View Full Version : Трябва ли да се притеснявам?
julietta
09-02-2014, 19:22
Здравейте! На 17 август с приятеля ми правихме секс без презерватив, категорично не е свършвал в мен, но там е работата, че го правихме един ден преди овулацията ми. Трябваше да ми дойде вчера (01.09), но ми закъснява и мисълта ми е дали има повод за притеснение и дали да си направя тест? От около седмица ме болят гърдите и имам голям апетит, както и пъпки по лицето, но знам, че това са симптоми и за бременност и за идване на менструацията...много съм объркана. Моля без обиди и нападки, а лично мнение :) Благодаря предварително! :))
kalpazanka
09-02-2014, 19:23
Личното ми мнение е на първия ден от закъснението да се напикае един шуър чек от 3 лева и 50 стотинки.
julietta
09-02-2014, 19:30
Ами да и аз си мсилех за тест, но менструацията ми попринцип си закъснява и без полов контакт.
kalpazanka
09-02-2014, 19:31
Айде тогава помисли дали ще се пържиш на бавен огън и да се тревожиш дали ще дойде или не и да чакаш още, или ще си отговориш на въпроса, напикавайки с първа сутрешна урина тест.
Smrazqvashta
09-02-2014, 21:12
го правихме един ден преди овулацията ми.
Ами да и аз си мсилех за тест, но менструацията ми попринцип си закъснява и без полов контакт.
Сега, ако ми отговориш и как знаеш кога ти е овулацията при нередовен цикъл няма да е лошо.
XtraBrite
09-02-2014, 23:04
Същата работа като моята приятелка, имам предвид нередовния цикъл .. но просто си вземи тест вместо да го мислиш като ти закъснее
MarkKnight
09-02-2014, 23:51
според мен трябва да мислиш за името на бебето
JullieeK
09-03-2014, 07:31
Направи си тест и за друг път си знай да не го правиш без предпазни средства, само си създаваш главоболия после.При редовен цикъл не винаги овулацията може да се определи точно кога е, камо ли при нередовен.Не мисля, че имаш повод за притеснения, но си купи тест като те е мързяло да си купиш презервативи.