View Full Version : За извратеняците, които дебнат около нас!
Smrazqvashta
09-09-2014, 16:35
Чести почитания, съфорумци.
Темата е напълно сериозна и ще Ви помоля да подходите уважително към нея.
Днес сутринта, докато вървях към работа /08:30ч/, минавайки покрай блок от храстите излезе мъж. Плешив, нелицеприятен, от километри си личеше, че е клошар и пияница, от ромски произход. Нареждаше неща от сорта на "Как бих те плющял", "Много съм вузбуден" и други подобни, които ще Ви спестя. Обърнах аз глава към него, виждайки го, че върви към мен и си държи мъжкият полов орган, докато мастурбира. Стъписах се и в онзи момент наистина не знаех как да реагирам?
Реших, че е най-удачно да увелича крачката и да го отмина. Така и направих, докато той продължаваше да нарежда подобни гадории зад гърба ми.
Нека определим ситуацията, като проста, защото аз съм "избягала", защото е светло и не съм малка - ОК.
Но как се очаква да реагирам, ако с мен имаше малко дете? А, ако беше само дете, тръгнало до магазина, например? Как се обяснява подобно нещо на едно невръстно дете?
Като си зададох тези въпроси, наистина се възмутих и погнусих изключително силно. И, ако бях мъж, станал свидетел на подобно нещо, напълно откровено Ви казвам, че бих го смачкала до неузнаваемост!
Случвало ли Ви се е? Не са ли точно тези хората за които чуваме по новините как изнасилват възрастни жени и омърсяват деца?
Как бихте реагирали на ситуация, като тази? Какво заслужават според Вас извратеняци, като този?
И, ако бях мъж, станал свидетел на подобно нещо, напълно откровено Ви казвам, че бих го смачкала до неузнаваемост!
Е, толкова ли нямаше някой наоколо?
Ужас...
Smrazqvashta
09-09-2014, 16:39
Е, толкова ли нямаше някой наоколо?
Ужас...
Малко по нататък се задаваше един възрастен мъж, близо седемдесет годишен. Нямаше как да помогне за жалост.
Има и главна улица, но храстите прикриват видимостта. Най-тъжното е, че на стотина метра има училище, а малко по надолу и детска градина.
Няма да минаваш през такива места където имаш съмнения за подобни случки.
anonymous908491
09-09-2014, 16:43
И, ако бях мъж, станал свидетел на подобно нещо, напълно откровено Ви казвам, че бих го смачкала до неузнаваемост!
Вечното оправдание, как веднъж не съм видял мъж, който да напише, че щял да постъпи по определен начин, ако е бил жена.
Освен това самата тема прилича на друга подобна, в която една се смяташе за толкова красива, че мъжете я искали за трофей.
Смяташ ли, че си толкова красива, че мъж би направил описаното от теб ?
Защо не се обади в полицията?
anonymous908491
09-09-2014, 16:44
хахахахаха, чудя се с кой акъл идваш в София, тук не е за теб, нямаш дори минимален шанс да оцелееш.
Вечното оправдание, как веднъж не съм видял мъж, който да напише, че щял да постъпи по определен начин, ако е бил жена.
Освен това самата тема прилича на друга подобна, в която една се смяташе за толкова красива, че мъжете я искали за трофей.
Абе, те такива индивиди и след теб биха подвиквали... Въобще, много странни заключения си правиш...
anonymous908491
09-09-2014, 16:46
Абе, те такива индивиди и след теб биха подвиквали...
Комплимент ли ми правиш ?
Да, ако за теб комплимент е мъже да лъскат при вида на задника ти...
хахахахаха, чудя се с кой акъл идваш в София, тук не е за теб, нямаш дори минимален шанс да оцелееш.
Да, да, то и за моя квартал се носят легенди как, където започвало Владиславово, там законът свършвал... Само филмари, ейй...
Smrazqvashta
09-09-2014, 16:48
Тук не става дума за красота, поне аз не виждам ситуацията от тази гледна точка. Ако не бях аз, а едно 8 годишно момиченце. Нужно ли е тя да е красива, за да реагира някой? Според мен изрода си заслужаваше боя, дори да беше стара и сбръчкана жена!
Би ли се обосновал, защото не мога да те разбера. Защо намесваш красотата в тази ситуация?
anonymous908491
09-09-2014, 16:48
Да, да, то и за моя квартал се носят легенди как, където започвало Владиславово, там законът свършвал... Само филмари, ейй...
Тия легенди обаче се носят само във Владиславово, представа си нямаш, какво е джунгла, как се оцелява в нея и късмет с пребиваването тук, ще ти е нужен.
Приятелки са ми разказвали как и на тях им се е случвало, че и по няколко пъти... отвратително; как пък аз не съм бил свидетел
Smrazqvashta
09-09-2014, 16:51
Няма да минаваш през такива места където имаш съмнения за подобни случки.
За съжаление нямах и ни най-малка представа, че би могло да се случи подобно нещо. Наблизо детска градина, училище, магазини, главна улица. Аз си вървях по тротоара, а не по някоя прашна и тъмна пресечка да кажем. Просто между тротоара и главната улица има високи храсти.
Не се сетих за подобен вариант. Наистина се шокирах доста.
anonymous908491
09-09-2014, 16:51
Би ли се обосновал, защото не мога да те разбера. Защо намесваш красотата в тази ситуация?
Няма никаква ситуация, това е живота, нормален за едни и не толкова нормален според други.
Кво бих направил ли, на мен няма да ми излезе, но ако видя да го прави пред друг, ще се скъсам от смях, винаги съм искал да гледам как снимат скрита камера.
Тия легенди обаче се носят само във Владиславово, представа си нямаш, какво е джунгла, как се оцелява в нея и късмет с пребиваването тук, ще ти е нужен.
Да, да, добре... :lol: Милион и кусур "оцеляват в джунглата"... Или вие там се сбрани само последователи на Беър Грилс?
Аз си вървях по тротоара
Извод: Никъде не се ходи пеш, освен от колата/мотора до вкъщи. :D
Smrazqvashta
09-09-2014, 16:55
Извод: Никъде не се ходи пеш, освен от колата/мотора до вкъщи. :D
Добре, че е шегата да си кажем истината. Времената са такива, че човек не може да върви спокойно дори по тротоара.
xXxPETYAxXx
09-09-2014, 17:14
Случвало ли Ви се е?
Да, виждала съм и аз такива изпълнения. Като бяхме малки с едни приятелки и карахме колела в едната улица имаше един дядо, които редовно си лъскаше и ни гледаше. Ние малки и ни е срам да кажем на нашите, но вече прекалено неловко стана, прекалено дълго продължи и едната каза на техните. Те уж се разправяха с него, уж полиция викаха, но не знам какво стана. Май НИЩО. Предупреждение само, нищо друго. Наскоро пък сутринта като отивах на работа някакъв пиян дядка си го изкара и се изпика буквално на улицата(не на някое дърво или храст, а по средата на улицата) в центъра на Варна...
Не са ли точно тези хората за които чуваме по новините как изнасилват възрастни жени и омърсяват деца? О, не мисля така. Изнасилвачите са непредвидими, че са опасни, а тези са на един удар животец.
Между другото, май още не е късно да подадеш жалба, ако наистина се притесняваш да не посегне на някое дете, щом има училище наблизо... Клошарите имат навика да си обитават едни и същи територии, така че вероятно и утре ще е там.
Не слушай разни папугайовци и теориите им "fuck Da police". Освен, ако няма някакви психични отклонения, 24 часа в ареста ще му въздействат малко или много.
Little Monster
09-09-2014, 17:45
На мен ми се е случвало. Бях доста малка, 2ри или 3ти клас... Прибирахме се от училище с още две момичета и се спряхме на главна улица, за да пресечем. И тогава, от някъде се появи някакъв мъж, с прошарена коса, брадясал. Дойде и нагло ме целуна по главата. Бях в шок. Тичах към вкъщи с 200. Тогава казах на баща ми, и той тръгна да търси мъжът, само че не успя да разбере кой е бил. Но въпроса е, че бях в такъв шок, че ме беше страх да се прибирам или да отивам на училище самичка. Представям си какво би станало, ако някое 8 годишно момиченце, или момченце, стане свидетел на подобно нещо, да не говорим за жертва на сексуален тормоз. Но и тогава по-висшите от нас нищо няма да направят, а само ще "опитат" да оправят положението. На теория се прави много, фактически-не. За такова нещо няма да си мръднат пръста, но за една открадната кокошка, те заключват за не знам колко време... Полицията не би направила нищо, дори да я потърсиш.
Да се надяваме децата да могат да тичат бързо.... Друго май не ни остава.
anonymous908491
09-09-2014, 17:57
Не слушай разни папугайовци и теориите им "fuck Da police". Освен, ако няма някакви психични отклонения, 24 часа в ареста ще му въздействат малко или много.
Наричали ли са те клюкарка и колко често ?
Айде, айде, ти не си се обадила в полицията дори, ама вече правиш съчинение разсъждение...
Наричали ли са те клюкарка и колко често ?
Наричали ли са те филмар и колко често? :lol:
anonymous908491
09-09-2014, 18:07
Наричали ли са те филмар и колко често? :lol:
На въпроси зададени от клюкарки не отговарям, утре ще го разправяш на ляво и на дясно.
удър
удАр * Не го приемай като дърлене, просто... да.
Иначе не ми се е случвало ама бих направила същото като теб. Пък вече ако по-дълго продължи да ме следва, полиции, приятели, тва, онова... Знам ли?! Все пак обаче ако става въпрос за дете, нещата стоят по-другояче и ако стана свидетел на подобна случка, моменталически бих дръннала един телефон на 112. Ако не друго, поне съм била в ситуация, в която са ме плашили разни хора, и знам, че никак не е приятно.
bilqnavod
09-09-2014, 18:45
Ами да, случвало ми се е на мен, на мои приятелки също. В моя случай видял един да мастурбира гол като пушка на отсрещния тротоар надничаше зад ъгъла, само се изхилих и отминах.
На мои приятелки - разправяли са ми всякакви работи и закани от подобни идеоти от гнусни по-гнусни. Какво да се прави живеем в малоумен извратен свят, пълен с всякакви индивиди от тоя тип. Сега се сещам в Стз има парк "Аязмото", за който се носят митове и легенди за мъже изкачали чисто голи особено пред жени от дърветата и храсталаците... ужас просто
anonymous908491
09-09-2014, 18:48
Сега се сещам в Стз има парк "Аязмото", за който се носят митове и легенди за мъже изкачали чисто голи особено пред жени от дърветата и храсталаците... ужас просто
Напълно нормално е, в Ст. Загора са най-хубавите момичета, и аз бих го правил, ако живеех там.
Няма смисъл да обяснявам защо това са 'митове и легенди'
Напълно нормално е, в Ст. Загора са най-хубавите момичета, и аз бих го правил, ако живеех там.
Няма смисъл да обяснявам защо това са 'митове и легенди'
Но по-голямата част от тях, не си мият задниците
bilqnavod
09-09-2014, 18:53
:D гледай ти., това ме разби...
muhatacece
09-09-2014, 19:01
Bulgarite sme prosti .. Do predi vreme gledah dokumentalen film za ograbeno i ubito momche v ruski vlak .. Horata si sedqt, a v drugiq vagon nalagat momcheto, a priqtelkata mu vika za pomosht, nikakva reakciq ot horata vuv vlaka .. Kakvo da kaja .. Tuka sme sushtite, dori po-zle.
shmatarok
09-09-2014, 19:46
Като бях 8ми клас ми се случи същото. Бях с една приятелка, точно вървяхме през парка до училище, вече сме до входа на училищния двор и от един храст изскача 40-годишен чичка с оплешивяваща глава, шлифер, гледа ни втренчено и лъска ли, лъска. Беше ужасно преживяване, казахме на класната тогава, тя на директорката, уж полиции викаха, уж това и онова, ама оня продължи да се мярка там.
Гадно е да се сблъскаш с нещо такова, още по-гадно е, че никой не си прави труда да се погрижи да не се повтаря. Все трябва да се случи най-лошото, за да може някой да се постресне и то пак ако стане нещо, то ще е за ден-два и после всички забравят.
feel_me19
09-09-2014, 19:56
Не ми се е случвало.
Една моя приятелка се прибирала късно вечерта и хванала такси, а шофьора си го извадил и почнал да лъска. Тези типове не са само по улиците! Друг случай - моя съученичка отивала към училище (към 7 сутринта) и един тип я нападнал отзад да я изнасилва. Добре че се появили хора и той избягал. В момента тези хора все още са някъде по улиците на милата ни столица.
ама няма мама, тате или класната да ви гледат вечно...като живеех в студентски, един хубавец ми се появяваше така постоянно, след първото обаждане на 112 го нямаше седмица, след 3-тото изчезна тотално...
Разправяли са ми доста такива ситуации мои познати. Не ми се е случвало да засичам, но и те изскачат само когато са момичета, ако има и някой от мъжки пол не съм чул да се появяват. Иначе мнението ми ? Смърт за такава измет.
Smrazqvashta
09-09-2014, 20:44
Смърт за такава измет.
Едно от най-разумните мнения, които прочетох. Твърдо подкрепям.
От постовете ни стана ясно, че изверги има и ще има и то не само в моят град, а и в много други из милата ни Родина. Пазете се момичета и давайте гласност на подобни ситуации, защото това си е масов и сериозен проблем и такива хора нямат място сред нас!
Предлагам си услугите за лична охрана.
anonymous908491
09-09-2014, 20:49
Едно от най-разумните мнения, които прочетох.
хахахаха, кое точно е разумното, да убиват някой, който ти е показал пишката си ?
Ще си останеш момиче завинаги с подобно мислене, аз поне не бих се показал гол пред теб, сигурно ще звънеш на куките, ще отидеш на гости на Гала, може и по BBC да направят репортаж за теб.
Smrazqvashta
09-09-2014, 20:54
хахахаха, кое точно е разумното, да убиват някой, който ти е показал пишката си ?
Ще си останеш момиче завинаги с подобно мислене, аз поне не бих се показал гол пред теб, сигурно ще звънеш на куките, ще отидеш на гости на Гала, може и по BBC да направят репортаж за теб.
Хайде след време обясни на 7-годишната си дъщеря защо някой чичко си е разголвал пред нея онази си работа. Наречи ме каквато си искаш, но подобно поведение си е осъдително. Има си места и хора на които да си развява мазният чеп, не на улицата, не пред жените по улицата, невръстните деца и т.н.
anonymous908491
09-09-2014, 20:59
Правиш ли разлика между различните действия или слагаш всичко в една торба и след това вадиш номера на хора и номера на присъди ?
Аз мога да реша, че каращите мотори не заслужават да живеят, защото някога накъде е възможно да причинят катастрофа, в която да ме засегнат, дай и теб да набием превантивно, да си знаеш.
Smrazqvashta
09-09-2014, 21:05
Ти имаш право да решиш, каквато искаш. Но специално по темата нещо не можем да се разберем. Защо ми се струва, че гледаш на ситуацията, само от една гледна точка? Да, ти си мъж, ако не си мека китка, вероятно тоя тип ти е на 3 удара, още по-вероятно няма да се възбуди от теб, а най-вероятно е въобще да не ти се покаже. Поради причината, която упоменах, защото си мъж. Как смяташ според теб е редно жена или дете да реагират на нещо такова? Да ги подминаваме, все едно нищо не се случва, докато утре не нападне някое дете? Или направо да му се бях нагъзила, а?
anonymous908491
09-09-2014, 21:08
Няма кво да се разбираме
http://en.wikipedia.org/wiki/Exhibitionism
Близко е до акъла, че се показват пред сами жени, пред деца не вярвам да го правят, а съм напълно сигурен, че ако му се беше надупила, щеше да ти обърне гръб.
Waaazzaaaap
09-09-2014, 21:09
На мен едни момичета от нашия клас ми разправяха как, докато чакали за автобуса имало някакъв възрастен мъж в храстите, който ги наблюдавал и се усмихвал. Оттогава се прибират с мен или дори сменят маршрута.
Meonesssss
09-09-2014, 21:19
Явно половината сега тепърва се сблъсквате с реалността в живота :?
Такива истории (и много по-извратени) ги има много и навсякъде и никой нищо не прави, само се опитва да замаже положението.
Случвало ли Ви се е? Не са ли точно тези хората за които чуваме по новините как изнасилват възрастни жени и омърсяват деца?
Как бихте реагирали на ситуация, като тази? Какво заслужават според Вас извратеняци, като този?
Случвало ми се е. Първата ми среща с такъв мухал беше преди няколко години. Била съм на 11-12г. и историята беше същата. Пръкна се от нищото и ме изплаши. Действието се разви на детска площадка. В 16-17ч. Напълно невъзмутим.
Втората среща, с друг такъв индивид,беше като по-голяма вече. На около 15-16 г. На пръв поглед нормален мъж,на около(25-30г),тръгна към мен и ме попита нещо . Помислих,че иска да го упътя за някъде. А кретена си го изкара през крачола(беше лято). Естествено тръгнах да тичам,а глупакът тръгна да ме гони. Още случката ми е пред очите. Няколко месеца не ходих дори до магазина самичка.
Пролетта пак имах подобна история. Този път бях с приятелка. Толкова ярост се е събрала в мен,заради такива боклуци,че тоя последния щях да го разкъсам направо. Имах чувството,че имам силата да го натроша.
А колко деца в квартала са пропищявали..Майките им стоят на два метра,а тея изроди въобще не се притесняват. Забелязах обаче,че мъжете са все клошари от ромски произход.
А,сега се сетих за още една случка във влака за София.Пътуваме с приятели. Прозорецът на влака заяде и стана много задушно. С едно от момичетата излязохме от купето и застанахме до прозореца,за да глътнем въздух. При нас дойде непознат мъж,видимо беше употребил нещо. Измъкнаха ни със зор.
Тук не става въпрос за това колко красив и/или провокативен е било момичето/детето в дадената ситуация.
Хора с болна психика.
Уф,май доста се разписах.
Дано не ми се разпокъса поста(отново)
такива случки наистина могат да бъдат доста смущаващи/шокиращи, а дори и нелепи, както е и според даденото описание на случката в първия пост, поведението на описания мъж наподобява на облечения в черно от този клип: http://www.youtube.com/watch?v=ZAerssgC4pc
Добре де, а защо никоя от вас не се е обадила в полицията?
Възмутени сте, че го правят край детски площадки и в близост до училища, но повечето от вас обръщат поглед и/или се смеят.
Малко ми се губи логиката.
Възмутени сте, че го правят край детски площадки и в близост до училища, но повечето от вас обръщат поглед и/или се смеят.
Логиката не е като лайното, не всеки я има.
Логиката не е като лайното, не всеки я има.
толкова си брилянтен понякога, че се чудя как не си се издигнал сред академичните среди
толкова си брилянтен понякога, че се чудя как не си се издигнал сред академичните среди
Искаха да ме правят доктор хонорис кауза, но за едно място съм се борил със Стойчков, дете от могилино и стара вътрешна гума, почти бях успял...
При една такава ситуация е необходимо време,за да се окопитиш. Първичната реакция е да тръгнеш да тичаш.
Една от майките на площадката се обади на полицията. Дойдоха на десетата минута. Човекът,естествено,беше си тръгнал. Полицаите обиколиха квартала,не видяха никой съмнителен(демек в ерекция) явно и си тръгнаха . И после к'во правим?
При една такава ситуация е необходимо време,за да се окопитиш. Първичната реакция е да тръгнеш да тичаш.
Една от майките на площадката се обади на полицията. Дойдоха на десетата минута. Човекът,естествено,беше си тръгнал. Полицаите обиколиха квартала,не видяха никой съмнителен(демек в ерекция) явно и си тръгнаха . И после к'во правим?
Аз не казвам, че трябва да седиш и да го гледаш. Тичай. Но не е решение само да избягаш от мястото. Хубаво, че сте се обадили. Другият път пак ще се обадите. Рано или късно ще го намерят.
Но не е повод за смях, както видях една или две потребителки да казват, че са реагирали. Това са психично болни хора, не се знае какво може да се очаква от тях.
Хайде да разгледаме обратната ситуация. Чисто гола жена изскача от храстите и почва да си гали котарачето, крещейки, че Чолаков и казал за възможно покачване на влажността.
Аз не казвам, че трябва да седиш и да го гледаш. Тичай. Но не е решение само да избягаш от мястото. Хубаво, че сте се обадили. Другият път пак ще се обадите. Рано или късно ще го намерят.
Но не е повод за смях, както видях една или две потребителки да казват, че са реагирали. Това са психично болни хора, не се знае какво може да се очаква от тях.
Моя грешка. Извинявам се. Прескочих някои от коментарите,защото ми се сториха абсурдни.
RapExotic
09-10-2014, 08:59
Хайде да разгледаме обратната ситуация. Чисто гола жена изскача от храстите и почва да си гали котарачето, крещейки, че Чолаков и казал за възможно покачване на влажността.
http://news.plovdiv24.bg/500618.html
Тук в Пловдив няколко пъти станахме свидетели на такава ситуация. Тя необезпокоявано си излиза по веднъж-два пъти в месеца през деня и си обикаля из целия град така. През нощта също е била забелязвана. Понякога я арестуват за 24 часа, но после я пускат и всичко се продължава. Жената, до колкото знам има някакви психични отклонения, преживяла е някакви лични драми, но това е друга тема .. Става въпрос, че реакцията на хората, които са я виждали се свежда до усмивки от мъжката аудитория и учудващи погледи от женската част.
Сега ако си представим, че това беше мъж най-вероятно нямаше да може да мине и 100м без някой да се обади в полицията или да го пребие. Това е природа. Мъжкото око се радва на голото женско тяло при всякакви обстоятелства, обратното не е така.
Нека обаче правим разлика между ексхибиционисти и изнасилвачи.
Първите са напълно безобидни. Те само лъскат и се зареждат с емоция от вашата стаписаност и първична реакция. Вместо да се стресирате по-добре е да им се развикате и ще видите как ще подвият опашка на бързо. А колкото до малките деца - какво правят те сами, в обезлюдени или тъмни места?
Вторите, изнасилвачите, са истинската опастност, но те обикновено не си показват пишките по улицата, а чак след като са набарали жертвата си. Те могат да бъдат навсякъде сред нас. Могат да са съвсем нормално облечени, изглеждащи и по нищо да не можеш да разбереш, че са такива.
Не винаги опасността е там, където изглежда, че е.
the_black_mamba
09-10-2014, 09:44
Аз миналата година като отивах на едни уроци по английски видях един да опикава пейка ... имаше и много хора...на мен лично ми беше много забавно :D ...
Щото е по-лесно да мрънкаме, че държавата нищо не прави...