View Full Version : Скъсах с нея, но още я обичам…
RageAgainstTheMachine
09-08-2014, 06:57
Вчера скъсах с приятелката ми. И двамата се обичахме страшно много. Карахме се постоянно за малки неща, но това е нормално. Родителите ми и най-добрия ми приятел и приятелка въобще не я харесваха. Постоянно имаше дразги и така нататък. Писна ми и скъсах с нея заради тях. Тя беше първата ми любов, още я обичам. Искам отново да сме заедно. Последните ми думи към нея бяха обичам те, тя ми каза - аз повече. Още не е късно, но не знам дали това е правилното решение. Знам, че ще бъде ужасно за близките ми и за нея, но сякаш имам дупка в сърцето. Дайте ми съвет, благодаря предварително!
Mary_Jane_69
09-08-2014, 06:59
Готин ник & ав.
JullieeK
09-08-2014, 07:05
Щом я обичаш и се щастлив с нея, съберете се :) Не мисля, че родителите ти трябва до токава да се бъркат в живота ти, обясни им, че си щастлив с нея и това е.Всеки родител иска детето му да е щастливо :)
Това ще ти бъде урок, че не бива да живееш според съветите и насоките на другите, защото никога няма да си щастлив така.
RapExotic
09-08-2014, 12:10
Ако толкова лесно се отказваш няма да успееш в нищо. Винаги ще има хора, които няма да одобряват това, което правиш. Най-важното е ти да предцениш кое е правилно и кое не.
Тичай при нея и падай на колене докато не е късно.
Тичай при нея и падай на колене докато не е късно.
Може да мине и без падането на колене.
Моите родители не бяха съгласни, когато тръгнах с едно момче. Имаше караници, но видяха че няма да се откажа от него и изведнъж всичко спря. Сега се разбират много добре. Така че това е временно явление. Покажи им, че нещата са сериозни и всичко ще е точно.
TheDevilInMe
09-08-2014, 15:19
Това, че някакви твои близки не удобряват приятелката ти, не е причина да я зарежеш и да се откажеш от нея, особено когато има любов помежду ви, бори се за нея и не се отказвай, и не прави повече подобни глупости
Little Monster
09-09-2014, 07:05
Това ще ти бъде урок, че не бива да живееш според съветите и насоките на другите, защото никога няма да си щастлив така.
Никога недей да живееш според правилата на останалите!
защо не я харесват ? защо е имало дрязги ?
какво премълчаваш ?
първата ти любов или първия ти сексуален контакт ?
не се поддавай на чуждо влияние но имай предвид че може да си заслепен и да не виждаш някои неща
Да предположим, че се съберете... чисто хипотетично. Ако момичето използва това, че сте скъсали по твое желание като аргумент в честите ви караници значи правилно си я зарязал. Но това вече е като стъпка 2, в случай че се съберете. Казвам го, защото има много хора, които се разколебават в действията си и после незаслужено изкупуват "грехове". Ако искаш да успокоиш себе си наистина може и да съберете, но все пак аз не вярвам, че единствената причина да скъсате, е защото майка ти се е нацупила.