Влез

View Full Version : Момичетата с отнета девственост.

twrker
09-22-2014, 19:08
Здравейте. Наскоро си говорихме с един приятел, че повечето момичета, които познаваме и не са девствени погрозняват, надебеляват и изобщо не са същите хора. Вие какво мислите, забелязвали ли сте подобно нещо?

zoyex
09-22-2014, 19:19
С приятеля си разговаряте на много абстрактни и малоумни теми като цяло..

marilyn
09-22-2014, 19:31
По вашата логика всички момичета на 15+ трябва да са дебели и грозни. Да ви имам темите за разговор...

twrker
09-22-2014, 20:02
С приятеля си разговаряте на много абстрактни и малоумни теми като цяло..
Еи пача, ти по принцип знаеш ли за какво си говорим или понеже си видяла някаква тема в някакъв форум вече си правиш изводи?

По вашата логика всички момичета на 15+ трябва да са дебели и грозни. Да ви имам темите за разговор...
Ама не ми излизай с баналните простотии, че всички на тази възраст не са девствени. За разлика от вас аз живея на място, където 15 годишните курви са само циганки или мега пропадналите момичета, които дори не ходят на даскало. Всички наблюдения са от моя град, точно заради това ви питам какви са ви наблюденията. k den

hey.mistery
09-22-2014, 20:29
Къде живееш, че ми стана любопитно. :D
Виж, задал си въпрос и не може да се държиш грубо с хората, които са дали своето 'мнение'. Като си направил тема ще приемаш всякакви отговори и мнения.

Аз лично не смятам, че в това има някаква логика. Има много дебели и грозни, които са си девствени. Визията на едно момиче не би трябвало да има нещо общо с това дали е девствена. Да се применят на характер, възможно, някои стават по-разкрепостени или започват да говорят повече за секс и т.н

twrker
09-22-2014, 20:34
съгласен, но не може няква си да си прави изводи какви теми обсъждаме с този мой приятел от някаква си тема от някакъв форум.

lordex
09-22-2014, 20:39
Темата е задедана малоумно.
Можем да кажем че хората който НЕ правя секс редовно напълянват защото не изразходват толкова енергия както другите, която се образува под формата мазнини в тялото. Това че има 100 начина да си изразходиш енергия по други начини е съвсем отделен въпрос.

prosto_chovek
09-22-2014, 21:17
Еи пача, ти по принцип знаеш ли за какво си говорим или понеже си видяла някаква тема в някакъв форум вече си правиш изводи?

Ама не ми излизай с баналните простотии, че всички на тази възраст не са девствени. За разлика от вас аз живея на място, където 15 годишните курви са само циганки или мега пропадналите момичета, които дори не ходят на даскало. Всички наблюдения са от моя град, точно заради това ви питам какви са ви наблюденията. k den

Чшшшш, ей, пикльо, я по - полека, като питаш трябва да си благодарен, че хората се занимават да ти отговарят изобщо, а не да се дървиш като 15 годишен бастун, който сега е открил, че има пишка и иска всички да го разберат. По темата ти - не питаш сериозно, нали?

twrker
09-22-2014, 21:32
Я обясни какво ще ми се случи, че ми казваш да млъкна ве?

FIxXxeR
09-22-2014, 22:12
Малии колко е страшен :D

prosto_chovek
09-23-2014, 04:51
:D :D :D
Тоя е като ония сестричките аск фм звездите, кво беше, мноу ли сте отворени бе, анонимни, селски биячи, а? (и показват средни пръсти) Май едното беше на 8, а другото - на 10.

mbagathi
09-23-2014, 06:53
:D :D :D
Тоя е като ония сестричките аск фм звездите, кво беше, мноу ли сте отворени бе, анонимни, селски биячи, а? (и показват средни пръсти) Май едното беше на 8, а другото - на 10.

Да, този тук е малкия, който е на 8 :Д

analgin
09-23-2014, 12:43
Имате ли наблюдения какви промени се случват с момчетата след започване на полов живот ?

Тромбоцит
09-23-2014, 13:07
Просто дефлорацията е възможно да предизвика противна реакция у връстниците(момчета). Самата идея, че момичето е дефлорирано повлиява на мисленето ви вероятно, а надали има някаква физическа разлика в девойките.

RapExotic
09-23-2014, 14:27
По-скоро дебелите и грозни момичета остават девствени заради външността си, от колкото да погрозняват от това, че не са я изгубили.

marilyn
09-23-2014, 15:52

:lol: Явно в големия град морал няма, тук има 15 годишни мацки, които не са девствени и изглеждат супер. :razz: Да ви имам малоумните теми, няма ли кой да сложи един ключ...

the_black_mamba
09-23-2014, 16:59
Това изобщо не е вярно...по- голяма простотия не съм чувала... Сексът не променя вида ти..и е доказано, че от секс се отслабва..преди да пишеш глупости по форумите иди малко се пообразовай ...

twrker
09-23-2014, 18:09
Това изобщо не е вярно...по- голяма простотия не съм чувала... Сексът не променя вида ти..и е доказано, че от секс се отслабва..преди да пишеш глупости по форумите иди малко се пообразовай ...

Кво ми обясняваш така, все едно си ми учителка? Тези неща са ми пределно ясни с отслабването, поне до колкото съм чел, иначе не знам. Трийте темата, или там каквото искате, то човек да не зададе един въпрос, пачаври. иначе благодаря на тромбоциt

prosto_chovek
09-23-2014, 18:13
Ей, тоя бастун, къде обижда, пак се появи. :D

baby_baby
09-24-2014, 17:36
още една такава тема???

BlauMeise
09-24-2014, 17:58
на майка ти...... п

twrker
09-24-2014, 18:54
kk

tori
09-24-2014, 20:20
Мите, неуспешен трол си. Ходи да ревеш в ъгъла.

twrker
09-25-2014, 11:10
Добре, тоя път ще се опитам да не съм груб. Явно яко си се вкарала във филма, тори ли си ква си. Регистрация имам някъде от пролетта и ми е единствената, ако искаш можеш да погледнеш мненията ми, те са писани точно в 3-4 теми. Ама какво обяснявам на човек с 10k мнения за 2 години? xD getalife, pls.

tori
09-25-2014, 19:51
Моя живот не го мисли, прекрасен си е. Виж, обаче, ти ако верно не си Митко, шейм он ю.

anonymous908491
09-27-2014, 08:37
Има голяма разлика дали ще я сцепят на 13 или на 18 години, второто е по-добре, защото тялото е достатъчно развито и няма как един химически дисбаланс като закуска със сперма да и въздейства осезателно.

draid
09-27-2014, 17:52
Добре, тоя път ще се опитам да не съм груб. Явно яко си се вкарала във филма, тори ли си ква си. Регистрация имам някъде от пролетта и ми е единствената, ако искаш можеш да погледнеш мненията ми, те са писани точно в 3-4 теми. Ама какво обяснявам на човек с 10k мнения за 2 години? xD getalife, pls.

Зле си.

WickedSick
09-27-2014, 18:10
Повечето девствени са задръстени или нямат с кого да се шляпат,изключенията са много малко.Не е срамно да си или не си,но почти никоя не би си признала ако е.

Lodos
10-12-2014, 14:49
Колко тъп въпрос aко се зaмислиш никой нямaше дa прaви секс aко от товa се погрознявaше незнaм кaви сa ти нaблюдениятa но имa много причини човек дa нaдебелее може дa сa бременни a бременностa човек зaпочвa дa се тъпче повече aз пък дa ти кaжa всички момичетa които познaвaм и не сa девствени сa дори по крaсиви отслaбнaхa и циците им порaснaхa

NissaN
10-13-2014, 10:33
И аз имам подобно наблюдение...