.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

„Вцепнатини" по главичката.

Като го поогледах по-обстойно преди малко видях нещо като вцепнатини, супер мъничките бяха. Не съм имал полов акт до сега, а и поддържам хигиена. Какво е, среща ли се често при други хора, да се притеснявам ли?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Какво разбираш под вцепнатини? Главичката не е идеално гладко кълбовидно тяло. По нея е нормално да има пори и браздички, каквито има по цялата кожа по принцип.

Намерих някаква снимка в нета - http://prikachi.com/images/53/7078053R.jpg нещо като това, някакви чертички. ;d

Мега фен Аватара на 102
    наред си си споко
    наплюнчи го и го побарай
    ш с опрай

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Снимката която прати не ми изглежда много да няма нищо.. моя съвет е иди на лекар докато е рано..

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Ако се притесняваш, наистина отиди на лекар за да знаеш дали има място за притеснения.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Little Monster Виж мнението
    Ако се притесняваш, наистина отиди на лекар за да знаеш дали има място за притеснения.
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee Виж мнението
    Снимката която прати не ми изглежда много да няма нищо.. моя съвет е иди на лекар докато е рано..

хахахаха, утре като каже, че му излиза нещо бяло от пишката като си я бара, ще го пратите пак на лекар.

Разбрах, че не било нещо страшно. Ще ми бъде интересно, някой който е имал същото да драсне. четох че доста хора са го имали

sdffffffffffffffffffffff
    Guest
    em az imah kato mnogo masturbirah prosto ti e isahnala pishkata ue nishto ti nqma

Цитирай Първоначално написано от sdffffffffffffffffffffff Виж мнението
    prosto ti e isahnala pishkata ue nishto ti nqma
    Да уе и без к*р ще живееш за кво ти е.

Цитирай Първоначално написано от K()|_iBrI Виж мнението
    Да уе и без к*р ще живееш за кво ти е.
    Тоа па. Споко ве нищо му няма просто не го вади мно от кожичката щот иска влажност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си