- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли да се притеснявам?
Здравейте! На 17 август с приятеля ми правихме секс без презерватив, категорично не е свършвал в мен, но там е работата, че го правихме един ден преди овулацията ми. Трябваше да ми дойде вчера (01.09), но ми закъснява и мисълта ми е дали има повод за притеснение и дали да си направя тест? От около седмица ме болят гърдите и имам голям апетит, както и пъпки по лицето, но знам, че това са симптоми и за бременност и за идване на менструацията...много съм объркана. Моля без обиди и нападки, а лично мнениеБлагодаря предварително!
)
Личното ми мнение е на първия ден от закъснението да се напикае един шуър чек от 3 лева и 50 стотинки.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами да и аз си мсилех за тест, но менструацията ми попринцип си закъснява и без полов контакт.
Айде тогава помисли дали ще се пържиш на бавен огън и да се тревожиш дали ще дойде или не и да чакаш още, или ще си отговориш на въпроса, напикавайки с първа сутрешна урина тест.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Същата работа като моята приятелка, имам предвид нередовния цикъл .. но просто си вземи тест вместо да го мислиш като ти закъснее
според мен трябва да мислиш за името на бебето
Направи си тест и за друг път си знай да не го правиш без предпазни средства, само си създаваш главоболия после.При редовен цикъл не винаги овулацията може да се определи точно кога е, камо ли при нередовен.Не мисля, че имаш повод за притеснения, но си купи тест като те е мързяло да си купиш презервативи.