- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичетата с отнета девственост.
Здравейте. Наскоро си говорихме с един приятел, че повечето момичета, които познаваме и не са девствени погрозняват, надебеляват и изобщо не са същите хора. Вие какво мислите, забелязвали ли сте подобно нещо?
С приятеля си разговаряте на много абстрактни и малоумни теми като цяло..
По вашата логика всички момичета на 15+ трябва да са дебели и грозни. Да ви имам темите за разговор...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еи пача, ти по принцип знаеш ли за какво си говорим или понеже си видяла някаква тема в някакъв форум вече си правиш изводи?
Ама не ми излизай с баналните простотии, че всички на тази възраст не са девствени. За разлика от вас аз живея на място, където 15 годишните курви са само циганки или мега пропадналите момичета, които дори не ходят на даскало. Всички наблюдения са от моя град, точно заради това ви питам какви са ви наблюденията. k den
Къде живееш, че ми стана любопитно.
Виж, задал си въпрос и не може да се държиш грубо с хората, които са дали своето 'мнение'. Като си направил тема ще приемаш всякакви отговори и мнения.
Аз лично не смятам, че в това има някаква логика. Има много дебели и грозни, които са си девствени. Визията на едно момиче не би трябвало да има нещо общо с това дали е девствена. Да се применят на характер, възможно, някои стават по-разкрепостени или започват да говорят повече за секс и т.н
съгласен, но не може няква си да си прави изводи какви теми обсъждаме с този мой приятел от някаква си тема от някакъв форум.
Темата е задедана малоумно.
Можем да кажем че хората който НЕ правя секс редовно напълянват защото не изразходват толкова енергия както другите, която се образува под формата мазнини в тялото. Това че има 100 начина да си изразходиш енергия по други начини е съвсем отделен въпрос.
Последно редактирано от lordex : 09-22-2014 на 21:00
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Я обясни какво ще ми се случи, че ми казваш да млъкна ве?
Малии колко е страшен![]()
![]()
![]()
Тоя е като ония сестричките аск фм звездите, кво беше, мноу ли сте отворени бе, анонимни, селски биячи, а? (и показват средни пръсти) Май едното беше на 8, а другото - на 10.
Последно редактирано от prosto_chovek : 09-23-2014 на 05:01
Имате ли наблюдения какви промени се случват с момчетата след започване на полов живот ?
Просто дефлорацията е възможно да предизвика противна реакция у връстниците(момчета). Самата идея, че момичето е дефлорирано повлиява на мисленето ви вероятно, а надали има някаква физическа разлика в девойките.
По-скоро дебелите и грозни момичета остават девствени заради външността си, от колкото да погрозняват от това, че не са я изгубили.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това изобщо не е вярно...по- голяма простотия не съм чувала... Сексът не променя вида ти..и е доказано, че от секс се отслабва..преди да пишеш глупости по форумите иди малко се пообразовай ...
Ей, тоя бастун, къде обижда, пак се появи.![]()
kk
Добре, тоя път ще се опитам да не съм груб. Явно яко си се вкарала във филма, тори ли си ква си. Регистрация имам някъде от пролетта и ми е единствената, ако искаш можеш да погледнеш мненията ми, те са писани точно в 3-4 теми. Ама какво обяснявам на човек с 10k мнения за 2 години? xD getalife, pls.
Моя живот не го мисли, прекрасен си е. Виж, обаче, ти ако верно не си Митко, шейм он ю.