- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презерватив с лентичка
Здравейте, днес някакви промоутърки ми дадоха "нов тип презерватив за България". Имал някаква лентичка на него, благодарение на която се поставял много лесно и нямало риск да го поставите наопаки или да го скъсате с нокти, защото реално не го докосвате с пръсти, пипате само лентичката . за пръв път чувам за нещо такова и не знам дали да го пробваме с гаджето...Вие имате ли опит?
женско
Happiness is a journey, not a destination...
За първи път чувам. Склонна съм да вярвам, че е просто рекламен трик. Години наред ползвам обикновени презервативи и никога не е имало проблем. Ако се внимава, няма да се скъса с нокти или да се постави погрешно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
намерих инфо за тях в нета: www.youtube.com/watch?v=uvMWDwvX5hw
Изглеждат интересни, ще го пробваме и ще пиша![]()
женско
Аз не го докосвам с нокти и без да го дърпам с лентичка. Не съм сигурен, че тая лентичка ще им набави продажби и популярност.
Да споделяяяГаджето се изкефи най-вече, защото доста пъти ни се е случвало в тъмното да почне да го поставя наопаки. А с тази лентичка няма как, то си личи коя страна е отгоре и накъде да дърпаш
Определено ще си купим пак, казаха, че имало и релефни, за мое удоволствие
![]()
женско
Лат да фуцк?! Тва някой ако ми го извади, има цяла вечер да се хиля като идиот, вместо да правя секс.
Нещо, от което не бих се възползвала. Нито мисля, че ще придобие голяма популярност.
Хехе, и на мен ми дадоха такъв на промоция в един клуб. Мисля да го пробваме в колата, защото не обичам приятелят ми да пипа волана и разни други неща, а после да пипа и кондома. Аз съм малко маниачка на тема бактерии и ако е добър със сигурност бих го ползвала..
Това е нещо като новата тоалетна хартия със саморазграждащ се кочан - безмислена екстра за мързеливци.
Мисля си, че не е за мързеливци, а по-скоро са хора с по-малък опит в областта на секса и конкретно в поставянето на презерватива...
женско