View Full Version : Сексуално привличане
Значи едно момиче от клуба по народни танци, в който танцувам ме привлича супер много, чисто сексуално.От моя град е, доста често я возя с колата си до танцовата зала, танцуваме и след това я връщам до вкъщи, в повечето случаи се возим само двамата.Тъпото е , че така и не можах да завържа нормален разговор с нея,можеби защото е срамежлива и малко се притеснява от мен,но мн искам да правя любов с нея,макар и в колата.Въпроса е как да я предразположа и как да я накарам да спре да рови в ш**ания си смартфон .. ?Как да я накарам да ми отдели 20 минути,макар и за един сладолед първоначално, и да не се прави че бърза да се къпе и да излиза след това ? Аз съм на 24,тя е на 18 ;)
Starless
08-31-2014, 12:42
Тъпо е ако искаш само да я минеш...
Защо да е тъпо? Ако и тя го иска, няма лошо.
Но по описанието на ситуацията съдя, че тя едва ли има такива интереси към автора.
Starless
08-31-2014, 13:04
Защо да е тъпо? Ако и тя го иска, няма лошо.
Но по описанието на ситуацията съдя, че тя едва ли има такива интереси към автора.
Именно. Останах със същото впечатление.
baby_baby
08-31-2014, 13:23
Според мен не те харесва но пробвай покани я да излезете
paradosou
08-31-2014, 19:35
^Става въпрос за секс и е добре мадамата от самото начало да знае, та в тая връзка - какво излизане?
Авторе, ако ще предлагаш среща, постарай се хем да избегнеш създаването на грешно впечатление за по-различни намерения /и на мен ми се струва, че от другата страна липсва интерес, ноо кой знае 8-)/, хем да не създадеш обстановка, в която момичето ще се чувства 'ползвано'.
girlwithblueeyes
08-31-2014, 19:59
АУА много ще да е тъпо да
Не виждам нищо лошо да си играят на секс приятелчета без чувства и отговорности един към друг.Обаче явно интереса не е споделен;)
ShtrudeL
08-31-2014, 20:14
Защо не пробваш с 'Би ли ми отделила 20 минутки на по сладолед например?'
Meonesssss
08-31-2014, 20:57
Като се прибирате спри пред вас, нали си гледа смартфона - няма да забележи ...
Kазваш " опа обърках къщите.. ми освен да се качим за 20 мин ?" :D
Сега сериозно - знаеш ли дали мацката има приятел ? :?
HollyGolightly
09-01-2014, 01:53
Ако постоянно е на телефона, когато сте двамата и след това се прави, че бърза, вероятността да иска да има различни взаимоотношения от "шофьор и пътник" с теб е малка.
RapExotic
09-01-2014, 04:50
Ама вие докато се возите само си мълчите ли? Поне на едно кафе можеш да я поканиш, пък как ще се развият нещата след това си зависи и от двама ви.
Starless
09-01-2014, 16:29
АУА много ще да е тъпо да
Не виждам нищо лошо да си играят на секс приятелчета без чувства и отговорности един към друг.Обаче явно интереса не е споделен;)
Ми честно да ти кажа, от поста на автора не ми се видя като на момичето да му се "играе" ;)
Да не говорим за нещо повече..
тя веднъж да ми пусне,100 про ще има и следващи пъти..
anonymous908491
09-01-2014, 16:56
тя веднъж да ми пусне,100 про ще има и следващи пъти..
Taka e, от теб лъха на тестостерон, няма значение, че питаш как се сваля момиче, ти след първия път всичко ще научиш.
Като се прибирате спри пред вас, нали си гледа смартфона - няма да забележи ...
Kазваш " опа обърках къщите.. ми освен да се качим за 20 мин ?" :D
Сега сериозно - знаеш ли дали мацката има приятел ? :?
Не,няма си приятел.А и по поведението и маниера и ако съдя, сподед мен не води активен сексуален живот
anonymous908491
09-01-2014, 16:59
сподед мен не води активен сексуален живот
Но пак не поглежда към теб, това е достатъчен показател, че те смята за противен.
^Става въпрос за секс и е добре мадамата от самото начало да знае, та в тая връзка - какво излизане?
Авторе, ако ще предлагаш среща, постарай се хем да избегнеш създаването на грешно впечатление за по-различни намерения /и на мен ми се струва, че от другата страна липсва интерес, ноо кой знае 8-)/, хем да не създадеш обстановка, в която момичето ще се чувства 'ползвано'.
Ами като че ли не е толкова липсата на интерес от нейна страна, колкото бездействието и несъздаването на обстановка от моя страна,така го чувсвам ..попринцип е малко неориентирана и резервирана към самата себе си ,често си мени настроенията и т.н.
Но пак не поглежда към теб, това е достатъчен показател, че те смята за противен.
Поглежа ме рядко,но ми се усмихва
girlwithblueeyes
09-01-2014, 17:30
Това че въпросното момиче x не си играе на секс приятели не значи че на всяка друга жена не би й се играло;)