Влез

View Full Version : Заради парите ли е с мен?

$$alex$$
09-03-2014, 09:44
Здравейте
Преди 10 дни се запознах с едно момиче (много я харесвам) и започнах да я свалям от 7 дни та нещо не вървеше до преди 2 дни тогавава я поканих на среща в ресторанта на наще всичко мина много добре от тогава сме гаджета вчера поиска да я заведа в нас направих го разведох я в къщата и тя каза че имаме хубава къща.
Странно ми е имам чуството че сме заедно само заради това че имаме ресторант.
И започна да ми пише в fb от както я срещнах с приятелите ми а те са отвратителни само ме базикат и ми викат богаташче мразя да ми викат така!

Smrazqvashta
09-03-2014, 09:48
Може да се е поотпуснала вече. Много е рано да се каже. Пък и много малко информация даваш. Можем само да гадаем на този етап. При всички случаи с времето ще си проличи дали е така.

$$alex$$
09-03-2014, 09:55
Може да се е поотпуснала вече. Много е рано да се каже. Пък и много малко информация даваш. Можем само да гадаем на този етап. При всички случаи с времето ще си проличи дали е така.
Каква друга информация искаш?

Smrazqvashta
09-03-2014, 10:13
Идеята ми е, че не е ясно, като характер какъв човек е. Ако е по-скромна и свита е нормално да и трябва повече време докато се отпусне, за да се държи свободно. Какво имаш в предвид под "не вървеше", как се държеше тя? Като я покани на ресторант, каза ли и предварително, че е на вашите?

Andjyy
09-03-2014, 10:18
$$alex$$

$$$ Много си готин $$$ <намигване>

Minwu
09-03-2014, 17:29
^ и аз това си помислих. :D

$$alex$$
09-03-2014, 18:28
Идеята ми е, че не е ясно, като характер какъв човек е. Ако е по-скромна и свита е нормално да и трябва повече време докато се отпусне, за да се държи свободно. Какво имаш в предвид под "не вървеше", как се държеше тя? Като я покани на ресторант, каза ли и предварително, че е на вашите?
Не съм й казвал тя разбра от приятелите ми.
Ми не е от най-скромните.
Ами държеше се сякаш не я заслужавам в fb вижда какво съм и написъл и ми пише след 1/2 часа.

$$alex$$
09-03-2014, 18:29
$$alex$$

$$$ Много си готин $$$ <намигване>
Не разбрах какво имаш на предвид.

RapExotic
09-04-2014, 06:42
Ами държеше се сякаш не я заслужавам в fb вижда какво съм и написъл и ми пише след 1/2 часа.

И това е критерии за заслуженост?? :D

Ако ти излезе име на богаташ със сигурност ще ти се лепнат курвички, които ще се интересуват от парите ти. Дали тя е от тях сам ще усетиш в първите един-два месеца. За два дни няма как да разбереш намеренията на една жена.

H.S.
09-04-2014, 07:32
Видяло се, че не можеш да се похвалиш с интелект, така че освен ако не си някой красавец, значи е заради парите. :D

draid
09-06-2014, 21:35
Кой нормален води приятелка на среща в ресторант негова собственост, собственост на близки негови хора или роднини ? Аз не бих го направил.

xoxi
09-06-2014, 21:51
Малко ми е трудно да си представя 15 годишни на среща в ресторант...

NissaN
09-16-2014, 09:31
Освен ресторант имате ли S-класа.Има вероятност и да е само заради парите.