xNarcisseNoir
10-15-2014, 17:56
Една от най-големите грешки ми беше да се запиша на журналистика. :D :D Не стига, че имам толкова малко време и се чудя как всяка една секунда да я оползотворя както подобава реших да си доведа и нов проблем на главата :D Записах се на журналистика и госпожата която я води ни помоли да отговорим на следните въпроси:
Защо се записа на журналистика?
Какви идеи би предложила? (под идеи, имат предвид за какво да говорим в радиопредаванията, да правим тържества на големите празници и т.н)
В момента в главата ми е каша и не мога да измисля нищо, а това ще ми трябва за понеделника. Моля, някой , който би ми помогнал да напише кратки (по възможност не чак толкова) отговори на въпросите ми. Благодаря предварително :)
Защо се записа на журналистика?
Какви идеи би предложила? (под идеи, имат предвид за какво да говорим в радиопредаванията, да правим тържества на големите празници и т.н)
В момента в главата ми е каша и не мога да измисля нищо, а това ще ми трябва за понеделника. Моля, някой , който би ми помогнал да напише кратки (по възможност не чак толкова) отговори на въпросите ми. Благодаря предварително :)