View Full Version : Чувствам се ужасно.. Помогнете
Flame Spirit
10-16-2014, 05:08
Здравейте!
Както казах, филмът е голям и който няма нерви нека не го чете :)
Още съм в шок и много объркана...
Имам връзка от 9 месеца. Снощи за първи път спахме заедно. Но той не се представи добре-свърши буквално за секунди.Аз се опитах да му обясня, че това се случва на всеки и с времето ще се оправи. Но той побесня.. обвини ме, че му се присмивам, че съм имала много по-добри от него, които са ме задоволявали и да се връщам при тях. Облече се и си тръгна, като дори каза, че няма и да ме потърси скоро пак... Аз бях потресена.. Какво ли не му говорих, но той си отиде.
Останах като гръмната и много наранена.. и се чувствах като парцал. Вместо първият ни път заедно да е нещо хубаво, той ме остави сама.. Цяла нощ не можах да заспя..
И направих нещо, което не ми е за хвалба.. На сутринта, сядайки на компютъра, видях, че от предишното вечер той си е забравил скайпа включен. И там видях, че си е чатил с приятели, с които са се разбирали в края на седмицата да си вземели нещо по-добро от миналата, че онова било "пълна помия". 0_o Зная, че преди често имаше проблеми с наркотиците, но тъй като имахме страшни скандали за това и аз му казах, че ще го оставя ако разбера, че пак има нещо,той обеща, че ще спре.. Защото държал на мен повече, отколкото на тях... И това, което най-много ме нарани. Че казваше да си намерят нещо наистина яко, защото му трябвали сили да "натяга онаа на е*ане" ..........
Съжалявам за нецензурните думи, просто няма как да го кажа по друг начин, а и не искам да го казвам по друг.Очевидно се опитва само да ме използва. Не знам дори дали просто споделям или търся съвет.. Толкова ми е обидно и тежко. Не знам какво да правя. Съжалявам, че съм толкова влюбена в човек, който очевидно не заслужава.. Не искам да му кажа, че съм му ровила в личното пространство. А имам нужда от обяснение защо ме лъже... Какво да правя? Заслужава ли си изобщо да му дам още един шанс, тъй като съм привързана страшно много (или е абсурдно)
Zashto ima takiva hora.... tva momche ne zaslujava da te ima, sled kato postupva taka s teb... Spored men mu kaji
r00tprivil3g3
10-16-2014, 12:53
Не, не му давай още един шанс, също така се осъзнай, не наркотиците са проблема, а самият човек.Привързвате се към егоисти и лицемери и после се чудите що се държат така.
Сигурно е пълно с нормални свестни момчета, които просто чакат да им обърнеш малко внимание, но е нормално да страдаш след като си решила, че ти се еб* с лицемер.
П.П. И аз съм смъркал кока и амфетка.. също и коз съм пушил, ама има момиче, за което бих умрял, ако се наложи, но тя реши, че ще се занимава с едно типче дето я на*ба и я заряза точно като теб.
Не казвам, че аз съм безгрешен, но имате проблем с модела момчета, които харесвата драги момичета.
Все пак си е друго някое момче дето да ти играе и да ти прави интриги, и да те вкарва във филми.. така живота ви е много по интересен, ама тая схема тряя да върви другояче
BlackEyedPeas
10-16-2014, 13:03
На алкохолик или на наркоман никога не вярвай на обещанията им. Най-вече "Заради теб ще спра".
RapExotic
10-16-2014, 14:16
Как все ги намирате такива утайки .. то си им личи от далеч какви са.
shmatarok
10-16-2014, 14:20
На алкохолик или на наркоман никога не вярвай на обещанията им. Най-вече "Заради теб ще спра".
Да.
Аз ако бях на теб изобщо нямаше да се занимавам повече с него. Нито обясненията ще му искам, нито вниманието, нито извинението или каквото и да е. Да си пропада сам!
Три неща,които си мисля:
1.Неговата нагласа е била на него да му яко като спи с теб и затова,когато се изложил егоистично се е опитал да те накара ти да изпитваш чувство за вина
2.Това с наркотици е тъпо,защото един вид има нужда от тях за да прави секс със теб.
3.Като цяло приятеля ти ми се вижда тъпо парче.
Не се занимавай с тоя човек. Явно не те уважава особено, щом те нарича "оная за.." Това не е отношение към гадже...
Ако има проблем с наркотиците, не разчитай на обещания и думи. Кажи му, че си разбрала, че пак се друса и че си разстроена от отношението му към теб. Изобщо не се занимавай с него, не му давай втори шанс.
За 9 месеца не го ли опозна?
И при мен имаше подобна случка. Премина няколко етапа. Като пълен глупак-АЗ се опитах да помогна. Първоначално излизаше с оправданието"имам много проблеми". Постарах се да му покажа друга гледна точка,взимах го с мен на някои места. Последва"благодарение на теб съм силен". Отново преход. Всячески се опитвах да го променя,уж за по-добро. Без успех. Накрая ми каза,че аз съм боклук,защото се опитвам да го настроя срещу приятелите му. Та така. Отърви се. Стига с тая привързаност. Прекрати всякакви контакти.
скъсай всякакъв контакт с него
не бъди добра
/може да е бил девствен
Fisherman
10-16-2014, 18:13
кур за дествените
runner.runner
10-19-2014, 19:04
+1. Абсолютно
Намерила си си някакъв алкохолик амфетаджия и после се чудиш що не може да те ебе като хората и защо поведението му е ужасно?
NomNomNom
10-21-2014, 13:45
Здравейте!
Както казах, филмът е голям и който няма нерви нека не го чете :)
Още съм в шок и много объркана...
Имам връзка от 9 месеца. Снощи за първи път спахме заедно. Но той не се представи добре-свърши буквално за секунди.Аз се опитах да му обясня, че това се случва на всеки и с времето ще се оправи. Но той побесня.. обвини ме, че му се присмивам, че съм имала много по-добри от него, които са ме задоволявали и да се връщам при тях. Облече се и си тръгна, като дори каза, че няма и да ме потърси скоро пак... Аз бях потресена.. Какво ли не му говорих, но той си отиде.
Останах като гръмната и много наранена.. и се чувствах като парцал. Вместо първият ни път заедно да е нещо хубаво, той ме остави сама.. Цяла нощ не можах да заспя..
И направих нещо, което не ми е за хвалба.. На сутринта, сядайки на компютъра, видях, че от предишното вечер той си е забравил скайпа включен. И там видях, че си е чатил с приятели, с които са се разбирали в края на седмицата да си вземели нещо по-добро от миналата, че онова било "пълна помия". 0_o Зная, че преди често имаше проблеми с наркотиците, но тъй като имахме страшни скандали за това и аз му казах, че ще го оставя ако разбера, че пак има нещо,той обеща, че ще спре.. Защото държал на мен повече, отколкото на тях... И това, което най-много ме нарани. Че казваше да си намерят нещо наистина яко, защото му трябвали сили да "натяга онаа на е*ане" ..........
Съжалявам за нецензурните думи, просто няма как да го кажа по друг начин, а и не искам да го казвам по друг.Очевидно се опитва само да ме използва. Не знам дори дали просто споделям или търся съвет.. Толкова ми е обидно и тежко. Не знам какво да правя. Съжалявам, че съм толкова влюбена в човек, който очевидно не заслужава.. Не искам да му кажа, че съм му ровила в личното пространство. А имам нужда от обяснение защо ме лъже... Какво да правя? Заслужава ли си изобщо да му дам още един шанс, тъй като съм привързана страшно много (или е абсурдно)
Апф, този човек е твърде неуверен за да има каквито и да е било отношения. Не е готов, не е съзрял, както искаш го разбери. Това е постъпка на младо момче, думи на младо момче, няма нужда да се мъчиш.
Първо , пред приятелите си - да говори нецензурно как ще прави секс с теб, за да се изтъкне поне пред тях, щото може би е очаквал да има фейл.
Второ, пред теб - да те обвинява за нещо за което дори не си виновна :Д А пък и истината е, че нищо кой знае какво не е станало, като не сте правили секс 9 месеца и като се харесвате много, дори и с контрол и повече опит от негова страна, пак ще има шанс да не се получи.
Намери сили и се отърви от него. Няма смисъл, първо човек трудно се отказва от тези неща. Второ, явно малко или много влияят на сексуалната му издръжливост. Трето, това че така е писал на приятелите си ... даже и да има чувства към теб и просто така да си пише с приятелите, че да не изглежда като лигаво влюбен в теб прид тях, е много обидно да напишеш такива неща. По - скоро само те използва, макар че доста време е чакал за да се случи интимноста.... но все пак поговори с него, увери го, че не е проблем секса ... а е проблем неговото отношение. Зарежи го и ако му дадеш шанс някакъв бъди по - дръпната и недей се поддавай на чувствата. Защото не те заслужава!