Влез

View Full Version : малък бюст

chocolate.donut
10-14-2014, 12:35
Здравейте :) Аз съм момиче на 14г. и имам комплекси относно бюста.Нося чашка А и това не ми допада.Не съм фен на огромните,но оределено искам по-големи.Питах баба си и тя ми каза да пия боза...да..амм моля ви ако вие знаете някои трикчета с бърз ефект да споделите :) Коментари от типа на ,,абе момиче залягай над учебниците" (в математическа гимназия съм приета с 5-ца и 6-ца ..мисля,че не съм проста)са напълно излишни..аз не ви питам това,а просто ви моля ако вие знаете нещо да споделите :)

facemen
10-14-2014, 14:10
Здравейте :) Аз съм момиче на 14г. и имам комплекси относно бюста.Нося чашка А и това не ми допада.Не съм фен на огромните,но оределено искам по-големи.Питах баба си и тя ми каза да пия боза...да..амм моля ви ако вие знаете някои трикчета с бърз ефект да споделите :) Коментари от типа на ,,абе момиче залягай над учебниците" (в математическа гимназия съм приета с 5-ца и 6-ца ..мисля,че не съм проста)са напълно излишни..аз не ви питам това,а просто ви моля ако вие знаете нещо да споделите :)

Сега растеш и може след време да ти пораснат гърдите. Забелязъл съм, че много слабите момичета в периода на пубертета имат малки гърди. Ако си много слаба може да качиш няколко кила и ще се заформят гърдите.

anonimkaa_17
10-14-2014, 15:19
Жени на по 25-6 нямат , а ти се оплакваш .. както казаха по горе ще ти пораснат , това не трябва да ти е комплекс . То и аз нямам, а съм на 17 .Повечето момчета няма да обърнат кой знае колко внимание, трябва да са много ограничени ако те зарежат заради единия бюст..

RapExotic
10-14-2014, 15:50
Една с шоколад и една с мармалад, моля ..

Lodos
10-14-2014, 16:05
Нормaлно гърдите рaстaт до 20 годишнa възрaст пък дa си чувaлa зa сутиени с подплънки или пък си сложи силикон кaто минaт 3-4 години зaщото сегa е твърде рaно инaче яж повече плодове и зеленчуци кaто череши моркови и т.н.

marilyn
10-14-2014, 16:46
Вероятно още не са ти пораснали, все пак си на 14. Бозата не помага, няма как да си ги уголемиш. Вероятно ще ти растат още.

yakuza_
10-14-2014, 16:46
поне няма да се притесняваш за рак на гърдата

the_black_mamba
10-14-2014, 16:48
Не съм съгласна с предишните изказвания....това, че е малка и ще пораснат са само предположения..от къде знаете, че няма да си останат такива???...
Относно въпросът ти..няма други начини освен силикон(което за мен не е решение)...това с бозата е само мит...Вместо да се опитваш да промениш външния си вид , се опитай да промениш начина си на мислене спрямо него... И аз съм на 14 и моята чашка е А ... и не виждам какъв е проблема?...

yakuza_
10-14-2014, 17:25
знаеш ли кое е по-гадно от малки цици? сиамския ти близнак да има по-големи

dammnn
10-14-2014, 19:45
Аз нямам проблем с размерът на чашката ми , но за тези , които имат , това може и да помогне. Наскоро съвсем случайно попаднах на едно видео , в което мацка показва как можем да си увеличим размера на бюста. Моят размер е "C" и реших да видя как ще изглеждам с два размера по-големи. Купуваш си сутиен , в твоя случай чашка "C" и слагаш във чашките един или два чифта чорапи , в зависимост от това колко място има. След това си наместваш гърдите и с бронзов руж оформяш дъгичките. Този трик би бил ефектен при блузка с дълбоко деколте. Дано съм ти била полезна. Поне е някакво временно решение за повдигане на самочувствието :)

FTanimation
10-14-2014, 21:53
Гърдите ти са само една част от тялото ти която по незнайни причини се смята за нужно да е голяма. Да ама това е само в медийното пространство. Питай близките си приятели момчета какво мислят по въпроса. Да, сигурно има и такива които биха предпочели да имаш по-големи гърди, но те ще са 1 на 100. От останалите 99, един ще харесва крака, друг ръце, трети ханш, четвърти ще е влюбен в гласа ти, пети в косата..., ... а такива като мен ще гледат първо дали имаш перфектни бели зъбки :) Всеки си има предпочитания, така че изобщо не се занимавай с анализи. Тялото ти е такова каквото го е създал дядо Господ - радвай се на младостта си и се грижи за себе си, но без да се притесняваш. И никакви простотии като силикон!! Както се пее:

"In every life we have some trouble
When you worry you make it double
Don't worry, be happy"

Little Monster
10-15-2014, 07:25
Момичетата се развиват до 21 годишна възраст. Имаш още много време пред себе си, за да ти порасне бюста и всичко останало. Спокойно! Това да си слагаш чорапите в сутиена е пълна глупост! Ами като се съблечеш пред някого, какво?! Ще се радват на чорапите ти ли?! Не давайте глупави съвети, моля!

Има толкова много време, ще пораснат! Пък и да си останат малки, какво ти пука. Има много по-важни неща от това! А и не всяко момче харесва големите гърди. :)

analgin
10-15-2014, 09:54
Не се притеснявай, на 14 години е нормално гърдите ти да не са достигнали максималното си развитие, ще растат още, има време.

marilyn
10-15-2014, 11:11
Аз нямам проблем с размерът на чашката ми , но за тези , които имат , това може и да помогне. Наскоро съвсем случайно попаднах на едно видео , в което мацка показва как можем да си увеличим размера на бюста. Моят размер е "C" и реших да видя как ще изглеждам с два размера по-големи. Купуваш си сутиен , в твоя случай чашка "C" и слагаш във чашките един или два чифта чорапи , в зависимост от това колко място има. След това си наместваш гърдите и с бронзов руж оформяш дъгичките. Този трик би бил ефектен при блузка с дълбоко деколте. Дано съм ти била полезна. Поне е някакво временно решение за повдигане на самочувствието :)

:lol: Момичета, не го правете това... имах една съученичка, която си слагаше чорапи в сутиена. Изглежда ужасно отстрани...

KASAPA
10-15-2014, 11:39
Ще ти пораснат свиркай си. Тука из тоя форум е все същото комплексарско за малки пишки, малки цици, големи задници и кво ли още не! Квато си такава, природа и полагане на грижи за тялото ти от теб самата!

sl1nceetoo
10-15-2014, 13:09
Купуваш си сутиен и слагаш в чашките един или два чифта чорапи, в зависимост от това колко място има. След това си наместваш гърдите и с бронзов руж оформяш дъгичките. Този трик би бил ефектен при блузка с дълбоко деколте. Поне е някакво временно решение за повдигане на самочувствието

полезен съвет, с който ще си спечелиш подигравки

dammnn
10-15-2014, 21:28
Глупави са вашите коментари. Момичето помоли да дадем идеи и до сега не видях един различен коментар от сорта на :"Изчакай и ще ти пораснат" и т.н. Аз съм дала идея и ако така се чувства по-уверена в себе си , изобщо няма да й пука дали има чорапи в сутиена си !

MuKCePa
10-16-2014, 09:37
Ами прави повече секс, и до 2-3 месеца ще си със гърдите на Памела Андерсън !

an7raks
10-16-2014, 10:19
свиркай си

Най-добрият съвет до тук...

Daniee
10-16-2014, 21:59
Жена без цици,е като кола без турбо!Върши ти работа ,но не ти прави кефа ! :D

dimitar_ak
10-17-2014, 04:38
Прочети Енцо Ферари какво е мислел за инхалаторите. Една жена може да изглежда красива и с малки гърди. Примери много.

chocolate.donut
10-28-2014, 05:24
Жена без цици,е като кола без турбо!Върши ти работа ,но не ти прави кефа ! :D

именно!!

Kitty Bloom
10-28-2014, 07:34
Рано ти е още, ще пораснат. Аз до осми клас дори не носех сутиени, а само бюстиета, но после за един период от шест месеца си пораснаха сами :д Има време, но зависи и от жените в семейството ти. Ако майка ти и баба ти са с малки гърди, не очаквай да достигнеш чашка Д примерно. Но даже и да си с малки гърди, не се комплексирай и влияй от мъжкото мнение, а си се кефи, понеже малките гърди имат и предимства :д

baby_baby
10-28-2014, 16:54
Спокойно ще ти пораснат още все пак си на 14

kakapetq
10-29-2014, 12:40
Kupuvash si banski, na koito podplynkite se vadqt i si gi slagash

::NeVeR*eNd:::
10-29-2014, 12:42
Всичко е до генетика

Rabalka
10-29-2014, 15:39

Ми и аз сам на 16 и моите са малки ма няма кво да направя.Тва с бозата е глупаво

sexsexsex0907
11-05-2014, 18:18
Ей, аз съм на почти 16 години също имам малък бюст, не мисля че това е проблем, даже напротив. До преди година- две също се комплексирах, но сега даже се радвам. Какво по хубаво от слабо момиче? С малък бюст една жена винаги ще изглежда по младолика. Аз съм слаба и доста момчета харесват тялото ми, въпреки че имам малки гърди. Според мен се радвай, а и имаш още много време не се притеснявай. Целувки :*

amatorium
11-05-2014, 20:10
Бъди добро, умно и палаво момиче и чашките, ще изгубят своето значение!

Ivanchobe
11-05-2014, 20:12
Я пусни снимка да те видем, може и ние да те харесаме :D

Daniee
11-05-2014, 20:37
Прочети Енцо Ферари какво е мислел за инхалаторите. Една жена може да изглежда красива и с малки гърди. Примери много.

Пич казвам ,относно вършенето на работа не съм казал,че ако някоя има малки цици е грозна :D

anonymous921
11-05-2014, 21:04
Да дам и аз своето мнение като момче. За мен гърдите не са от голямо значение. Приятелката ми също не е с големи гърди(чашка Б) но на мен това не ми прави впечатление даже. За мен много по голямо значение има примерно дупето и както каза някой по горе ЗЪБИТЕ. Едно от първите неща които правят най-голямо впечатление е УСМИВКАТА и поддържаните ръце.. специално на мен ми е адски отвратително да видя жена с жълти зъби или обелен лак. Тогава дори и да има ебати големите цици или перфектно тяло не бих я докоснал. Има много по важни неща от едните цици разбери го. И не се притеснявай на 14 си, ще пораснат още 100%.

Maria7531
01-04-2015, 09:22
Хапчета за увеличаване на бюста - http://track.breastfast.bg/product/Breast-Fast/?uid=2484&sid=927&pid=130&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.

galen_plamen
01-04-2015, 13:47
дано не си повярвала на баба си да пиеш боза ,от което само можеш да напълнееш. Едва ли има нещо толкова ефективно, както си представяш /И ТО ЗА 14 ГОДИШНИ/ - засега колкото ти се дава, пък като пораснеш има други методи

InnocentFuck
01-04-2015, 14:43
Абе момиче :D радвай се , че ти са малки и не ти пречат когато спиш ;д
Аз съм на почти 19 и не ми пука особено , че нямам голям бюст , а ти си се впрегнала заради едни гърди.
На 14 си .. може и да ти порастнат , може и да не порастнат ама на сила няма как да ги накараш.

nezabelejimata
01-05-2015, 14:01
Ама аз наистина не мога да разбера на всички какво ви става? Какви са тези комплекси бе хора? Бъдете с малко повече самочувствие... Аз съм на 20 и моите не са кои знае колко големи и какво ?!? По добре ли е да имаш по-големи, но увиснали ? Айде стига комплексарски истории. Проблема на всички такива като теб момичета и момчета е че нямат самочувствие ... има мъже с различни предпочитания едни обичат малки гърди други големи така че и да останат такива не се притеснявай за всеки влак си има пътници ;) :*

kaRamella
01-05-2015, 20:30
На 14 си. Какво очакваш? Успокой се. Ще ти пораснат.

LoadRunner
01-05-2015, 20:33
На 14 си. Какво очакваш? Успокой се. Ще ти пораснат.

Ако забременее ще и пораснат... кажи и от опит.

kaRamella
01-11-2015, 23:46
Да,тогава ще е или Ц или Д. ;)

ALEKTRA
01-14-2015, 23:29
Прочети :)
http://lifestyle.framar.bg/пет-предимства-на-малкия-бюст-или-защо-малките-гърди-са-красиви-а-не-повод-за-комплекс

KIRIL98
01-15-2015, 14:09
поне няма да се притесняваш за рак на гърдата

Какъв е тоя педалски коментар.

teenems
01-17-2015, 09:17
Или не си се развила все още достатъчно или просто ще си с такъв бюст.Все пак трябва да има хора с чашка А,B и C.Ако наистина толкова много те комплексира този малък бюст, то тогава прави упражнения за дупе, поне с него да си горда.

VinDiesel
01-19-2015, 20:22
Радвай се, че нямаш проблема с другата крайност прекалено големи. По-добре да имаш малки и стегнати, отколкото големи, а те с течение на времето си увисват. Предполагам си и доста слабичка. Това не трябва да те комплексира, един истински мъж или момче, няма да те хареса заради размера на чашката!

LoadRunner
01-19-2015, 20:24
Значи аз единствения вариант който виждам удачен за момента е или силикон или забременяване. Ама за силикона трябват пари така че стесняваме решенията.
Чашка Д звучи ли ти примамливо ?

TheDeath
01-20-2015, 06:49
Аз съм на почти 29 и също имам малки гърди, ама наистина малки :) До сега не съм имала приятел, който да се оплаче, а завистта в очите на надарени мацки, когато се размотавам без сутиен много ме забавлява :) Един от начините за естествено уголемяване на бюста е качването на някое и друго кило, но и това не е гаранция, че ще се залепи точно на бюста :)
Съвет за уголемяване няма как да дам, ако има някакъв начин без операции и резултата да е добър, бих се възползвала и аз, ама според мен няма :) Не е готино да чакаш, но май нямаш друг избор, остава ти опцията за сутиени с подплънки и правилно избрани деколтета на блузите. Прочети малко из нета за дрехи подходящи за жени с малък бюст и ще видиш, че дори с малки гърди пак може да изглеждаш секси, че дори и по-добре от жените с големи

papapa96
01-22-2015, 07:41
От бозата се дебелее. Така, че това според мен не е решение. На слаб, плочки и на дебела, цици не се броят. Предполагам искаш да имаш големи гърди, за да бъдеш по-секси и по-желана. Не е това начина. Аз лично, имам два варианта, за да правя секс. Първият е от любов. Там съм влюбен и недостатъците на момичето не ги забелязвам. Вторият е неангажиращ секс. Там търся момиче, което да ми допадне като външност. Примерно да има хубаво тяло, но да поясня, това не означава големи цици. Хубаво тяло се постига камо с фитнес. Така, че моят съвет е направи си зверска дупарата и ти обещавам, че ще си наѝ-привлекателното момиче в окръга ти. Това, обаче не означава да тренираш само дупе! Тренира се всичко!!! Успех!

GLaDOS
01-22-2015, 17:24
Това дали си проста или не,не се определя от оценката в училище. ;)
Тепърва ще се развиваш.Ще напълниш чашката.Това за бозата няма да го коментирам.Дори и да не пораснат толкова колкото ти се иска - Горе главата. Цицата си е цица,каквато и да е <3

nellssy
01-22-2015, 20:18
Бозата наистина помага, но може просто още да не са се развили. Не съм пробвала това с бозата, просто защото бозата ми е супер гнусна, но ето още няколко начина:
1. Прави редовни физически упражнения, съсредоточени в мускула под гърдите
2. Има най-различни кремове за това
3. Ето ти списък с храни, които помагат: • Пилешко месо (крилца, супа от пиле, бутчета)
• Папая
• Продукти от соя (соево мляко, тофу, соеви ядки и др.)
• Копър
• Много зеленчуци и плодове
• Кофеин
• Захар
• Чесън
• Куркума
• Зелен чай
• Зехтин
• Червено вино
Интересно е, че гърдите растат по-бавно през нощта отколкото през деня. Иска се търпение, споко и късмет :)

VinDiesel
01-22-2015, 20:26
Бозата наистина помага, но може просто още да не са се развили. Не съм пробвала това с бозата, просто защото бозата ми е супер гнусна, но ето още няколко начина:
3. Ето ти списък с храни, които помагат: • Пилешко месо (крилца, супа от пиле, бутчета)
• Папая
• Продукти от соя (соево мляко, тофу, соеви ядки и др.)
• Копър
• Много зеленчуци и плодове
• Кофеин
• Захар
• Чесън
• Куркума
• Зелен чай
• Зехтин
• Червено вино
Интересно е, че гърдите растат по-бавно през нощта отколкото през деня. Иска се търпение, споко и късмет :)

С точка 1. не съм съгласен.

one
01-22-2015, 20:30
Бозата наистина помага, но може просто още да не са се развили. Не съм пробвала това с бозата, просто защото бозата ми е супер гнусна, но ето още няколко начина..............

:lol:

мили момичета, просто е прекалено
харесвайте се, каквито сте, не е толкова трудно..

nellssy
01-22-2015, 20:39
С точка 1. не съм съгласен.

Еми, ок

nellssy
01-22-2015, 20:39
:lol:

мили момичета, просто е прекалено
харесвайте се, каквито сте, не е толкова трудно..

А защо след като имаме шанс да изглеждаме по-добре?

VinDiesel
01-22-2015, 20:47
Всичко е до ген, ако в рода ти всички жени са с малки гърди, няма как ти да станеш с големи по естествен път, ако ще да ядеш и кора от липа. Жените които спортуват, особено бегачките, всичките са с малки гърди, защото топят мазнината по тялото от горе надолу. А за екстремно спортуващите жени във фитнеса, не мисля, че би искала точно такива форми на гърдите.

nellssy
01-22-2015, 20:53
Всичко е до ген, ако в рода ти всички жени са с малки гърди, няма как ти да станеш с големи по естествен път, ако ще да ядеш и кора от липа. Жените които спортуват, особено бегачките, всичките са с малки гърди, защото топят мазнината по тялото от горе надолу. А за екстремно спортуващите жени във фитнеса, не мисля, че би искала точно такива форми на гърдите.

Ти си мъж, така че не се прави на знаещ. Има тоооолкова много начини без операция. Просто храната, която ядещ трябва да има много естроген.

LoadRunner
01-22-2015, 20:58
ти пък си на 13 така че и ти не се прави на знаеща

VinDiesel
01-22-2015, 21:00
Явно има неща които не ги знаеш, а също мисля, че съм малко по-наясно относно спорт-а и хранителните режими. :)

nellssy
01-22-2015, 21:02
ти пък си на 13 така че и ти не се прави на знаеща

може и на 10 да съм, но тия неща ги пише из енциклопедии за тийнейджъри

nellssy
01-22-2015, 21:02
Явно има неща които не ги знаеш, а също мисля, че съм малко по-наясно относно спорт-а и хранителните режими. :)

аз не говоря за спорта, а за храната

VinDiesel
01-22-2015, 21:07
О боже, спирам да пиша на какъвто и, да е твой коментар, или тема. Ти знаеш всичко.

nellssy
01-22-2015, 21:09
О боже, спирам да пиша на какъвто и, да е твой коментар, или тема. Ти знаеш всичко.

не казвам, че знам за това с упражненията, но казвам, за това с храната

LoadRunner
01-22-2015, 21:09
тия дето знаят всичко нищо не знаят в крайна сметка

teodorrujevmalykpenis
01-24-2015, 23:44
nai vajni sa zyrnata. ako sa po- malki znachi e hubavi wremeto w ekwatorialna gvineq inache si qko pi4ka i bih ebal tvoita sestri4ka

Daniee
01-27-2015, 23:35

Важното е циците,да са като лисичи муцунки в крайна сметка ,по логиката на момичето ,ако и ние ядем храни с тестостерон ,трябва да ги подритваме по улиците и да си ги намотаваме около краката :D

bloodfrozen
01-28-2015, 10:02
Няма малък бюст, има неправилно подбрани сутиени. :lol:

CookieGirl_
01-28-2015, 10:15
Мислят ,че не трябва чак така да се фрапираш . Някои имат ....други си ги правят :Д
Та по темата .. Има силиконови сутиени ,които са без презрамки и все едно нямаш сутиен . Вземай си сутиени с по-дебели подплънки . А бозата надали ще ти помогне ;Д

lovelemons97
01-28-2015, 11:32
Защо трябва изобщо да ги уголемява с някви сутиени с подплънки и т.н.?
Личи когато някое момиче носи супер дебели подплънки- стои много грозно и изкуствено.Радвай се на това, което ти е дадено.

Adorable Sunshine
01-28-2015, 14:51
Няма как да ти пораснат повече от това, което ти е генетично заложено. Спрете да се филмирате с тези цици. Overrated

fls63
01-29-2015, 09:41
Боже,Боже... комплексирате се от това,че сте на 13-14 и са ви малки гърдите.ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ НАИСТИНА.Знаете ли какви хора съществуват по света,не такива,които нямат гърди,ами които нямат нищо и пак са щастливи,само за това че още са живи.Има безброй предавания които разказват как,например живее човек който има някакъв синдром и е на косъм от смъртта,а хирурзите се мъчат да му спасят живота... И след операция човека се благодари на Господ,че е жив и е добре,а вие ми се кривите тука за някакви чашки... Преди да започнете да отнасяте критика към това,как изглеждате,се замислете дали може да изглеждате и по-зле.Радвайте се на живота и спрете да бъдете такива гадняри спрямо себе си!

DarkTemplar
01-29-2015, 09:49
Тея малки цици станаха исторически.

chupachups
01-29-2015, 11:38
Пхахахаххахахахахахахахах ахаххахаха сериозно ли написа тази глупост?!?! Най-малкото пишеш "Бозата наистина помага" и след това "Не съм пробвала това с бозата" лол, как разбра че помага тогава? :lol:
А, до авторката. Просто да не ти пука. На 14 си, т'ва да ти е проблема. Първо, че си едва в началото на развитието си и ще ти пораснат още (както ти казаха още 100 човека). Пък и да не ти пораснат, голям прас, света не свършва, едно разумномислещо момче, няма да те хареса заради размера на чашката ти, а заради умствения ти капацитет. Стига приемахте такива глупости толкова навътре. Не правете глупости от сорта, да си пъхате чорапи и тоалетна хартия в сутиена, няма смисъл.

moni.vasileva135
02-28-2015, 09:08
Виж, ти си в пубертет, има го като вариант да пораснат и да не. На 14 бях с чашка А, година по - късно с чашка С. Но не е гаранция, че и при теб ще е така. Не трябва гърдите да са ти приоритет. ;)

obicham69
03-01-2015, 10:41
не се притеснявай! много мъже харесват малките гърди

аз когато ходех с едно момиче с огромни гърди все се заглеждах по тези с по-малък бюст, а когато ходех с момиче с малки гърди пък все заглеждах тези с големи

с две думи - няма угодия при мъжете, все ще гледат чуждото не се притеснявай за глупости, малките гърди имат своя чар :) а каквито и гърди да имаш след година две ще му омръзнат на този с който си :P

hAwk_eye
03-01-2015, 16:55
И малките гърди са секси.Не се сдухвай заради това че са ти малки...то ако е така момчетата с малки чурки трябва да са мнозинство от момичетата с малки гърди.Представи си каква анархия ще стане тогава

res5ect111
03-02-2015, 19:39
ела при мене, аз ще им се зарадвам :) хахаха и докато им се радвам ше ти вдигам самочуствието и няма да се филмираш за размера си :)

p.s. - поне пусни една снимка :)

авточасти втора употреба авточасти втора употреба ("http://gigaparts.bg/)

Юлиян
03-02-2015, 19:45
аз сам специалист в тази област :grin: :razz: ела при мене и ще преценя дали е малък :D

res5ect111
03-02-2015, 19:54
абе няма малък бюст... все са си цицииииии :)

авточасти втора ръка авточасти втора употреба ("http://gigaparts.bg/)

moimoimoi
03-05-2015, 04:10
абе , не пораснаха ли тез цици за 4-5 месеца?

Юлиян
03-05-2015, 12:50
трябва да и ги видя първо нали сам специалист

Corb1225
03-05-2015, 12:55
За здравето на бюста - гълтай семенна течност, ама по-често и по повече :D.

Юлиян
03-05-2015, 17:13
трябва големи количества ще се разберем , кои да е първи

one
03-05-2015, 17:21
За здравето на бюста - гълтай семенна течност, ама по-често и по повече :D.

http://www.slavishow.com/content/uploads/2014/11/20_12-640x300.jpg