.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Трябва ли да се притеснявам?

Здравейте! На 17 август с приятеля ми правихме секс без презерватив, категорично не е свършвал в мен, но там е работата, че го правихме един ден преди овулацията ми. Трябваше да ми дойде вчера (01.09), но ми закъснява и мисълта ми е дали има повод за притеснение и дали да си направя тест? От около седмица ме болят гърдите и имам голям апетит, както и пъпки по лицето, но знам, че това са симптоми и за бременност и за идване на менструацията...много съм объркана. Моля без обиди и нападки, а лично мнение Благодаря предварително! )

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Личното ми мнение е на първия ден от закъснението да се напикае един шуър чек от 3 лева и 50 стотинки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами да и аз си мсилех за тест, но менструацията ми попринцип си закъснява и без полов контакт.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Айде тогава помисли дали ще се пържиш на бавен огън и да се тревожиш дали ще дойде или не и да чакаш още, или ще си отговориш на въпроса, напикавайки с първа сутрешна урина тест.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от julietta Виж мнението
    го правихме един ден преди овулацията ми.
    Цитирай Първоначално написано от julietta Виж мнението
    Ами да и аз си мсилех за тест, но менструацията ми попринцип си закъснява и без полов контакт.
    Сега, ако ми отговориш и как знаеш кога ти е овулацията при нередовен цикъл няма да е лошо.

Същата работа като моята приятелка, имам предвид нередовния цикъл .. но просто си вземи тест вместо да го мислиш като ти закъснее

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    според мен трябва да мислиш за името на бебето

Направи си тест и за друг път си знай да не го правиш без предпазни средства, само си създаваш главоболия после.При редовен цикъл не винаги овулацията може да се определи точно кога е, камо ли при нередовен.Не мисля, че имаш повод за притеснения, но си купи тест като те е мързяло да си купиш презервативи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си