Bobitowe
09-15-2014, 11:30
Здравейте, отново. Аз съм момче на 13 години без 3 месеца....Днес както знаете е първият учебен ден, и като отидох на училище, на всички мои приятели(момчета), гласът им беше започнал да мутира, дори на едно момче, което е по-малко от мен...В класът сме 7 момчета, от които на 4-ма вече беше започнал да мутира, един от най-малките съм в класа, но съм висок, колкото от едни от най-големите...
Та да се върна на въпроса...
Нощта преди 15 септември, или по-скоро денят преди него, усетих, че леко ме боли около гласните струни, и гръкляна....На следващият ден тоест, днес...Сутринта почуствах гласа си малко по различен, навън като говоря с приятели си го чувствам, а тук в къщи, не толкова не знам защо....Днес също усещам лека болка, като си дам главата назад...Не съм болен, и просто не знам гласът ли ми мутира или какво? И разликата не е особено голяма, от преди да почне да ме боли и сега.'е видя утре как ще е, но въпросът ми е рязко ли мутира гласа или постепенно, като при мен?
Ако темата е в грешен раздел, съжалявам :)
Та да се върна на въпроса...
Нощта преди 15 септември, или по-скоро денят преди него, усетих, че леко ме боли около гласните струни, и гръкляна....На следващият ден тоест, днес...Сутринта почуствах гласа си малко по различен, навън като говоря с приятели си го чувствам, а тук в къщи, не толкова не знам защо....Днес също усещам лека болка, като си дам главата назад...Не съм болен, и просто не знам гласът ли ми мутира или какво? И разликата не е особено голяма, от преди да почне да ме боли и сега.'е видя утре как ще е, но въпросът ми е рязко ли мутира гласа или постепенно, като при мен?
Ако темата е в грешен раздел, съжалявам :)