View Full Version : Първи автомобил
the_mystery_machine
08-20-2014, 20:03
Здравейте, имам едно питане - как да накарам нашите да ми купят кола? Скоро имам рожден ден, на който навършвам 17 години и най-големия подарък за мен би могъл да бъде един автомобил. Аз съм много запален по колите, това уча, с това се занимавам по цял ден, миналото и по-миналото лято работех в автосервиз, но тази година съм почивка. Харесал съм си колата, само трябва някой да ми я купи! Колата е М3 E30. В края на месеца има събор точно за тези автомобили и ще ходя с нашите. Та идеята ми е ако евентуално се зарибят и да се съгласят да ми купят 30ката, но едва ли. Точно това "едва ли" ме притеснява. Бих могъл да разглобя и да сглобя автомобила сам без проблеми... ама кой да го разбере, просто това ще ми е живота на мене, с това ще се занимавам...
RapExotic
08-21-2014, 03:40
За украса ли ще си я държиш или ще си поредния джигит на пътя?
По-добре започни да ги навиваш за 18тия си рожден ден. Звучи по-реалистично.
Ама си и скромен E30 M3 :D
IKnowYou
08-21-2014, 06:20
Силно се съмнявам да се навият, но както каза RapExotic може да опипаш почвата за 18-тия рожден ден. А междувременно другото лято например поработи пак, за да имаш спестени пари и да им кажеш, че би им помогнал с тях - колкото и малко да са, сигурно ще го оценят.
the_mystery_machine
08-21-2014, 09:48
За украса ли ще си я държиш или ще си поредния джигит на пътя?
Ами ще стои в двора на баба и дядо, така си го представям аз. :D Иначе не, аз немога да издържа на напрежението,което ще ме тормози докато карам. Само мисълта,че може да ме спре полиция ще ме шашка.
По-добре започни да ги навиваш за 18тия си рожден ден. Звучи по-реалистично
Тогава ще е second chance! :D
Силно се съмнявам да се навият, но както каза RapExotic може да опипаш почвата за 18-тия рожден ден. А междувременно другото лято например поработи пак, за да имаш спестени пари и да им кажеш, че би им помогнал с тях - колкото и малко да са, сигурно ще го оценят.
Аз ще работя другото лято при всички положения и парите ще са за кола ако тази година не стане нищо.
Все пак благодаря за отговорите, ще се радвам на още мнения.
dimitar_ak
08-21-2014, 13:21
И да се сдобиеш с кола на 17 няма да имаш право да я караш. Изчакай до 18.
alpinab2.5
08-24-2014, 10:10
Цените на на оригиналните е30 м3 започват от 30 000 евро.Така ,че вашите трябва да са доста богати за да ти я купят.