Влез

View Full Version : Проблема на красивите момичета

Страници : [1] 2

GemmaHayes
09-01-2014, 21:06
Публикувам тази тема, защото проблема ми е следният: аз съм 20 годишно момиче, което е смятано за много красиво (не от мама и от тати), не съм надута, но до момента съм нямала сериозна връзка. Не съм евтина к*рва или човек с когото няма какво да си кажеш - обичам да чета и съм възпитана да се държа на ниво, но проблема ми е че момчетата около мен не ме приемат на сериозно. Искат да се занимават с мен като жена-трофей, но не и за нещо дълготрайно. От типа момичета съм, които искат да обичат човека, с когото си лягат и нямам този проблем хората да говорят за мен лоши неща, че съм лесна и т.н. но въпреки това не мога да си хвана сериозен приятел. Мисля, че на доста красиви момичета им се случва, защото искат да се хвалят с тях, но от друга страна се страхуват, че им обръщат много внимание ?! Моля, дайте съвети според вас, какво може да се направи по въпроса.

anonymous908491
09-01-2014, 21:10
Мини на жени, щом мъжете те намират за куха, може и да са прави.

JullieeK
09-01-2014, 21:12
Аз съм също с претенциите за доста красиво момиче, и да, знам колко надуто и повърхностно звучи, но е факт.Имало е момчета, които са ме искали като трофей само, както и такива, които са били болезнено ревниви имнно поради тази причина.Но сега го има и този, който ме обича не само заради външната красота :) Просто трябва да се научиш да разчиташ хората и да отсяваш боклука.

FAKE IT
09-01-2014, 21:12
И аз имам тоя проблем, изключително красив съм и не мога да си намеря сериозна приятелка ... Само ме разнасят насам-натам да се хвалят с мен, все едно съм някаква находка, абсолютно те разбирам ...

GemmaHayes
09-01-2014, 21:16
Не съм казала, че ме намират за куха, @JullieeK точно това е най-трудното, да намериш момче, което да те обича заради сама теб, а не заради външността, но от друга страна, като си красиво момиче е нормално да имаш малко по-високи критери, не бих се задоволила с всеки.

FAKE IT
09-01-2014, 21:21
Точно това е най-трудното, да намериш момче, което да те обича заради сама теб, а не заради външността, но от друга страна, като си красиво момиче е нормално да имаш малко по-високи критери, не бих се задоволила с всеки.

Мхм, мда, абсолютно е така. Ся, че има свестни момичета, които ще ме харесват заради характера ми, има, ама ... Някак си не върви аз да съм божествено красив, а приятелката ми да отстъпва по красота. Много е кофти момчето да е по-красиво от момичето. Не върви. А красивите момичета точно имат високи критерии и ме избират главно заради вида ми. Много тъпо.

JullieeK
09-01-2014, 21:21
Зависи какво търсиш в едно момче-на мен ми стига да е интелегентен, човек с бъдеще (не може мъжа до мен да е по-малко успешен от мен, а като се има предвид какво уча, мога смело да твърдя, че ще се развия в една доста доходоносна и хуманна сфера), както и да се държи с мен мило и най-вече да има уважение.Не ми трябва някай чак толкова привлекателен, не искам и човек, който да се отнася с мен като с принцеса...Прецени кое е най-важното за теб и ще намериш :)

anonymous908491
09-01-2014, 21:56
Не съм казала, че ме намират за куха,

Ако влезе и ти прочете поста, ще ти го каже директно

RapExotic
09-02-2014, 05:27
точно това е най-трудното, да намериш момче, което да те обича заради сама теб, а не заради външността, но от друга страна, като си красиво момиче е нормално да имаш малко по-високи критери, не бих се задоволила с всеки.

Е ти ако се смяташ за по-красива от мис-свят и имаш такива високи критерии нищо чудно, че не можеш да си намериш подходящ партньор. Никой не харесва надути хора, които само защото няколко човека са им казали, че са красиви се смятат за богоизбрани и не могат да си позволят да общуват с "простосмъртни".

Наблегни на личностното си общуване с хората и по-точно с момчетата и остави на страна външния си вид. Тогава може и някой да те вземе на сериозно.

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 07:10
edni neshtastni che sa grozni i debeli , drugi che sa krasivi .. :D

girlwithblueeyes
09-02-2014, 07:31
Да ти имам и самочуствиуето ... никой не ти е виновен че попадаш само на боклуци

познавам 2 момичета които се водят за страшно красиви но едната има връзка вече 2 години а другата кара 5 .Как пък тези момичета са намерили някой който да ги обича и уважава а ти попадаш само на боклуци .

LadyDi
09-02-2014, 07:59
Как пък тези момичета са намерили някой който да ги обича и уважава а ти попадаш само на боклуци .
щот е малка

girlwithblueeyes
09-02-2014, 08:04
Тва беше ирояния нали:D на 20 години човек не се води малък .А и двете момичета които съм дала за пример са по-малки от нея .

LadyDi
09-02-2014, 08:08
Пардон, трябваше да кажа "непораснала" ;)

smileforme91
09-02-2014, 08:30
Защо повечето жени смятат , че са ловен трофей?Или проблема е в красотата ?
Проблемът никога не е в красотата , а в излъчването.Има много определящи фактори, за това дали "изглеждаш" или "си" от типа жени , наричащи се "трофей".
Понякога имащите се за абсолютни красавици , поставят огромни изисквания непосилни за човешката раса.Друг път именно тези изисквания и самото надменно поведение , отказват момчетата , смятащи че нямат шанс с такова момиче.
Нали наистина не смяташ , че "всички мъже са еднакви" и проблемът не е в теб?

Ако поведението и излъчването ти са като на красива снобарка , забрави някой да те приеме на сериозно.
Все пак не вярвам на среща да отиваш с "Анна Каренина" под ръка , че хората да разберат колко земна и умна си всъщност. При първа среща , винаги от значение е първото впечатление което правиш ...

Успех !

Smrazqvashta
09-02-2014, 08:58
Аз винаги казвам, че красотата е абстракция. Какво означава, *аз съм много красив/а*?
Мисля, че бихме поспорили много за това кое е красиво в днешно време. С манталитета на средностатистическият младеж и култа му към изкуственото, към голотата и разврата в публичен план, биха се "родили" много мнения за красивото.

Със сигурност мога да кажа, че един поддържащ се и добре изградил се морално човек трудно би останал сам.

И за завършек една сентенция с много поука, според мен: "Боклукът за една е съкровище за друга."

anonymous895156
09-02-2014, 09:07
Аз винаги казвам, че красотата е абстракция. Какво означава, *аз съм много красив/а*?

красотата като сексуална атрактивност е всичко друго, но не и абстракция, освен ако не си фетишист, който обича 200-килограмови мадами

LadyDi
09-02-2014, 09:09
красотата като сексуална атрактивност е всичко друго, но не и абстракция, освен ако не си фетишист, който обича 200-килограмови мадами

и все пак, въпреки някои общоприети рамки, красотата си остава субективно понятие

an7raks
09-02-2014, 09:13
Мхм, мда, абсолютно е така. Ся, че има свестни момичета, които ще ме харесват заради характера ми, има, ама ... Някак си не върви аз да съм божествено красив, а приятелката ми да отстъпва по красота. Много е кофти момчето да е по-красиво от момичето. Не върви. А красивите момичета точно имат високи критерии и ме избират главно заради вида ми. Много тъпо.

+
:(

tori
09-02-2014, 09:19
Ахаха, Митето страйкс ъгейн.

Blab
09-02-2014, 09:21
Тази тема е безумна.
//завидях за доходоносната и хуманна сфера;Д
FAKE IT made my day)))

Melodies
09-02-2014, 09:50
А пробвала ли си в себе си да потърсиш проблема? Искам да кажа, че МОЖЕ БИ имаш нереалистични очаквания, които е трудно да бъдат покрити и момчетата предпочитат да не навлизат в сериозни отношения с теб именно заради това - знаят, че няма да отговорят на тях и дори не се опитват да се задържат с теб, мислят че така или иначе след време ти ще ги зарежеш.

^Това е просто теория, не знам как в действителност стоят нещата.

JullieeK
09-02-2014, 10:03
Тази тема е безумна.
//завидях за доходоносната и хуманна сфера;Д
FAKE IT made my day)))

Завиждай, няма лошо, само може да ме радва това :) Не виждам смисъл да си вкарваш сарказма, фактите са си факти....

LadyDi
09-02-2014, 10:14
Коя е тази доходоносна и хуманна сфера?

girlwithblueeyes
09-02-2014, 10:16
Коя е тази доходоносна и хуманна сфера?

Лекар?

Някой хора не се усещат иронията ;)

LadyDi
09-02-2014, 10:19
Лекар??
Фактите говорят друго...
Макар че, честно казано, нямам представа колко взима един лекар, ама като гледам опашките със завършили медицина кандидат-лекари на Терминала на летището, други мисли ми идват в главата...

anonymous708973
09-02-2014, 10:23
Завиждай, няма лошо, само може да ме радва това :) Не виждам смисъл да си вкарваш сарказма, фактите са си факти....

Аз като ти казах в другата тема, че мисленето не ти е сила... Не съм те била познавала, не можело да съдя по постове, хах. То по-добре за теб, че не те познавам. Ако наживо чуя подобни разсъждения, няма да се въздържа да не ти обясня каквя куха самозабравила се пикла си. ;)

JullieeK
09-02-2014, 10:36
Аз като ти казах в другата тема, че мисленето не ти е сила... Не съм те била познавала, не можело да съдя по постове, хах. То по-добре за теб, че не те познавам. Ако наживо чуя подобни разсъждения, няма да се въздържа да не ти обясня каквя куха самозабравила се пикла си. ;)
Мдам,като те гледам единствената причина да си във форума е да си лееш злобата,ако мислиш,че можеш да ме обидиш жестоко се лъжеш.Говориш,че съм куха,без да ме познаваш дори.Не знам ако моето мислене не е сила,то на кой е тогава.Имам си претенциите за интелигентна и то както гледам в пъти повече от тебе.Всяка сфера на развитие е прекалено различна и няма смисъл да сравнявам моята с твоята,каквато и да е.Погледни малко себе си първо преди да плюеш хората,усети се,не е толкова трудно.Не искам да те коментирам,не те познавам,нямам и намерение,намерила съм си средата,не мисля,че като излезна от нея ще се чувствам на място,но отново ти казвам,че не си права да говориш,без да знаеш нищо за отсрещния.Мисли си,че съм пикла и каквото там си си наумила за мене.Винаги съм казвала,че най силната отрова е женската злоба и завист,благодаря,че ми потвърждаваш мнението.
Нямаш право да ме наричаш малка пикла,работя на 2 места да си платя образованието ив се пак успявам да не изкарвам под 6 на който и да било изпит,да ходя по стажове и да учатвам във всяка благотворителна дейност,организирана в града....

JullieeK
09-02-2014, 10:38
Лекар??
Фактите говорят друго...
Макар че, честно казано, нямам представа колко взима един лекар, ама като гледам опашките със завършили медицина кандидат-лекари на Терминала на летището, други мисли ми идват в главата...
Именно,който има акъл не остава тука,където ще бъде оплюван.Приета съм догодина да уча в Хопкинс,като гледам май и там ще си остана да довърша образованието...

CoNviCt
09-02-2014, 10:39
При такива теми слагайте снимки да ви видим колко сте красиви.

JullieeK
09-02-2014, 10:40
Аз си имам....

Smrazqvashta
09-02-2014, 11:03

Примера, който си дал с 200-килограмовата жена не е уместен, както не би бил уместен пример с 30-килограмова. И в двата случая говорим за грозни и болестни състояния.

anonymous895156
09-02-2014, 11:05
говорим за грозни и болестни състояния.

чакай, нали всичко беше абстрактно ?

Smrazqvashta
09-02-2014, 11:07
чакай, нали всичко беше абстрактно ?

Ако ще говорим за абстракция значи трябва да премахнем и фетишите?
Щом няма да е болест, не би трябвало да бъде и фетиш.

anonymous895156
09-02-2014, 11:08
естествено, напълно нормално е да ти харесва да те бият с камшик

Smrazqvashta
09-02-2014, 11:10
естествено, напълно нормално е да ти харесва да те бият с камшик

Както е съвсем нормално на теб самият този акт да ти се струва красив /например/ на мен - не. Като какъв следва да бъде определен той?

anonymous708973
09-02-2014, 11:11
Мдам,като те гледам единствената причина да си във форума е да си лееш злобата,ако мислиш,че можеш да ме обидиш жестоко се лъжеш.Говориш,че съм куха,без да ме познаваш дори.Не знам ако моето мислене не е сила,то на кой е тогава.Имам си претенциите за интелигентна и то както гледам в пъти повече от тебе.Всяка сфера на развитие е прекалено различна и няма смисъл да сравнявам моята с твоята,каквато и да е.Погледни малко себе си първо преди да плюеш хората,усети се,не е толкова трудно.Не искам да те коментирам,не те познавам,нямам и намерение,намерила съм си средата,не мисля,че като излезна от нея ще се чувствам на място,но отново ти казвам,че не си права да говориш,без да знаеш нищо за отсрещния.Мисли си,че съм пикла и каквото там си си наумила за мене.Винаги съм казвала,че най силната отрова е женската злоба и завист,благодаря,че ми потвърждаваш мнението.
Нямаш право да ме наричаш малка пикла,работя на 2 места да си платя образованието ив се пак успявам да не изкарвам под 6 на който и да било изпит,да ходя по стажове и да учатвам във всяка благотворителна дейност,организирана в града....

Извинявай, за какво да ти завиждам? Че не можеш да си намериш достоен за красотата си? Ми, мен на твое място щеше да ме е срам, явно не търсиш където трябва и преценката ти никаква я няма.
Аз съм открила човек, който уважавам безкрайно много, на когото се възхищавам и с когото не само изпитвам чувството, че ми е равен, а че дори ме превъзхожда и мога да науча безкрайно много от него.
На тоя фон няма как да завиждам, че ти не можеш. Логиката никак, ама никак не ти е сила.

Познавам хора, които вадят хилядарка на месец и са пълни лапета по душа, така че това не е аргумент.
Фактите са си факти - красотата е субективна, драга. А субективизмът е първото нещо, което превръща фактът в мнение.
Отново - логиката не ти е сила :)

anonymous895156
09-02-2014, 11:13
разводняваш темата
тезата ти е, че привлекателността е нещо абстрактно, а това се отхвърля от еволюционната психология и елементарната логика
да, можеш да се влюбиш и в джудже и то да се превърне в най-красивия мъж за теб, но не говорим за това
отклоненията на отделни индивиди от нормата също са друг въпрос

JullieeK
09-02-2014, 11:16
За пореден път ти казвам,научи се да четеш...Споменах,че съм намерила човека до себе си,с който съм от години и който ме уважава заради това,което съм и което му предлагам.Не виждам смисъл да водя твоя спор.Когато се научиш да мислиш преди да пишеш,тогава може да проведем разговор.Няма значение за каква ме мислиш,аз съм щастлива с всичко което съм постигнала и което ми предстои,а това е най-важното.

::NeVeR*eNd:::
09-02-2014, 11:20
Проблемът ти е наистина сериозен :D

Smrazqvashta
09-02-2014, 11:21
разводняваш темата
тезата ти е, че привлекателността е нещо абстрактно, а това се отхвърля от еволюционната психология и елементарната логика
да, можеш да се влюбиш и в джудже и то да се превърне в най-красивия мъж за теб, но не говорим за това
отклоненията на отделни индивиди от нормата също са друг въпрос

Мите, щом говорим за еволюционна психология. В една своя книга Дейвид Бъс обяснява много подробно за многобройните си изследвания с жени и мъже. Ще ти дам пример с един, свързан с жените. От който той твърди, че достига до извода, че жените имат по-различно виждане за красотата на мъжа. Твърди се, че когато жената е в менструален цикъл възприема мъжа по-различен начин и съответно търси различен тип мъж от този, който би търсила, когато не е в цикъл. От което ясно се досещаш какво искам да ти кажа, нали?

Auriss
09-02-2014, 11:29
в тоя форум някой да не каже, че се има за добре изглеждащ или интелигентен :cool:
баси кокошарника

anonymous895156
09-02-2014, 11:34
В случая под тип се има предвид основно характер и излъчване, когато жена е в овулация, тя търси по-сексапилни, грубовати и уверени мъже, защото се предполага, че техните гени са по-добри от тези на свитите в ъгъла бетички.
http://todayilearned.co.uk/2010/11/14/characteristics-of-beautiful-faces/
Тези неща обаче са универсални, както и други предпочитания на отделните полове - жените обикновено търсят по-високи, интелигентни, възрастни, силни, богати и социално издигнати мъже от тях, защото виждат в тях потенциални закрилници, при мъжете е обратното. Не може да казваме на черното бяло.

Smrazqvashta
09-02-2014, 11:37
В случая под тип се има предвид основно характер и излъчване, когато жена е в овулация, тя търси по-сексапилни, грубовати и уверени мъже, защото се предполага, че техните гени са по-добри от тези на свитите в ъгъла бетички.
http://todayilearned.co.uk/2010/11/14/characteristics-of-beautiful-faces/
Тези неща обаче са универсални, както и други предпочитания на отделните полове - жените обикновено търсят по-високи, интелигентни, възрастни, силни, богати и социално издигнати мъже от тях, защото виждат в тях потенциални закрилници, при мъжете е обратното. Не може да казваме на черното бяло.

Интелигентен и богат вече попадат в друга категория.

Както и да е. Хубав ден.

anonymous895156
09-02-2014, 11:40

от гледна точка на статистиката определяните като атрактивни жени и особено мъже имат доста по-високо средно IQ от хората в другата категория, съответно са способни и да си извоюват добри позиции в социалната йерархия
гг бб

anonymous708973
09-02-2014, 12:07

Както и да е. Хубав ден.

Eх, сещам се за онзи виц с магазина за мъже :д

Smrazqvashta
09-02-2014, 12:11
Eх, сещам се за онзи виц с магазина за мъже :д

Я го разкажи. ^^

ShtrudeL
09-02-2014, 13:11
И аз имам тоя проблем, изключително красив съм и не мога да си намеря сериозна приятелка ... Само ме разнасят насам-натам да се хвалят с мен, все едно съм някаква находка, абсолютно те разбирам ...

^^

xoxi
09-02-2014, 13:34
Всеки ще се хване за това, което показваш.
Ако не можеш да блеснеш с друго, освен с външност, не се чуди защо само заради нея ти се лепят. Или защо гледат да е еднократно/краткотрайно.

LadyDi
09-02-2014, 13:37
от гледна точка на статистиката определяните като атрактивни жени и особено мъже имат доста по-високо средно IQ от хората в другата категория, съответно са способни и да си извоюват добри позиции в социалната йерархия
гг бб

Ъм, атрактивен и красив са две различни понятия, въпреки че и двете носят известна доза субективност.

Auriss
09-02-2014, 13:39
Definitions of attractive
adjective
(of a thing) pleasing or appealing to the senses.

Definitions of beautiful
adjective
pleasing the senses or mind aesthetically.
добре

LadyDi
09-02-2014, 13:56
srsly? трябва ли да обясня разликата между двете понятия? или се чудиш за какво да се заядеш?

anonymous895156
09-02-2014, 14:01
да, трябва

Blab
09-02-2014, 14:15
красотата е естетическо понятие (различно във времето и пространството, т.е. тясно обвързана с хроноса и топоса).
привлекателен може да е всеки, който въздейства естетически на сетивата ти, т.к. привлекателен не е понятие;
като красив може да бъде охарактеризиран субекта, сравнен с нормата на времето и мястото, в което се намира той.
привлекателен той става, ако въздейства благоприятно на сетивата на наблюдаващия го, т.е. ако кореспондира по някакъв начин с вътрешния му идеал (бяга ми терминологията, естетиката не ми е силна на книга:Д).

мисля, стана ясно, че субективизмът присъства.
//разбира се, някои школи не приемат идеята за вътрешен идеал, вместо него вземат Бог/в наши дни - различни продукти на поп и медийната индустрии;

иначе, още завиждам на авторката.
и на тази, която продължи да пише в темата, която вероятно е самата авторка:Д

NambyPamby
09-02-2014, 15:21
Ох, не ми се пишат фермани, та ще давам накратко и ще ходя да чистя. 8-)
Зависи от средата, в която се движиш. Има някои мъже, които възприемат жените като трофей, да. И то не само големите красавици, ами дори и някакви много невзрачни момиченца. Никой няма да те върне, 'щото си красива. Някой малоумен комплексар може да те ревнува и да ти отрови живота, но такива не ти трябват така или иначе. Красотата е плюс. Голям плюс в свят като днешния, не проклятие.
Не всички сме красавици като теб или другата, пишеща в темата, ама пак се намират всякакви мъже и за нас - от такива, които ни искат да им минем през кревата и да им бъдем трофеи през такива, които ни ревнуват и от техника от интернет компанията. Просто си има някои мъже, които са родени смотаняци и те така се държат с всички жени, не само с вас. 8-)

Иначе красотата е само плюс, не и препятствие. Това, че някой не те заговаря или ти се лепят кретени, е заради теб самата. Хванала ли си на някого окото, най-лесното е с езика на тялото да му изпратиш безгласна покана да дойде и да се запознае с теб. Просто на теб или погледа ти пада върху неподходящи мъже, или наникъде не ти пада. 8-) Ако гледаш лошо всеки мъж, държиш се високомерно и снобски, нормално е да ти се лепят някакви наглеци и селски плейбои. Ако нямаш реална самооценка - същата работа. Никой нормален мъж няма да те търпи някакво надуто същество до себе си, имащо се за принцеса.

Абе, имам един въпрос към авторката и другата девойка, които самосиндикално се определиха за красиви - как го разбрахте тва? 'Щото и мен ме свалят, и на мен ми дрънкат шаблонни фрази, ама аз не се имам за красавица изобщо, едвам симпатична ми се откъсва от сърцето да се нарека. Красотата е толкова относително понятие, плюс тва. На мен повечето набедени за хубавици - актриси, певици, да не говорим за момичета от улицата или фейсбук, не ми харесват, смисъл, до чаровно стигам само, много рядко виждам наистина по МОИТЕ критерии някоя жена, която да нарека истински красива. Та как го решихте тва, че сте красиви, на каква база?

pifiella
09-02-2014, 15:54
Лайковете? ^^
:D

JullieeK
09-02-2014, 16:23
1.С авторката не сме един и същи човек, открит човек съм, виждате, че не крия самоличността си, нямам полза от това да имам различни акаунти, както съм споменавала неколкократно, тук съм само за да помагам доколкото е възможно.
2.Разбира се, че красотата е относително понятие, има редица хора набедени от обществото за секс богове, в които не виждам нищо особено.Според общите представи спадам към красивиците, и не, не е базирано на лайкове, използвам фб само за университета,нямам време за снимки, камо ли да следя харесвания.Едната ми работа е като модел, снимам се в различни кампании, преди в чуждестранни, но поради липса на време само с български и не го правя за удоволствие, а поради необходимост.
Нз, някак ми е тъжно как всеки, изразяващ различно мнение е набеден за кух и самозабравил се.Всеки има правото да мисли каквото се иска и да изразява мнение, но когато мнението е базирано само на някакъв си коментар, само на пръв поглед и поради факта, че някой си има самочувствие, става вече прекалено.Красотата не е от значение в повечето аспекти.Споменах я само, за да помогна на авторката.Самочувствието ми е базирано, на вс, което съм постигнала, на борбата, която водя и на това което ме очаква.А не виждам нищо лошо в малко гордост, в пъти по-добре е отколкото да не си вдигам главата и да избивам комплекси за това, което ми липсва....

xoxi
09-02-2014, 16:30
Според общите представи спадам към красивиците, и не, не е базирано на лайкове, използвам фб само за университета,нямам време за снимки, камо ли да следя харесвания.Едната ми работа е като модел, снимам се в различни кампании, преди в чуждестранни, но поради липса на време само с български и не го правя за удоволствие, а поради необходимост.

Така де, а според твоите собствени представи?
Защо ''общите представи'' и фактът, че се снимаш тук и там, са представяни като доказателство за красота?
Не се заяждам, питам от чисто любопитство.

JullieeK
09-02-2014, 16:38
Защото общите представи макар и неточен критерий понякога показват истината.А и според моите представи също се намирам за сравнително красиво момиче, което лично за мен е по важно от мнението но околните. Не си базирам самооценката на свалки, лайкове и коментари по мой адрес.Естесвено, че като те уверяват за красива вс човек ще добие идеята, че е такъв, важното е да си красива в собствените си очи и да носиш съзнанието за това :)
И все пак, не одобрявам прека ената суетност, самовлюбеност и това да разчеташ само на красота, всеки човек има да предложи много повече от това

Blab
09-02-2014, 16:43
хубав финал за темата))
жалко, че няма да спре дотук:Д

102
09-02-2014, 17:04
Живея за like-ове.

Minwu
09-02-2014, 17:05
Тези дето се обясняват колко са красиви са страшни комплексари. :D

102
09-02-2014, 17:08
Тези дето се обясняват колко са красиви са страшни комплексари. :D

Хората с такива постове са грозни.

GEMBI
09-02-2014, 17:16

Напълно разбирам болката ти брат, не ни е лесно на нас "красивите".

102
09-02-2014, 17:18
Напълно разбирам болката ти брат, не ни е лесно на нас "красивите".

Май не си много умен ? Нищо, поне си красив !

GEMBI
09-02-2014, 17:21
http://towleroad.typepad.com/.a/6a00d8341c730253ef0177438b709b970d-500wi

therichbitch
09-02-2014, 17:27
Естесвено, че като те уверяват за красива вс човек ще добие идеята, че е такъв, важното е да си красива в собствените си очи и да носиш съзнанието за това :)
Естествено, дори тези уверяващите да са магарета с по едно око, страдащо от бактериален конюнктивит.

тук съм само за да помагам
че и самарянка

каква красива симбиоза, ехх

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 17:32
Оф ше ме изпраскате с вашите логики.

Красотата в едно изградено общество , в един етонос, в един народ, в едно малцинство - не е субективно понятие и винаги е имало хора свалящи и вдигащи очите с добри и не толкова хубави лицеви очертания, мека кожа, телесложение и др свойства.

Едни се развиват по-бързо с по-силна структура, други остават ниски джуджета. Така е и в природата. За това има подборен острел на елени и сръндаци с недобри качества, зле-оформени рога и тнт.

DisappointedDreamer
09-02-2014, 17:37
Естествено, дори тези уверяващите да са магарета с по едно око, страдащо от бактериален конюнктивит.

че и самарянка

каква красива симбиоза, ехх

хахаах!
прекрасна сии.

kalpazanka
09-02-2014, 19:14
в тоя форум някой да не каже, че се има за добре изглеждащ или интелигентен :cool:
баси кокошарника
Аз затва съм оповестила, че го раздавам докторица и никъде не поствам снимки, че току-виж сте ме разкостили. :D :D :D

102
09-02-2014, 19:33
Ибаси самчуствието чоек.

NambyPamby
09-02-2014, 19:35
Отговорът на въпроса ми беше какъвто и очаквах. 8-) Ми тя всяка втора в България(особено в малките населени места) е модел и има по няколко сесии с професионален фотоапарат. И? Викнали са те на няколко места, снимали са те, дали са ти пари - това ли е показателя, че си красавица?
Много ми е интересно, искам си адекватен отговор, че сега съм доста объркана и не знам към кои да се числя - или съм към красавиците, или към плебеите... 8-)

kalpazanka
09-02-2014, 19:37
Намби, това като в онзи виц :D

Викам аз Умните у лево, Убавите у десно, а тоа, дето се колебае, е моя!

an7raks
09-02-2014, 19:51
Отговорът на въпроса ми беше какъвто и очаквах. 8-) Ми тя всяка втора в България(особено в малките населени места) е модел и има по няколко сесии с професионален фотоапарат. И? Викнали са те на няколко места, снимали са те, дали са ти пари - това ли е показателя, че си красавица?
)
Ми, това че на някой му е кеф да те гледа, че иска и да те снима, щото и на другите ще им е кеф да те гледат, си е показател, че си красива, да... В смисъл, никой няма да тръгне да снима някоя, която не му харесва...

NambyPamby
09-02-2014, 20:17
Калпазанке, тва ми хареса. 8-)

Ама за кого е показател, пак да попитам? За сульо и пульо, 2-3-5, това, че за някаква шепа от хора съм красива, не значи, че за други съм. За други може да съм някаква абсолютна смърт. 8-) За едни може да съм красива, щото искат да ми се намъкнат в гащите, за жените може да съм красива, щото се чудят как да ми се подмажат, за един фотограф може да съм вдъхновение, за друг да съм красива колкото холна масичка в студентско общежитие...

Който се намира за красив - много хубаво, всеки да си има самочувствието. Просто ми е интересно кви са тия жени, дето се изтъпанчват и дрънкат, че били красавици, щото някой ги снимал за някакви реклами... То има и много, дето ги снимат и за разни онлайн сайтове за дрехи, ама аз като тръгна да разглеждам(дрехите, де) и гледам някакви много постни девойки...

Красотата е субективно понятие, да. Щото тия които се имат за красавици, са си пльоснали за аватар свои снимки, и изобщо на мен не ми влизат в определението за красота, ама на пък, те си вярват, че са. И кво прайм ся? Най-вероятно аз съм злобна, дебела и грозна плебейка, а те са неземни красавици и аз се пукам от яд, нали така? 8-)

JullieeK
09-02-2014, 20:20
Много ми е интересно, искам си адекватен отговор, че сега съм доста объркана и не знам към кои да се числя - или съм към красавиците, или към плебеите... 8-)
А ти как разбираш дали някой е красив или не?? Ако има някъв друг начин да разбереш освен собственото ти чувстно за естетика, мнението на общесвото е факта, че международни агенции са прквлечени от визията просветли ме ако може.Факт е, че има хора, които са по-надарени физически от други, но това по никакъв начин не определя човека.

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 20:31
сигурен съм, че 90% от форуна ще хареса тази http://senzacia.net/wp-content/uploads/2012/09/Lizi-Velaskez-Lizzie-Velasquez-10.jpg

а тази ще остане деТствена http://sasso.blog.bg/photos/9725/charlize.jpg

Auriss
09-02-2014, 20:33
при все, че авторката, а и другото момиче, са фейк акаунти, да - мацката на аватара определено изглежда добре.

NambyPamby
09-02-2014, 20:34
Красотата е комплекс от качества, даже непременно не е и в симетрията на чертите. Имам различни критерии за красота в зависимост дали става дума за мъже, или за жени. Има жени и мъже, които са харесвани от болшинството, защото я уплътняват тая красота с нещо - с излъчване, харизматични са, чаровни са, имат хармонични черти(която хармония, пак да кажа, не се изразява в непременно идеална симетрия на тялото/лицето).

Проблемът не е в това, че ти или някоя друга се мислите за красавици. Това си е ваше право. Просто в днешно време много жени се мислят за красиви и си вдигат самочувствието, а няма на базата на какво. Редовният отговор за точно тази представа за себе си е същият, който и ти ми даде - няколко фотосесии, комплименти от този и онзи...
Откакто професионалните фотоапарати станаха на сравнително достъпни цени, всеки втори е модел, а който не е - е фотограф. 8-)
Просто е грозно когато тръгнете да говорите, че сте красиви, а не можете да защитите твърдението си по никакъв начин. Все едно да претендирате, че сте интелигентни, защото сте прочели две енциклопедии и една статия в Уикипедия...

п.с - Чарлийз Терон никога не съм я намирала за красавица 8-)

JullieeK
09-02-2014, 20:38
при все, че авторката, а и другото момиче, са фейк акаунти, да - мацката на аватара определено изглежда добре.

Искаш ли да ти дам фб профил да докажа, че не съм фейк :) Или още снимки мога да пратя, за мен е без значение.
Все пак, благодаря за комплимента :D
Намби, основният ми аргумент бе, че се виждам красива в собствените ми очи, което е по-важно от останалото.Споменах, че не се снимам, за показност или удоволствие, а по-необходимост.Естествено че начина, по който аз се виждам, няма да съвпада с този на околните, но това ли е най-важното ??

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 20:42
Красотата е комплекс от качества, даже непременно не е и в симетрията на чертите. Имам различни критерии за красота в зависимост дали става дума за мъже, или за жени. Има жени и мъже, които са харесвани от болшинството, защото я уплътняват тая красота с нещо - с излъчване, харизматични са, чаровни са, имат хармонични черти(която хармония, пак да кажа, не се изразява в непременно идеална симетрия на тялото/лицето).

Проблемът не е в това, че ти или някоя друга се мислите за красавици. Това си е ваше право. Просто в днешно време много жени се мислят за красиви и си вдигат самочувствието, а няма на базата на какво. Редовният отговор за точно тази представа за себе си е същият, който и ти ми даде - няколко фотосесии, комплименти от този и онзи...
Откакто професионалните фотоапарати станаха на сравнително достъпни цени, всеки втори е модел, а който не е - е фотограф. 8-)
Просто е грозно когато тръгнете да говорите, че сте красиви, а не можете да защитите твърдението си по никакъв начин. Все едно да претендирате, че сте интелигентни, защото сте прочели две енциклопедии и една статия в Уикипедия...

ами ако не си лезбийка, нормално. Все едно аз да мога да определям кое момче е красиво и кой мъж по- грозен. Тва го определят жените, а ние вас. Но като се натръжкате с червило грим и обеци - всички отивате под един знаменател, за съжаление.

LadyDi
09-02-2014, 20:44
натръжкате.... ква е тая дума

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 20:46
натръжкате.... ква е тая дума

световно извисена

Auriss
09-02-2014, 20:50
за спорта в такъв случай - какво лошо има в това някой да те приема за трофей ? Всъщност какво имахте предвид с авторката с това твърдение ? Спрямо гледната точка би могло дори да е нещо хубаво.

Да не излезе накрая, че проблемът на красивите момичета е афинитетът им към кофти момчета ?

xoxi
09-02-2014, 20:57
Подсетихте ме за нещо...

Ф нидуумение

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам –
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки –
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...

И къдету койт’ ма срещни –
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )

NambyPamby
09-02-2014, 20:57
Ма то афинитет към кофти момчета имат и по-невзрачничките. 8-) Въобще, такива, които се жалват колко са били красиви, пък били нещастни, щото никой не смеел да ги доближи... Съмнително звучи. 8-)

JullieeK
09-02-2014, 20:58
Това е твърдение само на авторката, аз споменах, че трябва да намери, човека за нея и вкарах малко лични преживявания, от което се получиняква страшна дандания :D То не бяха наливки, обиди, бича съм куха, била съм фейк :D Както и да е, дандано вече спрат коментарите, защото малко се изтърка цялата ситуация, а аз не мога да се спра, когато някой ми говори на въпреки да не се защитя :)

JullieeK
09-02-2014, 21:03
Ма то афинитет към кофти момчета имат и по-невзрачничките. 8-) Въобще, такива, които се жалват колко са били красиви, пък били нещастни, щото никой не смеел да ги доближи... Съмнително звучи. 8-)

Уморих се малко и загубих леко нишката, та извинявай ако не съм те разбрала :D Под жалване се надявам да имаш предвид авторката на темата,защото аз не съси и помисляла да се оплаквам за такива простотии..
Ама айде, здраве да е, авторката дано си намери момчето, което не я смята за трофей, не е чак толкова трудно, ако имаш и какво друго да предложиш.

Blab
09-02-2014, 21:06
а по-необходимост
http://www.gurl.com/wp-content/uploads/2013/04/rebel-wilson-as-amy-in-pitch-perfect-yelling-enough.gif

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 21:07
JullieeK ти защо си си качила снимка?
защото мислиш, че си красива?

ми ясно е, че мислите на повечето хора, когато видят красиво непознато момиче са свързани със секс.

Starless
09-02-2014, 21:11
Зависи какво търсиш в едно момче-на мен ми стига да е интелегентен, човек с бъдеще (не може мъжа до мен да е по-малко успешен от мен, а като се има предвид какво уча, мога смело да твърдя, че ще се развия в една доста доходоносна и хуманна сфера), както и да се държи с мен мило и най-вече да има уважение.Не ми трябва някай чак толкова привлекателен, не искам и човек, който да се отнася с мен като с принцеса...Прецени кое е най-важното за теб и ще намериш :)

Какво учиш, че ми стана интересно :D

JullieeK
09-02-2014, 21:12
JullieeK ти защо си си качила снимка?
защото мислиш, че си красива?

ми ясно е, че мислите на повечето хора, когато видят красиво непознато момиче са свързани със секс.

Blab, пиша от таблет, нормалто е да се правят грешки понякога :)

Иначе, споменах че се мисля за красива а качих снимка сама защото съм открит човек, не обичам да си крия самоличността или да се престувам на някой друг.
А с какво са свързани мислите на хората не е моя работа общо взето.

JullieeK
09-02-2014, 21:13
Какво учиш, че ми стана интересно :D

Медицина, догодина живот и здаве, се местя засега само за 1 година, но се надявам и до края ня следването в Хопкинс.

LadyDi
09-02-2014, 21:19
Подсетихте ме за нещо...

Ф нидуумение

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки –
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

с китка у ръка;
кату заблеста...

пламна, изгуря
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

ич дан ма съзреш,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )

ахахаххахаха
да, тва е мега добро :cool:

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 21:20
добре се измъкваш

все пак не е добре да намекваш за красотата си и за интелигентността си, особено със смешни примери как ,,умните'' заминавали в чужбина и медицината била за избранниците на 7-мото небе.

an7raks
09-02-2014, 21:22

Как се "защитава" красота? Тя, ако си покрива нейните си критерии за красота, що да не се мисли за красива?
Да, красотата е субективно понятие, но повечето хора имат доста сходни критерии в това отношение... Малко са мъжете, които харесват двуметрови 120-килограмови жени, както са малко и жените, харесващи мъже, високи метър и 50 и тежащи 25кг с мокри гащи...
Каквото и да си кривя душата, JullieeK ми харесва в лице/поне това, което е на снимката/... Не я знам куха ли е, пълна ли е, ама съм сигурен, че едно 80% от момчетата във форума са на моето мнение.

Auriss
09-02-2014, 21:26
добре се измъкваш

все пак не е добре да намекваш за красотата си и за интелигентността си, особено със смешни примери как ,,умните'' заминавали в чужбина и медицината била за избранниците на 7-мото небе.

ако за момент приемем, че действително е тя на снимката и действително отива да учи медицина в Хопкинс ... как да ти кажа - няма човек в този форум, а и в тази държава, който да има основата да я критикува.

Както и да е, поне е забавно да чета.

tori
09-02-2014, 21:28
Подсетихте ме за нещо...

Ф нидуумение

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки –
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

с китка у ръка;
кату заблеста...

пламна, изгуря
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

ич дан ма съзреш,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )
О, това е любимо!

JullieeK
09-02-2014, 21:33
Това е форум, т.е не мога да докажа нищо, тва, че съм си сложила снимката не означава, че всеки ще ме приеме на доверие за истинска.Но дори и да бях фейк ми дойдоха малко в повече нападките, леко стана грозно в един момент, но както аз не съдя вас, ще помоля и вие да се въздържате от подобни коментари.
Защото в края ня деня няма значение колко си красив, а дали си с любимия човек, дали се чувстваш удовлетворен от себе си.Ето в това е истинската красота.Физическата е преходна както и да го погледнеш.

an7raks
09-02-2014, 21:34
Защото в края ня деня няма значение колко си красив, а дали си с любимия човек, дали се чувстваш удовлетворен от себе си.Ето в това е истинската красота.Физическата е преходна както и да го погледнеш.
тука ме изгуби... :D

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 21:35
ако за момент приемем, че действително е тя на снимката и действително отива да учи медицина в Хопкинс ... как да ти кажа - няма човек в този форум, а и в тази държава, който да има основата да я критикува.

значи тря да се мазним?
нищо не критикувам, дори не знам за кво точно беше спора им с пантерата, но не е уместно да злоупотребяваш примерно с красотата си, или образованието. ;)

JullieeK
09-02-2014, 21:38
Защо? Темата започна от мацката, коята не е щастлива защото е красива и не може да намери достойния.Не трябва ли да го търсим в нас първо? Ти ако не си щастлив от себе си, няма как да намериш човека който да ти покаже щастие.

Auriss
за тебе само хейт и мазнене има, нали ?
Пантерата просто наливаше. Забележи, че единствено женски са й наливали. А, и ти. Какъв е изводът ?

Starless

Без никакви лоши чувства или опит за заяждане - би ли постнала снимка на момиче/жена, която смяташ за "красавица"?

Blab
09-02-2014, 21:39

please...
и на мен до едно време:Д

JullieeK
09-02-2014, 21:40
значи тря да се мазним?
нищо не критикувам, дори не знам за кво точно беше спора им с пантерата, но не е уместно да злоупотребяваш примерно с красотата си, или образованието. ;)

И с кое злоупотребявам ?? Нападат ме-защитавам се, наричат ме куха-доказвам, че не съм.Не виждам нищо лошо, нима очакваш да си седя тихо, докато ми говорят по тоя начин ли ??

an7raks
09-02-2014, 21:42
И с кое злоупотребявам ?? Нападат ме-защитавам се, наричат ме куха-доказвам, че не съм.Не виждам нищо лошо, нима очакваш да си седя тихо, докато ми говорят по тоя начин ли ??

С нищо не злоупотребяваш... Смешно е, че се оправдаваш като ученичка и се доказваш на разни непознати...

Auriss
09-02-2014, 21:43
please...
и на мен до едно време:Д
=D нямам си друга работа и радвам трола

// иначе наистина го мисля това. премерената арогантност е хубаво нещо. ще ми се и аз да можех да си я позволя, ама нейсе. още хляб имам да изям

anonymous895156
09-02-2014, 21:44

когато в български форум демонстрираш дори най-малки наченки на самочувствие, всички ти скачат, така че не се учудвай

JullieeK
09-02-2014, 21:44
С нищо не злоупотребяваш... Смешно е, че се оправдаваш като ученичка и се доказваш на разни непознати...

А какво се очаква да направя ?? И в живота съм така, започна ли спор, довършвам го до край, не мога да стоя и дя гледам безучастно как ме наливат.

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 21:45
Защо? Темата започна от мацката, коята не е щастлива защото е красива и не може да намери достойния.Не трябва ли да го търсим в нас първо? Ти ако не си щастлив от себе си, няма как да намериш човека който да ти покаже щастие.

... не е щастлива, защото е красива? има ли смисъл въобще да се пиши в тая тема?

an7raks
09-02-2014, 21:47
А какво се очаква да направя ?? И в живота съм така, започна ли спор, довършвам го до край, не мога да стоя и дя гледам безучастно как ме наливат.

Чакай, чакай, какъв спор? Ти се имаш за умна и красива и спориш, за да си защитиш "тезата"? :lol:
И как ще докажеш, каквото и да било във форум? По-интересното, защо ти е да го доказваш на непознати?

JullieeK
09-02-2014, 21:48
Ами ма смисъл да се пише във всяка тема, когато можеш да помогнеш на някой, дори и като му влееш малко разум

FAKE IT
09-02-2014, 21:49

Ми да, кажи им малко. Как така ще те наливат някакви келеши! Защитавай се! Отбивай атаките им и опитите за покушение! Докажи им, че не си куха! Аааамаааяяяяяяя ..... Как се усмеляват?

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 21:49
she must be new here :D

JullieeK
09-02-2014, 21:50
Чакай, чакай, какъв спор? Ти се имаш за умна и красива и спориш, за да си защитиш "тезата"? :lol:
И как ще докажеш, каквото и да било във форум? По-интересното, защо ти е да го доказваш на непознати?

Заради коментарите от страна на женските...Няма как да докажа, казах го вече, споменах и че цялата ситуация ми стана прекалена натоварваща.Който иска да си мисли, че съм трол-добре, всеки си знае най-добре за себе си.

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 21:52
между другото и аз съм много силен, много красив и умен :) Завиждайте :П

an7raks
09-02-2014, 21:52
Ами ма смисъл да се пише във всяка тема, когато можеш да помогнеш на някой, дори и като му влееш малко разум

Ама ти си каза, каквото имаш да казваш в помощ на авторката с първият си пост... Оттам нататък се оправдаваш на разни шматки...

Auriss
09-02-2014, 21:53
оф ако е митко тва определено е качил левъл. другият вариант е да е стринга хммм

an7raks
09-02-2014, 21:55
оф ако е митко тва определено е качил левъл. другият вариант е да е стринга хммм

Аз, пък, си мисля, че Чачо все още се подвизава във фороня под формата на разни тролове...

JullieeK
09-02-2014, 21:56
Както и да, надявам се да съм помогнала на авторката, каквато ми беше целта. Лека вечер от мен :)

Auriss
09-02-2014, 21:56
митко == чачо ;/

an7raks
09-02-2014, 21:57
митко == чачо ;/

хм... струва си да се разнищи... Но, не, съмнява ме... Митко е прекалено олигофренски образ за Чачо... поне така ми се струва...

golemiq_korab_minava
09-02-2014, 22:04
Както и да, надявам се да съм помогнала на авторката, каквато ми беше целта. Лека вечер от мен :)

sexy vecher i ot men :D

tori
09-02-2014, 22:10
sexy vecher i ot men :D
Ау, сексапилен! :33333 Идвай ми в харема.

girlwithblueeyes
09-02-2014, 22:13
Ако си имаше за чак толкава красива нямаше да пишеш и да се обясняваш на непознати . Ако си наистина ти на снимката аз те приемам за красива .Едно не разбирам защо въобще се обясняваш на непознати в един форум какво си постигнала и колко можеш толкова ли ти пука че Пантерата която едва ли ще видиш някога в живота те има за тъпа ?! Толкова ли ти пука че друга мацка не те има за красива ?! Желанието да се доказваш сред непознати говори за асоциалност и несигурност .Част от коментарите на момичета бяха неприятни но в тях се крие и доза истина . Това че една бройка хора те имат за красива не значи че за всички ще си красива .За някой ще си божественан а за друг грозна . Не знам за какви списания се снимаш да всеизвестен факт е че повечето такива списания търсят момичета с правилни черти и красиви лица които масово биха се харесали на мъжете.Обаче представи си хора много и различни вкусове не живей с мисълта че всеки ще те хареса . Така че вместо да скачаш и да се оправдаваш пред непознати се стегни и си свали малко самочуствието защото в един форум ходят могат да съдят само по мненията ти .Няма как да им покажеш дипламата си или колко работиш или колко учиш но има как да им представиш адекватни мнения . Колкото и да бяха злобни коментарите на момичетата се постарай да откриеш по нещо за себе си и да извлечеш положителното от тях .

Успех.

an7raks
09-02-2014, 22:17
Това да се имаш за красив няма почти никаква връзка с това да вярваш, че всички ще те намират за такъв...

Auriss
09-02-2014, 22:20
Желанието да се доказваш сред непознати говори за асоциалност
плс, т'ва е на вас, 'социалните', запазената марка.

Я кажи сега, по каква логика й обясняваш на нея (или на авторката), че нямало всеки да я намира за красива, след като авторката се оплаква, че всички, които я намират за красива, я взимат за 'трофей' (квото и да значи т'ва, така и не ми обясниха) ?

Аз извлякох доста положително от темата, де.

Социална му работа.

girlwithblueeyes
09-02-2014, 22:37
Кой са тези всички ?? Това че група хора(да ги наречем така:) я намират за красива не значи че всеки един мъж ходещ по тая планета ще я има за красива .И да трудно бих я нарекла грозна но за следващият писал може да е просто симпатична .

Колкото до жена трофей обикновенон тези жени са страшно красиви(за повечеto хора ) и мъжете се хвалят с тях и си повдигат собственното самочуствие . Мога и още да написа но мнението ми е базирано на лично мнение само и едвали е определящо за всички .

LadyDi
09-03-2014, 05:48
Какво лошо има във високото самочувствие?

Meonesssss
09-03-2014, 06:48
Като почнете някои мацки да се имате за супер красивите и умните и да си търсите приятел който "да отговаря на вашия стандарт" - ще ви предложа да си вземете едно магаренце от село ;)
Авторката, вместо да обяснява 10 реда колко е красива, можеше да ни остави една снимчица и ние сами да преценим.
Ти се имай за красива и интелигентна, аз имам мисленето ти за грозно и плоско.
Айде у лево

DisappointedDreamer
09-03-2014, 07:05

Често разваля взаимоотношения с хора, които нямат какво повече да предложат. Понякога създава излюзии за възможностите, на лицето, което упражнява високото самочувствие. Високото самочувствие често показва себе си, тогава когато не е нужно - а.к.а. в теми на разговор или събития, в които присъствието му не е логично. А понякога високото самочувствие е това, което те тласка нагоре, амбицирайки/стимулирайки/дори вдъхновявайки те да продължиш.

Ниската самооценка и самочувствие, обаче, е саморазрушителна. И, дори, също толкова отблъскваща колкото високото самочувствие у хора, които просто го носят като красиво бижу, което не им отива.

В тоя ред на мисли, мисля, че самочувствието (като цяло) трябва да се третира с мъдрост.

JullieeK наистина притежава симетрични черти и такива, които биха били описани като 'красиви' от голяма част от обществото (съдейки по аватара и). В допълнение, я поздравявам за годината, която ще прекара в Хопкинс. Поздравявам я и за зрелостта (или по скоро сдържаност и търпение), коя/ито излъчваше в постовете си, докато спореше. Единственото, което искам да и споделя е следното:

being top of your class does not necessarily guarantee that you will be at the top of life

във връзка със споменаването и на Хопкинс.

Интелигентността е съвкупност от качества. А понятието 'красота' се определя също толкова много от физическите черти, колкото и от социални аспекти свързани с характера и живота на този, когото се опитваме да оприличим като 'красив'. Много по-благосклонни сме да наречем някого 'хубав', ако знаем, че е умен, добър, забавен и други положителни качества, отколкото ако знаем, че лежи в затвора. Затова внимавайте и се грижете за 'характера си' също толкова, колкото и за красотата си.

//това от мен.
глупости (пак).

LadyDi
09-03-2014, 07:08
Често разваля взаимоотношения с хора, които нямат какво повече да предложат. Понякога създава излюзии за възможностите, на лицето, което упражнява високото самочувствие. Високото самочувствие често показва себе си, тогава когато не е нужно - а.к.а. в теми на разговор или събития, в които присъствието му не е логично. А понякога високото самочувствие е това, което те тласка нагоре, амбицирайки/стимулирайки/дори вдъхновявайки те да продължиш.

Ниската самооценка и самочувствие, обаче, е саморазрушителна. И, дори, също толкова отблъскваща колкото високото самочувствие у хора, които просто го носят като красиво бижу, което не им отива.
Когато имаш какво да предложиш насреща, високото самочувствие не е лоша черта. Дори напротив, не е зле да прилагаш един такъв филтър на заобикалящите те.
Лошото е, че в последно време "високо самочувствие" като понятие е натоварено с много негативизъм, защото в повечето случаи е без реално покритие. Но не знам, все си мисля, че да имаш високи критерии спрямо останалите не е напълно лошо качество. А високите ти критерии може да са следствие на висока самооценка. Няма лошо да си тежиш на мястото.

DisappointedDreamer
09-03-2014, 07:15
^Точно това обясних в моя пост.

LadyDi
09-03-2014, 07:18
^Точно това обясних в моя пост.

Разбрах те. Просто тази сутрин се чувствам многословна :cool:

Niakoitam
09-03-2014, 07:18
Публикувам тази тема, защото проблема ми е следният: аз съм 20 годишно момиче, което е смятано за много красиво (не от мама и от тати), не съм надута, но до момента съм нямала сериозна връзка. Не съм евтина к*рва или човек с когото няма какво да си кажеш - обичам да чета и съм възпитана да се държа на ниво, но проблема ми е че момчетата около мен не ме приемат на сериозно. Искат да се занимават с мен като жена-трофей, но не и за нещо дълготрайно. От типа момичета съм, които искат да обичат човека, с когото си лягат и нямам този проблем хората да говорят за мен лоши неща, че съм лесна и т.н. но въпреки това не мога да си хвана сериозен приятел. Мисля, че на доста красиви момичета им се случва, защото искат да се хвалят с тях, но от друга страна се страхуват, че им обръщат много внимание ?! Моля, дайте съвети според вас, какво може да се направи по въпроса.

Преди да съм прочел мненията ще изкажа това,което мисля аз.Започваме още от заглавието.Проблема на красивите момичета.Пак добре че не си я кръстила Проблема на адски готините мацки.
Както вътрешната така и външната красота са субективни понятия.За някои хора може да си супер готината, а за други супер антипатичната.Въпрос на схващания.Иначе всеки човек си има кусури.Всъщност май е доста важно и къде ще те оценят.Ако считани за много готини пичове решат,че си много готина и бройката на тези,които те желаят ще се увеличи заради тяхното мнение.Един от проблемите на тези дето се смятат за много готини е че не са склонни на компромиси подсъзнателно разчитайки на това,че понеже са много готини или ще им се търчи постоянно по задника или ще се насочат към следващият.Компромисът е много важен в една връзка.Разбира се винаги трябва да се прави разликата между компромис и изгубване на същността на даденият човек.Покажи на човека срещу себе си,че му вярваш.Покажи му и че той може да ти вярва,ама наистина.И не тичай само по най-лъскавите батковци.Често те просто искат да те ебнат и да преминават към следващата считаща се за готина за престиж.Ако търсиш любовта можеш да наблегнеш например на някой не толкова лъскав,с огромно самочувствие и много пари.Наблегни на някой по-скромен дори и да ти се наложи и да направиш някой друг копромис и да бъдеш търпелива.Показвай отвреме навреме,че се интересуваш от него,а не чакай само той да те търси.Опитай се да бъдеш и приятелка с него,а не тип"аз съм много готината мацка и затова ти си длъжен постоянно да ми тичаш по задника и да ми изпълняваш капризите,а своя вътрешен свят си го заври там където слънце не огрява,мразя лигавищини и слабости и бягам бързо ако някой се осмели да ми ги покаже А,да и това което ме интересува мен е истинското,а твоите интереси са тъпня." Ако търсиш лош и много готин пич вероятността да установиш,че отново си се превърнала в поредният му трофей не е хич малка :)

golemiq_korab_minava
09-03-2014, 07:23
Ау, сексапилен! :33333 Идвай ми в харема.

Красавице, харема ни е общ, не помниш ли кой го обедини. ;d

golemiq_korab_minava
09-03-2014, 07:27
Както вътрешната така и външната красота са субективни понятия.За някои хора може да си супер готината, а за други супер антипатичната.Въпрос на схващания.

ти и ти сигурно си падаш по първата от двете мацки на снимките в по-стария ми пост. :Д

Niakoitam
09-03-2014, 07:41
Не съм казала, че ме намират за куха, @JullieeK точно това е най-трудното, да намериш момче, което да те обича заради сама теб, а не заради външността, но от друга страна, като си красиво момиче е нормално да имаш малко по-високи критери, не бих се задоволила с всеки.

Сега попаднах на това.Двете части на мнението ти рязко си противоречат и ако продължаваш така може и задълго да си останеш просто трофей и нищо друго.
Няма как да търсиш момче,което те обича заради самата теб,а не заради външността ти, а на теб да са ти малко по виски критериите,което може и да значи че тичкаш все по готини батковци с високо самочувствие и много пари например,но това вече го споменах и в горният си пост без да бях прочел това ти мнение. :)

golemiq_korab_minava както споменах в горният си пост не съм чел мненията така че нямам и идея за какво говориш.Но да предпочитам някоя,която не е смятана за чак такава красавица отколкото някоя която е смятана едвали не за неземна богиня,но или да няма какво да си кажем освен да се ебем или всеки път когато вземе та си отвори устата да ми се додрайфа рязко или пък да се ебе на поразия зад гърба ми в момента,в който за малко се обърна,а след това да ме убеждава колко много ме обича и да ме целува с тая уста,с която евентуално преди часове е целувала някое нещо на някой друг. :)

golemiq_korab_minava
09-03-2014, 08:01
щото теб вътрешно те обича :Д

Niakoitam
09-03-2014, 08:25
щото теб вътрешно те обича :Д

Ко казa ко? :D
Не,този път наистина не можах да разбера какво искаше да ми кажеш с това. :)

golemiq_korab_minava
09-03-2014, 08:42
ми3бе се с други, но теб те използва само за любоф :Д

прав си иначе, че критериите на авторката сигурно не съвпадат с очакванията

Niakoitam
09-03-2014, 08:49
Ми да си се ебе щом иска.Аз това не го разбирам като любов.
Лошото е че има и като цяло доста печени хора дето не знаят какво искат, а после постват разни неща от рода как всичко се връщало,как на любовта трябвало да се отвръща с любов,как нямало ненаказано добро т.н.

an7raks
09-03-2014, 10:22

Е, а де! И аз това питам...
За мен е по-добре момичето да има малко по-високо самочувствие, дори и не напълно покрито, отколкото да е комплексирана от някакви глупости и да се сдухва от най-малката ебавка...

tori
09-03-2014, 10:23
Красавице, харема ни е общ, не помниш ли кой го обедини. ;d
Не, нямам такива спомени. :д

Blab
09-03-2014, 10:56
Е, а де! И аз това питам...
За мен е по-добре момичето да има малко по-високо самочувствие, дори и не напълно покрито, отколкото да е комплексирана от някакви глупости и да се сдухва от най-малката ебавка...
съмнението е признак за интелигентност;
//само казвам)

LadyDi
09-03-2014, 11:01
//само казвам)

съмнението не е нужно да води до комплекс

an7raks
09-03-2014, 11:03
Да, и скромността краси човека...

anonymous708973
09-03-2014, 17:48
//само казвам)

Именно!

kalpazanka
09-03-2014, 17:59
Сега какво излезе, тия, дето не сме завършили Хопкинс, да скачаме в Дунава ли?

being top of your class does not necessarily guarantee that you will be at the top of life

Докато те четях, мечтателке, направо ток мина през мен. Баща ми казва нещо подобно "че в крайна сметка е по-важно животът да ти пише 6".

anonymous908491
09-03-2014, 18:32
Хахахаха, пусналата темата се мисли за красива, а след нея се избиха да се доказват като умни, защото с красотата няма как да стане, виждали сме ги повечето.

Blab
09-03-2014, 18:34
Хахахаха, пусналата темата се мисли за красива, а след нея се избиха да се доказват като умни, защото с красотата няма как да стане, виждали сме ги повечето.
'ми да
проблем?:Д

anonymous908491
09-03-2014, 18:36
'ми да
проблем?:Д

Само с пчелите имам проблем

GemmaHayes
09-03-2014, 19:21
От авторката

Искрено се забавлявах докато четях коментарите ви. Първо искам само да кажа, че докато четях много се възмутих как нападате JullieeK. Момичето е красиво, има амбиция да се образова и т.н. така че не виждам защо с толкова злоба трябва да се коментира. За част от коментарите, нека първо кажа - да красотата е много субективно нещо, но има хора които се намират от болшинството за красиви и по-тези критерии човек може да гради самооценка. Не казвам, че всеки ме вижда като неземна красавица- и това, че не съм качила снимка е по-лична преценка. Не разбирам също, защо толкова задълбахте темата за красотата и интелигентността ... Когато споделих, че не бих се задоволила с всеки не съм имала предвид , че искам Брад Пит, дори нямах предвид до такава степен външен вид, за мен е много важно човека до мен да е амбициран и умен, а не някой селски бек, чиято мечта е петък и събота да иде и да се напие в някой бар. За жената-трофей нека обясня. Когато съм била във връзка с някого, всеки път се получаваше едно и също нещо. Излизайки на срещи, момчетата ме водеха на места, където се е събрал с компанията и се оказваше, че всеки път съм единствено момиче. Най- лошото беше, когато имах по-сериозна връзка (или поне той искаше това да си мисля) и "най-добрите " му приятели ми пишеха и искаха да излизаме и много напрагяха отношенията между мен и него. Дори се случи това, че на първа среща, един ме заведе на рожден ден и ме представи на всичките си приятели. Та, всички се отклониха от въпроса ми и започнаха да спорят кой е красив и кой не- а да и не, не се оплаквам от това, красотата е огромен плюс!

GemmaHayes
09-03-2014, 19:31
Към Niakoitam не търся батковци с пари :д от достатъчно заможно семейство съм и не гледам това в човека. И не съм и разглезена принцеса, която чака всичко на готово. От 5 години работя - НЕ като модел, нека разбием и тази представа, че красивите момичета търсим мъже с пари. :)

FAKE IT
09-03-2014, 20:22
Във фейсбук ли ги намираш тия дето те карат на рожденни дни за първа среща? :D

Аз въпреки, че съм толкова красив, никога не са ме събирали така с компании ... нещо куца тука ... или при мен ... или при теб. Едно от двете е. А понеже съм безгрешен е ясно в кой е грешката. Спасявай се :D

therichbitch
09-03-2014, 20:24
е в крайна сметка е по-важно животът да ти пише 6".

жалко успокоение за тройкаджиите хахах :cool:

Niakoitam
09-04-2014, 09:26
Да, и скромността краси човека...

Разбира се че го краси или поне не го прави смешен пред очите на околните ако не друго.
Не е хубаво да имаш прекалено ниско самочувствие и самооценка за себе си,но пък и не е хубаво да имаш прекалено високо самочувствие особено пък и ако е без покритие.

Като например на кандидатстуденските изпити преди време един съученик на брат ми отиде с него.Брат ми си траеше и си изпълняваше процедурите.Оня беше се запъчил там да разправя.Аз ще ги потроша,ще ги пребия тия даскали,ще ги утепам,взимам си всичко без никакви проблеми .И какво накрая? Брат ми тихо и кротко си взе изпитите, а на него...двойка на всички.Доста смешно се получи накрая.И сега се изявява като някакъв пияница дето повръща по масите в заведенията.

Към Niakoitam не търся батковци с пари :д от достатъчно заможно семейство съм и не гледам това в човека. И не съм и разглезена принцеса, която чака всичко на готово. От 5 години работя - НЕ като модел, нека разбием и тази представа, че красивите момичета търсим мъже с пари. :)

Ами ако не търсиш такива батковци това може само да е похвално. :). А това че си от заможно семейство и че работиш 5 години не е такъв фактор.Някои такива подсъзнателно просто искат,как беше..."мъжът да успява да им изпълва жизненият стандарт".Ако искаш любов трябва да търсиш друг човек който я иска,а това не зависи много от това дали е работил от 16 годишна възраст някъде.
Иначе защо те учудва,че те водят и те запознават с приятелите си.Все пак сте гаджета,напълно нормално е.Може на приятелите му да си им интересна и затова да искат да излизате.Води го и ти в твоята компания или при възможност си ги обединете.Може пък разни хора от вашите компании да се харесат и да се вземат знае ли човек. :) Иначе това не е чак толкова рядко нещо.Дадена компания да е създадена предимно от мъже или предимно от жени.Няма лошо да те води в такава, а ако искаш да има и жени никой няма да се разсърди примерно ако си доведеш и някоя приятелка.И аз отвреме навреме си се събирам с коч компания,има случаи когато може да дойдат и няколко момичета,има случаи,когато сме си коч компания и така си оставаме докрая или отвреме навреме някое непознато момиче се мерне както когато мен на път за връщане от тоалетната ме поканиха две момичета на танц или една девойка дойде да ни кани на хоро,а е имало и моменти,когато момичето е само едно,гадже на някого или пък втората ми братовчедка.Като цяло е малко трудно да видиш мъжка компания,в която всеки е хванал гадже под ръка.
Не видях къде точно ти е проблема в случая и това ли имаш предвид да те взимат за трофей.В този случай ако искаш да има момичета просто може да доведеш приятелки,а ако заради това се определяш като трофей който постоянно се показва значи леко си объркала определенията.Все пак един мъж не може да зареже приятелите си само и единствено заради теб и ако го направи е просто путка с и без извинение.А ако държиш да се осамотявате винаги има начини и моменти да го правите. :)

an7raks
09-04-2014, 10:07
Изобщо не разбра за какво говоря, ама правиш преки включвания... :D

anonymous895156
09-04-2014, 11:06

наистина е смешно

DisappointedDreamer
09-04-2014, 11:37

тъжно.

therichbitch
09-04-2014, 12:55
това очевидно беше в кръга на шегата.. но винаги подобни изказвания са ми се стрували лицемерни, ще се включа по- късно да развия тезата си

kalpazanka
09-04-2014, 17:26
Не знам, у дома нямаме :) Няма как да споделя опит :)

Hayashi
09-04-2014, 19:53
тъжно.

Аватарът ти е прекрасен! <3

Щях да се включвам по темата, че донякъде съм съгласна с авторката, но после нещата направиха тотален обрат и се отвратих.

therichbitch
09-04-2014, 21:08
Не знам, у дома нямаме :) Няма как да споделя опит :)

ами още повече, тогава какво ги бълвате тия клишета наляво и надясно?
хем оценката на живота е най- важната (което в общия случай е така, само оценки и за съжаление дори интелeкт не са фактори, които те правят успешен), хем всички (умни и малоумни, пияници, плебеи) се бутат и натискат кой за по- добра оценка, кой за по- елитно учебно заведение и някой изтърси: ама на мен не ми е за тая глупава хартийка и хич не ми дреме за тройката по.. (за която си съдрах задника да уча месец и половина, защото не ми пука, нали), оценката на живота е по- важна

И е факт, има много хора без образование, които са успели и преуспели, та след като толкова мн хора изповядват тази философия, защо аджеба се бутат с адските усилия,а не оставят животът да ги възнагради заедно с тройките и без глупавата хартийка.. В този смисъл намирам в подобни изказвания нотка лицемерие.

П.П. а отговорът ти на изказването ми, което някои видяха като елементарно, а имаше за цел да провокира, беше леко първосигнален а ла трети клас

Тромбоцит
09-04-2014, 21:18
Чики-рики, осъзнайте се !
Силно се съмнявам неземната ви красота да е проблемът във връзките ви, ама много СИЛНО се съмнявам.

anonymous708973
09-04-2014, 22:20
Излизайки на срещи, момчетата ме водеха на места, където се е събрал с компанията и се оказваше, че всеки път съм единствено момиче.

Най-редовно ми се е случвало, къде е проблемът?

"Силно се съмнявам неземната ви красота да е проблемът във връзките ви, ама много СИЛНО се съмнявам."
Мдаааам.

Hayashi
09-04-2014, 22:35
Чики-рики, осъзнайте се !
Силно се съмнявам неземната ви красота да е проблемът във връзките ви, ама много СИЛНО се съмнявам.

За връзките не е проблем, но за отношенията с хората може да бъде. Най-малкото, че на по-красивите мацки им се залепват невероятен брой досадници, докато по-невзрачните си го спестяват това неискано внимание.

LadyDi
09-05-2014, 06:32
За връзките не е проблем, но за отношенията с хората може да бъде. Най-малкото, че на по-красивите мацки им се залепват невероятен брой досадници, докато по-невзрачните си го спестяват това неискано внимание.
Проблемът с женската злоба идва точно от там, че на по-невзрачните им се спестява вниманието, което обаче далеч не е неискано :)

102
09-05-2014, 07:01
Не много добър опит за мисловна дейност от Hayashi. Нищо, важното е че е симпатяга.

golemiq_korab_minava
09-05-2014, 08:55
http://www.vbox7.com/play:bd5e367b7b&start=3

tori
09-05-2014, 09:25
Хуу де, чак толко ли ви е противно и вътре като ви се лепят досадници? Някой като не ви кефи нещо, има си „блокирай“ във фъкбук, имате си приятели момчета да го набият, има си женски номерца за изгонване, ако щеш и ограничителни заповеди си има, полиции, родители... Аз лично с досадници много бързо успявам да се справя, не знам за вас. Остави, че не съм чак Мис Свят и не късам билетчета на опашка от жениси, следваща ме по петите. Все си има начин за отръвка.
Идеята ми е, че всеки сам решава кой да влезе в живота му и с каква роля. И ако не можете да отсявате тия въпросните индивиди, шейм он ю.

Niakoitam
09-05-2014, 11:23
Проблемът с женската злоба идва точно от там, че на по-невзрачните им се спестява вниманието, което обаче далеч не е неискано :)

Не. Проблемът идва от там,че на тия дето много хора им търчат по задника и им свалят постоянно звезди вдигат самочувствието до небесата чувствайки се като големите дзвезди дето всеки е длъжен да им целува краката и задника,че трябва да имат най-добрите и че няма нужда да правят никакви компромиси и те трбва да се печелят,а не да е взаимно,защото може да се хванат за клона на следващият дето точи лиги до земята по тях. Понякога дори и това не е поради факта,че са неземните красавици, а просто заради факта,че в тази среда,която се намират така са възприети и те вярват всячески в това, а все повече хора около тях започват да се връзват и по отраканите да си търсят трофеичета. Но това го има и сред мъжете.Както се казва"Апетита идва с яденето",а човекът е доста лакомо и незадоволимо същество.
Всъщност не е рядко явлението, при което мъжете на дадено място едвали не се избиват заради обявената за неземната красавица там жена.Обаче се намира все някой който въобще не и цепи басма,постоянно я храни,всячески и треска смаочувствието в земята и видимо въобще не му дреме за нея.Та често подобен тип жени се лепват точно на този един индивид и след това ревът,защото се е намерил някой да им покаже,че няма как да въртят целият свят на малкият си пръст и няма как целият свят да точи лиги по неземната им красота. :)

golemiq_korab_minava
09-05-2014, 11:30
Само глупости тук, срам да те хвани.

LadyDi
09-05-2014, 11:41
Не. Проблемът идва от там,че на тия дето много хора им търчат по задника и им свалят постоянно звезди вдигат самочувствието до небесата чувствайки се като големите дзвезди дето всеки е длъжен да им целува краката и задника,че трябва да имат най-добрите и че няма нужда да правят никакви компромиси и те трбва да се печелят,а не да е взаимно,защото може да се хванат за клона на следващият дето точи лиги до земята по тях. Понякога дори и това не е поради факта,че са неземните красавици, а просто заради факта,че в тази среда,която се намират така са възприети и те вярват всячески в това, а все повече хора около тях започват да се връзват и по отраканите да си търсят трофеичета. Но това го има и сред мъжете.Както се казва"Апетита идва с яденето",а човекът е доста лакомо и незадоволимо същество.
Всъщност не е рядко явлението, при което мъжете на дадено място едвали не се избиват заради обявената за неземната красавица там жена.Обаче се намира все някой който въобще не и цепи басма,постоянно я храни,всячески и треска смаочувствието в земята и видимо въобще не му дреме за нея.Та често подобен тип жени се лепват точно на този един индивид и след това ревът,защото се е намерил някой да им покаже,че няма как да въртят целият свят на малкият си пръст и няма как целият свят да точи лиги по неземната им красота. :)

Говориш за съвсем друго нещо и изобщо не си разбрал какво съм имала предвид. Ама карай, явно имаш нужда да си го изкажеш :)

Niakoitam
09-05-2014, 11:52
Говориш за съвсем друго нещо и изобщо не си разбрал какво съм имала предвид. Ама карай, явно имаш нужда да си го изкажеш :)

Щом казваш... :)

LadyDi
09-05-2014, 12:11
Пак прочети, помисли и виж.
Аз ти говоря за женска злоба. А ти ми говориш за други глупости.

И между другото, колкото и да се стараем да гадаем, да се мислим за проницателни и т.н., един мъж никога няма да разбере женското мислене, колкото и плоска и проста да им се струва жената. Обратното също важи.

Niakoitam
09-05-2014, 12:32
Темата се казва Проблема на красивите жени.А женската злоба винаги ще си я има както и хорската междувпрочем.

Иначе защо слагаш хората под общ знаменател.Няма да повярваш колко много може да си приличат мъжете и жените,защото първо сме хора,а след това мъже и жени и вярно,че някой казват,че мъжете били от Марс, а жените от Венера,но реално всички сме от Земята :)

LadyDi
09-05-2014, 12:37
Темата се казва Проблема на красивите жени.А женската злоба винаги ще си я има както и хорската междувпрочем.
Тя темата нека си се казва така. Аз коментирам нещо конкретно и различно, а ти хващаш думите ми, опровергаваш ги с "не е вярно" и аргумент, който е точно ни в клин, ни в ръкав. И съвсем не в контекста на моя коментар.

Иначе защо слагаш хората под общ знаменател.Няма да повярваш колко много може да си приличат мъжете и жените,защото първо сме хора,а след това мъже и жени и вярно,че някой казват,че мъжете били от Марс, а жените от Венера,но реално всички сме от Земята :)
А ти ще се изненадаш колко много мъже/жени мислят, че са разгадали другия пол, но това съвсем не е така. Разликите в начините на мислене са доказвани хиляди пъти. И еднаквостта в биологичната функционалност на два организма не значи, че менталният капацитет е еднакъв :) Но това е друга тема, за друг път.

an7raks
09-05-2014, 12:42
И еднаквостта в биологичната функционалност на два организма
А като се има предвид, че и такава не е налице...

LadyDi
09-05-2014, 12:46
А като се има предвид, че и такава не е налице...
Е, от едно семейство сме - човекоподобни :cool:

golemiq_korab_minava
09-05-2014, 12:56

Аз ще вляза в цикал

LadyDi
09-05-2014, 13:01
Аз ще вляза в цикал

кво ще правим, ако вземеш, че се зацикалиш...

Niakoitam
09-05-2014, 13:12
Тя темата нека си се казва така. Аз коментирам нещо конкретно и различно, а ти хващаш думите ми, опровергаваш ги с "не е вярно" и аргумент, който е точно ни в клин, ни в ръкав. И съвсем не в контекста на моя коментар.

Не подхвнах те именно,защото е най-лесното нещо на света да кажеш: "Да те тия другите са мега злобните и грозните и затова просто яко завиждат,че не им тичат по задника и на тях.Въобще не им бройте мнението за нищо" Или нещо от тоя сорт :)

А ти ще се изненадаш колко много мъже/жени мислят, че са разгадали другия пол, но това съвсем не е така. Разликите в начините на мислене са доказвани хиляди пъти. И еднаквостта в биологичната функционалност на два организма не значи, че менталният капацитет е еднакъв :) Но това е друга тема, за друг път.

И продължаваш да си държиш на стереотипа за общият знаменател.Какво разгадаване на другият пол какви 5 лева. Има хора и хора, а не мъже и жени,които са толкова тайнствени,че посмъртно не можеш да ги разбереш.В една тема тук потребителката някаква никаква или нещо от тоя сорт каза,че тук е намерила образа си в мъжки вариант. Отделно ,че понякога ако следиш реакциите на дадена жена можеш да се научиш да предвиждаш и реакциите на други жени приличащи поне отчасти на нея.Че дори и на дадени мъже,които познаваш.Така действат и една част от плейбоите и сърцеразбивачките така да ги нарека.Та тия твърдения с общите знаменатели по пол,раса,цвят на кожата,религия и т.н. и колко се различавали видовете хора от определен общ знаменател нещо не ги уважавам аз :)

Niakoitam
09-05-2014, 13:18
Аз ще вляза в цикал

Ако те заболи здраво корема и започнеш да си попикаваш гащите без да искаш (с уговрката че цикъла е дори по-лошо) и още допълнителни екстри няма да ти е особено домайтап и бързо ще разбереш вселенската тайна на женското мислене в такъв период за която Лейдито така усърдно убеждава :D

LadyDi
09-05-2014, 13:21
Не подхвнах те именно,защото е най-лесното нещо на света да кажеш: "Да те тия другите са мега злобните и грозните и затова просто яко завиждат,че не им тичат по задника и на тях.Въобще не им бройте мнението за нищо" Или нещо от тоя сорт :)
Изобщо не съм имала нищо такова предвид. Мъчиш се да ми слагаш думи в устата, а не си ме разбрал.

И продължаваш да си държиш на стереотипа за общият знаменател.Какво разгадаване на другият пол какви 5 лева. Има хора и хора, а не мъже и жени,които са толкова тайнствени,че посмъртно не можеш да ги разбереш.В една тема тук потребителката някаква никаква или нещо от тоя сорт каза,че тук е намерила образа си в мъжки вариант. Отделно ,че понякога ако следиш реакциите на дадена жена можеш да се научиш да предвиждаш и реакциите на други жени приличащи поне отчасти на нея.Че дори и на дадени мъже,които познаваш.Така действат и една част от плейбоите и сърцеразбивачките така да ги нарека.Та тия твърдения с общите знаменатели по пол,раса,цвят на кожата,религия и т.н. и колко се различавали видовете хора от определен общ знаменател нещо не ги уважавам аз :)
Естествено, че държа на стереотипа. Не виждам, обаче, защо ти го оспорваш, като в предния си пост казваш, че всъщност всички сме еднакви :)

an7raks
09-05-2014, 13:27

Вие сте човекоподобни, ние сме човеци... :D

Lilanda
09-05-2014, 13:30
Дай тогава да се делим на мъже, жени, шимпанзета, горили и т.н. и т.н.

Niakoitam
09-05-2014, 13:33
Естествено, че държа на стереотипа. Не виждам, обаче, защо ти го оспорваш, като в предния си пост казваш, че всъщност всички сме еднакви :)[/QUOTE]

Къде съм го казал? Особено пък да деля хората на жени и мъже.
Да има я донякъде еднаквостта при хората,която с времето започват да се различават поради забикалящата ги среда,но тя не е една за мъжета, а друга за жените.Има и допълнителни неща,които ни различават хората,като например че има по решителни и по нерешителни,по-смели и по страхвливи,повече обичащи адреналина и повече обиждащи спокойствието,но не е сигурно дали тези неща са породени от смесването на гените на родителите ни или от заобикалящият ни свят от ранна детска възраст като например как като детето се изгори и после го е страх от огъня.Много се различава и визуално,Някои и не чак толкова.НО има неща,по който много си приличаме и които колкото повече човек наблюдава толкова повече забелязва и успява да разбере даден човек към кой тип хора влиза.И да,кучето играе според тоягата.Ако един човек те желае,искаш не искаш ще се съобразяваш с него за да не останеш сам.Ако те желаят 100 това вече няма да е проблем тъй като може да си сигурен че няма как да си сам.Друг е въпроса вече сред тия 100 дали ще се намери и един,който ще ти даде това,което ти се ше или ще се чувстваш като трофеи :)

LadyDi
09-05-2014, 13:41
Дай тогава да се делим на мъже, жени, шимпанзета, горили и т.н. и т.н.

Миличка, sense the humour.
Но ти можеш да се делиш на каквото пожелаеш ;)

Niakoitam, спирам да те чета. Ако искаш, приемай го като съгласие. Нямам нерви.

anonymous708973
09-05-2014, 15:16
Вие сте човекоподобни, ние сме човеци... :D

Пхахахха, добро, добро! 8-)

Бтв, аз съм забелязвала обратното явление (това във връзка с поста на НякойТам) - откровено обикновена, дори леко грозновата мацка, дето носи поне 4 номера по-големи дънки от "нормалното" (да, да, знам, злобна съм и завиждам), че на всичко отгоре и цапната в устата (ама не по хубавия начин) и откровено простичка e събрала една камара мъже около нея, които й се възхищават и я искат. Че някои от тях дори са симпатяги.
Е, как става тоя номер, братче, тия мъже слепи ли са?

DisappointedDreamer
09-05-2014, 15:33
^Мухите винаги кръжат около лайното.

LadyDi
09-05-2014, 15:33
^Мухите винаги кръжат около лайното.

Те и по мед кацат :cool:

Point is - мухата си е муха.

DisappointedDreamer
09-05-2014, 15:52
Те и по мед кацат :cool:

Point is - мухата си е муха.

казах го просто, заради израза :Д
щях да добавя, че не знам отговора.

Niakoitam
09-05-2014, 15:52

Бтв, аз съм забелязвала обратното явление (това във връзка с поста на НякойТам) - откровено обикновена, дори леко грозновата мацка, дето носи поне 4 номера по-големи дънки от "нормалното" (да, да, знам, злобна съм и завиждам), че на всичко отгоре и цапната в устата (ама не по хубавия начин) и откровено простичка e събрала една камара мъже около нея, които й се възхищават и я искат. Че някои от тях дори са симпатяги.

Е не така срамежливо сега де.Задай ми директно въпроса си. :D
От какво се получавала ли? Според мен от подсъзнателното стадно желание да надцакаш готиният/готините пич/ове дето са казали,че тази мацка е супер готината.Оттам или поради други причини се появява дори усещането ако не за извънредна красота,то поне за някаква особена симпатичност,която страшно привлича.Та в тоя ред на мисли даже и не е наложително да са божествени красавици тези дето са ги обявили и/или са се самообявили за богини.Ако щеш дори самочувствието им е способно да ги направи в очите ти красавици.Или пък обратното.Имало е жени,които на снимки са ми изглеждали доста симпатични,но като ги видя да не е баш така,такива дето на снимките не ми са ми изглеждали чак толкова симпатични,но наживо да са ми изглеждали страшно готини заради характера им, или пък такива дето започват да ми харесват или пък да не ми харесват като преди след време. Дори и аз подсъзнателно съм се подвеждал под всеобщото мнение на тълпата.Имало е жени,които като видя пеперудки едвали не да усещам,но след време да се чудя какво точно съм намирал в тях преди.Иначе изпитвам някаква готина тръпка,когато взема та започна да се храня с устати и/или отворени мацки. :D Те винаги са били способни да ме превърнат от срамежливото момченце дето го е срам да ги погледне в очите през рамо в простака дето е способен да ги наебе насред дансинга на някое заведение :D
Та като си говорим за субективната преценка за красота само да спомена,че докато учех в период на 2-3 години,в които не се бях променил кой знае колко особено пък външно имаше период,в който мацките в училището не знаеха че съществувам и ме подминаваха като пътен знак и след това период от около година и нещо,в който бях заобиколен с мацки и даже ме бъзикаха,че едвали не съм станал егати плейбоя от моя клас.Разликата знаеш ли каква беше? Постепенното приобщаване към новият ми клас и забелязването на мое величество от някоя и друга мацка в училището със статут готина и отракана. :)

golemiq_korab_minava
09-05-2014, 15:58
Ако те заболи здраво корема и започнеш да си попикаваш гащите без да искаш (с уговрката че цикъла е дори по-лошо) и още допълнителни екстри няма да ти е особено домайтап и бързо ще разбереш вселенската тайна на женското мислене в такъв период за която Лейдито така усърдно убеждава :D

от опит ли го казваш или си наблюдавал лайдито ;д

golemiq_korab_minava
09-05-2014, 16:01
кво ще правим, ако вземеш, че се зацикалиш...

ще рестартирам и ще съм готов за следващото ниво.. мензис ли беше, менструация ли беше, интересна игра.. добрър хакер ще изляза., :ДД

Niakoitam
09-05-2014, 16:08
от опит ли го казваш или си наблюдавал лайдито ;д

Тебе корем не те ли е болял?Топли и студeни вълни не си ли имал?Харесва ли ти мисълта че можеш да си опикаеш гащите с миризлива кръв и да те видят всички? :D

bilqnavod
09-05-2014, 16:23

Хади, Хади кой е невзрачен? ВСИЧКИ СМЕ ХУБАВИ! Понякога по-невзрачното и обикновено е доста по-впечатляващо от красота тип "кукла барби" :) Казано е, че точно дефектите на човек го правят уникален и красив по своему. Ако всички бяхме по калъп щеше ли да е интересно?

golemiq_korab_minava
09-05-2014, 16:27
Тебе корем не те ли е болял?Топли и студeни вълни не си ли имал?Харесва ли ти мисълта че можеш да си опикаеш гащите с миризлива кръв и да те видят всички? :D

продължаваш да твърдиш, че си го изпитвал?! :Д

Иронията ми беше във връзка израза на лейди ди -(И еднаквостта в биологичната функционалност на два организма) , което не вярно и аз не мога да влезна в цикал. :)
Та , мноу се радвам, нашия живот няма цикли, таблици, календари и тнт.

И не се разгонваме, ние винаги сме разгонени .

Мали, и сютиени не ни се налага да слагаме, 3ба си кефа, чудя им се на жените, как се изтърпяват, не им ли става много скучно и трудно да водят такъв животец :Д

Niakoitam
09-05-2014, 16:34
Я пак за сутиените...:
https://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&q=%D1%81%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D0%B 7%D0%B0+%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5&gbv=2&oq=%D0%A1%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D0%B8+%D0% B7%D0%B0+%D0%BC&gs_l=heirloom-hp.1.0.0l6j0i22i30l4.2672.7562.0.10187.12.9.0.3.3. 0.203.1422.0j7j1.8.0....0...1ac.1.34.heirloom-hp..1.11.1563.66XbhHpLcK0

kalpazanka
09-05-2014, 16:59

Пантер, тука отговорът е цитатът от подписа ти. ;)

yakuza_
09-05-2014, 17:09

Отговаряй заядливо и гледай сериозно, ако сме смееш, се смей така все едно гледаш детско порно. (под мустак, с половин уста), ако те питат как си, казвай - по-добре от жиголото в багажника на колата. Подходящия човек ще знае как да отговори на това. Ако ти правят тъпи комплименти разни непознати, им казвай - креативен си като кучето ми, а то УМРЯ, ама го натъртвай, на хората им става тъпо и повечето ще си тръгнат. Носи и "пръстен на непорочността", така ще откажеш още несериозни кандидати, успех в живота!

102
09-05-2014, 20:47
Казано е, че точно дефектите на човек го правят уникален и красив по своему.

Така ли се утешаваш ?

bilqnavod
09-06-2014, 08:20
^^ Ами какво да се прави. Всеки трябва да намери смисъл. :D :D :D

Niakoitam
09-06-2014, 08:49
Както се казва: "Сития на гладния не вярва." Мислиш,че толкова перфектен външно и вътрешно човек ще ни разбере нас...простосмъртните? :D

bilqnavod
09-06-2014, 13:14
м дааа, it's pitty

draid
09-06-2014, 21:29

Мдаааа, в предвид прекараното ми време по университети и сблъсъка ми с живота извън сапуненият мехур смея да твърдя, че това до колко ще се развиеш в дадена сфера е много спорно твърдение, особено преди дори да си завършила, а ти си доста далеч от завършване. От друга гледна точка, предвид израстването ми по една или друга причина около много медицински лица, смея да твърдя също така, че най-добрите в тая сфера най-често не се интересуват от материалните облаги които им носи професията и не съм видял някой да афишира колко доходоносна е тя. Може би искаш да ни покажеш, че освен хубава, интелигентна ще бъдеш и богата - няма лошо.

Хубаво е човек да се има за интелигентен, обаче има и една тънкост. На интелигентните хора не се налага да говорят постоянно колко всъщност са интелигентни. Това с "Не знам ако моето мислене не е сила,то на кой е тогава" е много прекалено и говори много за начина ти на мислене като цяло. Жените имате умението някак да се самозалъгвате постоянно, че някой който не е съгласен с вас ви завижда, може би така си вдигате точките по някакъв начин ей така вътрешно за вас си. Искам да ми обясниш как работиш на две места, учиш медицина, изкарваш само 6-ци и на всичко отгоре си филантроп ? Освен ако под работа нямаш в предвид раздаване на листовки за 2часа, ти не работиш реално. Това да работиш и учиш е особено трудно нещо и винаги едно от двете страда. Оценките никога не са били определящ фактор за знания и способности.

Няма лошо, стига да има покритие. Не знам, защо обаче най-интелигентните хора които познавам, повечето от тях реализирали се прекрасно в различни сфери никога не са били очевадно с високо самочувствие. Както казах и горе на интелигентният човек не му се налага да повтаря колко е интелигентен, нито пък на красивия, колко е красив.

Hayashi
09-06-2014, 22:50
Хуу де, чак толко ли ви е противно и вътре като ви се лепят досадници? Някой като не ви кефи нещо, има си „блокирай“ във фъкбук, имате си приятели момчета да го набият, има си женски номерца за изгонване, ако щеш и ограничителни заповеди си има, полиции, родители... Аз лично с досадници много бързо успявам да се справя, не знам за вас. Остави, че не съм чак Мис Свят и не късам билетчета на опашка от жениси, следваща ме по петите. Все си има начин за отръвка.
Идеята ми е, че всеки сам решава кой да влезе в живота му и с каква роля. И ако не можете да отсявате тия въпросните индивиди, шейм он ю.

Остави фейсбук, понякога нещата са доста по-сериозни.
Писна ми да ме спират на улицата и да ме питат за телефона ми или директно да ме питат дали искам да отида от тях. И това напълно непознати. Последно някакъв тип в трамвая след обичайното колко съм "красива" и "невероятна" ме попита дали може да ми пипне косата...
Миналата година бяхме огромна специалност и групите бяха много, въртяха се постоянно и ми се изредиха поне 80% от колегите с нещо брутално от типа "Искаш ли да пием кафе... тая вечер... в нас".

Точно това е типът внимание, който бих искала да си спестя. И тук дори не става въпрос за това дали съм неземна красавица или не, нещата са по-скоро на расов принцип. Най-добрата ми приятелка е по-тъмничка и на нея почти не ѝ се случва например. Не че не съм категорична и дори груба всеки път, но леко ми омръзна постоянно някакъв досадник да ме следва до вкъщи на 2 метра зад мен дори когато му повтарям да се разкара моментално.

Очаквам да чуя колко съм надута, с огромно самочувствие и с високи критерии.

Auriss
09-06-2014, 23:02
Оценките никога не са били определящ фактор за знания и способности.
С риск да захвана още някой спор - т'ва изказване е просто боза. Оценките се пишат на база знания и/или способности - да кажеш, че не са индикатор за нещо, за което се използват за мерило, просто е крайно. Че може някой да мине между капките - може. Ама тройкаджията винаги си е тройкаджия що се отнася до знания. Познавам интелигентни хора, както всеки тук вероятно, които просто не им е интересно, не ги влече да учат и съответно откъм знания са кръгла нула. Вадят добри съждения, приятни събеседници са, имат добра обща култура, но седни ги питай как се намира лице на кръг, кой е Барбароса или как се неутрализира киселина и гледай какво ще се случи.
Беглите познания и високият интелект залъгват единствено околните, които са на същото дередже по първия показател и с дефицит по втория.

//представям си някой ИТ специалист с тройки по математика ... то по-безполезен може ли да си ? Как не е фактор оценката в такъв случай ? А представи си да е лекар, фармацевт или лаборант ?

// Хаяши, не можеш ли да се обърнеш към полицията или някое длъжностно лице в университета ? Ако направиш на 1 проблем, всичките ще се замислят занапред.

JullieeK
09-07-2014, 07:11
Не мога да разбера защо след толкова време все още продължавате с такива коментари.Всеки си има право да си се преценя по начина, по които се вижда, в моите очи аз не се надценявам по никакъв начин.Дали имам високо самочувствие и как се отразява това на взаимоотнишенията ми с хората си е мой проблем, не сте тръгнали да поддържате каквато и да е форма на комуникация с мен, така че не виждам смисъл зад някои изказвания.И мисля, че е по-добре човек да има самочувствие, най-малкото така придобива увереност в себе си, отколкото да наведе глава и да избие комплекси.Ако ви питам съм сигурна, че 90% от вас ще се изтъкнат в дадена област и не виждам къде е проблема в това.И защо като съм горда от постигнатото да не го афиширам, когато е по темата? Това не се отнася само до мен, а до всеки отделен индивид.Когато имаш уверенноста, че си постигнал много, няма нищо лошо да споделяш(тук не става въпрос за хвалене).
Draid, не раздавам листчета :D Едната работа е като преводач в една фирма, другата я споменах.Не го правя от алчност, а за да си плащам образованието и да заделя някой лев за по-нататъшната реализация.Колкото до това дали е възможно да съчетавам работата с успеха в уни, мога само да кажа, че има ли желание има и начин.Не мога да се нарека филантроп, защото не мисля, че с участието в няколко благотворителни дейности съм помогнала чак толкова много.Просто съм на мнението, че има ли възможност човек трябва да помага, без значение дали на приятели или напълно непознати.
Знам, че сега ще предизвикам още един куп коментари, но просто искам да ви покжа, че когато човек е горд със себе си, няма нищо лошо от самочувствие :)

Niakoitam
09-07-2014, 08:32
Auriss понякога оценките не са никакъв индикатор за знания. Особено в университетите. Има го момента,в който са просто индикатор на по-голяма способност за преписване от пищов или за по-добро социално отношение с хората около теб.
Брат ми е завършил в ТУ София. Е там е имало хора дето не са знаели как изглежда кондензатора например и дори той им е чертаел чертежите понякога,но...все пак със взимане оттук оттам са изкарвали дори по-големи оценки от неговите. :)

JullieeK от тази снимка на аватарата ти ми приличаш на едно момиче дето познавам малко.Гаджето и е сърдечен хирург или поне се занимава със сърдечни болести. Може и да съм се объркал де.Дали случайно първото ти име не започва с буквата Н ? :)

JullieeK
09-07-2014, 08:40
Припознал си се, приятелят ми не учи медицина :)

Auriss
09-07-2014, 08:47
май по-кратко и ясно трябва да започна да се изразявам; тройката е показател за липса на познания.

FAKE IT
09-07-2014, 08:59
Хаяши, непозната госпожице, ааах, колко сте невероятна и красива (:
.. Може ли .. да ви пипна косата? <3 След това евентуално да ви заведа у нас, за да разгледам педикюра ви? Миглите ви са много дълги, истински ли са? /същевременно си доближавам треперещия, плах пръст към тях, за да проверя дали мърдат и имат пулс./
Оле, оле.

Не знам. Аз на твое място бих се забавлявал искрено. Късметлийка си.

FAKE IT
09-07-2014, 09:05
май по-кратко и ясно трябва да започна да се изразявам; тройката е показател за липса на познания.

Това зависи от твърде много зависимости. Като се тръгне от преподавателя и критериите му, мине се през това дали се е преписвало или не и се стигне до материята и същността на изучавания предмет. В общия случай ниските оценки наистина са индикатор за липса на определени знания, но за мерило на интелект и логика в никакъв случай.

Niakoitam
09-07-2014, 09:06
JullieeK бях решил,че се казваш Наталия :)
Hayashi може ли да те пипна по косата? :D Не,наистина изглежда интересна ако ти си момичето на аватара ти.:)
Иначе не знам какво е точно твоето поведение спрямо мъжкият пол,но има и жени дето се държат с мъжете като цяло с поведение ала Ела Вълчо,изаяж ме! и после се оплакват как лошите по-отракани пичове постоянно ги карали на кафе...в тях.
Auriss само ще кажа,че големите отличници от на брат ми курса започнаха да се занимават с предимно други неща,а той най-вече с 3-ки,4-ки и 5-ци вярно и не без леката препоръка на лелинчо ни започне хич не лошо платена работа по специалността си дето го харесват и ценят :)

Auriss
09-07-2014, 09:46
радвам се за брат ти ;]
в каква връзка ми го казваш това ?

Blab
09-07-2014, 10:40
да затвърди, че не е важно образованието, а рамото;

WickedSick
09-07-2014, 11:15
Проблема на красивите момичета...........ми къв ти е проблема на теб тогава ?

golemiq_korab_minava
09-07-2014, 11:17
Така. Ако учиш сериозно няма как да изкараш тройка, все ще изкараш повече. Но ако учиш извън зададената материя - е лесно да изкараш и двойка, която обаче въобще не съответсва на бъдещето ти реализиране по специалността, ако не се изкисква на практика тези знания.
Докато при отличниците много често има една думичка - зубрене, заучаване.

Auriss
09-07-2014, 11:33
брей, че и много често било.
що се учудвам, де. тя и геометрията е безполезна, нали

golemiq_korab_minava
09-07-2014, 11:43
..Колкото до това дали е възможно да съчетавам работата с успеха в уни, мога само да кажа, че има ли желание има и начин

Оф и тук това глупаво клише ..

Не става само с АЗ ИСКАМ, АЗ ЖЕЛАЯ И ХОПА -и ето го то.
Аз искам да убия Доган. Ама много желая без да се напъвам и без да лежа в затвора!

Искам и извънземните да посетя, ама да, доста ще се потрудя!

Желанията са осъществими, ако имаш първо акъл, второ възможности, трето -подходяща среда за развитие и добри обстоятелства.
Иначе повервай, нямаеше и желание да имаш да се занимаваш с медицина.

Защото за тея 10 години, ако не беше тати щеше да ти се превърнат 20.
И дори тази работа като преводачка във фирмата на 18, 19 годишна възраст без завършена филология и доказано име - щеше да си намериш през крив макаран.

JullieeK
09-07-2014, 12:25
Оф и тук това глупаво клише ..

Не става само с АЗ ИСКАМ, АЗ ЖЕЛАЯ И ХОПА -и ето го то.
Аз искам да убия Доган. Ама много желая без да се напъвам и без да лежа в затвора!

Искам и извънземните да посетя, ама да, доста ще се потрудя!

Желанията са осъществими, ако имаш първо акъл, второ възможности, трето -подходяща среда за развитие и добри обстоятелства.
Иначе повервай, нямаеше и желание да имаш да се занимаваш с медицина.

Защото за тея 10 години, ако не беше тати щеше да ти се превърнат 20.
И дори тази работа като преводачка във фирмата на 18, 19 годишна възраст без завършена филология и доказано име - щеше да си намериш през крив макаран.

Сериозно ?? Щом го постигам, значи имам акъл, не е толкова трудно да се сетиш.И клишетата за едни за реалност за други.Не ми трябва филология, имам си достатъчно сертификати, И нямам "тати", за какво си мислиш, че работя, за да се издържам ? Някои хора грам логика не вкарват, баси....

golemiq_korab_minava
09-07-2014, 12:57
А за какво да не работиш? От работа до работа има огромна разлика, както и от издържане до ,,издържане''. ;) Браво на теб, че го постигаш иначе. Успех и в благотворителната дейност, макар че не се връзва с едно твое по-горно мнение, където твърдиш, че едва ли не в България нямало смисъл да работиш, защото хората нямало да те ценят и уважават, така че бае майките им на индианците тук :D За каква благотворителност пък стана сега? И на всичкото отгоре да се издържаш и да си плащаш медицината ее браво, наистина изумителен човек си, каква чест ми прави да си пиша с теб, не, не поклон :)

tori
09-07-2014, 13:00
Остави фейсбук, понякога нещата са доста по-сериозни.
Писна ми да ме спират на улицата и да ме питат за телефона ми или директно да ме питат дали искам да отида от тях. И това напълно непознати. Последно някакъв тип в трамвая след обичайното колко съм "красива" и "невероятна" ме попита дали може да ми пипне косата...
Миналата година бяхме огромна специалност и групите бяха много, въртяха се постоянно и ми се изредиха поне 80% от колегите с нещо брутално от типа "Искаш ли да пием кафе... тая вечер... в нас".

Точно това е типът внимание, който бих искала да си спестя. И тук дори не става въпрос за това дали съм неземна красавица или не, нещата са по-скоро на расов принцип. Най-добрата ми приятелка е по-тъмничка и на нея почти не ѝ се случва например. Не че не съм категорична и дори груба всеки път, но леко ми омръзна постоянно някакъв досадник да ме следва до вкъщи на 2 метра зад мен дори когато му повтарям да се разкара моментално.

Очаквам да чуя колко съм надута, с огромно самочувствие и с високи критерии.
Всяка от нас е получавала странни комплименти. Веднъж ми обясняваха как искат да ми лежат в краката и да ме гледат как пуша, защото... Защо не? Фетишисти бол.
Ма пък все пак има полиция, нали? Или ако не ти се занимава, можеш да се влачиш все с (мъжка) компания да те пази примерно, що да не? Или... де да знам, винаги има решение.

Hayashi
09-07-2014, 13:05
Hayashi може ли да те пипна по косата? :D Не,наистина изглежда интересна ако ти си момичето на аватара ти.:)
Иначе не знам какво е точно твоето поведение спрямо мъжкият пол,но има и жени дето се държат с мъжете като цяло с поведение ала Ела Вълчо,изаяж ме! и после се оплакват как лошите по-отракани пичове постоянно ги карали на кафе...в тях.
Auriss само ще кажа,че големите отличници от на брат ми курса започнаха да се занимават с предимно други неща,а той най-вече с 3-ки,4-ки и 5-ци вярно и не без леката препоръка на лелинчо ни започне хич не лошо платена работа по специалността си дето го харесват и ценят :)

Не, това не съм аз. Но косата ми е доста разноцветна и привлича внимание със сигурност. Но изобщо не се обличам провокативно, нито пък се държа така. Но със сигурност, ако се облека с пола или къси панталони ми гарантира най-малкото зяпане от половината град и обикновено 2-3-ма, които ще ми се предложат на улицата (някои се опитват дори да ме докосват). Просто това е типична култура на Южна Франция. Обаче отбелязвам все пак, че тук е много имигрантско и повечето не се особено много французи по произход. Именно арабите се държат изключително противно с непознати симпатични жени и момичета на улицата. Някои от тях са ми говорили точно все едно съм проститутка и едва ли не няма начин да им откажа на невероятната оферта да ме черпят вино и да спя с тях. Знам, че звучи супер расистко, но от моя опит е точно така.
Просто е много дразнещо и усещам как скоро ще набия някого.

Споделям го това, именно защото е изцяло базирано на това как изглеждаш и дали попадаш в определена категория. И, че няма значение дали имаш образование, интелигентен ли си, богат ли си и т.н., много хора ще се държат отвратително с теб само на база как изглеждаш (и в случая дали им допадаш визуално). Няма смисъл да споменавам, че е супер плоско. Но в един момент просто искам да се прибера сама спокойно вечерта без да ме преследва някой навитак до входната врата. Решение има, просто е... досадно.

Та, затова ги разбирам красавиците, сигурна съм, че им се лепят много повече от колкото на мен.

JullieeK
09-07-2014, 13:06
Казах, че няма реализация в България за моята специалност, позаинтересовай се малко и ще видиш, че съм права и ако обичаш не ми изкарвай думите от контекста.Не мисля, че иронията ти изобщо е на място,да не мислиш, че на мен ми е приятно да съм израстнала само с един родител и да се налага да се издържам сама ? Много по-лесно щеше да е да бях записала задочно в ПУ, и да не плащам толкова години скъпите такси. За това ти казвам, че има ли желание, а и воля има и начин, пък ти си се успокоявай както си искаш.Мисли си, че нещата, които казвам за себе си са измислица, мисли си, че не е възможно да се постигне, щом така ти е по-добре :)

Hayashi
09-07-2014, 13:16
^ Какво учиш? Може да си писала по-назад, но не съм обърнала внимание.

JullieeK
09-07-2014, 13:18
Медицина.

socareless
09-07-2014, 13:20
"проблема на красивите момичета", като гледам писалите в темата няма от кво да се притеснявате

golemiq_korab_minava
09-07-2014, 13:24
Колежке, не аз и всички други съфорумници си отвръщаме думите. Нито казвам, че невъзможно, къде го зърна ти това?
Коментирам това, което съм прочел.
И останах с впечалтление, че наистина малко преувеличаваш.
Изказването ти, че в България била невъзможна реализацията по това, което учиш също е не на място и противоречиш със себе си. Уж с желание и упоритост ставало, нали?
Ами, не, не мисля, че щом е зададена подобна специалност - не е измислена работа и по нея. Но съм напълно наясно, че е адски трудно. И са смешни оправданията, че без тази точно определена дисциплина не можеш, че животът ти ще стане скучен, че те откъсва от родината ти. :)

JullieeK
09-07-2014, 13:32
Колежке, не аз и всички други съфорумници си отвръщаме думите. Нито казвам, че невъзможно, къде го зърна ти това?
Коментирам това, което съм прочел.
И останах с впечалтление, че наистина малко преувеличаваш.
Изказването ти, че в България била невъзможна реализацията по това, което учиш също е не на място и противоречиш със себе си. Уж с желание и упоритост ставало, нали?
Ами, не, не мисля, че щом е зададена подобна специалност - не е измислена работа и по нея. Но съм напълно наясно, че е адски трудно. И са смешни оправданията, че без тази точно определена дисциплина не можеш, че животът ти ще стане скучен, че те откъсва от родината ти. :)
Кви оправдания видя и аз не мога да разбера :D И ако те мързи да четеш вс коментари, не пиши без да знаеш.Споменах, че ще заминавам, защото съм приета 1 година да уча в Щатите, отдала ми се е възможностто, сравни реализациите на двете места и сам си прецени.Като някво кречетало си, едно и също повтаряш, никъв опит за размисъл, само търсиш повод да се заядеш....Уотевър, нямам нерви да се занимавам :)

Hayashi
09-07-2014, 13:32
"проблема на красивите момичета", като писалите в темата няма от кво да се притеснявате

Защото красивите момичета са някакви статуи и не пишат по форуми, нали?

Dagichka
09-07-2014, 13:40
на красивите им се лепят всякакви и досаждат, на грозните им се подиграват и пак им досаждат. средно положение няма

Hayashi това ме шашна дето го каза, мислех, че само източноевропейците така обичат да задирят, подсвиркват и заговарят непознати женски :д имаш ли си спрей за самозащита за всеки случай? :д

socareless
09-07-2014, 13:44
Защото красивите момичета са някакви статуи и не пишат по форуми, нали?

не просто вие сте грозни ;д
ебаам се бе чил аут

golemiq_korab_minava
09-07-2014, 13:44
отдала ми се е възможностто,

честито, УЛУЧИ едно от правилата ми.
_______Желанията са осъществими, ако имаш първо акъл, второ ВЪЗМОЖНОСТИ, трето -подходяща среда за развитие и добри обстоятелства.________

Еее, да, естествено, че Запад има къде повече възможности за реализация и кариерно развитие, но хуманната тема приключи и болните от птичи грип българчета ще се лекуват с пъдпъдъчи яйца.
Аи , че нямам време да вися тук още, нищо, че не работя сега и не правя благотворителност :( мн лош сам.

Hayashi
09-07-2014, 13:51
не просто вие сте грозни ;д
ебаам се бе чил аут

Аз също. xD Исках да видя дали мисля във правилната форОмна посока.

За медицина има развитие в България (леко зависи каква де) и ще има още повече след 10-тина години когато мацката всъщност ще започне да работи по специалността си.
Развитие може да се каже, че няма в химията, географията, екологията и т.н., но доктори има много, които са си уредили живота така както искат.

ani_banani
09-07-2014, 14:04
Мразя самохвалките! Може би това е една от причините поради, която не можеш да си намериш сериозен приятел. :)

JullieeK
09-07-2014, 14:14
Мразя самохвалките! Може би това е една от причините поради, която не можеш да си намериш сериозен приятел. :)

Аз си имам мила, авторката няма,на която се опитах да помогна, ама излезна, че съм няква баси надутата пикла.И кораба пак хвърля супер глупавите изказвания...да не би да съм приета само заради някаква случайност :D Не мойто момче, скъсала съм си задника да съм най-добрата, за да изберат мен.Твойте изказвания дори не мога да сложа в графа "злоба или завист ", просто си мислиш, че който е постигнал много или преувеличава, или е имал баси късмета, или е с "паричките и връзките на тати ". Никва реална преценка за живота нямаш, никва вяра във възможностите на отделни индивиди.Чак леко жалко става, използваш сарказъм да се надсмееш над успехите на хората, което го правиш или от липса на собствени, или просто от ограниченост и силно се надявам да е първото, защото ако е второто е прекалено тъжно..Разшири си малко мирогледа, няма да ти навреди.

golemiq_korab_minava
09-07-2014, 14:22
dobre doktor мисис Хаус.
няма да се разболявам, за да не ми клъцниш нещо по погрешка
ше си сготвя пъдпъдъчи яйца за имунитет.

а другото го оставям на теб, вярвам в твоят индивид, усилия с размисли над свещенния и живот у САЩ, с много хубава преценка :)

ani_banani
09-07-2014, 14:24
Аз говорех на авторката не на теб ;)

tori
09-07-2014, 17:42
Аз си имам мила, авторката няма,на която се опитах да помогна, ама излезна, че съм няква баси надутата пикла.И кораба пак хвърля супер глупавите изказвания...да не би да съм приета само заради някаква случайност :D Не мойто момче, скъсала съм си задника да съм най-добрата, за да изберат мен.Твойте изказвания дори не мога да сложа в графа "злоба или завист ", просто си мислиш, че който е постигнал много или преувеличава, или е имал баси късмета, или е с "паричките и връзките на тати ". Никва реална преценка за живота нямаш, никва вяра във възможностите на отделни индивиди.Чак леко жалко става, използваш сарказъм да се надсмееш над успехите на хората, което го правиш или от липса на собствени, или просто от ограниченост и силно се надявам да е първото, защото ако е второто е прекалено тъжно..Разшири си малко мирогледа, няма да ти навреди.
Пък ти ако така се впечатляваш от евтини провокации от непознати във форум, няма да стигнеш далеч. Момичето едва ли е чело десет страници тема, говори на авторката. Ти къде се слагаш барабар Петко с мъжете?
Гледай си там медицината, стани добър лекар и не прави сеири с глупави изказвания. Най-малкото защото не отива.

102
09-07-2014, 17:47
Аз също. xD Исках да видя дали мисля във правилната форОмна посока.

За медицина има развитие в България (леко зависи каква де) и ще има още повече след 10-тина години когато мацката всъщност ще започне да работи по специалността си.
Развитие може да се каже, че няма в химията, географията, екологията и т.н., но доктори има много, които са си уредили живота така както искат.

хииахиаиххиахиххопхоохопх

draid
09-07-2014, 20:23
Не мога да разбера защо след толкова време все още продължавате с такива коментари.Всеки си има право да си се преценя по начина, по които се вижда, в моите очи аз не се надценявам по никакъв начин.Дали имам високо самочувствие и как се отразява това на взаимоотнишенията ми с хората си е мой проблем, не сте тръгнали да поддържате каквато и да е форма на комуникация с мен, така че не виждам смисъл зад някои изказвания.И мисля, че е по-добре човек да има самочувствие, най-малкото така придобива увереност в себе си, отколкото да наведе глава и да избие комплекси.Ако ви питам съм сигурна, че 90% от вас ще се изтъкнат в дадена област и не виждам къде е проблема в това.И защо като съм горда от постигнатото да не го афиширам, когато е по темата? Това не се отнася само до мен, а до всеки отделен индивид.Когато имаш уверенноста, че си постигнал много, няма нищо лошо да споделяш(тук не става въпрос за хвалене).
Draid, не раздавам листчета :D Едната работа е като преводач в една фирма, другата я споменах.Не го правя от алчност, а за да си плащам образованието и да заделя някой лев за по-нататъшната реализация.Колкото до това дали е възможно да съчетавам работата с успеха в уни, мога само да кажа, че има ли желание има и начин.Не мога да се нарека филантроп, защото не мисля, че с участието в няколко благотворителни дейности съм помогнала чак толкова много.Просто съм на мнението, че има ли възможност човек трябва да помага, без значение дали на приятели или напълно непознати.
Знам, че сега ще предизвикам още един куп коментари, но просто искам да ви покжа, че когато човек е горд със себе си, няма нищо лошо от самочувствие :)

Просто не може да ме убедиш, че на пълен работен ден е възможно да работиш активно на две работи и да учиш и никое от двете да не пострада, независимо от желанието. Да, може да си намериш почасова работа (не всеки де) с помощта на която да изкараш някой лев отгоре. Другото е утопия.

С риск да захвана още някой спор - т'ва изказване е просто боза. Оценките се пишат на база знания и/или способности - да кажеш, че не са индикатор за нещо, за което се използват за мерило, просто е крайно. Че може някой да мине между капките - може. Ама тройкаджията винаги си е тройкаджия що се отнася до знания. Познавам интелигентни хора, както всеки тук вероятно, които просто не им е интересно, не ги влече да учат и съответно откъм знания са кръгла нула. Вадят добри съждения, приятни събеседници са, имат добра обща култура, но седни ги питай как се намира лице на кръг, кой е Барбароса или как се неутрализира киселина и гледай какво ще се случи.
Беглите познания и високият интелект залъгват единствено околните, които са на същото дередже по първия показател и с дефицит по втория.

//представям си някой ИТ специалист с тройки по математика ... то по-безполезен може ли да си ? Как не е фактор оценката в такъв случай ? А представи си да е лекар, фармацевт или лаборант ?

// Хаяши, не можеш ли да се обърнеш към полицията или някое длъжностно лице в университета ? Ако направиш на 1 проблем, всичките ще се замислят занапред.

Оценките не могат да бъдат ясен критерии. Те са направени за да показват знание в момента. Това знание обаче ако се проверява писмено не може да докаже и 50% от това което знае или не знае изпитвания. Когато има устни изпити може да се покрие и по-голяма част от даден материал. Друг проблем е не какво си знаел в конкретният ден на изпита, а какво от тия знания ще ти остане за в бъдеще, защото ми се е случвало да речем да уча по някой безинтересен за мен предмет за рекордно кратко време, да изкарам 6ца да речем и точно след седмица да не помня нищо от това което съм учил. Разбира се и другата страна я има, да знаеш много по даден предмет/област и въпреки това поради една или друга причина да изкараш ниска оценка.

Ти си някъде от София-София-област нали ?

Сериозно ?? Щом го постигам, значи имам акъл, не е толкова трудно да се сетиш.И клишетата за едни за реалност за други.Не ми трябва филология, имам си достатъчно сертификати, И нямам "тати", за какво си мислиш, че работя, за да се издържам ? Някои хора грам логика не вкарват, баси....

Това къде си започнала да работиш далеч не е следствие от акъл и не е много правилно да се обвързва така.

Казах, че няма реализация в България за моята специалност, позаинтересовай се малко и ще видиш, че съм права и ако обичаш не ми изкарвай думите от контекста.Не мисля, че иронията ти изобщо е на място,да не мислиш, че на мен ми е приятно да съм израстнала само с един родител и да се налага да се издържам сама ? Много по-лесно щеше да е да бях записала задочно в ПУ, и да не плащам толкова години скъпите такси. За това ти казвам, че има ли желание, а и воля има и начин, пък ти си се успокоявай както си искаш.Мисли си, че нещата, които казвам за себе си са измислица, мисли си, че не е възможно да се постигне, щом така ти е по-добре :)

Това, че няма реализация в България е най-тъпата фраза на века, вече като я чуя и ми излизат обриви. Защо ли има толкова много реализирали се лекари в България не ми е ясно след като няма реализация.

Душа ти не си постигнала много, съжалявам да ти го кажа. Влезнала си медицина, къде учиш Пловдив или София ? Като цяло, нито е някаква философия да влезеш медицина при малко желание, нито е проблем да изкарваш високи оценки особено ако ти е интересно и това си искал да учиш. Не знам за какво го изкарваш все едно е някаква непостижима цел в която успяват единици.

JullieeK
09-07-2014, 20:54
Май само на теб не съм казвала да се научиш да четеш :D Ама и за теб се отнася.Дай и аз да извадя 2-3 изречения от контекста и да почна да коментирам.Не твърдя, че е голямо постижение да се влезне медицина, в момента и с две тройки се влиза.И за кво да не е възможно да работя няколка часа на ден като преводач, другата работа е примерно само 1-2 дена от седмицата и да не ми страда обучението.Казала съм от кво ми идва самочувствието, няма да се повтарям.Казах, че не твърдя, че в България няма реализация, а на другото място ще съм по-успешна.Ама не, нали най-лесно да си праснеш коментара....Като те мързи да четеш 10 стр да ми разбереш ситуацията, не коментираш и тва е, щото всяка твоя дума е в пълно противоречие на моите изказвания.Толкова ли е трудно, не знам....

golemiq_korab_minava
09-08-2014, 05:50
И за кво да не е възможно да работя няколка часа на ден като преводач, другата работа е примерно само 1-2 дена от седмицата и да не ми страда обучението.Казала съм от кво ми идва самочувствието, няма да се повтарям.Казах, че не твърдя, че в България няма реализация, а на другото място ще съм по-успешна..

Е тук си идваме на думата.

ее (Казах, че няма реализация в България за моята специалност, позаинтересовай се малко и ще видиш, че съм права и ако обичаш не ми изкарвай думите от контекста.) - аз в целия коментар не видях друго...

Ето как виждам спора..

JullieeK: Здр. мрън, мрън, мрън, мрън, защото съм красива.
Някой си: Как?
JullieeK: бла бла бла бла, защото съм доста интелигентна и умна, уча медицина и ще ходя в дрън дрън дрън.
___: но защо, остани си в България.
JullieeK: Абе ей дришльо, ти знаеш ли коя съм аз уе, колко си глупав, аз съм изкарала 8 стипендии, ща заколя, ща изкромя, туй кво съм постигнала ъе. Вие не четете.

Следва продължение ...

Между другото, няма лошо да обичаш професията си, ама ае всеки за започне да се възгордява с ,,постиженията си'' във форума и какво ще стане?

JullieeK
09-08-2014, 06:54
Окей :)

draid
09-08-2014, 15:04
Изчетох ти всички коментари не се притеснявай.

d-r.Zob
09-08-2014, 19:11
Е това е доста жалка форма на оплакване, все едно спечелих 1 милион лева и не знам как да ги похарча. Ако авторката се влюби в някого няма да се питат защо я изоставят, защото тя самата търси в момента мимолетни връзки.