View Full Version : escapelle
cvetka_997
08-19-2014, 21:49
Има xиляди такива теми със сигурност, но съм притеснена и искам да попитам някой...пиx ескапел след 4 дена имаx кафяво зацапване а след седмица и половина след приемането получиx зацапване от чиста кръв...възможно ли е да е бременост или е от xапчето
DragonLady
08-19-2014, 22:00
От хапчето е. Ако са минали 14 дни от акта, можеш да си направиш тест за бременност, не че ти е необходимо, просто за лично успокоение, че не си бременна.
cvetka_997
08-19-2014, 22:03
благодаря :) просто съм притеснена...всъщност очаквам цикъла си на 23, но някой ми каза че този месец трябвало да ме пропусне :) и за повече инфо имам две кисти това влияе ли ?
baby_baby
08-20-2014, 16:28
Не четеш ли листовката като пиеш нещо?
Това е страничен ефект
CookieJoKey
08-21-2014, 11:26
Е пак ли тоя ескапел...
Може ли и аз да попитам нещо за да не правя нова тема. С гаджето ми правихме секс с презерватив, но когато той изваждаше члена си презерватива е останал в мен, според него, но мен ме е страх да не се е изхлузил по-рано, но той каза, че не е така. За всеки случай пих ескапел 15 часа след акта, възможно ли е да съм бременна, знам, че въпроса е банален, но моля който може да ми отговори. :)
kalpazanka
01-25-2015, 09:23
Кристалната топка ми я конфискуваха на летището, сори.
Кристалната топка ми я конфискуваха на летището, сори.
С контрабандата е така :lol:.
kalpazanka
01-25-2015, 11:47
^Не, не се побра в ограниченията за ръчен багаж.
hAwk_eye
01-25-2015, 13:28
^Не, не се побра в ограниченията за ръчен багаж.
баскетболна топка ли е или топката която спускат в Ню Йорк на Нова Година ебаси!?
NomNomNom
01-25-2015, 14:13
След като получих киста от ескапел/постинор, мога ли да казвам на другите хора, че и на тях може да се случи, или е долно да им вкарвам такъв стрес? :D
kalpazanka
01-25-2015, 14:15
Не е долно, ама по-добре стрес от киста, отколкото стрес от + на теста за бременност.
NomNomNom
01-25-2015, 14:17
Не е долно, ама по-добре стрес от киста, отколкото стрес от + на теста за бременност.
++
@ всички (дами):
Само на мен ли ми се струва, че тук повечето момичета/жени упрекват авторката на всяка една нова тема за този ескапел и евентуална невъзможна бременност, а в същото време имам вътрешното чувство, че всяка една от тях (тези, които упрекват) също е пила през живота си това хапче - въпреки, че тук го "плюят", дразнят му се, че е хормонална "бомба" и им обърква чувствата/мислите/желанията/цикъла и всичко останало, което може да се обърка във физиологията и психиката на една жена... :D
Има нещо вярно, а? :)
NomNomNom
01-25-2015, 15:01
Преди плюех тея, дето го плюят, защото не разбирам какво толкова, като вкараш ударен прогестерон, ( гинеколожката ми също се изказва положително за него ) , ама от както патих с болки 5 дни от киста ( изобщо не предполагах, че е възможно да я получа ) - сменям контрацептивния метод, не искам никога повече да ми се налага подобно нещо.
kalpazanka
01-25-2015, 15:03
M****, тук си съскаме ей така профилактично срещу ескапел-а, колкото да си правим фитнес на пръстите, пък и да не се задържа прах по клавиатурата.
:D
Аз това не мога да го проумея - толкова ли е силен женския нагон, че не може едно момиче/жена да разсъждава трезвомислещо. Намирам за странно как и добре уж образовани момичета/жени, които имат отрицателно виждане към това хапче, са го използвали.
Методи за контрацепция - бол.
Достатъчно е мацката да не прави секс по време на овулация +- 3-4 дни.
А ако прави - то има противозачатъчни хапчета, презервативи (ако ви съмняват - не купувайте от най-евтините, ако имате съмнения в здравината им - карайте половинката да слага два - един върху друг), спирали, и т.н.
Та пак питам - женския нагон толковааааа ли е голям? Почвам да се плаша, че жените са по-настървени за секс от нас...
kalpazanka
01-25-2015, 15:11
Да препоръчаш на нераждало момиче спирала, баси... Че и хапчета...
Що момичето трябва да отнася негативите на контрацепцията?!
Тогава както писах - достатъчно е да се въздържа от секс +- 3-4 дни около овулацията й.
Пък и не виждам как презервативите увреждат здравето на момичето?
Колкото до здравината на капутите - чудя се как толкова често им се късат на тия тийнейджъри - това нещо човек може да го надуе като балон, без на кондома нищо да му стане... Как ги късат, как? Толкова брутален секс ли правят? Баси, ако ги късат от супер бързо челастрене, то от на момичето/жената п.....а пушек трябва да излиза...
InnocentFuck
01-25-2015, 18:43
Това значи , че хапчето е подействало.