View Full Version : Как да му кажа че го харесвам
Sun_Smile
10-02-2014, 14:18
Здравейте! Моля ви кажете ми как да му кажа,че го харесвам?!
nikol_99
10-02-2014, 14:37
Говори с него и му кажи какво изпитваш към него ... Точно за това поне според мен никой не може да ти каже, по простата причина, че чувствата са си твой .. Просто му кажи .. изпитвам това или това към теб и това е ... не е трудно, но не е и лесно .. Направи го в удобен момент :)
Успех
хохо
Sun_Smile
10-02-2014, 14:41
благодаря! :)
Имате ли добър контакт?
Аз имах същият проблем с момче което сега е най-добрият ми приятел. Много се притеснявах за да му разкажа за своите чувства. Една вечер, докато сме говорили на skype направо казах, между една а друга тема, 'хейй, харесвам те, знаеш ли?.
Такива сериозни разговори винаги са свързани със голям стрес...
Кажи това като нещо натурално. Сигурна съм, че той няма да се шегува. :) успех :)
per-dead
10-02-2014, 14:46
Ермм, дай малко инфо за отношенията ви. Не можем да гадаем така. Всичко зависи от тези отношения.
Например би му било странно, ако едва едва се сеща за името ти и ти изведнъж "да знайш, че мноу си падам по тебе". Ъмм, дъаа, кофти ситуация, нали?
Или той ти говори една седмица, че си пада по няква там и те пита за съвети как да я свали, а ти вместо това "е, не знам как да свалиш нея, но определено мен успя", не съм сигурна кое е по-кофти.
Но ако вече и той ти прави някви намеци.. тук е лесно: излизаш с него, разговори и такива работи, обръщаш темата на любов и БАМ!! Готово. :D
Е, аз не бих постъпила по този начин, но за 16 годинки бива.
Успех.
Sun_Smile
10-02-2014, 14:49
Ами отношенията ни....Често излизаме разхождаме се имаше един път който той опита да ме целуне общо взето.....добре са :)
per-dead
10-02-2014, 14:56
Ами отношенията ни....Често излизаме разхождаме се имаше един път който той опита да ме целуне общо взето.....добре са :)
Той се опитал да те целуне, ти се чудиш как да му кажеш, че го харесваш. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Целуни го ти, бе.
Колко мъка има по тоа свят... Не е истина просто.
Sun_Smile
10-02-2014, 16:25
хд ок значи ще му кажа!
RapExotic
10-02-2014, 19:14
С уста..
Little Monster
10-03-2014, 09:20
С уста..
+1 ха-ха :D
Просто му кажи... Нека е спонтанно, нека е неловко, нека бъде каквото ще, ти му кажи как се чувстваш и какво изпитваш. Ако не друго, поне ще ти олекне.
Mindhack
10-03-2014, 09:32
Здравей,
Семпло е - отиваш и го целуваш - с думи много ще се увъртите от притеснение.
Поздрави и успех!
А.