PDA

View Full Version : Първата стъпка

okioki
09-17-2014, 17:27
Здравейте, аз съм на 14 години и от 15 септември съм в ново училище и нов клас. Минаха само 2 дни, но откак видях едно от момичетата в моя клас не мога да спра да мисля за нея. Адски много я харесвам. Не мога просто да и кажа, че я харесвам, защото ще бъде неловко. Не съм някакъв красавец, но не съм и грозен. Иска ми се да я заговоря някак си за да може да се сближим. Но не мога просто ей така да отида при нея и да я заговоря, защото тя винаги е с приятелки си и те веднага ще разберат какво става, а като ги знам какви са........ Имах идеята да я видя накъде тръгва за да се прибира и да и кажа, че и аз съм в тази посока (макар и да не към) и да върним заедно, но аз съм от София, а тя не. Така че няма как са вървя с нея до тях. Ако някой има някакви идеи да сподели.

fanton1
09-17-2014, 20:19
влюбен си в нея щом мислиш за нея значи ще е сериозно ...
започни да си говориш с нея станете приятели и ако се развият добре нещата и кажи какво чустваш ще разбереш какво харесва и когато и го кажеш трябва да e на място което харесва и така :)

RapExotic
09-18-2014, 06:01
влюбен си в нея щом мислиш за нея значи ще е сериозно ...

Рано е да се каже, че е влюбен. За два дена може да я е харесал на външен вид, но дори не е разменил 2 изречения с нея. Не знае що за човек е.

Има време, ще се опознаете. Щом сте в един клас рано или късно ще се намери тема, на която да я заговориш. Друг е въпроса дали ще си паснете, но така или иначе ще се виждате цели пет години.

marilyn
09-18-2014, 08:05
Сближете се, търси я, ходи при нея в междучасията. Недей да ѝ изтърсваш изведнъж "харесвам те".

okioki
09-18-2014, 17:46
Сближете се, търси я, ходи при нея в междучасията. Недей да ѝ изтърсваш изведнъж "харесвам те".
Нямам намерение просто ей така да отида и да и го кажа, защото предполагам, че заради това ще започне да ме избягва или поне аз така си мисля. Както казах в началото тя никога не е сама в междучасията и все е с някоя приятелка, а и да е сама незнам на каква тема да я заговоря. Най-много мога да я заговоря на някаква тема свързана с училището (домашна, някакъв час и т.н.), а разговор по такава тема ще продължи 1-2 мин.

sl1nceetoo
09-18-2014, 19:11
Какво като е с приятелки? Разговаряй и с тях. Така хем няма да се усъмнят. Щом сте съученици все ще се намери за какво да си говорите.

okioki
09-18-2014, 19:33
Какво като е с приятелки? Разговаряй и с тях. Така хем няма да се усъмнят. Щом сте съученици все ще се намери за какво да си говорите. Утре ще опитам да навия някой приятел да идем двамата при тях. И ще гледам да навия един от тези, които харесват едно от момичетата, с които ще говорим. Всеки с мисията си. :D :D