PDA

View Full Version : Може ли да го зареже заради момиче?

Iggy
10-19-2014, 11:08
Има много нахални момичета, но такова момиче за първи път виждам. Те са заедно от скоро време, но той е влюбен много в нея. Приятелката на брат ми има фетиш към травестити. Успя да обработи брат ми и той сега, когато излизат е облечен, като момиче. В това нямам нищо против. Мисля си, че това момиче може да зареже брат ми и да го нарани. Мисля, че е бисексуална и че може да го зареже заради момиче. Възможно ли е да е бисексуална и да го зареже заради момиче?

baby_baby
10-19-2014, 15:46
Всичко е възможно

Lodos
10-19-2014, 16:01
Кaрa го дa се обличa кaто момиче и излизaт тaкa нaвън ? Брaт ти трaвестит ли е ? Според мен тaя имa няквa цел просто дa го излaгa пред хорaтa и въобще не го обичa

Iggy
10-19-2014, 18:34
Кaрa го дa се обличa кaто момиче и излизaт тaкa нaвън ? Брaт ти трaвестит ли е ? Според мен тaя имa няквa цел просто дa го излaгa пред хорaтa и въобще не го обичa

Преди да се запознае с това момиче не беше травестит. След, като се запозна с момичето стана травестит. Тя ми е казвала, че е много сладък брат ми. Тя го гримира и дори ходят и по магазините заедно. Тя ми е споменавала, че обича брат ми.

RapExotic
10-19-2014, 20:12
Ето от къде тръгват травестулките.

NissaN
10-20-2014, 07:00
Ненормална работа...