PDA

View Full Version : Журналистика

xNarcisseNoir
10-15-2014, 17:56
Една от най-големите грешки ми беше да се запиша на журналистика. :D :D Не стига, че имам толкова малко време и се чудя как всяка една секунда да я оползотворя както подобава реших да си доведа и нов проблем на главата :D Записах се на журналистика и госпожата която я води ни помоли да отговорим на следните въпроси:
Защо се записа на журналистика?
Какви идеи би предложила? (под идеи, имат предвид за какво да говорим в радиопредаванията, да правим тържества на големите празници и т.н)
В момента в главата ми е каша и не мога да измисля нищо, а това ще ми трябва за понеделника. Моля, някой , който би ми помогнал да напише кратки (по възможност не чак толкова) отговори на въпросите ми. Благодаря предварително :)

JDeel
10-15-2014, 22:14
Просто се прехвърли да учиш нещо дето ще те кефи

102
10-15-2014, 22:48
каде се записа жорналистика ве

Jaune
10-16-2014, 05:48
Къде си се запътила да се занимаваш с журналистика под каквато и да е (вкл. и любителска) форма, след като не можеш да отговориш/да измислиш отговори на елементарни въпроси... т'ва пък бъкел да не можеш да пишеш, ще го напишеш... не те карат да разсъждаваш по обществено значим проблем...

xNarcisseNoir
10-16-2014, 08:28
Не че не мога, имам много идеи, но не знам как да сформирам текста. Имам идеи да говорим за тютюнопушенето, за това как подрастващите тийнейджъри пушат за да са по- "яки" , да говорим за наркоманията, за болестите, които се хващат по полов път, за любовта в тийн годините и т.н и т.н. Имам доста идеи, но просто не знам как да започна текста. :D

102
10-16-2014, 10:10
ако си на петнайсе ти е прустено

ironbg
10-16-2014, 10:25
Отговори на въпросите на госпожата.

Jaune
10-16-2014, 18:27
Просто започни да пишеш. Оттам-нататък е лесно.