.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Момичетата с отнета девственост.

Здравейте. Наскоро си говорихме с един приятел, че повечето момичета, които познаваме и не са девствени погрозняват, надебеляват и изобщо не са същите хора. Вие какво мислите, забелязвали ли сте подобно нещо?

С приятеля си разговаряте на много абстрактни и малоумни теми като цяло..

По вашата логика всички момичета на 15+ трябва да са дебели и грозни. Да ви имам темите за разговор...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от zoyex Виж мнението
    С приятеля си разговаряте на много абстрактни и малоумни теми като цяло..
    Еи пача, ти по принцип знаеш ли за какво си говорим или понеже си видяла някаква тема в някакъв форум вече си правиш изводи?
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    По вашата логика всички момичета на 15+ трябва да са дебели и грозни. Да ви имам темите за разговор...
    Ама не ми излизай с баналните простотии, че всички на тази възраст не са девствени. За разлика от вас аз живея на място, където 15 годишните курви са само циганки или мега пропадналите момичета, които дори не ходят на даскало. Всички наблюдения са от моя град, точно заради това ви питам какви са ви наблюденията. k den

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Къде живееш, че ми стана любопитно.
    Виж, задал си въпрос и не може да се държиш грубо с хората, които са дали своето 'мнение'. Като си направил тема ще приемаш всякакви отговори и мнения.

Аз лично не смятам, че в това има някаква логика. Има много дебели и грозни, които са си девствени. Визията на едно момиче не би трябвало да има нещо общо с това дали е девствена. Да се применят на характер, възможно, някои стават по-разкрепостени или започват да говорят повече за секс и т.н

съгласен, но не може няква си да си прави изводи какви теми обсъждаме с този мой приятел от някаква си тема от някакъв форум.

Темата е задедана малоумно.
    Можем да кажем че хората който НЕ правя секс редовно напълянват защото не изразходват толкова енергия както другите, която се образува под формата мазнини в тялото. Това че има 100 начина да си изразходиш енергия по други начини е съвсем отделен въпрос.
    Последно редактирано от lordex : 09-22-2014 на 21:00

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от twrker Виж мнението
    Еи пача, ти по принцип знаеш ли за какво си говорим или понеже си видяла някаква тема в някакъв форум вече си правиш изводи?

Ама не ми излизай с баналните простотии, че всички на тази възраст не са девствени. За разлика от вас аз живея на място, където 15 годишните курви са само циганки или мега пропадналите момичета, които дори не ходят на даскало. Всички наблюдения са от моя град, точно заради това ви питам какви са ви наблюденията. k den
    Чшшшш, ей, пикльо, я по - полека, като питаш трябва да си благодарен, че хората се занимават да ти отговарят изобщо, а не да се дървиш като 15 годишен бастун, който сега е открил, че има пишка и иска всички да го разберат. По темата ти - не питаш сериозно, нали?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Я обясни какво ще ми се случи, че ми казваш да млъкна ве?

Малии колко е страшен

Тоя е като ония сестричките аск фм звездите, кво беше, мноу ли сте отворени бе, анонимни, селски биячи, а? (и показват средни пръсти) Май едното беше на 8, а другото - на 10.
    Последно редактирано от prosto_chovek : 09-23-2014 на 05:01

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението

Тоя е като ония сестричките аск фм звездите, кво беше, мноу ли сте отворени бе, анонимни, селски биячи, а? (и показват средни пръсти) Май едното беше на 8, а другото - на 10.
    Да, този тук е малкия, който е на 8 :Д

Повече от фен Аватара на analgin
    Имате ли наблюдения какви промени се случват с момчетата след започване на полов живот ?

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Просто дефлорацията е възможно да предизвика противна реакция у връстниците(момчета). Самата идея, че момичето е дефлорирано повлиява на мисленето ви вероятно, а надали има някаква физическа разлика в девойките.

Мега фен Аватара на RapExotic
    По-скоро дебелите и грозни момичета остават девствени заради външността си, от колкото да погрозняват от това, че не са я изгубили.

Цитирай Първоначално написано от twrker Виж мнението

Явно в големия град морал няма, тук има 15 годишни мацки, които не са девствени и изглеждат супер. Да ви имам малоумните теми, няма ли кой да сложи един ключ...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Това изобщо не е вярно...по- голяма простотия не съм чувала... Сексът не променя вида ти..и е доказано, че от секс се отслабва..преди да пишеш глупости по форумите иди малко се пообразовай ...

Цитирай Първоначално написано от the_black_mamba Виж мнението
    Това изобщо не е вярно...по- голяма простотия не съм чувала... Сексът не променя вида ти..и е доказано, че от секс се отслабва..преди да пишеш глупости по форумите иди малко се пообразовай ...
    Кво ми обясняваш така, все едно си ми учителка? Тези неща са ми пределно ясни с отслабването, поне до колкото съм чел, иначе не знам. Трийте темата, или там каквото искате, то човек да не зададе един въпрос, пачаври. иначе благодаря на тромбоциt

Ей, тоя бастун, къде обижда, пак се появи.

Мега фен Аватара на baby_baby
    още една такава тема???

на майка ти...... п

Мега фен Аватара на tori
    Мите, неуспешен трол си. Ходи да ревеш в ъгъла.

Добре, тоя път ще се опитам да не съм груб. Явно яко си се вкарала във филма, тори ли си ква си. Регистрация имам някъде от пролетта и ми е единствената, ако искаш можеш да погледнеш мненията ми, те са писани точно в 3-4 теми. Ама какво обяснявам на човек с 10k мнения за 2 години? xD getalife, pls.

Мега фен Аватара на tori
    Моя живот не го мисли, прекрасен си е. Виж, обаче, ти ако верно не си Митко, шейм он ю.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си