View Full Version : Днешната младеж!
Boris0va
08-23-2014, 18:56
Помня когато парти означаваше весело сабиране,сандвичи и сок и песни,не сабрание на курви и наркомани.
Помня когато връстниците ми спаха у тях си,не в полицията.
Помня когато момчетата бяха мъже,не момичета.
Помня когато (е не помня де) имаше казарма и те излизаха мъже и бранеха родината,сега са гейове.
Помня когато за да си готин не трябваше да спиш по пейките с кокайн в кръвта.
Помня когато хората правеха секс на 15,не на 11.
Това поколение за нищо не става......малко са децата като мен за жалост.Какво мислите вие? :)
golemiq_korab_minava
08-23-2014, 18:58
на колко години си?
Boris0va
08-23-2014, 19:00
След три седмици ставам на 12.:)
nIkEnCeTy_bE
08-23-2014, 19:02
Чакай, чакай, много се изхвърли.
оставам с впечетлението че или лъжеш за годините си или си доста умна за да разбереш тези работи на тази възраст искам да ми кажеш кое от двете е
Boris0va
08-23-2014, 19:03
Доста умна.:)
nIkEnCeTy_bE
08-23-2014, 19:08
Мила, искам само да ми кажеш как стигна до 3 - тият извод от твоето писание? :)
guwap1017
08-23-2014, 19:09
Авторке, това, което си написала е вярно (в общи линии), но да си на 11 и сама да си го видяла (проумяла) не ми се вярва....
Boris0va
08-23-2014, 19:09
Наистина ли искаш да ти се обеснявам?:)
Boris0va
08-23-2014, 19:10
Авторке, това, което си написала е вярно (в общи линии), но да си на 11 и сама да си го видяла (проумяла) не ми се вярва....
Видяла съм какво ли,не от живота.....
nIkEnCeTy_bE
08-23-2014, 19:10
О да, интересно ми е. :)))))))))))))
Boris0va
08-23-2014, 19:11
:)))))))))) маи и ти си от онези момченца с тънинки гласченца а?
интересно ми как така реши че повечето момчета не стават за нищо и че станали много лигави или просто виждаш 4-5 такива и решаваш че всички са така
Boris0va
08-23-2014, 19:16
не не е така :) ;)
винаги можеш да си извадиш прибързано мнение за някого а аз го правя с всичко с който общувам така че не мисли че всички момчета са станали разглезени или гейове и т.н. винаги има изключения само трябва да ги намериш такива който не са
golemiq_korab_minava
08-23-2014, 19:37
Сигурна ли си, че не си трол? Или че някой родител не ти е говорил по тази тема?
Ако си на 11, ок, значи нищо не помниш. Аз съм на 20, на 11 бях преди 8 -9 години. Не са много, но познавам и по-възрастни поколения, които могат да опишат потресаващи спомени от детството си. Всичко започва от 90-те години и прехода. Системата рухва, правила няма, глупацие и диванетата никой не ги спира, децата започват израстват в лоша среда без контрол. Пак, политика, нали, но не се чудете, че в някои страни хората са по-дисциплинирани.
SHPAIdURmeN
08-23-2014, 19:39
Какъв вие проблема със днешната младеж ? Същите, като родителите ви сте !
#troll
Помня когато за да си готин не трябваше да спиш по пейките с кокайн в кръвта.
Той скъп, ве, домашен метамфетамин най-добре.
Ти избираш с кого да излизаш. Съжалявам, че си избрала такъв тип хора.
juj4elinka
08-24-2014, 08:41
Ама скъпо дете не ги приемай нещата толкова присърце. Измет в обществото винаги е имало, има и ще има. Пубера винаги е удрял някои в грешна посока. Някои ще си израстнат глупостта и ще станат зрели хора, други ще продължат да вярват, че това е техния живот. Това съм го наблюдавала и сред своите връстници. Вярвам, че си видяла и научила доста, защото не си единствената, която е съзряла рано, но не са и много такива. Признавам си, че се засмях като четях на всеки ред "помня", but nvm. Тези въпросните, за които ти пишеш, колкото и да не ти се вярва са единици. Човек е склонен да помни по-лесно лошото отколкото хубавото. Бъди себе си, ако можеш да помагаш на хора тръгнали в грешна посока - направи го, но само, ако е това, което искаш. ;) : )
RapExotic
08-24-2014, 08:49
И аз помня далечната за теб 2002 година. Помня, че тогава вече имаше наркомани, малки курвета, развратни партита с малолетни, педераси и други. Виж, 90те беше по-различно, но тогава ти не си била родена. Значи нищо не помниш.
Multikillerrr
08-31-2014, 20:49
Помня когато парти означаваше весело сабиране,сандвичи и сок и песни,не сабрание на курви и наркомани.
Помня когато връстниците ми спаха у тях си,не в полицията.
5ти клас, а вече връстниците ти спят в полицията - малко вероятно.. Виж какво, много си малка още, за да твърдиш, че си видяла какво ли не от живота, така че недей да се изхвърляш толкова много че си умна и незнам си още какво. Имаш още толкова много да преживееш и осъзнаеш, че ти е бедна фантазията. Затова ходи пред блока да си играеш и да имаш детство, а не да правиш някакви спекулации(ако знаеш какво значи спекулация) за неща, от който си нямаш и понятие. Peace :)
::NeVeR*eNd:::
09-01-2014, 18:52
На 11 пише за днешната младеж смешно е ...
leadyflame
09-01-2014, 21:42
Въйй, ами сега, какво ли ще прави перфектния малчуган в свят с наркомани, убийци и психично болни!?
Multikillerrr
09-01-2014, 21:50
Абе, к'ви наркомани.. дочула е нещо от някой по-възрастен и веднага се прави на „Доста умна“. На 11 още не може да си обуе гащите правилно, ама иначе разбирачка. Пфф.. В тази тема са писали хора, много по големи от мен, а от теб да не говорим, и не ми е в правото да ти говоря както бих ти говорил лице в лице, затова ще си замълча, а не като теб да се правя на някой, а в същото време да изглеждам смешно в очите на някой с по - голям житейски опит както си ти в очите на всички в темата. ;)
Vladislav Hellsing
09-01-2014, 21:54
авторката е написала че е на 12.
и е написала, че е видяла какво ли не от живота.
Извод: Авторката вече е правила секс, спала е по пейките в борисовата с кокаин в кръвта, спала е в районното и е организатор на масови купони и главен дистрибутор на наркотици в България.
Multikillerrr
09-01-2014, 22:04
Еми, че как, те на 12 вече са готови и родители да бъдат, тя нашата много нещо е видяла. Вече сигурно се е отегчила от живота, направо вече се чудя как не си е срязала вените, за да си отиде от този недостоен за нея свят. Пикла с пикла, още не и е дошло сигурно ама иначе какво ли не е видяла, тцтцтц ..
Melodies
09-02-2014, 07:46
Написала си тази тема, за да кажеш "Вижте ме! Аз съм едно от малкото изключения сред цялата тази напаст!", истината обаче е, че не си. Ти си просто едно малко момиченце, чуло нещо от възрастните, което сега повторя като папагал и си е наумило, че е нещо повече от останалите си връстници. Имаш се за "света вода ненапита" и си въобразяваш, че си цвете сред бурени.
Ауу, на 11 си, а вече си видяла какво ли не! Така ли? И какво имаш предвид под "какво ли не"? И знаеш, че и ти си част от "днешната младеж", нали?
А от къде помниш, че на 15 са правили секс, при условие, че на теб ти трябват няколко годинки отгоре, за да достигнеш тази възраст? И въобще от къде помниш почти всички други неща, които си изредила, след като по времето на някои от тях не си била и родена?
И между другото, сто процента е имало паплач и преди, просто към днешна дата тя се е развила +намират се големи разбирачи, като теб, които да насочат фокуса точно там. :)
smileforme91
09-02-2014, 08:40
Това което виждаш сега , хората наричат последствия от 90-те ...
Още не мога да приема факта , че 11-годишни деца "спят в полицията"
Сбирките с пуканки "Зайо Байо" и лимонада всеки е имал , когато е бил на твоята възраст.
Другото странно е , че говориш за мъже , пък си само на 11 г.? Това за бащите ли се отнася ... или ?
И какъв "секс" те тормози на тази възраст? Не е нормално на 11г. но на 15 е , така ли да го разбирам ... или новото поколение вече има възрастова граница , за тези неща ?
Не искам и да си представям в какъв град живееш ти , щом виждаш такива неща.
Смятам обаче , че е твърде рано да правиш заключения от такъв тип , след като имаш толкова малко съзнателен живот.Още повече , след като си част от тази "днешна младеж".
Като си толкова огорчена и различна , направи нещо да промениш нещата , а не да търсиш хвалебствия по форумите ! :)