PDA

View Full Version : Някой пробвал ли е тази диета и има ли ефект ?

smille98
09-14-2014, 17:18
Здравейте днес намерих един клип на една българска влогърка , в които говореше как е отслабнала с 20 килограма като е направила някаква диета с която се свалят 10 килограма , но тя я е повторила и е отслабнала с 20 килограма.
Диетата е такава:
1 ден -2 кофички кисело мляко мисля че беше от 2 %
2 ден -само зеленчуци
3 ден -5 варени картофа , но момичето е яла по 3 с големина колкото шепата и
4 ден -5 яйца , но тя отново е яла по 3 на ден
5 ден -сварено месо-пилешко (в аск.фм момичето казва че понякога вместо месо е яла кофичка кисело мляко)
Ии така тези 5 дни се повтарят в продължение на 10 дни.Та въпросът ми е някой пробвал ли е тази диета и имал ли е ефект (ако да може и снимки да качите )

https://www.youtube.com/watch?v=Nw7QeJgbF-Q ето го и клипът

strawberry88
09-14-2014, 21:52
Колко малоумен трябва да си да я направиш тая глупост?!

AngelBelchev
09-15-2014, 07:24
Това е една от най-големите простотии, които съм чел... клипа даже няма да го гледам. Ще ми се да разбера КАК човек да си набави необходимите калории за деня при толкова малко храна. Това е меко казано нездравословно. Ако искате да горите мазнини, не го правете чрез глад, а чрез правилно хранене. Гореописаното е... абсурдно. Килограми от това ще се свалят, няма съмнение, но тялото ще започне да търси протеин и ще го вади от мускула. По-скоро ще се изгорят мускули отколкото мазнини. И после йо-йо ефекта ще е налице. Това оскъдно хранене не може да се поддържа дълго време и когато тази "диета" (наблягам на кавичките) приключи и нормалното хранене започне пак - всичко ще е постарому.

marilyn
09-16-2014, 15:12
Ужас, не знам какъв трябва да си, за да си причиниш това. Не пробвай. Ако искаш да отслабнеш съчетай здравословно хранене и спорт, а не такива изтощителни диети.