View Full Version : Възможно ли е или параноясвам ?!
Вижте преди някаде 2-3 седмици правих секс , по скоро опит , защото аз бях в цикъл . Не продължи дълго защото аз се уплаших че може да стане нещо .. половия акт беше някаде 3-4 минути . Преди това не бях правила секс година някаде и това беше първия път след това време . Питах го дали е свършил в мен той каза че нямо нищо подобно . моля ви кажете ми че не разбирам нищо от тия работи и не е възможно.
Може ли да ми кажете какво може да се случи при подобно нещо :( ?
per-dead
08-18-2014, 11:26
По време на цикъл и кон да се изпразни в теб, няма как да забременееш. Calm your tits and образовай се преди да правиш секс!!!
♥cherry♥
08-18-2014, 11:28
^ :lol: жалко
Waaazzaaaap
08-18-2014, 17:57
Всичко е наред :D
bloodsugarsexmagik
08-19-2014, 13:24
Може ли да ми кажете какво може да се случи при подобно нещо :( ?
Цикъла ти ще дойде и другия месец, ама акъла с чакане няма да стане. Сама признаваш,че не разбираш нищо от тия работи, за какво тогава правиш секс? Ебаси, и осми клас ли нямаш, тогава се учат тия неща. Пък и не разбирам като си, да речем, жена, бъдеща майка (не казвам, че си забременяла сега, а по принцип, предполагам искаш деца) толкова ли не можеш да се поинтересуваш какво се случва в собственото ти тяло? Ама не, то интернета е само за фейсбук да си намериш кой да те изчука и после да питаш във форума дали въпросния момък те е забременил. Айде, стига ти толкоз.
baby_baby
08-19-2014, 13:31
Не си бременна
Защо правиш секс без презерватив като ти дори не знаеш че като си в цикъл не можеш да забременееш
anonymous768631
08-22-2014, 11:36
По време на цикъл и кон да се изпразни в теб, няма как да забременееш. Calm your tits and образовай се преди да правиш секс!!!
То и извън цикъла да се изпразни кон в нея, пак няма да забременее.
Сама признаваш,че не разбираш нищо от тия работи, за какво тогава правиш секс?
Защото й е кеф бе, бах мааму!