View Full Version : Презерватив с лентичка
MlqkoSkakao
08-27-2014, 13:44
Здравейте, днес някакви промоутърки ми дадоха "нов тип презерватив за България". Имал някаква лентичка на него, благодарение на която се поставял много лесно и нямало риск да го поставите наопаки или да го скъсате с нокти, защото реално не го докосвате с пръсти, пипате само лентичката . за пръв път чувам за нещо такова и не знам дали да го пробваме с гаджето...Вие имате ли опит?
За първи път чувам. Склонна съм да вярвам, че е просто рекламен трик. Години наред ползвам обикновени презервативи и никога не е имало проблем. Ако се внимава, няма да се скъса с нокти или да се постави погрешно.
MlqkoSkakao
08-27-2014, 14:14
намерих инфо за тях в нета: www.youtube.com/watch?v=uvMWDwvX5hw
Изглеждат интересни, ще го пробваме и ще пиша ;)
batalizator
08-27-2014, 15:19
Аз не го докосвам с нокти и без да го дърпам с лентичка. Не съм сигурен, че тая лентичка ще им набави продажби и популярност.
MlqkoSkakao
08-28-2014, 08:10
Да споделяяя :D Гаджето се изкефи най-вече, защото доста пъти ни се е случвало в тъмното да почне да го поставя наопаки. А с тази лентичка няма как, то си личи коя страна е отгоре и накъде да дърпаш :) Определено ще си купим пак, казаха, че имало и релефни, за мое удоволствие :D
Лат да фуцк?! Тва някой ако ми го извади, има цяла вечер да се хиля като идиот, вместо да правя секс.
Colouring
08-28-2014, 11:01
Нещо, от което не бих се възползвала. Нито мисля, че ще придобие голяма популярност.
Хехе, и на мен ми дадоха такъв на промоция в един клуб. Мисля да го пробваме в колата, защото не обичам приятелят ми да пипа волана и разни други неща, а после да пипа и кондома. Аз съм малко маниачка на тема бактерии и ако е добър със сигурност бих го ползвала..
RapExotic
08-29-2014, 08:23
Това е нещо като новата тоалетна хартия със саморазграждащ се кочан - безмислена екстра за мързеливци.
MlqkoSkakao
08-29-2014, 09:47
Мисля си, че не е за мързеливци, а по-скоро са хора с по-малък опит в областта на секса и конкретно в поставянето на презерватива...