-15-2015, 22:01
http://www.theguardian.com/world/2015/jan/15/group-anti-maidan-defend-russia-pro-democracy-protesters

aahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahahahahahahahah ahahahahahahahah

ох в толкова интересни времена живеем

след 20г. ще разказвам на децата си за а)гражданската война в Русия или б)зараждането на тоталитарна Русия и защо руснаците се хранят с плъхове
лолололо

defender
01-16-2015, 21:56
"Ние не сме в криза. Ние сме по-скоро в упадък, който прави невъзможно производството на криза, защото кризата съдържа възможност за изход. В някакъв смисъл ние се движим в режим на упадък", смята той.

Европейската цивилизация и по-общо западния свят след падането на Берлинската стена и края на Студената война загуби опорна идеологическа точка, загуби собствената си кауза. Обедня западната свобода. Тя загуби собственото си съдържание. Тази свобода опустя....Западният човек не знае предназначението на собствената си цивилизация освен да удържа зона на комфорт, да възпроизвежда едно пълноценно консумативно настояще. Извън това, то не знае предназначение. Няма над себе си регулативна сила, инстанция спрямо, която човешкото поведение и социалната вяра могат да бъдат изграждани и формулирани. Това е в известен смисъл ситуация на егзистенциален вакум. На метафизическа скука, пустота....Това е много рисково състояние", подчерта д-р Николай Михайлов."

http://news.dir.bg/news.php?id=18276347

ПП: само групичката ще я управи Европата и планът на якузата.

Auriss
01-16-2015, 22:04
той тоя 'доктор' да не се окаже като оня, другия, дето му заглаха чавето 'щото се изживява като неонацистче (горкия австралиец дето го лежи т'ва лайно) -- манов ли беше, манолов ли ;д
наскоро даже лумпени наричаше хората из нета

ех ... като измрат тия бастуни може и да се оправим

трябват ни повече австралийци обаче да им изколят чаветата :cool:

defender
01-16-2015, 22:11
той тоя 'доктор' да не се окаже като оня...
ех ... като измрат тия бастуни може и да се оправим

"Българският преход е провал на елитите, това, което имаме, не е демокрация, а родово-котерийна олигархия. Това коментира бившият депутат от ДСБ д-р Николай Михайлов в интервю за в. "Преса"."

Auriss
01-16-2015, 23:00
https://www.youtube.com/watch?v=_2dsVMpyL40

истерзанная земля моя... падёт враг

Будь ты проклята, Россия!

Русские свиньи. Ничего, правда за Украиной ибо она ни на кого не нападала. Лысый кремлевский вафлист еще заплатит за это сполна.

кацапские мутанты несут руцкий мир!!!! твари!!!!

SHPAIdURmeN
01-17-2015, 07:59
https://www.youtube.com/watch?v=_2dsVMpyL40

Auriss(това се отнася и за останалите), ако коментарите Ви, не касаят темата, ще бъдат изтрити и отчетени като спам.

defender
01-17-2015, 08:47
Auriss(това се отнася и за останалите), ако коментарите Ви, не касаят темата, ще бъдат изтрити и отчетени като спам.

Т,ва е защото Ауриса снощи беше в "егзистенциален вакум", май.

defender
01-17-2015, 10:15
http://i.imgur.com/Bxfuop0.jpg

поздрав за групичката пренавити хапиталисти, естествено с любов.

Auriss
01-17-2015, 10:26

научи се да пишеш първо, пък тогава ми давай акъл.

Aeternal
01-17-2015, 10:30
http://i.imgur.com/Bxfuop0.jpg

поздрав за групичката пренавити хапиталисти, естествено с любов.

Припомни ми на колко десетки милиарда се оценя състоянието на Путин, лицемер досаден.

defender
01-17-2015, 10:32
ако коментарите Ви, не касаят темата, ще бъдат изтрити и отчетени като спам.

Всъщност какво представлява тази жалка заплаха пред това човек да си направи кефа и да напише каквото му е на душЪта в темата, аз съм готов на тази жертва.

Трии куме.

defender
01-17-2015, 10:35
Припомни ми на колко десетки милиарда се оценя състоянието на Путин, лицемер досаден.

ми тогава това се отнася и за него

и престани все да проектираш образа на Путин върху моето "секси" тяло. Аз съм си аз.
Ако говоря нещо не го казвам заради Путин

Aeternal
01-17-2015, 10:37
ми тогава това се отнася и за него

и престани все да проектираш образа на Путин върху моето секси тяло. Аз съм си аз.
Ако говоря нещо не го казвам заради Путин

Значи ще се бориш с нас против опитите да се наложи руско влияние там където не е желано?

defender
01-17-2015, 10:38
ако преценя че е правилно, да.

но винаги ще си имам едно наум като знам че и ти си там :D

Aeternal
01-17-2015, 10:46
ако преценя че е правилно, да.

но винаги ще си имам едно наум като знам че и ти си там :D

Е предателите винаги си имате едно на ум.
Кога аз съм написал нещо което е било в ущърб на България?

defender
01-17-2015, 10:51
добре де не ми се връзвай ся, знам, че си националист, патриот като Ауриса. хихи

defender
01-17-2015, 10:57
Кога аз съм написал нещо което е било в ущърб на България?

Добре, сега сериозно, знам, че си искрен, сигурно наистина искаш доброто на България, но това, че възгледите ти са добронамерени не означава, че са правилни.

defender
01-17-2015, 11:09
Ауриса и митака, за колко капиталова печалба продавате татковината и това "сантиментално" чувство за народ, самосъзнание, традиция и общност?

Auriss
01-17-2015, 11:23
2 кифтера и една бира ;

може и за 1 хляб, кило сирене, кофичка кисело мляко и пликче домати за по 50 стинки
аа и 100к души армия и няколко безполезни завода

:)

defender
01-17-2015, 11:35
ми значи ти по тая логика ако има подходящи условия без проблем можеш да продадеш и себе си и убежденията си.
В смисъл градиш си убежденията сам цял живот и идва някой богат и ти казва приемаш моите убеждения и ти давам пари иначе нема пари (щото аз държа парите и ги произвеждам) и ти си продаваш душата, така ли.

defender
01-17-2015, 11:55
не знам, ама на мен тва малко ми прилича на някаква психологическа диария или някаква диария на принципи, трябва се лекува както се ликува буквалната диария, дето няма задръжка.

втвърди си малко "акото" в ума ве, да не потича при първа възможност и напън някой да те изкуши с бързо задоволяване на първични инстинкти, нямаш ли самоуважение поне към това което сам си градил в живота си.

defender
01-17-2015, 14:24
Вацев смята, че сме в предвоенна ситуация: Аз очаквам военен конфликт още през пролетта на украинска територия. Замисълът е да се воюва срещу Русия със силите на европейските съюзници на САЩ, тъй като военната доктрина на САЩ не предвижда възможност за директен военен допир с Русия, освен ако не става дума за глобален конфликт, а това е другото име на края на света. Така че европейските съюзници на САЩ ще трябва да докажат своята евроатлантическа солидарност изпращайки свои въоръжени сили. /…/

По-вероятно е да се очаква въоръжен конфликт, в който на България е предвидена определена роля. Американците са реалисти и прагматици и знаят много добре, че България е важна, но България има един проблем – народът, който не е американофилски.

Според Вацев, голямата политическа задача е свалянето на Владимир Путин до лятото: Американският политически календар показва други неща във втората половина на годината. Работата е там, че действия екип в Белия дом в момента не е настроен за директен конфликт с Русия, но тези, които определят голямата политика на САЩ желаят на всяка цена да се създаде горяща ивица между Русия и Европа, за да се принуди руския елит да свали Путин. Голямата цел е да не се позволи никакъв геополитически съюз между Русия и ЕС.

http://bnr.bg/post/100509898/analizatori-ochakvame-voenen-konflikt-na-ukrainska-teritoria-oshte-prez-proletta

ПП: направо луда работа?

Auriss
01-17-2015, 15:49
за да се принуди руския елит да свали Путин.
ей почна да се съгласяваш с мен - даже цитираш хора, които казват същото.

Само дето не вярвам да са толкова тъпи, че да се налагат директно -- разбирай да човъркат Б-я. Цяла източна европа се е наточила да стъпче Русия - не им трябваме ;д
Пределно ясно ми е, поне на мен, че българите обикновено са със силния на деня или поне този, който по телевизията го гласят за такъв. Путака като изхвърчи и ги облъчат едно хубаво от телевизорите с про-американски бълвоч в допълнение към редакциите над българските учебници и всичко е на 6.

ПП : гадно ли ти е ;д ?

golemiq_korab_minava
01-17-2015, 16:37
naistina shte se izbivame :(

Aeternal
01-17-2015, 20:19
Вацев смята, че сме в предвоенна ситуация: Аз очаквам военен конфликт още през пролетта на украинска територия. Замисълът е да се воюва срещу Русия със силите на европейските съюзници на САЩ, тъй като военната доктрина на САЩ не предвижда възможност за директен военен допир с Русия, освен ако не става дума за глобален конфликт, а това е другото име на края на света. Така че европейските съюзници на САЩ ще трябва да докажат своята евроатлантическа солидарност изпращайки свои въоръжени сили. /…/

По-вероятно е да се очаква въоръжен конфликт, в който на България е предвидена определена роля. Американците са реалисти и прагматици и знаят много добре, че България е важна, но България има един проблем – народът, който не е американофилски.

Според Вацев, голямата политическа задача е свалянето на Владимир Путин до лятото: Американският политически календар показва други неща във втората половина на годината. Работата е там, че действия екип в Белия дом в момента не е настроен за директен конфликт с Русия, но тези, които определят голямата политика на САЩ желаят на всяка цена да се създаде горяща ивица между Русия и Европа, за да се принуди руския елит да свали Путин. Голямата цел е да не се позволи никакъв геополитически съюз между Русия и ЕС.

http://bnr.bg/post/100509898/analizatori-ochakvame-voenen-konflikt-na-ukrainska-teritoria-oshte-prez-proletta

ПП: направо луда работа?

На америка не ѝ отърва да сваля Путин.

Auriss
01-17-2015, 22:05
абе не й отърва

американците искат да превърнат русия в газова колонка (то не че не е) и да прибират кинтите, повече от ясно е

ама путака е прекалено влиятелен, интелигентен и целесъобразен и затова се опитват да го свалят отвътре - с разни гейски движения и поп музика

Повече от видно, че успяват, 'щото са настроили цяла Европа против Русия.
В Естония май раздаваха наскоро листовки 'как да реагираме при руска инвазия' -- смятай ! А поляците искаха директно да пращат танкове в Украйна.
На САЩ май им е получава дотук.

//лол

Auriss
01-17-2015, 22:06
слава россии :cool:

Aeternal
01-17-2015, 22:29
Представи си го това, прочетено с провлачения глас на Юрий Левитан:
Говорит Москва...

американците искат да превърнат русия в газова колонка (то не че не е) и да прибират кинтите, повече от ясно е

ама путака е прекалено влиятелен, интелигентен и целесъобразен и затова се опитват да го свалят отвътре - с разни гейски движения и поп музика

Повече от видно, че успяват, 'щото са настроили цяла Европа против Русия.
В Естония май раздаваха наскоро листовки 'как да реагираме при руска инвазия' -- смятай ! А поляците искаха директно да пращат танкове в Украйна.
На САЩ май им е получава дотук.

Aeternal
01-18-2015, 11:54
"Внимание, внимание."
Горния пост го написах, понеже, знаейки интелектуалния капацитет на климатроника, сарказма ще бъде пропуснат и мнението ще бъде прието буквално. Което според мен е смешно.

defender
01-18-2015, 12:55
"Луиза, която нашумя с ролите си в сериалите "Стъклен дом" и "Дървото на живота", сериозно обмисля варианта да избяга от родината.
В момента актрисата живее на хотел в Пловдив заради репетициите за главната си роля в "Евридика", а напоследък Григорова осъзнала, че трябва да се труди прекалено много в България и пак не е сигурно, че ще успее в кариерата си. "Нямам стабилни доходи, нямам и гадже. Не мисля, че има вече какво да ме задържа тук", споделя актрисата."
http://www.bulgaria.utre.bg/2015/01/17/293306-luiza_grigorova_napuska_bulgaria

ПП: след 25 години реформи, чудесии и блян за европейско бъдеще, много хора май ще се припознаят в тая история.

DarkTemplar
01-18-2015, 13:00
Но и много хора ще останат тук поради различни причини (родолюбие, страх да рискуват, посредственост). Кадърните хора търсят най-добрите възможности за реализация, навсякъде по света е така.

defender
01-18-2015, 13:05
Кадърните хора

кой определя "кадърните", парите или Господ.

в това е фундаменталния въпрос на цивилизациите.

defender
01-18-2015, 13:11
и ако кажеш, че парите определят "кадърните", то веднага излиза друг фундаментален въпрос и той е кой всъщност стой зад парите и дали това не е някаква човешка воля на психопат.

DarkTemplar
01-18-2015, 13:11
кой определя "кадърните", парите или Господ.

в това е фундаменталния въпрос на цивилизациите.
Способността да си създават възможности и да се възползват от тях.

Auriss
01-18-2015, 13:17
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2015/01/15/2454459_nasledstvoto_na_soca/

аййдеее климатиче приятно четене

DarkTemplar
01-18-2015, 13:18
Това вече им го постнах, но и него обявиха за "западна пропаганда". :D

Хубаво е да си го припомнят. :wink:

defender
01-18-2015, 13:20
що говориш в множествено число, дай да видя къде съм го обявил

DarkTemplar
01-18-2015, 13:30
кой е казал, че визирам теб?

defender
01-18-2015, 13:31
напиши поне двама човека, които са го обявили

defender
01-18-2015, 14:00
и ги облъчат едно хубаво от телевизорите с про-американски бълвоч в допълнение към редакциите над българските учебници и всичко е на 6.

ПП : гадно ли ти е ;д ?

мда, доста "цивилизовано" и "толерантно" звучи

обикновено когато някой обиди гей кипваш толерантно
но когато някой иска да причини това на цял народ, не можеш си затвориш усмивката, направо чак ще ти цепне ушите от кеф.

DarkTemplar
01-18-2015, 14:02
напиши поне двама човека, които са го обявили
Kлиматика има доказани шизофренни наклонности, а папагала също живее в умиление по соца. И двамата споделят въпросното мнение.

defender
01-18-2015, 14:16
Способността да си създават възможности и да се възползват от тях.

така ли, а ако някой изведнъж реши да свие притока на пари в системата, така безработицата се увеличи и битката за оцеляване стане още по-жестока, тогава може да се стигне до момент когато и непокиста сега за другите дон Тигрос и той че реве.

DarkTemplar
01-18-2015, 14:22
говориш убедено за неща, които изобщо не разбираш. по-добре говори за религия, там си по-силен. в икономиката никак не те бива.

не всички са ревльовци и мрънкала като теб.

непОкист и Обиец на надежди съм малко аС. 8-)

defender
01-18-2015, 14:29
не мога да приема живота ми да бъде контролиран от идоли, защото идолите са психопати.

дон Тигрос, демократос мама мия копутос.

Auriss
01-18-2015, 14:33
мда, доста "цивилизовано" и "толерантно" звучи

обикновено когато някой обиди гей кипваш толерантно
но когато някой иска да причини това на цял народ, не можеш си затвориш усмивката, направо чак ще ти цепне ушите от кеф.

"Внимание, внимание."
Горния пост го написах, понеже, знаейки интелектуалния капацитет на климатроника, сарказма ще бъде пропуснат и мнението ще бъде прието буквално. Което според мен е смешно.

слезе на ниво климатроник. Честито !

defender
01-18-2015, 14:37
че кво му е на климатроника,

може на тебе ти има нещо с тва чувство на превъзходство.

DarkTemplar
01-18-2015, 14:39
не мога да приема живота ми да бъде контролиран от идоли, защото идолите са психопати.

дон Тигрос, демократос мама мия копутос.
Точно такива като теб, радикално религиозни, ограничени в мисленето си и не признаващи нищо различно от това, което повелява свещената им книга, се превръщат в психопати, терористи и масови убийци. Така че пак лицемерничиш, както обикновено. :wink:

че кво му е на климатроника
нищо му няма, освен че е с интелектуален потенциал на гъба за баня.

Auriss
01-18-2015, 14:40
един дол дренки сте си - не се учудвам, че не виждаш нищо нередно в желанието му в Б-я да избухне гражданска война.
Иначе филантроп се пишеш ; загрижен за масите.

defender
01-18-2015, 14:42
да бе, айде пак да не ти напомням за германската мед сестра убила над 30 пациента.

точно тия дето отглеждат в себе си чувство на превъзходство и че те могат да наказват и определят кой става и не става са масовите убийци.

DarkTemplar
01-18-2015, 14:51
да бе, айде пак да не ти напомням за германската мед сестра убила над 30 пациента.

точно тия дето отглеждат в себе си чувство на превъзходство и че те могат да наказват и определят кой става и не става са масовите убийци.
Лицемерно е да говориш осъдително за психопати и масови убийци, когато любимата ти Русия, която така ревностно защитаваш и сочиш за пример, доста често е управлявана от такива. Нима Сталин не е с религиозно образование и не е възпитан в нормите на същото това православие? Как би коментирал сталиновия морален кодекс?

Май Джугашвилито е убил доста повече от 30 души? :>

defender
01-18-2015, 14:54
за кое съм я давал за пример...

ПП: тва, че е защитавам в създалата се ситуация в Украйна, не означа, че за други неща ще я давам за пример.

Aeternal
01-18-2015, 14:59

ПП: тва, че е защитавам в създалата се ситуация в Украйна, не означа, че за други неща ще я давам за пример.

Щото пък създалата се ситуация в Украйна е пример за добросъседско и изобщо човешко отношение.

defender
01-18-2015, 15:01
ми като разгледам всички страни на проблема и го преценя по моите критерии то към Русия клоня, кво да правя, да не го правя нарочно.

DarkTemplar
01-18-2015, 15:01
Достатъчно пъти си я давал за пример като държава, чиито обществени ценности и морал през годините, та и досега са отражение на православните такива. Колко православно е да избиеш над 10 милиона души (без да броим гладомора в Украйна през 30-те)?

Отговори ми за Сталин.

DarkTemplar
01-18-2015, 15:05
ми като разгледам всички страни на проблема и го преценя по моите критерии то към Русия клоня, кво да правя, да не го правя нарочно.
"кво да направя" е аргумент (по-точно оправдание), когато си дете. когато си пълнолетен и уж зрял човек, това говори за неспособност за логическо мислене и аргументация.

"да не го правя нарочно" също е глупаво детинско оправдание и не говори добре за психическото ти здраве.

Тук сме се събрали да дискутираме и спорим с аргументи и факти, а не да се оправдаваме като второкласници.

Auriss
01-18-2015, 15:05

http://www.ntv.ru/novosti/597456/

defender
01-18-2015, 15:07
ми аз тва не го използвам за аргумент, просто исках да кажа, че когато човек вътрешно е убеден в нещо, че е правилното, то не може да стане от другия отбор.

defender
01-18-2015, 15:09
http://www.ntv.ru/novosti/597456/

добре де, сега да почваме да изброяваме в коя държава има повече магарии и престъпления ли
ми Русия може да е православна, но не всички хора там са такива, има всякакви.

Aeternal
01-18-2015, 15:11
ми аз тва не го използвам за аргумент, просто исках да кажа, че когато човек вътрешно е убеден в нещо, че е правилното, то не може да стане от другия отбор.

Как се убеждаваш вътрешно, без да знаеш за какво става въпрос?

DarkTemplar
01-18-2015, 15:13
Когато искаш да защитиш възгледите си пред други хора, трябва да имаш нужните аргументи. В противен случай няма как да те приемат насериозно. "Аз мисля така, защото мисля така/така ми харесва/така ми говори вътрешния глас" е нелепа и безсмислена тавтология.

Хайде сега спри с глупавите оправдания и вземи кажи нещо смислено, щото се излагаш жестоко.

defender
01-18-2015, 15:13
^^ ми тва се отнася и за тебе

знам до колкото съм чул и чел.

DarkTemplar
01-18-2015, 15:15
знам до колкото съм чул и чел.
Тогава започни да цитираш каквото си чул и чел, а не какво ти говори вътрешния глас. :wink:

defender
01-18-2015, 15:15
Хайде сега спри с глупавите оправдания и вземи кажи нещо смислено, щото се излагаш жестоко.

ехееее, бил съм се излагал, с кое бе,

ми няма да кажа, ай де.

ти се излагаш, ти кажи нещо смислено. :D

DarkTemplar
01-18-2015, 15:16
ехееее, бил съм се излагал, с кое бе,

ми няма да кажа, ай де.
Върнахме се във втора група на детската градина. (facepalm)

Вече ще прибавям и инфантилизъм към личностните ти характеристики.

Aeternal
01-18-2015, 15:17
Върнахме се във втора група на детската градина. (facepalm)

Нищо ново, той тоя похват го ползва от както е влезнал в тоя раздел.

DarkTemplar
01-18-2015, 15:19
Тоя похват e типичен жените и малките деца.

Auriss
01-18-2015, 15:20
добре де, сега да почваме да изброяваме в коя държава има повече магарии и престъпления ли
ми Русия може да е православна, но не всички хора там са такива, има всякакви.

звучиш като ислямските попове като оправдават мюсюлманите - терористите виждаш ли не били истински мюсюлмани :Д

defender
01-18-2015, 15:20
Тоя похват обикновено се използва от жените и малките деца.

леле-леле, ако бях жена никога немаше ти пусна, дано гаджето ти чете това.

Auriss
01-18-2015, 15:22
ти май не си доближавал жена, 'щото те обикновено си го признават това като захванете да спорите и май дори се гордеят с това си качество

Aeternal
01-18-2015, 15:23

Да се върнем на темата колко е пропаднала Русия, по-интересна ми е от сексуалните фантазии на дефендито.

defender
01-18-2015, 15:24
ти май не си доближавал жена, 'щото те обикновено си го признават това като захванете да спорите и май дори се гордеят с това си качество
ама ако бях гей, щеше ли така да се подиграваш уе, "толерантния" мушмул..

варварин, хетерофоб.

Auriss
01-18-2015, 15:25
гейовете носят на бъзик, че и отговарят забавно

ти просто си гониш опашката (или ближеш хуя - не мога да преценя ? )

defender
01-18-2015, 15:26
гейовете носят на бъзик, че и отговарят забавно

ооо, започвам да те разбирам.

Auriss
01-18-2015, 15:28
намекваш че съм ти забавен ерго съм гей ?

бог на индукцията

DarkTemplar
01-18-2015, 15:28
ХАХАХАХАХАХА, все още умееш да ме разсмиваш. :D :D :D

Сигурно и на жените им е забавно, когато забележат колко си приличате. :>

Auriss
01-18-2015, 15:31
хахах Ефенди пак написа пост с 2 минути закъснение, ама тоя път взе, че го изтри

Как са тенджерите, мон ? Борш ли готвиш ?

defender
01-18-2015, 15:36
харпун, написах пост към Тигъра, ама докато съм писал, той отговорил друго и поста ми беше станал неуместен.

даеЙба, като някаква бабичка клюкарка си, слухтиш. Що не го кажеш и по радиото.

.

Auriss
01-18-2015, 15:39
:(

DarkTemplar
01-18-2015, 15:40
харпун
изобретението на семейния приятел на кораба трябва да се тачи, а не да се използва като обиден епитет. :>

Aeternal
01-18-2015, 15:42
хахаахха

defender
01-18-2015, 15:43
изобретението на семейния приятел на кораба трябва да се тачи, а не да се използва като обиден епитет. :>
добре, ако ти кажа "харпун" ти какво точно си представяш в ума, че и после се обиждаш от тая представа.

defender
01-18-2015, 15:46
:(

най-накрая си показа естественото състояние

бая зор даде

yakuza_
01-18-2015, 15:46
добре, ако ти кажа "харпун" ти какво точно си представяш в ума, че и после се обиждаш от тая представа.

и тук драги читатели, виждаме фамозната логика на един православен комунист (очаквайте го скоро и в уикипедия)

Auriss
01-18-2015, 15:47
защо се смееш ? удоволствие ли ти доставя, че ме натъжи ?

никак не е християнско това поведение :(

defender
01-18-2015, 15:49
ми не, аз си помислих, че съм ти помогнал да достигнеш до същността си.

ок, прав си, извинявай.

defender
01-18-2015, 15:50
и тук драги читатели, виждаме фамозната логика на един православен комунист (очаквайте го скоро и в уикипедия)

не съм комунист, що да съм комунист.

те комунистите често се събират в солидарни групи на статуквото и атакуват, а аз в момента съм сам, я сега се огледай кой къде е.

Auriss
01-18-2015, 15:53
а съм в момента съм сам

https://amclod.files.wordpress.com/2011/04/troll_face__by_shantelle_ham-d30m1sz.png

defender
01-18-2015, 15:57
виж нехарпун, между двата ми предишни поста има разстояние 1 минута, нормално е от бързото писане да объркаш, често бъркам копчетата и после го оправям и тогава идва свекървичката на форма, да ми напомни,

yakuza_
01-18-2015, 15:58
никак не е християнско това поведение :(

https://www.facebook.com/video.php?v=843430345709028

това е християнско поведение

Auriss
01-18-2015, 16:00

Дефенди, няма ли да подадеш ръка ?

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:02
Ако не бяха руските ракетни двигатели, сега САЩ щяха да са в каменната ера. :D

DarkTemplar
01-18-2015, 16:02
виж нехарпун, между двата ми предишни поста има разстояние 1 минута, нормално е от бързото писане да объркаш, често бъркам копчетата и после го оправям и тогава идва свекървичката на форма, да ми напомни,
хич не си непОкист значи...

Auriss
01-18-2015, 16:04
Ако не бяха руските ракетни двигатели, сега САЩ щяха да са в каменната ера. :D

я разкажи - кои двигатели, кое им е специалното ?
САЩ не са ли могли да си правят сами двигателите ? Защо са им били руски и как точно да извадили САЩ от каменната ера ?

Дай малко инфо. Интересно ми е. Сериозен съм.

defender
01-18-2015, 16:05

Дефенди, няма ли да подадеш ръка ?

тва, не е християнско

тва е по-скоро либерастко

golemiq_korab_minava
А за нас - ае кажете как ще се оправим? Къде са обещанията, с коио САЩ и ваща Европа ви зариваше?
Кой ще въведе мажуритарна система на изборите, макар че и тя НЯМА ДА ПОМОГНЕ?

Вие сте жалки отрепки. От много години се пише за вас. Още от турското. Никакъв революционен дух, само парите ви в главата.

Aeternal
САЩ не са ли могли да си правят сами двигателите ? Защо са им били руски и как точно да извадили САЩ от каменната ера ?

Следва:
климатроника разказва градски легенди.

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:07

Ако се образоваш малко, ще разбереш, че за всички космически и ракетни програми, САЩ купува всичко от Русия.

DarkTemplar
01-18-2015, 16:07
Следва:
климатроника разказва градски легенди.
и то мажУритарни :D

Auriss
01-18-2015, 16:09
климатика подивява

ако срещнете кльощаво момченце със зачервени очички и пяна по устенцата да си знаете кой е ;д

golemiq_korab_minava
няма да ми е жал за вас като започнете да се избивате

Auriss
Ако се образоваш малко, ще разбереш, че за всички космически и ракетни програми, САЩ купува всичко от Русия.

е ти нали си образован - драсни 2-3 реда ;д !

Aeternal
няма да ми е жал за вас като започнете да се избивате

На дота. Сука бляд.

Aeternal
01-18-2015, 16:10
Климатрониче, кой е измислил първата балистична ракета?

Auriss
01-18-2015, 16:10
ой ой ой

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:11
УУУУУУУУУУУУУУУуууууууууу уууууу

Auriss
замуча :Д

golemiq_korab_minava
вярно, няма да се избивате, циганите ше ви избият

Auriss
01-18-2015, 16:12
той не бил овца а крава

кой да знае ;д

Auriss
01-18-2015, 16:12
Вие сте жалки отрепки. От много години се пише за вас. Още от турското. Никакъв революционен дух, само парите ви в главата.

а ти си се взел за съвременен Ботев, нали ;д ?

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:13
туй ли са ви целите в живота - пари, жени, коли, и малко компютри, технологии ууууууууууууууу

DarkTemplar
Климатрониче, кой е измислил първата балистична ракета?
Вероятно някой негов съсед. Логично е, все пак откривателят на харпуна му е семеен приятел. ;]

golemiq_korab_minava
уУуУуУУуууУ

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:14
нямате СРАМ

Auriss
туй ли мууууууууууууууу
*fixed

Aeternal
Дефенди гиф ми мана. Сука бляд

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:15
аурисе туй си ти ! http://vbox7.com/play:fe2bd5e675&start=8

DarkTemplar
01-18-2015, 16:15
нямате СРАМ
Климатика премина в mode "възмутена пенсионерка".

Aeternal
01-18-2015, 16:17
туй ли са ви целите в живота - пари, жени, коли, и малко компютри, технологии ууууууууууууууу

Забрави дрешки.

Auriss
01-18-2015, 16:18
курви бело и пари

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:20
ето го и ДАРКТЕМПЛАР http://vbox7.com/play:bbcf286f8d&start=3

defender
01-18-2015, 16:21
е ся SHPAIdURmeN да дойде да види спама и групичката в сибир

Aeternal
01-18-2015, 16:22
е ся SHPAIdURmeN да дойде да види спама и групичката в сибир

Ти кво се оплакваш, нали вече си комунист. Не си сам

Auriss
01-18-2015, 16:23
шпайдърмен да ми яде паяжината

defender
01-18-2015, 16:24
не съм комунист, комунистите са атеисти, вие по-се доближавате по поведение, мани какви ги говорите.

Aeternal
01-18-2015, 16:25
не съм комунист, комунистите са атеисти, вие по-се доближавате по поведение, мани какви ги говорите.

Че не тебе кво ти е религиозното?

defender
01-18-2015, 16:26
че с какво трябва да се отличавам. Да ходя по вода ли.

yakuza_
01-18-2015, 16:28

комунизма не е поведение
масовия атеизъм би решил много проблеми

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:31
Масовия атеизъм бил решил много проблеми хаххахахахахахаххаххххххх хххххххаааа
Атеистите им дай да мятат бомби.

defender
01-18-2015, 16:32
масовия атеизъм би решил много проблеми

като например?

комунизма е светска религия, точно като демокрацията и капитализма.

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:32
Тъпите атеисти провокират към расова омраза мюсулмани и христиани

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:33
давайте рицари

Auriss
01-18-2015, 16:33
харалампииии

defender
01-18-2015, 16:37
Глей кво става:

Ислямска държава обяви Свършека на света и атеистите за сатанисти

„Ислямска държава” обяви Свършека на света. Организацията води безпрецедентна война срещу Запада за възстановяването на Халифата и тържеството на мюсюлманите след Апокалипсиса и Второто пришествие. Ориентът очаква Махди, пророкът който ще победи злото и ще донесе тържеството на исляма...

„Държавата е Халифат” и „Аллах Акбар” ще се появи на света и ще разгроми безбожниците. Именно като на безбожници гледат мнозина от мюсюлманите на коренните европейци. Атеизмът е все по силен на Запад, а той се схваща от исляма и от християнството като сатанизъм. ...

"Ислямският свят отдавна е заявил на Запада: Ние не ви учим как да живеете, не го правете и вие! Не случайно в Ориента няма издание, в което да видите подигравка с Исус Христос, Дева Мария и християнските символи.

За мюсюлманите християните са хора на Китаба, т.е. дарени от Аллах с писание, което са изкривили. И те са под защитата на Всевишния, както и мюсюлманите. Това обаче не се отнася за атеистите, които се смятат за

безбожници, дори сатанисти

Именно те са основния враг на исляма. Това бе изразено от бившия ирански президент-шиит Махмуд Ахмадинеджад, който в предизборните си кампании обяви, че ще доведе на бял свят Махди и ще победи силите на злото. Аналогични тези са изразени и от мюсюлманите-сунити. Те вече воюват за връщането на халифата и тържеството на Махди."

http://www.novjivot.info/2015/01/15/6556/

ПП: атеисти май ви е спукана работата :D

DarkTemplar
01-18-2015, 16:37
Мда, всичките атентатори по летища, гари, посолства, училища и други публични места все са атеисти. :D :D

Ефендито най-после си призна симпатиите към ислямските фундаменталисти. Респект ефенди, отне ти доста време, но успя! 8-)

yakuza_
01-18-2015, 16:38

Един атеист не би го направил. Американците са масово християни, дори съм чувал, че за тях да си атеист е по-лошо от това да си мюсюлманин.
Целия арабски свят, нямаше да си въобразява някакви глупости. Религиите са това което е донесло най-много убийства. Разни секти, кръстоносните походи, исляма с различните му форми (издевателства над жени, взривяване на всичко що мърда). Защо до сега не съм чул атеист да убива вярващ защото е такъв?
В арабски държави атеизма се наказва със смърт всъщност, колко миролюбиви са религиите!

Auriss
01-18-2015, 16:40
бе не му се връзвайте на харалампи бе :Д

DarkTemplar
01-18-2015, 16:41
Радикални атеисти обявиха Атеистична държава, заплашиха с нищо

С НАМИ НИЩО - Радикализирани атеисти от Интернет обявиха създаването на Атеистична държава и заплашиха своите неназовани към момента врагове с абсолютно нищо.

Атеистите обявиха, че в новата държава ще се проповядват екстремистки възгледи относно как науката непрекъснато допълва познанията си за Вселената и поставя новите и стари свои идеи под съмнение, за да може да продължи напред.

Атеистичните фундаменталисти обявиха, че нямат претенции към владеенето на едни или други територии, нито гонения на населението, отказващо да проповядва факта, че Бог не съществува или дори да съществува, то има толкова религии, че така или иначе повечето грешат.

Фанатиците предлагат с благ тон на всички жители на държавата спане до късно, вместо ставане за молитви в посока Мека, както и отказ от това да се благодари на Бог за успешна суперсложна операция, извършена все с личния технологичен и научен прогрес на човечеството, както и умението му да развива своята сръчност.

ДАНС отказаха да реагират, след като нямало как да бъдат задържат радикална групировка, съставена от хора с малки от мързел да се бръснат бради, които проповядват нищо.

Страх ли ви е от новата държава?
-Не, ше ги изколя тия неверници, ей!
-С групировки шега не бива.
-Да, сигурно ще започнат да тормозят журналисти, замеряйки ги с факти.

Ето ги атеистите-бомбаджиии. 8-) 8-) 8-)

defender
01-18-2015, 16:43
Един атеист не би го направил. Американците са масово християни, дори съм чувал, че за тях да си атеист е по-лошо от това да си мюсюлманин.
Целия арабски свят, нямаше да си въобразява някакви глупости. Религиите са това което е донесло най-много убийства. Разни секти, кръстоносните походи, исляма с различните му форми (издевателства над жени, взривяване на всичко що мърда). Защо до сега не съм чул атеист да убива вярващ защото е такъв?
В арабски държави атеизма се наказва със смърт всъщност, колко миролюбиви са религиите!

Защо обобщаваш всички религии и правиш общи изводи.
Според най-много хора е убил болния стремеж към власт и пари.

yakuza_
01-18-2015, 16:43
Степен на образование, IQ и атеизъм

Публикуваната статистика през 1998 година в списанието Nature показва, че процентът на вярващите в Бог или задгробен живот в САЩ е минимален сред членовете на Националната академия на науките - само 7 % от интервюираните в сравнение с 85 % от цялото население.[13] Като цяло тенденцията е към намаляване на броя на вярващите с увеличаване на образованието.[14]

Тази тенденция е забелязана в 39 изследвания, проведени между 1927 и 2002 г.[15] Има корелация и между коефициента на интелигентност и образованието и тя също е обратна - колкото по-голям е интелектът, толкова по-малка е религиозността.[16] Отрицателната корелация между IQ и религиозност е отбелязана и в изследванията на Каназава.[17]

В Русия са получени подобни резултати. Сред тези с висше образование за православни се считат 52 %, сред тези със средно образование — 67 %, с незавършено средно — 88 %.

Случайност? Не бих казал...

yakuza_
01-18-2015, 16:47
Защо обобщаваш всички религии и правиш общи изводи.
Според ?!?!?!??!?!?!??!? най-много хора е убил болния стремеж към власт и пари.

странно изречение

Говоря за 2-те най-масови религии, за всичките азиатски и разни племена нямам голяма представа.

defender
01-18-2015, 16:48
"според мен" исках да кажа, ама нали форумната свекърва ше ме санкционира, за това не го поправих.

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:53
Мда, всичките атентатори по летища, гари, посолства, училища и други публични места все са атеисти. :D :D

Ефендито най-после си призна симпатиите към ислямските фундаменталисти. Респект ефенди, отне ти доста време, но успя! 8-)
тва ся неграмотните ислямските джихадисти от кога икона за религията?

Виж ся, умнико. Света през определен етап изпада под икономическа криза, а от там и във военни действия, и тези лидери, които бъдат притиснати и не изповядват (както и днес) добродетелни ценности и нямат вяра в доброто - ще ни доведат до ядрена война.

defender
01-18-2015, 16:53
странно изречение

Говоря за 2-те най-масови религии, за всичките азиатски и разни племена нямам голяма представа.

католицизъм и ислям ли

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:56
Степен на образование, IQ и атеизъм

Публикуваната статистика през 1998 година в списанието Nature показва, че процентът на вярващите в Бог или задгробен живот в САЩ е минимален сред членовете на Националната академия на науките - само 7 % от интервюираните в сравнение с 85 % от цялото население.[13] Като цяло тенденцията е към намаляване на броя на вярващите с увеличаване на образованието.[14]

Тази тенденция е забелязана в 39 изследвания, проведени между 1927 и 2002 г.[15] Има корелация и между коефициента на интелигентност и образованието и тя също е обратна - колкото по-голям е интелектът, толкова по-малка е религиозността.[16] Отрицателната корелация между IQ и религиозност е отбелязана и в изследванията на Каназава.[17]

В Русия са получени подобни резултати. Сред тези с висше образование за православни се считат 52 %, сред тези със средно образование — 67 %, с незавършено средно — 88 %.

Случайност? Не бих казал...Най-много мръсно може да направо един много умен човек!!! На когото му пука само личния живот!

defender
01-18-2015, 16:56

Просто ви предупреждавам да се пазите, като едни загрижен за вас приятел.

DarkTemplar
01-18-2015, 16:57
тва ся неграмотните ислямските джихадисти от кога икона за религията?

Виж ся, умнико. Света през определен етап изпада под икономическа криза, а от там и във военни действия, и тези лидери, които бъдат притиснати и не изповядват (както и днес) добродетелни ценности и нямат вяра в доброто - ще ни доведат до ядрена война.
И това го прецени на базата на твоята богата обща култура, купища изчетени книги и широк мироглед?

Просто ви предупреждавам да се пазите, като един загрижен за вас лицемер.
Бъди коректен в изказа си.

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 16:59
И това го прецени на базата на твоята богата обща култура, купища изчетени книги и широк мироглед?
не, на общо морални закони, които някои хора май нямат. Щото чиста логика си е, а че като не ти пука за ближния и не вярваш в нищо (или само на своите малоумни представи) ще направиш много гадории.

yakuza_
01-18-2015, 17:03
католицизъм и ислям ли

хрисиянство и ислям

католицизъм е разклонение на християнството, както и православието и разните му други

yakuza_
01-18-2015, 17:05
не, на общо морални закони, които някои хора май нямат. Щото чиста логика си е, а че като не ти пука за ближния и не вярваш в нищо (или само на своите малоумни представи) ще направиш много гадории.

да, вярващите хора, са толкова морални, че никой от тях, никога не е убивал
всички убийци са атеисти!
да живеят религиите!
а знаеш ли, че много лекари са атеисти, както и микробиолози, фармацевти, а те са най-големите убийци!

defender
01-18-2015, 17:09
якуза, има само една правилна вяра, другото е хипноза, стига си обобщавал.

всеки може да познае правилната вяра по това как го кара да се чувства и дали не го заробва и не му отнема щастието или го кара да убива различните.

DarkTemplar
01-18-2015, 17:12

всеки може да познае правилната вяра по това как го кара да се чувства и дали не го заробва и не му отнема щастието или го кара да убива различните.
по твоята логика и атеизмът е правилна вяра, защото не те кара да убиваш никого.

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 17:13
да, вярващите хора, са толкова морални, че никой от тях, никога не е убивал
всички убийци са атеисти!
да живеят религиите!
а знаеш ли, че много лекари са атеисти, както и микробиолози, фармацевти, а те са най-големите убийци!
Атеиста не вярва в нищо. Лекарите вярват в спавяването :D

defender
01-18-2015, 17:13
в атеизма изобщо няма вяра, а няма ли нужда от вяра в нещо, то човек няма и свобода да избира.

атеизма е робство на материята.

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 17:15

Да, да. Щото твоята религия май не си чел стария коран :Д

Ами то и исляма е същата.

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 17:17
Бе, квото и да си говорим, религии ще има. Добре ше е целия свят да си помага, ама като едните убиват другите (САЩ тероризра света) просто няма как хората да не се отклонят от каньоните и да не се защитят с цената на убийства и тнт.

DarkTemplar
01-18-2015, 17:18
в атеизма изобщо няма вяра, а няма ли нужда от вяра в нещо, то човек няма и свобода да избира.

Аз не смятам, че има 100%-тов атеизъм. Всеки човек вярва в нещо - дали ще е някаква религия, собствените си възможности, някаква невидима сима (провидение, съдба, карма), някакви материални/нематериални ценности или нещо у другите. Лично аз не познавам човек, който не вярва в абсолютно нищо. Религиите просто се опитват да поставят нещата, които изброих в някаква йерархична зависимост, на върха на която стои конкретния им религиозен водач/Бог.

Така че това колко са лоши атеистите ми намирисва на религиозна пропаганда, целяща да привлече повече хора към една или друга вяра/религия. :wink:

просто няма как хората да не се отклонят от каньоните
Tи си ми идол.

golemiq_korab_minava
01-18-2015, 17:19
извинявай, ама един крадец влиза в дома ти и почва да изнасилва тъщата и ти да не го хлопнеш с брадвата, щото си ИСТИНСКИ христянин ? :Д

Aeternal
01-18-2015, 17:24
извинявай, ама един крадец влиза в дома ти и почва да изнасилва тъщата и ти да не го хлопнеш с брадвата, щото си ИСТИНСКИ христянин ? :Д

Ако си истински мъж и подкара тъщата ще идеш да му донесеш бира на човека. Секса все пак си е хамалска работа.

DarkTemplar
01-18-2015, 17:25
Щом става дума за тъщата, бих се замислил. :D Ако се справи добре, даже може да му дам някoй лев за услугата. :D

yakuza_
01-18-2015, 17:33

На атеиста му стига да вярва в себе си, в благото на общността му, в прогреса. Няма нужда да вярва, че като умре печели 40 девици, прераждания в зайци, да гори някъде, защото веднъж е пожелал жената на съседа си.

defender
01-18-2015, 17:33
дилема - ако един крадец-жена влезе в къщата ти, а ти я прекараш, това за самозащита ли се брой или за изнасилване.

yakuza_
01-18-2015, 17:34
Така че това колко са лоши атеистите ми намирисва на религиозна пропаганда, целяща да привлече повече хора към една или друга вяра/религия. :wink:

Tи си ми идол.

Дано не види Гранд каньон, че ще се почувства като идиот.

DarkTemplar
01-18-2015, 17:35
дилема - ако един крадец-жена влезе в къщата ти, а ти я прекараш, това за самозащита ли се брой или за изнасилване.
Aко й хареса, значи не е изнасилване. :D

Дано не види Гранд каньон, че ще се почувства като идиот.
И ще осъзнае смисъла на максимата "Be yourself".

DarkTemplar
01-18-2015, 17:39
Прогресът и благоденствието съществуват. Удовлетворението от себе си и постиженията си, също.

А точно религиозните канони и свободата на избор много се разминават. ;]

defender
01-18-2015, 17:39
Aко й хареса, значи не е изнасилване. :D

значи трябва се постараеш яко, че ако не и хареса.

DarkTemplar
01-18-2015, 17:43
Религиите са били най-полезни в родово-общинния и феодалния строй, защото са служели за сплотяване на общностите и техен морален кодекс. Сегашното модерно общество едновременно е глобално (защото има общи глобални закони и ценности, които обединяват хората по света) и фрагментарно (защото всяка общност си има и свои такива). И когато ценностите на едните и другите се сблъскат (което е неизбежно), това води до сериозно конфликти и човешки жертви. Всяка една война или революция в последните десетилетия реално е причинена от това.

значи трябва се постараеш яко, че ако не и хареса.
Ако ми допадне, ще се постарая. Ако не ми, ще извикам полиция. При всички случаи печеля. :D

defender
01-18-2015, 17:47
, да гори някъде,

когато направиш нещо, което после сметнеш за кофти и че си се изложил яко, отвътре главата ти не гори ли, с някакъв сякаш духовен огън.

DarkTemplar
01-18-2015, 17:50
http://www.snews.bg/bg/statiya/friz-orka-iznasilva-kradec-celi-3-dni:427

Дефенди, ето една незабравима статия за крадците и отношенията с тях. :D