PDA

View Full Version : Сексуално привличане

s7ream
08-31-2014, 12:28
Значи едно момиче от клуба по народни танци, в който танцувам ме привлича супер много, чисто сексуално.От моя град е, доста често я возя с колата си до танцовата зала, танцуваме и след това я връщам до вкъщи, в повечето случаи се возим само двамата.Тъпото е , че така и не можах да завържа нормален разговор с нея,можеби защото е срамежлива и малко се притеснява от мен,но мн искам да правя любов с нея,макар и в колата.Въпроса е как да я предразположа и как да я накарам да спре да рови в ш**ания си смартфон .. ?Как да я накарам да ми отдели 20 минути,макар и за един сладолед първоначално, и да не се прави че бърза да се къпе и да излиза след това ? Аз съм на 24,тя е на 18 ;)

Starless
08-31-2014, 12:42
Тъпо е ако искаш само да я минеш...

xoxi
08-31-2014, 12:46

Защо да е тъпо? Ако и тя го иска, няма лошо.
Но по описанието на ситуацията съдя, че тя едва ли има такива интереси към автора.

Starless
08-31-2014, 13:04
Защо да е тъпо? Ако и тя го иска, няма лошо.
Но по описанието на ситуацията съдя, че тя едва ли има такива интереси към автора.

Именно. Останах със същото впечатление.

baby_baby
08-31-2014, 13:23
Според мен не те харесва но пробвай покани я да излезете

paradosou
08-31-2014, 19:35
^Става въпрос за секс и е добре мадамата от самото начало да знае, та в тая връзка - какво излизане?
Авторе, ако ще предлагаш среща, постарай се хем да избегнеш създаването на грешно впечатление за по-различни намерения /и на мен ми се струва, че от другата страна липсва интерес, ноо кой знае 8-)/, хем да не създадеш обстановка, в която момичето ще се чувства 'ползвано'.

girlwithblueeyes
08-31-2014, 19:59
АУА много ще да е тъпо да
Не виждам нищо лошо да си играят на секс приятелчета без чувства и отговорности един към друг.Обаче явно интереса не е споделен;)

ShtrudeL
08-31-2014, 20:14
Защо не пробваш с 'Би ли ми отделила 20 минутки на по сладолед например?'

Meonesssss
08-31-2014, 20:57
Като се прибирате спри пред вас, нали си гледа смартфона - няма да забележи ...
Kазваш " опа обърках къщите.. ми освен да се качим за 20 мин ?" :D
Сега сериозно - знаеш ли дали мацката има приятел ? :?

HollyGolightly
09-01-2014, 01:53
Ако постоянно е на телефона, когато сте двамата и след това се прави, че бърза, вероятността да иска да има различни взаимоотношения от "шофьор и пътник" с теб е малка.

RapExotic
09-01-2014, 04:50
Ама вие докато се возите само си мълчите ли? Поне на едно кафе можеш да я поканиш, пък как ще се развият нещата след това си зависи и от двама ви.

Starless
09-01-2014, 16:29
АУА много ще да е тъпо да
Не виждам нищо лошо да си играят на секс приятелчета без чувства и отговорности един към друг.Обаче явно интереса не е споделен;)

Ми честно да ти кажа, от поста на автора не ми се видя като на момичето да му се "играе" ;)
Да не говорим за нещо повече..

s7ream
09-01-2014, 16:50
тя веднъж да ми пусне,100 про ще има и следващи пъти..

anonymous908491
09-01-2014, 16:56
тя веднъж да ми пусне,100 про ще има и следващи пъти..

Taka e, от теб лъха на тестостерон, няма значение, че питаш как се сваля момиче, ти след първия път всичко ще научиш.

s7ream
09-01-2014, 16:58
Като се прибирате спри пред вас, нали си гледа смартфона - няма да забележи ...
Kазваш " опа обърках къщите.. ми освен да се качим за 20 мин ?" :D
Сега сериозно - знаеш ли дали мацката има приятел ? :?

Не,няма си приятел.А и по поведението и маниера и ако съдя, сподед мен не води активен сексуален живот

anonymous908491
09-01-2014, 16:59
сподед мен не води активен сексуален живот

Но пак не поглежда към теб, това е достатъчен показател, че те смята за противен.

s7ream
09-01-2014, 17:08
^Става въпрос за секс и е добре мадамата от самото начало да знае, та в тая връзка - какво излизане?
Авторе, ако ще предлагаш среща, постарай се хем да избегнеш създаването на грешно впечатление за по-различни намерения /и на мен ми се струва, че от другата страна липсва интерес, ноо кой знае 8-)/, хем да не създадеш обстановка, в която момичето ще се чувства 'ползвано'.

Ами като че ли не е толкова липсата на интерес от нейна страна, колкото бездействието и несъздаването на обстановка от моя страна,така го чувсвам ..попринцип е малко неориентирана и резервирана към самата себе си ,често си мени настроенията и т.н.

s7ream
09-01-2014, 17:10
Но пак не поглежда към теб, това е достатъчен показател, че те смята за противен.

Поглежа ме рядко,но ми се усмихва

girlwithblueeyes
09-01-2014, 17:30
Това че въпросното момиче x не си играе на секс приятели не значи че на всяка друга жена не би й се играло;)