Влез

View Full Version : СПЕШНО

smiley11
09-19-2014, 12:35
Здравейте,
Имам един голям проблем. Осми клас съм и едно момче, с което бяхме в един клас, което харесвам наистина много, е в съседния клас. Никога не сме били близки, но бяхме в добри отношения, а откакто сме започнали училище той не говори с мен и дори отказва да ме поздравява. Чувствам се ужасно, защото той наистина значи много за мен, но не знам какво да направя. Моля Ви за помощ!
Как да направя така, че да станем по-близки.
Може би е важно, че съм сигурна, че не знае, че го харесвам.

marilyn
09-19-2014, 12:40
Защо е спрял да те поздравява? Заговаряй го, усмихвай му се. Ако пък толкова те отблъсква, не можеш насила да го накараш да се сближи с теб.

smiley11
09-19-2014, 12:51
Не знам! Аз бях много щастлива, че го виждам на 16.09 и когато се разминавахме тръгнах да го поздравявам, но щом видях, че не реагира нищо не казах и оттогава така.
В коридора понякога погледите ни се спират и се гледаме за малко, но това е всичко.
Момчетата от класа ми много се разбират с него и когато днес ходихме за ядене те си говориха с мен, а той не ми обръщаше внимание.
Всичко е различно.

RapExotic
09-20-2014, 11:55
Вместо да тълкуваш погледи и жестове по-добре иди и го поздрави. Момчетата обикновено не влагаме такъв голям смисъл в погледите. Може да е гледал с какво си облечена, с каква прическа си, или просто да те е погледнал между другото. Само чрез разговор можеш да разбереш какво наистина мисли за теб.