View Full Version : Приятелство.
Здравейте. Първо - не знам дали точно тук е мястото за тази тема. Второ - преди да ме нападнете, че съм трол - не съм. Със сигурност има други момичета с моя ''проблем''. Значи.. винаги съм била момиче, което има само ПРИЯТЕЛКИ. Не мога да кажа, че не познавам момчета, но са само на здрасти-чао. Тоест с момчета не съм била никога много контактна. Напоследък външно доста се промених и започнаха да се интересуват от мен, но не по този начин, който искам аз. Искам просто приятел момче без странични неща. Не съм готова за гадже, защото наскоро преживях тежка раздяла и не искам никой да наранявам излишно. Не искам никой да ме харесва, заради това, което вижда, защото всичко е временно.. рано или късно ще се появи някоя по-привлекателна, а аз искам просто един вид ''красотата да идва отвътре''. По никакъв начин не се надувам просто така стоят нещата и аз не съм виновна. Искам само да мога да променям хората и външния вид да не е единственото, което виждат, а просто повод да ме опознаят. Не искам клишета от сорта на ''хубавите'' ми очи и ''красивата'' ми усмивка. И пак ще поясня, че нито съм трол, нито се надувам, а очаквам някакво мнение и се надявам, че някой ме е разбрал.
RapExotic
08-26-2014, 19:03
Ясно, искаш приятел момче, което да не се интересува от външността ти и да не гледа на теб като на момиче. Успех!
Ясно, искаш приятел момче, което да не се интересува от външността ти и да не гледа на теб като на момиче. Успех!
Много ли е?
anonymous708973
08-26-2014, 21:25
А защо ти е?
Не го разбирам това търсене на приятели по пол, честно казано. За първи път го чувам.
В повечето случаи момичетата или се разбират повече с момчета; или си мислят, че е така, а всъщност имат 81481254 приятелки момичета.
Смяташ, че един приятел от мъжки пол ще ти предложи нещо различно от приятел от женски или как?
RapExotic
08-26-2014, 21:40
Много ли е?
Не знам на колко си, но трябва да свикнеш с мисълта, че момчетата гледат на момичетата по малко по-различен начин, от колкото момиче на момиче. Не че е невъзможно да имаш "просто приятел" момче, но не можеш да очакваш от него да не гледа външността ти и да не те приема поне малко като обект от противоположния пол, ако ме разбираш.
А защо ти е?
Не го разбирам това търсене на приятели по пол, честно казано. За първи път го чувам.
В повечето случаи момичетата или се разбират повече с момчета; или си мислят, че е така, а всъщност имат 81481254 приятелки момичета.
Смяташ, че един приятел от мъжки пол ще ти предложи нещо различно от приятел от женски или как?
Просто около момчетата се въртят по-малко интриги.
Здравейте. Първо - не знам дали точно тук е мястото за тази тема. Второ - преди да ме нападнете, че съм трол - не съм. Със сигурност има други момичета с моя ''проблем''. Значи.. винаги съм била момиче, което има само ПРИЯТЕЛКИ. Не мога да кажа, че не познавам момчета, но са само на здрасти-чао. Тоест с момчета не съм била никога много контактна. Напоследък външно доста се промених и започнаха да се интересуват от мен, но не по този начин, който искам аз. Искам просто приятел момче без странични неща. Не съм готова за гадже, защото наскоро преживях тежка раздяла и не искам никой да наранявам излишно. Не искам никой да ме харесва, заради това, което вижда, защото всичко е временно.. рано или късно ще се появи някоя по-привлекателна, а аз искам просто един вид ''красотата да идва отвътре''. По никакъв начин не се надувам просто така стоят нещата и аз не съм виновна. Искам само да мога да променям хората и външния вид да не е единственото, което виждат, а просто повод да ме опознаят. Не искам клишета от сорта на ''хубавите'' ми очи и ''красивата'' ми усмивка. И пак ще поясня, че нито съм трол, нито се надувам, а очаквам някакво мнение и се надявам, че някой ме е разбрал.
На мен ми е интересно да се запозная с теб и да те опозная... няма да ти искам снимка или каквото и да е средство което да показва как изглеждаш, за да видиш че ще съдя за теб само по характера ти... ако си съгласна - кажи
На мен ми е интересно да се запозная с теб и да те опозная... няма да ти искам снимка или каквото и да е средство което да показва как изглеждаш, за да видиш че ще съдя за теб само по характера ти... ако си съгласна - кажи
Съгласна съм.
golemiq_korab_minava
08-27-2014, 08:38
Всеки, който каже, че може да ти стане приятел просто ей така за постоянно - лъже. Или ще те използва, защото си наивна. Рано или късно отношенията ви ще се променят.
Съгласна съм.
Ами добре.. ще ти пиша отсега на лично :)
защото отношенията в мъжките компании/между мъже са (по-)повърхностни;
иначе, можеш да имаш приятел момче, въпрос на ниво на интелект, т.е. надтелесност.
съвет: не пробвай с гей;
:D А, недей, че много от приятелите ми момчета са ме натиквали в такива интриги, че си нямаш идея. Има хора и хора. И аз като Пантерата не разбирам издирването на приятели по пола им.
Да, а в женските са соу дийп... :D
в моите да;
радвам се, че ниски индивиди не се завъртат около мен точно никога)
То много зависи и ти какво позволяваш да се навърта около теб. Ако си окей с глупостта, повърхностните работи и откровената тъпотия на разни женски покрай теб, няма как да не се навъртат такива.
Искам да кажа, че цялата „вина“ разни отрепки да бягат далеч от теб, си е лично твоя.
в моите да;
И какво разбираш под толкова "дълбоки" отношения? Споделяте си някакви неща, за които не можете да си помогнете и си цъкате заедно с език?
И какво разбираш под толкова "дълбоки" отношения? Споделяте си някакви неща, за които не можете да си помогнете и си цъкате заедно с език?
допускам, че правим онова, което един средностатистически мъж би направил за една жена, само ако много иска да я чука;
само че не веднъж, а ежедневно;
доволен?)
ахаххахаха, да:Д
плащаме си една на друга киното/пиенето и понякога си подаряваме цветя;
Melodies
08-27-2014, 19:28
Такова приятелство е възможно, но трудно откриваемо. Аз съм щастливка да го имам. Умирам от кеф когато взе ме да ме обарва на майтап, да го напсувам с думите "Педаре такова!", след това той да ми отвърне "Курве!", да си хилим няколко минути като най-големите дебили, а след това да ме попита дали мисля, че има шанс със Стефани. Да, на първо четене изглежда брутално, но малко от вас имат идея какво съкровище е това приятелство.
Странно - моите приятели не ме опипват дори на шега. Пък и без да искат да ме пипнат някъде нещо, просто се извиняват и дотам.
Melodies
08-27-2014, 20:02
Наистина е доста странно и често ни бъзикат, но и аз няма да начин да го подмина без "К'во става, секси?" и да го ударя по задника. :D
Aeternal
08-27-2014, 20:09
иначе, можеш да имаш приятел момче, въпрос на ниво на интелект, т.е. надтелесност.
съвет: не пробвай с гей;
Болезнено слаб подбор на думи.
ахаххахаха, да:Д
плащаме си една на друга киното/пиенето и понякога си подаряваме цветя;
близките ми приятели знаят неща за мен и семейството ми, каквито не бих споделил и на жена си. Т'ва някой да ми плати бирата/ да платя нечия бира се случва по подразбиране - да си размятаме пари един през друг е просто жалко.
Преди години бях зачезнал от нас и бях забравил да предупредя вкъщи, а батерията на телефона ми паднала. Майка ми се притеснила и жената какво да прави, звъннала на едно момче от предишната компанийка, с която движех - само неговия телефон имаше тогава. Беше вдигнал посред нощ цялата компания да звънят на познати да ме издирват. Уточнявам, че не бях излизал с тях от повече от 2г.
Иначе са повърхностни мъжете - не си споделяме яденето и не се мляскаме по възможно най-демонстративния начин. От това ще да е ;)
galaxy29
08-27-2014, 21:57
И какво разбираш под толкова "дълбоки" отношения?
да си споделяме вибраторите
близките ми приятели знаят неща за мен и семейството ми, каквито не бих споделил и на жена си. Т'ва някой да ми плати бирата/ да платя нечия бира се случва по подразбиране - да си размятаме пари един през друг е просто жалко.
Преди години бях зачезнал от нас и бях забравил да предупредя вкъщи, а батерията на телефона ми паднала. Майка ми се притеснила и жената какво да прави, звъннала на едно момче от предишната компанийка, с която движех - само неговия телефон имаше тогава. Беше вдигнал посред нощ цялата компания да звънят на познати да ме издирват. Уточнявам, че не бях излизал с тях от повече от 2г.
Иначе са повърхностни мъжете - не си споделяме яденето и не се мляскаме по възможно най-демонстративния начин. От това ще да е ;)
защо веднага трябва да прибягваш до споменаване на някакви екстремни ситуации? всички имаме такива, в случая става въпрос за човещина, далеч е от приятелството и от половете, каквито са двете линии на темата;
//а това за купуването, ако не си прочел добре, беше шега в духа на този, на когото съм отговорила там))
и никъде не съм казала, че мъжете са повърхностни (това изобщо не е по темата), дишай!:Д
Болезнено слаб подбор на думи.
ок;
най-малкото това
//вибратора*
навик, извинявам се ;3 и мда, хубаво ще е да спра да пропускам мнения. Все пак бих се зарадвал ако благоволиш да разясниш частта, заради която те захапах, тъй като така и не разбрах какво наричаш човещина.
galaxy29
08-28-2014, 00:25
най-малкото това
//вибратора*
какъв размер е твоят?
anonymous708973
08-28-2014, 09:35
Подкупвате се? :D
:lol:
НИМОА!
Мъжките и женските приятелства могат да са повърхностни по различен начин. В мъжкия вариант не е лошо нещо, те просто не седят и не се вайкат и не си задават едни и същи въпроси по 18 пъти (именно това ме побърква при едно типично женско приятелство), не е толкова показно (да, това е синонимът), нещата стават някак по-бързо и лесно.
Едно женско приятелство може да е лицемерно повърхностно - ама най-баналните примери за целувчици по бузите, каране, говорене на глупости зад гърба, после сдобряване и пускане на трогателни статуси като "за моето слънчице, без което нямаше да съм това, което съм" и дрън-дрън.
galaxy29
08-28-2014, 09:55
това пък ''нимоа'' и него навсякъде го повтаряш
просто ужаст
Aeternal
08-28-2014, 10:03
НИМОА!
Мъжките и женските приятелства могат да са повърхностни по различен начин. В мъжкия вариант не е лошо нещо, те просто не седят и не се вайкат и не си задават едни и същи въпроси по 18 пъти (именно това ме побърква при едно типично женско приятелство), не е толкова показно (да, това е синонимът), нещата стават някак по-бързо и лесно.
Едно женско приятелство може да е лицемерно повърхностно - ама най-баналните примери за целувчици по бузите, каране, говорене на глупости зад гърба, после сдобряване и пускане на трогателни статуси като "за моето слънчице, без което нямаше да съм това, което съм" и дрън-дрън.
И това прави мъжкото приятелство повърхностно?
От 10 и повече години се движа в среди в които не се толерира оплакването. Ако трябва помощ за нещо винаги се помага и дори не се споменава след това, но ако някой да седне да реве му се припомня тактично да си извади пясъка от вагината.
golemiq_korab_minava
08-28-2014, 11:47
разликата между мъжките и женските приятелства е тази, че жените много обичат да клюкарстват и да научават всичко, дори най-голямата тъпня да е, тя трябва да се научи, да се сподели..... .. но и мъжете не отстъпват понякога..
Мдаа... това са буквално дълбоки отношения...
girlwithblueeyes
08-28-2014, 13:18
Имам чувството че повечето момченца в темата се опитвате да се убедите колко неопетнено е мъжкото приятелство .Е да ама ще ви разочаровам защото не е .Мъжките приятелства и компании са точно толкова лицемерни и подмолни колкото и женските .И да контактувам основно с мъже и съм ставала свидетел и на клюкарене и на лицемерие така че никой не може да ме убеди че мъжкото приятелство е по качественно от женското .
има и такива момчета който не са такива каквито описа girlwithblueeyes така че не води всички нас под общ знаменател
girlwithblueeyes
08-28-2014, 13:24
Да добре .А досега полвината момченца в темата слагахте под общо знаменател че жените сме клюкарки и лицимерки;)
И в мъжките и в женските компании има лицемерие и клюкарене особено пък в по-големите такива .
Клюкари и лицемери има от всеки пол, стига сте се боричкали. Три женски приятелки имам и нито една не ме е прецаквала, но пък виж - един мъжки наскоро реши да ми се прави на задник и ме извади от кожата ми поне като за десет жени. Останалите ми приятели мъже пък все са ми зад гърба, без значение дали греша или не. За момента не съм разбрала ни един от тях да има задни мисли към мен.
Колкото до дълбочината на женското приятелство - ми то си е както ти си го направиш. Като се събереш с някоя аверка на кафенце и си лафиш с нея само за дрехи, гримове и тям подобни, няма кво да се учудваш, че само тия теми биват въртяни.
golemiq_korab_minava
08-28-2014, 13:56
Няма какво да се правим. Жените клюкарстват повече, правят го с душата си, от вътре и с любов. Няма лошо. Клюкарствате и от пред, и отзад, защото ви харесва много.
Обичате да знаете много от малките случки, нещица, събития и тнт. И това мога да го докажа по-много начини... факт е.. Значи има си израс - ,,не клюкарствай като женчо'' ... После.. Във всички истории,романи, филми - във всички до един - все бабата излиза изпялата новината на целия квартал, не се говори за ДЯДОТО, ами за бабите. Така както бабите ОБичаТ да не пазят тайна (не го правят от лошо) но те трябва да я кажат на всяка позната. и те така
therichbitch
08-28-2014, 14:36
все са ми зад гърба, без значение дали греша
звучи чудесно...
Лицемерието и подлостта са характеристики на човечеството, не само на единия пол, така че, честно, не разбирам спора ви.
звучи чудесно...
Така е определено. Тва си говорихме снощи с една съфорумка - че ако не друго, поне с вкус за мъже можем да се похвалим. Ма като се замисля, мен все си ми върви на Хора, без значение близки, приятели, семейство или гаджета ще станат. Естествено, тук-таме се забелязва и някоя изцепка, но обикновено подбирам хората до мен добре.
therichbitch
08-28-2014, 15:12
gotta be kidding me... беше доста иронично това, което казах, obv.
Наистина ли мислиш, че да са зад теб, когато не си права, е похвално както за тях, така и за приятелството ви?
Eдин истински приятел трябва да може да ти каже, когато грешиш и да ти помогне да си откриеш грешката. (Същото важи и за родителите, което е друга тема, но пък една от причините за увеличаващия се брой отрепки)
звучи чудесно...
Лицемерието и подлостта са характеристики на човечеството, не само на единия пол, така че, честно, не разбирам спора ви.
за измеренията на проявлението им ;d
therichbitch
08-28-2014, 15:25
взел си ми думите от устата, мислех да пиша и за проявленията, ама се отказах, щото ме домързя и исках да звучи по- категорично : )
много сте мързеливи жените, ей ! :cool:
therichbitch
08-28-2014, 15:29
Създал Бог по свой образ и подобие мъжа и после по негово подобие-жената.
Наистина ли мислиш, че да са зад теб, когато не си права, е похвално както за тях, така и за приятелството ви?
Eдин истински приятел трябва да може да ти каже, когато грешиш и да ти помогне да си откриеш грешката. (Същото важи и за родителите, което е друга тема, но пък една от причините за увеличаващия се брой отрепки)
Не усетих иронията, съжалявам за което.
Всъщност да, измъкваме се един-друг, покриваме се като направим грешка, забавляваме се заедно и съм сигурна в тях. Естествено, че се караме един на друг когато усетим, че вървим по грешен път. Но колкото и голяма беля да е направил някой, никога не го оставяме сам в кашата. Най-простия пример - някой се е забъркал в нещо, всички помагаме доколкото можем и чак после му трием сол и му казваме кой как би постъпил.
golemiq_korab_minava
08-28-2014, 16:17
И още нещо много яко. Жените много лесно се хващат на въдичката и от най-малки базик. Приемат го за истина и винаги после тря да им го обясиш, защото се взимат на обидени, сърдити, наранени. :д
защото се взимат на обидени, сърдити, наранени. :д
въобразяват се като жени
anonymous708973
08-29-2014, 18:01
Да бе, мамка му! Триста пъти да!
Тооолкова ми е писнало да гледам утешаваници и не знам си какво, когато едната мадама очевидно греши. Толкова да нямаш топките (образно казано) да кажеш на приятелка, че греши. Еми, ще кажеш, тя или ще се ядоса, или ще тръгне да се оправдава, ще си повишите тон, ще се поскарате, но пак ще се оправите. И в дългосрочен план честността се цени. Поне аз я ценя.
А нашите винаги са били точно на обратното на "Моето гардже е най-хубаво", хаха :Д Вечно аз бях/съм кривата :Д
Жените клюкарстват повече, правят го с душата си, от вътре и с любов.