PDA

View Full Version : Любов и приятелство

DeaglePower
08-19-2014, 21:51
Значи запознах се с едно момиче преди няколко години и станахме най-добри приятели. Станахме като брат и сестра. Проблема е обаче, че аз се влюбих в нея и в момента не знам какво да правя. Казах и за това и тя ми каза, че много държи на мен и ако сме тръгнели можело да не се държим както сега. Може ли да ми дадете някакъв съвет какво да правя??

Cornix
08-19-2014, 22:28
Твоето звучи като Brotherzoned :D , аз веднъж бях в абсолютно същото положение и не излезе изоообщо добре, затова ще се въздържа от съвет, но ще ти кажа че ти стискам палци яко да успееш !! (и после да кажеш прогреса ;)

dessi_927
08-20-2014, 21:30
Според мен, като момиче, ти казвам, че едва ли ще излезе нещо, щом вече те смята за брат, а и ти е казала, че не иска да си развалите отношенията.. Но пък всичко е възможно. Късмет! Стискам палци! *палец нагоре*

sramejlivkaa
08-22-2014, 21:23
Може би и е трудно да си представи като гадже човек, с който е била приятел толкова време. Но ако и тя има чувства към теб може да си дадете шанс за нещо повече.

draid
08-23-2014, 16:41
Случвало ми се е, ако и тя е привързана и те харесва ще тръгнете ще ви бъде много яко и т.н. След време се разделяте и не се виждате повече, така става най-често. То не че сега е голямо приятелство след като ти се мъчиш ама какво да се прави.

juj4elinka
08-24-2014, 09:21
Имаше момче, което ми беше много симпатично. Не говоря само за външен вид, а като цяло. Характерите ни си напаснаха. Бяхме колкото еднакви, толкова и различни и ни беше много приятно заедно и имаше какво да научим от другия, забавлявахме се и започнахме да прекарваме почти целия ден един с друг. За мен той, преди всичко останало, беше важен като мой приятел, не можех да предскажа дали, ако започнем връзка няма да оплескам всичко, да се променим и след това да изпепелим за секунди всичко хубаво, което сме имали. Бяхме влбени, все още сме и се радвам, че избрахме да направим всичко за да сме заедно. Помни, че не трябва да криеш това , което чувстваш от човека, с когото искаш да си (болка, огорчение, объркан си - всичко). Той преди всичко е твой приятел и винаги ще ти помага и разбира. :)

Colouring
08-24-2014, 09:26
С приятелството ви така или иначе май-май е свършено, по-добре се пробвайте като двойка. Ти вече не можеш да я гледаш смао като приятелка, тя го знае, ще вземете да си развалите отношенията - в повече от 90% от случаите така става. Като двойка може да ви потръгне поне, обаче след това едва ли ще си запазите предишното приятелство. Мда, това е.