Влез

View Full Version : Бивша , заминаване , подарук

RoCkSpOt
09-09-2014, 13:12
Пурвата ми лубов заминава за дйуйбина не се бяхме чували 2 години някуде но сега преди да замине излезнахме няколко пути. Искам да и подаря нещо за спомен, което просто да и напомня никакви намеци за нищо чисто приятелски ?

marilyn
09-09-2014, 16:59
Искаш НИЕ да ти кажем какво да подариш на ТВОЕТО бивше гадже?! Сигурно я познаваш по-добре от нас.

Naive
09-09-2014, 17:21
Искаш НИЕ да ти кажем какво да подариш на ТВОЕТО бивше гадже?! Сигурно я познаваш по-добре от нас.
Ох, много се дразня на такива коментари. Да, със сигурност я познава по-добре от нас, но понякога това не е достатъчно и има хора, които въпреки всичко са трудни за подаръци. Или пък този, който иска да подарява, не е достатъчно креативен. Затова поняга е нужно някой да ти нахвърли някакви идеи, от които на теб ще ти хрумнат още и т.н.

Иначе на мен сега не ми идват идеи, но ако се сетя нещо, ще ти пиша ЛС.

Little Monster
09-09-2014, 17:26
Нека бъде нещо малко, но такова че да ти хваща окото. Малко, но от сърце. :)

xXxPETYAxXx
09-09-2014, 17:56
След като ще пътува, трябва наистина да е МАЛКО! Защото, ако ѝ подариш плюшена играчка голяма колкото възглавница едва ли ще я носи по летища и гари, че да я вземе със себе си. Подари ѝ нещо, което би могла да вземе със себе си - ключодържател, гривна, мъничко сувенирче, химикал, шалче, запалка... зависи и какви интереси има.

per-dead
09-09-2014, 18:43
След като ще пътува, трябва наистина да е МАЛКО! Защото, ако ѝ подариш плюшена играчка голяма колкото възглавница едва ли ще я носи по летища и гари, че да я вземе със себе си. Подари ѝ нещо, което би могла да вземе със себе си - ключодържател, гривна, мъничко сувенирче, химикал, шалче, запалка... зависи и какви интереси има.

Напълно съм съгласна.
Ако пуши - запалката е най-лесната работа.
Пък бижутата (гривнички, колиета, пръстенчета, обеци...) са най-универсалното решение. Не ти трябва чанта или куфар, за да ги мъкнеш, а са с теб винаги. Ама като ти е бивша, съветвам те да не се напрягаш много с парите. Една проста гривничка с камъни ще ти свърши работа.