View Full Version : П Р Е Д И З В И К А Т Е Л С Т В О...
footfetish
10-13-2014, 12:02
Здравейте! Не знам от къде да започна, но живеем в изключително забързано време. Отношенията между хората се изгубиха, всеки се е затворил, всеки гледа себе си и не го интересува за околните. Електрониката навлезе страшно много в живота ни. Компютри, смартфони, таблети… социални мрежи. Може би това е една от причините за отношенията ни. Всъщност май вече ги няма. Общуването ни е в мрежата. Всеки втори е със сматфон и е забил погледа си в него. Не, че има нещо лошо да имаш компютър, смартфон и т.н. Мисля, че хората са станали доста еднакви. И момичетата и момчетата. Няма да давам примери.
Тук ще отправя едно предизвикателство към момичетата, които не са обвързани. Най-просто казано: Докажете ми, че не сте от момичетата, които виждам всеки ден! Покажете ми, че сте момиче, което има мечти, покажете ми, че сте момиче, което не се интересува колко пари имам, покажете ми, че сте момиче, което не се интересува от това дали имам мускули, татуировки, покажете ми, че сте момиче, което се интересува от същността ми, а не от външността ми, покажете ми, че се радвате на живота и откривате всеки ден красотата му, покажете ми детското и закачливото у Вас, кажете ми кои са нещата, които обичате да правите, покажете ми, че сте човек, покажете ми, че си струвате, покажете ми, че не сте като всички останали момичета, покажете ми, че знаете коя сте, покажете ми, че уважавате себе си и околните.
Дали има такива момичета? Или това е фантазия?
Разбира се изключително лесно е просто да подминете тази тема, но както казах това е предизвикателство, така че ще ми е много интересно да видя дали има такива момичета.
ПРЕДИЗВИКАНА СИ!
anonymous895156
10-13-2014, 12:19
много зле
fire_magic
10-13-2014, 12:25
много зле
+1
baby_baby
10-13-2014, 15:53
тъпо
anonymous708973
10-13-2014, 16:42
външността ти е израз на същността ти. с други думи, ако си кръгъл, значи си нерешителен и муден - аз лично с такава същност не желая да имам общо.
татуировките също казват нещо за същността ти.
слаба теза.
иначе нелоша идея.
Здравейте! Не знам от къде да започна, но живеем в изключително забързано време. Отношенията между хората се изгубиха, всеки се е затворил, всеки гледа себе си и не го интересува за околните. Електрониката навлезе страшно много в живота ни. Компютри, смартфони, таблети… социални мрежи. Може би това е една от причините за отношенията ни. Всъщност май вече ги няма. Общуването ни е в мрежата. Всеки втори е със сматфон и е забил погледа си в него. Не, че има нещо лошо да имаш компютър, смартфон и т.н. Мисля, че хората са станали доста еднакви. И момичетата и момчетата. Няма да давам примери.
Тук ще отправя едно предизвикателство към момичетата, които не са обвързани. Най-просто казано: Докажете ми, че не сте от момичетата, които виждам всеки ден! Покажете ми, че сте момиче, което има мечти, покажете ми, че сте момиче, което не се интересува колко пари имам, покажете ми, че сте момиче, което не се интересува от това дали имам мускули, татуировки, покажете ми, че сте момиче, което се интересува от същността ми, а не от външността ми, покажете ми, че се радвате на живота и откривате всеки ден красотата му, покажете ми детското и закачливото у Вас, кажете ми кои са нещата, които обичате да правите, покажете ми, че сте човек, покажете ми, че си струвате, покажете ми, че не сте като всички останали момичета, покажете ми, че знаете коя сте, покажете ми, че уважавате себе си и околните.
Разбира се изключително лесно е просто да подминете тази тема, но както казах това е предизвикателство, така че ще ми е много интересно да видя дали има такива момичета.
ПРЕДИЗВИКАНА СИ!
Не, братле, такива момичета няма да се занимават да ти се доказват в някакъв форум... ;)
ПРЕДИЗВИКАНА СИ!
Ъ кво
RapExotic
10-14-2014, 15:17
външността ти е израз на същността ти. с други думи, ако си кръгъл, значи си нерешителен и муден
Тук може да се поспори. Има доста добре изглеждащи хора, които само като си отворят устата и проговорят ти убиват цялото желание да общуваш с тях. Обратното също е вярно - грозновато момиче/момче, но те грабва с качествата, които притежава.
anonymous708973
10-14-2014, 18:26
Забележи, че не говоря за качества/недостатъци, които не зависят от теб.
И защо трябва пък точно на нули и единици да се доказвам? :о И как? Със свободно съчинение тип „Аз съм еди-ква-си и чета Поулу Куелиу.“? Или снимка как гушкам зайче?
Яд ме е ,че губих време да го чета.
hey.mistery
10-16-2014, 11:42
Много се филмираш.
добави име :
10-30-2014, 21:54
Не обиждайте момчето ! То е право !
Аз съм момиче. Съгласна съм със теб.
Рядко могат да се срещнат хора, които
не са повлиани от технологиите. Виждала
съм група хора събрали се да се "видят",
но в действителност единственото,
което гледат е екрана на телефона си .
Много неща могат да се кажат за влиянието
на новите технологии върху днешното поколение и не само.Но сега ще пофилософствам по мнението на някои момчета за момичетата.
Мили, момчета, слушайте сега ! Не всички момичета са такива каквито си мислите !
Не си правете погрешно впечатление за нас !
Не ни наричайте к**ви, к**ки или кифли !
Не винаги сте прави !
Към автора :
Мисля, че за сега аз съм единствената, която ти е отговорила не подигравателно.
Към тези, които прочетат това :
Това е моето мнение за нещата. Ако не сте съгласни с мен не е нужно да ме нападате с обидни коментари !
footfetish
11-01-2014, 17:45
Не обиждайте момчето ! То е право !
Аз съм момиче. Съгласна съм със теб.
Рядко могат да се срещнат хора, които
не са повлиани от технологиите. Виждала
съм група хора събрали се да се "видят",
но в действителност единственото,
което гледат е екрана на телефона си .
Много неща могат да се кажат за влиянието
на новите технологии върху днешното поколение и не само.Но сега ще пофилософствам по мнението на някои момчета за момичетата.
Мили, момчета, слушайте сега ! Не всички момичета са такива каквито си мислите !
Не си правете погрешно впечатление за нас !
Не ни наричайте к**ви, к**ки или кифли !
Не винаги сте прави !
Към автора :
Мисля, че за сега аз съм единствената, която ти е отговорила не подигравателно.
Към тези, които прочетат това :
Това е моето мнение за нещата. Ако не сте съгласни с мен не е нужно да ме нападате с обидни коментари !
добави име : Не мога да ти напиша съобщение. Може би защото ми пише, че си "ГОСТ".
защо забозването в екрана на смартфона се възприема толкова лошо? откога това е станало показател за това дали си свестен или не?
prosto_chovek
11-01-2014, 18:18
Само на мен ли ми изглежда тази тема като "ей, аз съм супер свестен и съм супер отчаян, че е пълно с кифли, искам някоя, която мисли, че е свястна, да се запознае с мен (може би да я опраша като кавалер)"? Тоест евтина самореклама.
добави име :
11-03-2014, 12:26
защо забозването в екрана на смартфона се възприема толкова лошо? откога това е станало показател за това дали си свестен или не?
Не съм казала че това те прави свестен или не.
Просто според мен, когато искаш да се видите с някой е добре да оставиш телефона си поне за малко.
thefreak
11-03-2014, 14:49
покажете ми, че се радвате на живота и откривате всеки ден красотата му, покажете ми детското и закачливото у Вас, кажете ми кои са нещата, които обичате да правите, покажете ми, че сте човек, покажете ми, че си струвате, покажете ми, че не сте като всички останали момичета, покажете ми, че знаете коя сте, покажете ми, че уважавате себе си и околните.
Мнооого трудни въпроси.
Хора цял живот прекарват в търсене на това кои са, какво има харесва, какво ги прави щастливи и т.н.
Ти знаеш ли кой си?
Знаеш ли какво те радва в живота?
Какво знаеш за живота като цяло?
Обиколил ли си света да видиш различни националности, култури, ритуали и традиции?
Защо смяташ, че това са адекватни въпроси в тийн форум?
amatorium
11-03-2014, 15:58
Искаш палава кака да те отрака?
Искаш да оближеш краче и с езиче да боднеш дупе?
Аз като излизам с приятели често си взимаме телефоните един на друг за да не забиваме в тях, или по скоро на тези които имат нужда го правим
.... когато говориш за повече от един човек, се пише "вас / вие", а не "Вас / Вие"
ъх :) just sayin'
ПРЕДИЗВИКАНА СИ!
Съветвам те да вземаш нещо по-качествено :lol: :D