Влез

View Full Version : не мога да я разбера

fanton1
08-26-2014, 07:10
здравейте
така запознах се с едно момиче в една игра съвсем случайно и даде ми скайпа си и започнахме да си пишем (колкото може да се каже че си пишем де ) ама както и да е станахме приятели поне от мойта гледна точка все пак аз имам един голям проблем привързвам се към някой прекалено много и когато спре контакт с мен го приемам тежко и така да се върна на нея говорим си, опознаваме се съвсем нормално но от няколко дни нито ми пише нито внимание ми обръща все едно спрях да съществувам за нея беше ми казала че иска да се запознаем на живо и че иска да разбере какъв човек съм в действителност защото аз съм много сложен ...
не я разбирам в един момент не може да спрем да си пишем и после не ми отговаря по 1-2 седмици
какво трябва да значи това ? не съм казал или направил нещи гледам да се държа възможно най-мило с нея но пак .... не знам искам просто някой да ми каже на какво може да се дължи това нейно държание

juj4elinka
08-26-2014, 07:37
Ако имате физическата възможност да се срещнете, предложи 'и. Все пак е изявила желание да се запознаете лице в лице. Така може би ще разбереш причината за отношението 'и спрямо теб последните дни. :)

fanton1
08-26-2014, 08:04
само дето ще можем да се срешнем към края на септември ,но все пак тя е от Видин а аз от София а до тогава ?

RapExotic
08-26-2014, 19:33
До тогава не се филмирай, защото не можеш да си сигурен, че не си пишеш с някоя горила .

Eagle 123
08-26-2014, 19:46
Еми значи при тва положение Let the peace be with you.. наистина за момента ти остава само да я изчакваш търпеливо, недей я обсебвай с постоянно търсене, че ще е голяма грешка

HollyGolightly
08-26-2014, 21:55
До тогава не се филмирай, защото не можеш да си сигурен, че не си пишеш с някоя горила .
Даже може и да е от мъжки род горилата