.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Заради парите ли е с мен?

Здравейте
    Преди 10 дни се запознах с едно момиче (много я харесвам) и започнах да я свалям от 7 дни та нещо не вървеше до преди 2 дни тогавава я поканих на среща в ресторанта на наще всичко мина много добре от тогава сме гаджета вчера поиска да я заведа в нас направих го разведох я в къщата и тя каза че имаме хубава къща.
    Странно ми е имам чуството че сме заедно само заради това че имаме ресторант.
    И започна да ми пише в fb от както я срещнах с приятелите ми а те са отвратителни само ме базикат и ми викат богаташче мразя да ми викат така!
    Последно редактирано от $$alex$$ : 09-03-2014 на 09:47

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Може да се е поотпуснала вече. Много е рано да се каже. Пък и много малко информация даваш. Можем само да гадаем на този етап. При всички случаи с времето ще си проличи дали е така.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Може да се е поотпуснала вече. Много е рано да се каже. Пък и много малко информация даваш. Можем само да гадаем на този етап. При всички случаи с времето ще си проличи дали е така.
    Каква друга информация искаш?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Идеята ми е, че не е ясно, като характер какъв човек е. Ако е по-скромна и свита е нормално да и трябва повече време докато се отпусне, за да се държи свободно. Какво имаш в предвид под "не вървеше", как се държеше тя? Като я покани на ресторант, каза ли и предварително, че е на вашите?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    $$alex$$

$$$ Много си готин $$$ <намигване>

^ и аз това си помислих.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Идеята ми е, че не е ясно, като характер какъв човек е. Ако е по-скромна и свита е нормално да и трябва повече време докато се отпусне, за да се държи свободно. Какво имаш в предвид под "не вървеше", как се държеше тя? Като я покани на ресторант, каза ли и предварително, че е на вашите?
    Не съм й казвал тя разбра от приятелите ми.
    Ми не е от най-скромните.
    Ами държеше се сякаш не я заслужавам в fb вижда какво съм и написъл и ми пише след 1/2 часа.

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    $$alex$$

$$$ Много си готин $$$ <намигване>
    Не разбрах какво имаш на предвид.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от $$alex$$ Виж мнението
    Ами държеше се сякаш не я заслужавам в fb вижда какво съм и написъл и ми пише след 1/2 часа.
    И това е критерии за заслуженост??

Ако ти излезе име на богаташ със сигурност ще ти се лепнат курвички, които ще се интересуват от парите ти. Дали тя е от тях сам ще усетиш в първите един-два месеца. За два дни няма как да разбереш намеренията на една жена.

Видяло се, че не можеш да се похвалиш с интелект, така че освен ако не си някой красавец, значи е заради парите.

Мега фен Аватара на draid
    Кой нормален води приятелка на среща в ресторант негова собственост, собственост на близки негови хора или роднини ? Аз не бих го направил.

Мега фен Аватара на xoxi
    Малко ми е трудно да си представя 15 годишни на среща в ресторант...

Супер фен Аватара на NissaN
    Освен ресторант имате ли S-класа.Има вероятност и да е само заради парите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си