View Full Version : „Вцепнатини" по главичката.
Като го поогледах по-обстойно преди малко видях нещо като вцепнатини, супер мъничките бяха. Не съм имал полов акт до сега, а и поддържам хигиена. Какво е, среща ли се често при други хора, да се притеснявам ли?
RapExotic
10-02-2014, 18:46
Какво разбираш под вцепнатини? Главичката не е идеално гладко кълбовидно тяло. По нея е нормално да има пори и браздички, каквито има по цялата кожа по принцип.
Намерих някаква снимка в нета - http://prikachi.com/images/53/7078053R.jpg нещо като това, някакви чертички. ;d
наред си си споко
наплюнчи го и го побарай
ш с опрай
Slynchiicee
10-02-2014, 23:21
Снимката която прати не ми изглежда много да няма нищо.. моя съвет е иди на лекар докато е рано..
Little Monster
10-03-2014, 06:47
Ако се притесняваш, наистина отиди на лекар за да знаеш дали има място за притеснения.
anonymous908491
10-03-2014, 08:24
Ако се притесняваш, наистина отиди на лекар за да знаеш дали има място за притеснения.
Снимката която прати не ми изглежда много да няма нищо.. моя съвет е иди на лекар докато е рано..
хахахаха, утре като каже, че му излиза нещо бяло от пишката като си я бара, ще го пратите пак на лекар.
Разбрах, че не било нещо страшно. Ще ми бъде интересно, някой който е имал същото да драсне. четох че доста хора са го имали
sdffffffffffffffffffffff
10-04-2014, 09:18
em az imah kato mnogo masturbirah prosto ti e isahnala pishkata ue nishto ti nqma
K()|_iBrI
10-06-2014, 20:05
prosto ti e isahnala pishkata ue nishto ti nqma
Да уе и без к*р ще живееш за кво ти е.
me_&_my_broken_heart
10-13-2014, 15:09
Да уе и без к*р ще живееш за кво ти е. Тоа па. Споко ве нищо му няма ;) просто не го вади мно от кожичката ;) щот иска влажност ;) :D