Влез

View Full Version : Бръснене при момчетата.

twrker
09-25-2014, 11:14
Здравейте. На 14 години съм, преди няколко месеца ми хрумна да се обръсна, за да видя какво е. Хареса ми супер яко, и от тогава всеки ден кажи-речи се бръсна. Проблема е, че ми писна да се бръсна всеки ден (обикновено влизам да се къпя като се бръсна) и искам да намеря някакъв нов начин за бръснене, като кола маска :D не знам дали момчета ползват такива работи, но чувам че работело добре, имам на предвид, че не растат за ~часове/ден. Иначе въпроса ми е към момичетата и момчетата, защото момичетата разбират повече от козметика и етc. Благодаря!

baby_baby
09-25-2014, 12:43
е с кола маска си е 100 пъти по-добре от колкото всеки ден бръснене ходи на козметичка малко ще те боли но се свиква

Декстър
09-25-2014, 13:49
С кола маска е по добре, но не виждам проблем ако се бръснеш и през 3 дни да кажем.

HideBoy
09-25-2014, 17:28
Кожата на лицето е по чувствителна!
Виждал съм жени които са си махали мустака ( мъхчето по скоро) и им се получава супер гаден обрив.
Лично според мен самобръсначката си е самобръсначка...
А и транс сексуалните истории ми идват вече в повече.

prosto_chovek
09-25-2014, 19:29
Има една поговорка, която гласи: "Един мъж трябва да се бръсне само по лицето мишниците и оная работа." Така че е ок, не си причинявай кола маски и простотии, пък и е по - чисто да се обръснеш.

twrker
09-25-2014, 20:39
Просто искам да не ръстът толкова бързо, защото за един ден ви казах, че поникват наново. И контра и обикновеното движение пробвах (не знам как му се вика на не-контрата ;d) и няма промяна. Поне така ми казаха приятели, че правят.

aspruhov90
09-25-2014, 21:04
Здрасти. Колкото повече се бръснеш, толкова по-бързо ще расте. Моя съвет е да не се занимаваш с глупости.

RapExotic
09-26-2014, 11:45
Има една поговорка, която гласи: "Един мъж трябва да се бръсне само по лицето мишниците и оная работа."

Кой е автора на тази поговорка?

Здрасти. Колкото повече се бръснеш, толкова по-бързо ще расте.

Няма такова нещо. Бързината на растеж на косъма зависи от метаболизма на човека, а не от това колко често се бръсне.

Просто искам да не ръстът толкова бързо, защото за един ден ви казах, че поникват наново.

При всеки човек е различно, но повечето мъже, които искат да са винаги гладко бръснати се бръснат всеки ден или най-много през ден. Няма как да забавиш растежа.

FAKE IT
09-26-2014, 18:13
Пич, бил ли си изобщо на кола маска до сега?
Ще ти свалят шибаната кожа. Ще трябва да се примириш с бръсненето.
Имаш вариант и да си вземеш машинка, става по-бързо и не е толкова досадно.
Можеш да си пускаш брада и да я оформяш ... варианти много, ама кола маска ? Сериозно.

CookieJoKey
09-27-2014, 22:23
Пак ли ти бе...