View Full Version : Спада му
MartinaAtanasova
10-01-2014, 13:43
Здравейте, имам нов приятел с който сме заедно от 1 месец, правихме 5 опита за секс, но всеки път когато е в мен и му спада, по време на играта му е твърд и като сложи презерватива и като минат 3 4 мин докато е в мен и му омеква, пробвахме с 3 4 различни вида презервативи, не става. Той казва че с никоя друга не му се е случвало и казва,че не се притеснява и не знае защо е така. Понякога като му спадне и като му го погаля малко пак се вдига и продължаме и свършваме, но някой път просто пада нацяло и до там. Дайте ми някакъв съвет и 2мата сме на по 20 години.
Вероятно се притеснява. Ако има много натоварен режим, примерно не спи, работи много, може и от това да е. Пробвайте с други методи за контрацепция вместо презервативите.
MartinaAtanasova
10-01-2014, 16:27
Проблема е, че аз съм малко по дръпната и сякаш 1 месец връзка ми е рано за без презерватив.
Нищо чудно проблема да е заради гумата ... А теб никой не те кара да не се пазиш ;) Може просто да пиеш противозачатъчни, например.
Замисли се дали не правиш нещо, което може да не му харесва. Дали сменяте достатъчно пози (все пак на кой няма да му мине кефа ако прави секс само в 1-2 пози).
Разбира се, нищо чудно е причината да е другаде - умора, стрес, притеснение ...
xXxPETYAxXx
10-01-2014, 17:34
Ако проблема му беше заради презерватива, щеше и с някоя друга да му се е случвало, все някога. Противозачатъчните не предпазват от ППБ, а и съм съгласна, че за 1 месец наистина е рано да прибегне до такава крачка.
Пози, така като чета нямат как да сменят, след като като проникне и му спада. А и в началото на връзката и 1 поза не би трябвало да е омръзнала.
Иначе другите възможни причини наистина не са малко. Но не можем да гадаем коя от всички е. Според мен най-добре пробвай да бъдеш максимално страстна и раздаваща се. Не му напомняй, че не се е получило няколко пъти, защото ако прекалено много говориш с него за това, може и да не му се получи скоро.
moimoimoi
10-01-2014, 18:02
като вземе да спада продължавате с малко свирки и после пак
MartinaAtanasova
10-01-2014, 18:47
не мисля, че за 1 месец връзка трябва да му правя свирки, обичам го просто не искам да му позволявам всичко още отначало
xXxPETYAxXx
10-01-2014, 18:49
Проблемът е открит.
Little Monster
10-01-2014, 19:10
Аз имах същия проблем с моят сегашен приятел в началото на връзката ни.
Проблема се разбра, че е от това, че приятелят ми се превъзбуждаше прекалено много и се притесняваше, как ще се представи в леглото.
Всичко е на психическа основа, ще се оправи.
Седни и поговори с него за това. Кажи му, че няма причина за притеснения, и че е нещо нормално.
RapExotic
10-01-2014, 19:12
Движи се повече докато го правите. Ако стоиш като дърво е нормално да му спадне. Все пак не на всеки му доставя удоволствие да прави секс с неодушевен предмет.
MartinaAtanasova
10-01-2014, 19:42
Движа се пробвах и аз отгоре и няколко други пози, не съм легнала и да чакам, той ми повтаря че не се притеснява и не знае защо така става, има ли шанс секса с презерватив да не му доставя удоволствие вече
baby_baby
10-01-2014, 21:55
Може да е от притеснението просто се отпуснете и не го мислете толкова
Движа се пробвах и аз отгоре и няколко други пози, не съм легнала и да чакам, той ми повтаря че не се притеснява и не знае защо така става, има ли шанс секса с презерватив да не му доставя удоволствие вече
Разбира се, че може секса с гума да не му доставя достатъчно удоволствие.
А той използвал ли е презерватив при предишни връзки? Как е било тогава?
Относно позите - може да са заедно от месец, но не всяко момче обича да е отгоре. Имам познати, с които сме коментирали точно това, че не харесват да започват секс в мисионерска. Един вид искат да усетят инициатива от момичето и т.н.
Авторке, отделяйте повече време на любовната игра, което не означава задължително "прави му свирки" :)
Аз мисла пък че не го кефиш
Slynchiicee
10-02-2014, 23:23
Опитай се да го целуваш,да го докосваш повече по време на секс а не като влезне в теб и да стоиш като дърво ,ако го докосваш нежно,говориш му и го целуваш докато е в теб не мисля че би му спаднал ;д