Влез

View Full Version : Маска за лице

seki den
09-08-2014, 20:26
Здравейте!Чудя се от доста време дали да си взема маска и накрая се реших,но искам от вас мнение от кои сте доволни и кои имат хубав състав,за да не окажат лошо влияние върху кожата ми в дългосрочен план.В магазините най-интересни ми се сториха тези на Freeman и Montagne Jeuesse.Кожата ми е нормална :)

strawberry88
09-09-2014, 00:03
Хубав състав имат домашните маски, които сама можеш да си направиш. Иначе ако толкова държиш да е купена, най-добре си вземи от био магазин.

Make me
09-09-2014, 05:10
Маските на Montagne Jeuesse са с хубав състав. Също така има една на Алверде, но тя е хидратираща.
Но най- добре си прави домашни маски.

kalpazanka
09-10-2014, 09:26
Минавам да кажа, че октомврийският брой на списание Грация ще е с хиалуронова маска за лице Decleor.

Effy Stonem
09-11-2014, 13:31
Здравейте!Чудя се от доста време дали да си взема маска и накрая се реших,но искам от вас мнение от кои сте доволни и кои имат хубав състав,за да не окажат лошо влияние върху кожата ми в дългосрочен план.В магазините най-интересни ми се сториха тези на Freeman и Montagne Jeuesse.Кожата ми е нормална :)

Маските на Montagne Jeunesse са доста добри (а и ухаят страхотно). На мен лично винаги ми остава половината, така че 1 опаковка стига за 2 маски. За да не засъхне останалото количество може да го съхраняваш в хладилник. :) А и домашните маски също са чудесна алтернатива.